Club Boemi

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

JD

Post by JD »

Lace wrote:
JD wrote:
Lace wrote:ja mjerim u minutama a ti kako hoces...meni je to udaljeno 2-3 minute
Jest 2-3 minute ako hodas na rukama ili unazad :D :-)

A sto se tice Boema, nece jos dugo biti u ovom "izdanju", pazite sta sam rekao... ;)
btw...u kakvom je izdanju sada...mislim da sam tamo bila zadnji put u jesen prosle godine :D
Pa nema nista novo vezano za uredjenje interijera, ne idem ni ja tamo.

A kad sam rekao da nece biti dugo u ovom izdanju, mislio sam na ime i na vlasnika...
amelicaa

Post by amelicaa »

eee ljudiii
ima li klub boemi neku internet stranicu?????
ako ima-DAJTE JE :D :D :D
hvaalaa
mala-i

Post by mala-i »

Sogan

Post by Sogan »

Nikad bio al' kad cujem da se zove "Boemi" sumnjam da bi' i unis'o, 'bem ti pretencioznost! :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Bio jednom, gledao kako izbacivaci leshe nako dijete, nikad vise.
amelicaa

Post by amelicaa »

@mala-i
jesi li sigurna ad je to onaj boemi o kojem pricamo??? onaj boemi na marijin dvoru u blizini interneta :)
mala-i

Post by mala-i »

sigurna sam
amelicaa

Post by amelicaa »

ok onda hvala :)
Lace

Post by Lace »

amelicaa wrote:@mala-i
jesi li sigurna ad je to onaj boemi o kojem pricamo??? onaj boemi na marijin dvoru u blizini interneta :)
sudeci po slikama...jeste :D
amelicaa

Post by amelicaa »

hehe pa po tom sam i ja sad zakljucila da jeste.... malo mi je bilo cudno sto ima tako malo slika hm..... od 24.tog 3 i do 24. 3 ..... ali udureee :-D
stabolansviras

Post by stabolansviras »

Boemi....nekad bili fini i perspektivni a sada jedna velika , da izvinete, KITA... Bio sam ljetos u par navrata i zgadio mi se zivot...neko je vec naveo za DJ-e ili ti ga DJ-ejeve :-D , pustaju ziku sa playliste al se ufurali ko da su u Aurori pred 5 hiljada ljudi glavna atrakcija...E sad haj da pustaju nasto sto valja vac se to svodi, manje vise, na komercijalni hause(sto je skroz u dure, ne ocekujem sad neku alternativnu underground furku, nema para na tome) u kombinaciji sa turbo folkom ala kiki, siki, viki, miki...znaci sizofrenija stila upakovana u paklenu vrucinu cak i kad je poluprazno..A da vam ne pricam kakva je euforija kad se sa neke hausice DJ "umiksa" u turbo bit cece, mece, jece...samo sam ceko kad ce neko, kao prvi slucaj na svijetu, zakititi DJ sa 100 KM. Klijentela ko muzika...sizofrenija...dijaspora koja jedva nabada ovaj nam napaceni jezik, dijaspora koja nabada ovaj nam napaceni jezik, stranci koji su zalutali sa ove dvije gore navedene kategorije i lokalni jebaci koji bi se rado ispucali nagdje vani sa ove tri gore navedene kategorije...

Eto vam recenzija, ko kaze da nije ovako laze.... :D

Haug
van Basten

Post by van Basten »

hebo mjesto gdje se bar jednom mjesečno gosti raspištolje i to bukvalno... hvala, al izbjegavao i izbjegavaću u širokom luku
jazzer

Post by jazzer »

Ne pamtim kada sam bio zadnji put.
Imam sve preduslove za boeme (mnogo sam lep, imam para...)
ali me jedno jebe, nemam pancir :roll: :-D .
caki-cakica

Post by caki-cakica »

madea wrote:
supersonic wrote:sranjeeeeeeeeeee zestokooooo
puno nafuranih kretena i nafrakanih cura. debili izbacivaci, nisam bas siguran da ima dj. ja sam bio jednom i vidio nekog balavca kako pusta "muziku" nekim trebicama i coolira sa slusalicama. ako je to dj sorry
A ne pogrijesio si nisu to nafurani kreteni to su .... pokusavajuci da glume neke jako bitne face a pri tom su agresivni prema svakom ko ih ruzno pogleda.
A dj :( vjerovatno samozvani :roll: nama nikakve veze sa zivotvm a kamoli sa muzikom,ali sta ocekivati od kluba gdje se vlasnik ponasa kao da je na raskrsnici pa usmjerava masu na ljubazan i sebi svijstven nacin "...sklonise sa puta,vidis ti konju da tu ljudi prolaze,to ti kod bahrije mozes ovde ne.... " :shock:
Sve u svemu mjesto za super provod :D
mislis kod BAHRIJE U AKQUI?? :lol: :lol:
shin

Post by shin »

caki-cakica wrote:AKQUI?? :lol: :lol:

Image
sofist

Post by sofist »

shin wrote:
caki-cakica wrote:AKQUI?? :lol: :lol:

Image
Ili u prevodu AKKUUI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Sajo sjecas li se kad smo zaglavili u Boemima? :D:D:D:D
Adko

Post by Adko »

Ma bruka, toliko navikan club a nista,ma ne znam cime da ga nazovem,zasto nema u gradu sarajevu pravi club ili disco, to se samo pitam
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sve sama djecurlija se mota po boemima,internetu, kod bickakcica..
curice i djecaci se "udese" i dzuskaju..bezze totalno,neki kvazi nivo i kvazi sminkeraj
bljak
Neelix

Post by Neelix »

nemoj tako pitarka, i ti si nekad bila dijete :D

al znam o cemu govoris, ni ja ne idem po takvim mjestima vise, iz istog razloga :roll:
shadow

Post by shadow »

ma pecina
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Neelix wrote:nemoj tako pitarka, i ti si nekad bila dijete :D

al znam o cemu govoris, ni ja ne idem po takvim mjestima vise, iz istog razloga :roll:
vrijeme nas je pregazilo,moj ti eh :roll: :D
zzzzz

Post by zzzzz »

PITARKA_SA wrote:
Neelix wrote:nemoj tako pitarka, i ti si nekad bila dijete :D

vrijeme nas je pregazilo,moj ti eh :roll: :D
Nazalost to je velika mana Sarajeva, cim preguras 25 osudjen si na Bazene ili slicna mjesta ukoliko zelis izlazak do zore.

Volim mjesta kakvi su "Boemi", "The Club", ne volim da sjedim za jednim stolom, pijem i ne micem se, da ne govorim o muzici koja se pusta na mjestima "namjenjenim" mojoj generaciji (dok sam bio mladji lakse sam prihvatao narodnjake, sad ne ide nikako). Na zalost, na tim mjestima koje volim, osjecam se kao krme u Teheranu. Prizeljkujem klub u Sarajevu koji ce imati neku starosnu granicu (donju :D ), u kojem ce se pustati glasna, dobra muzika i koji ce raditi do zore...da mogu i ja s merakom da se napijem

:( :x
debela

Post by debela »

jest ali kako se dogovoriti oko donje starosne granice :? vazda je neko nekome dijete :oops:
Neelix

Post by Neelix »

@zzzz

prije par godina je kinoteka bila super :-) normalne ne-djecije :D face, uglavnom domaca muzika uz pokoji strani hit

sad ne znam ni radil navece uopste :roll:

@pitarka

Zaboravljam imena, samo lica ostaju
u prolazu ljude otkrivam kroz sifre
dovraga sve mi to govori da starim
zaboravljam dosadne cifre

:-) :D
Post Reply