Eurosong 2004

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

manijak1

Post by manijak1 »

:D Lane moje iz BG-da lafa ti na linku :D da još jednom čujem orijentalnu zikamu :D nego ti kao da si namjerno prešla preko surove činjenice da i Bosna i Hercegovina učestvuje na Eurosongu i još više će ti biti žao kada ta skladba Lane moje drago najdraže :D bude donja tj kako sam načuo od raje u mahali :D biće dva kruga glasovanja :D tj. glasanja .
http://www.pbsbih.ba/eurosong2004/ pa se malo namuči i poslušaj sve naše pjesme pa kad se opet pojaviš ovdje kako kažu lijepa pravila lijepog ponašanja onda i nas pomeni i ispravno napiši ime svoje :D zemlje .
La_ estrella

Post by La_ estrella »

Pa dobro ako bi isli po glasu onda bi deen imo velke sanse posto deen ima fakat ljep glas al nazalost nejde se samo po tom....
Saian

Post by Saian »

ej evo da ce Nijemci biti medju prve tri, gledao sam ovog momka kod Raaba i covjek pjebva da to nije istina, a i pjesma mu je skroz ok, onako funky, a i on je otpjevao strava,

djermani tvelv pojnts :D
Engram

Post by Engram »

DiGri wrote:Uhhhh,,,narode pa vama nista ne odgovara :-? !!!!Kao prvo o onakvom vokalu kakav ima Zeljko Joksimovic neki mogu samo sanjati,,,i pjesma je fakat odlicna!!! Nisam ja nikakav vele poznavaoc zike,,,ali njegovu pjesmu fakat svi mogu slusati jer je jako dobra!!!! Ali opet,,,o ukusima se ne raspravlja,,,ali bar nemojte ni blatiti neciji rad zato sto se vama ne svidja iz ovog ili onog razloga!!!! Ni ja za Deena nemam ni jedan lijep komantar,,,ali Boze moj,,,ako je vec izabran,,,nek se okusa,,sta fali,,,,a Mikulic inace ima dobrih pjesama,,,,"Dajes mi krila" mozda nije najbolji izbor za euroviziju,,,ali eto!!! Ostajem pri tome da je Zeljkova pjesma daleko najbolja i vjerujem da ce ostavriti dobar plasman sto se tice pjesme,,,ali i scenskog nastupa!!!! :wink:
jesi li to ti zula?? :-) ,,,,,
DiGri

Post by DiGri »

jesi li to ti zula?? :-) ,,,,,[/quote]

Ha??????????? :?
Engram

Post by Engram »

nista, nista, pocela kisa...sve poplavilo..ko chivit..djeca igraju klikera..na tavanu,,,,,
DiGri

Post by DiGri »

Hah,,,i ja primjetih kako je divno vrijeme vani :|
novinarka

Post by novinarka »

Koji vam je klinac, a koga bi vi to iz BiH poslali na Evroviziju, Haaaa? Mozda Miju Martinu, koja pjeva ko pretskolsko djete... Mozda Amilu Glamocak, Rizu Ruzu- montazera koji pjeva u trznim centrovima.
Otvorite njegovu stranicu i pascete u nesvjest zbog nebuloza...

Deen je trenutno najbolji vokal...
Deen ima glasovne mogucnosti, jest malo zenskast, ali kod nas, ako nisi dio mase onda si ili peder ili lud...Ljudi, on ima sve predispozicije da se plasira pa bar --- u finale... Pa onda sta bude...
Znate li da je dvadesetoclanoj delegaciji za Tursku platio putne troskove...
micika

Post by micika »

Ma da to mu je vjerovatno babo malo "posudio" iz drzavnog budzeta.
Slazem se da on bar nesto radi ali nije mi za evroviziju.
Pa zar se za godinu dana nemoze uraditi extra dobra pjesma?
A ne ko ova za djecu od 10 godina.
Pooll

Post by Pooll »

http://a1679.g.akamai.net/7/1679/9895/v ... govina.mp3

Poslusajte kako zvuci polifona melodija za mob.. IN THE DISCO :D
hananah

Post by hananah »

Zeljkova pjesma mi je za kafane i da se odvalis i dobro napijes uz nju. Imitacija Turskih pjesama, plagijat. Osim toga Zeljkova faca je onako mesnata u skladu sa njegovim tijelom, te fakat tip nije nimalo atraktivan, mozda uspije skinuti desetak kila prije Evrovizije, e onda ne bi bio los.
Hrvatska mi je uvijek bila super ali ove godine, nesto mi fali, malo ritma i zivosti, ali je zato vokal mljac.
Deen mi je zaista super, obicno budem razocarana nasim izborom ali on je zaista super, pokreti, stajling, i pjesma je zaista u trendu. Svidja mi se, i prvi put da sam optimista sto se tice nase pjesme.
Post Reply