Boemi....nekad bili fini i perspektivni a sada jedna velika , da izvinete, KITA... Bio sam ljetos u par navrata i zgadio mi se zivot...neko je vec naveo za DJ-e ili ti ga DJ-ejeve

, pustaju ziku sa playliste al se ufurali ko da su u Aurori pred 5 hiljada ljudi glavna atrakcija...E sad haj da pustaju nasto sto valja vac se to svodi, manje vise, na komercijalni hause(sto je skroz u dure, ne ocekujem sad neku alternativnu underground furku, nema para na tome) u kombinaciji sa turbo folkom ala kiki, siki, viki, miki...znaci sizofrenija stila upakovana u paklenu vrucinu cak i kad je poluprazno..A da vam ne pricam kakva je euforija kad se sa neke hausice DJ "umiksa" u turbo bit cece, mece, jece...samo sam ceko kad ce neko, kao prvi slucaj na svijetu, zakititi DJ sa 100 KM. Klijentela ko muzika...sizofrenija...dijaspora koja jedva nabada ovaj nam napaceni jezik, dijaspora koja nabada ovaj nam napaceni jezik, stranci koji su zalutali sa ove dvije gore navedene kategorije i lokalni jebaci koji bi se rado ispucali nagdje vani sa ove tri gore navedene kategorije...
Eto vam recenzija, ko kaze da nije ovako laze....
Haug