ii

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Eweleen

#26 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by Eweleen »

XY. wrote:kako preboliti prekid kada se dvoje voli a ne mogu biti zajedno ???????? zive u istom gradu ??????? vidjaju se??????? i vole se???????
uzas?????????????
ne znam kako ako ima ko kakav pametan savjet .................... jedva cekam da cujem!!!!!!!
Soul_Sista

#27 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by Soul_Sista »

...ovde je sigurno pogresna vjera u pitanju?? ko da gledam da je to razlog :D
Salsaon2

#28 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by Salsaon2 »

Stvarno sta je sa pojedincima na forumu, nemate sta pametnije da raditi pa pljujete po drugim ljudima, ljudima koji pokusavaju da se nose sa svojim problemima? Slazem se da forum mozda nije mjesto za ovake teme, ali opet zasto da ne?!?!?!

Covjek je lijepo postovao temu, upitao imal neko kakav konstruktivan savjet, a pojedinci odmah pametuju...

@mima, kakve veze ima sto je novi nick? jel to zabranjeno negdje?
@karanana, ako je dosadan, zasto ti trosio svoje vrijeme na postanje odgovora
@onoga sto je savjetovao da skoce zajedno sa avazovog tornja, pametno nema sta, zaista zreo odgovor...

Ako vam smeta sto se otvaraju teme koje su po vama besmislene, ne razumije zasto se uopste truditi da odgovarate ili citate isto... ne pridodajite temi vaznost i idite dalje... Ali pljuvanje po ljudima, zasto?!?!?! Jel bolje pisat i filozofirat iz supljeg u prazno na nekim "pametnijim" temama poput one sto udara momka u jaja i ovaj joj lafo placa... Ovo nije privatni forum, niti je tema na pogresnom mjestu...Citam u zadnje vrijeme postove na raznim temama, pa kriza zaista...

Sto se tice teme direktno, malo si brate dao podataka da ti neko nesto savjetuje/odgovori... Za ljubav se definitivno treba boriti bez obzira na sve, ali opet tesko se boriti ako si "ogranicen" ili tacnije uslovljen da radis kako ti je volja...

Bilo kako bilo, sretno!!!
rednailed

#29 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by rednailed »

sve dok se vi vidjate borite za ljubav,...ako vec MORATE prekinut ( koliko je vama godina???? 14???) onda se nemojte vidjati- sigurno bude lakse,.isto vrijedi i za poruke i pozive,... i sl.
Aurora Borealis

#30 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:40, edited 1 time in total.
*mima*

#31 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by *mima* »

Salsaon2 wrote:Stvarno sta je sa pojedincima na forumu, nemate sta pametnije da raditi pa pljujete po drugim ljudima, ljudima koji pokusavaju da se nose sa svojim problemima? Slazem se da forum mozda nije mjesto za ovake teme, ali opet zasto da ne?!?!?!

Covjek je lijepo postovao temu, upitao imal neko kakav konstruktivan savjet, a pojedinci odmah pametuju...

@onoga sto je savjetovao da skoce zajedno sa avazovog tornja, pametno nema sta, zaista zreo odgovor...

Ako vam smeta sto se otvaraju teme koje su po vama besmislene, ne razumije zasto se uopste truditi da odgovarate ili citate isto... ne pridodajite temi vaznost i idite dalje... Ali pljuvanje po ljudima, zasto?!?!?! Jel bolje pisat i filozofirat iz supljeg u prazno na nekim "pametnijim" temama poput one sto udara momka u jaja i ovaj joj lafo placa... Ovo nije privatni forum, niti je tema na pogresnom mjestu...Citam u zadnje vrijeme postove na raznim temama, pa kriza zaista...

Sto se tice teme direktno, malo si brate dao podataka da ti neko nesto savjetuje/odgovori... Za ljubav se definitivno treba boriti bez obzira na sve, ali opet tesko se boriti ako si "ogranicen" ili tacnije uslovljen da radis kako ti je volja...

A jel tebe mima sta pitala?
Eweleen

#32 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by Eweleen »

Ne prekidaj ženu dok šuti :mrgreen:
cute poison

#33 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by cute poison »

mima wrote:
Salsaon2 wrote:Stvarno sta je sa pojedincima na forumu, nemate sta pametnije da raditi pa pljujete po drugim ljudima, ljudima koji pokusavaju da se nose sa svojim problemima? Slazem se da forum mozda nije mjesto za ovake teme, ali opet zasto da ne?!?!?!

A jel tebe mima sta pitala?
Da i ja potpisem :D, ja sam dao savjet za toranj :D
plemba

#34 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by plemba »

jel ovo otvorio neko temu slicnu mojoj... :?
*mima*

#35 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by *mima* »

Sve su teme na forumu slicne.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by pici »

XY. wrote:kako preboliti prekid kada se dvoje voli a ne mogu biti zajedno ???????? zive u istom gradu ??????? vidjaju se??????? i vole se???????
uzas?????????????
ne znam kako ako ima ko kakav pametan savjet .................... jedva cekam da cujem!!!!!!!

ovako......ako si ženmsko .....imam lijek zate al moraš tri put huknut u fildjan i donjet mi svjež grah iz bašČe(poželjan onaj sivkasti) a onda kad dodjemo do saljevanja strave moraš mi se skinut do pasa i okrenut oko tepsije pet puta kako bi strava bila meHka i podesna za Čitat....ovo sve vrijedi i za muško samo bez skidanja do pasa...
*mima*

#37 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by *mima* »

Ja bi dosla ...al mi se nezgodno skidat.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#38 Re: KAKO PREBOLITI PREKID KADA SE VOLITE ??

Post by pici »

mima wrote:Ja bi dosla ...al mi se nezgodno skidat.

ma ništa ti nebrini imam ja lijek i zate.....zažmiri i misli na lijepe stvari.....kao jašeš na bijelom vrancu a za tobom povorka golog muškinja kad otvoriš oke vidjeČeš da su ti se horizonti na svijet promjenuli i da si veČ skinuta......normalno ovo ne vrijedi za muške pošto je seansa spojenih umova predodredjena muško na ženmsko...
Post Reply