HAOS NA SKENDERIJI!
-
nineac
Garant je neko iz SDP-a puco, a možda i sam lagumdžija!
Vidjet ćemo sutra u Havazu!
Ne kontam što je tolika frka, neki dan Seada Palavrić je rekla da neki stranci pokušavaju da BiH prikažu kao državu kriminala i korupcije! Pa valjda je ovo normalno na zapadu, pa ne kontam što sad ovolika frka oko jednog mrtvog i dvoje teže povrjeđenih!
Šta mislite nedo bog da je zaluto metak i nekome kod parlamenta F BiH slučajno okrznuo Audija ili Passata pa lak s njega zgulio?
Vidjet ćemo sutra u Havazu!
Ne kontam što je tolika frka, neki dan Seada Palavrić je rekla da neki stranci pokušavaju da BiH prikažu kao državu kriminala i korupcije! Pa valjda je ovo normalno na zapadu, pa ne kontam što sad ovolika frka oko jednog mrtvog i dvoje teže povrjeđenih!
Šta mislite nedo bog da je zaluto metak i nekome kod parlamenta F BiH slučajno okrznuo Audija ili Passata pa lak s njega zgulio?
- krava
grozno!
najgore je to sto policija ne radi nista...
ti isti dzeparosi ulaze u tramvaj svaki dan, skupljaju se na stanicima dok policajci gledaju, ..ne trebas biti posebno pametan da vidis da su to dzeparosi..
evo npr. na parkingu uz obalu, kod drvenije...vec 2 mjeseca redovno obijaju auta na isti nacin ...a niko se nije sjetio da postavi tu policajca...
uzas!
najgore je to sto policija ne radi nista...
ti isti dzeparosi ulaze u tramvaj svaki dan, skupljaju se na stanicima dok policajci gledaju, ..ne trebas biti posebno pametan da vidis da su to dzeparosi..
evo npr. na parkingu uz obalu, kod drvenije...vec 2 mjeseca redovno obijaju auta na isti nacin ...a niko se nije sjetio da postavi tu policajca...
uzas!
- CiCiban
za to je kriva socijalna slika drustvaPrenj wrote:Oruzje je moguce ne samo imati bez dozvole, nego i nositi bez ikakve kazne. Policija ako ti i pronadje pistolj, posljedica nikakvih nema, ostaces bez njega ako nemas stelu.CiCiban wrote:i u duhu uputstva je tip valjda pucao po tramvaju jelde?
skini se s dnevnika man!
I ako pucas, ubijes, sud ce te ili osloboditi (sta ono bi sa Celom) ili simbolicno osuditi.
Sta bi sa ubicom iz Strosmajerove? Stotinu ocevidaca i niko nije progovorio. Svi sute jer raja znaju da je mafija i u policiji i sudovima.
Vidjeni kriminalac je sahranjen odmah do Alije.
Ko nam je kriv za to?
Ko nam vlada zadnjih 13 godina?
i opet
skini se s dnevnika !!!!!!!!11
-
Maja071
Dvije osobe koje su primljene u Koševo su van životne opasnosti, a u pitanju su žena i dečko od 16 godina.
Monstrum koji je pucao uhvaćen je kod Begove džamije, a prilikom trčanja je pacio pištolj. Niko od očevidaca nije želio da kaže bilo što što bi pomoglo istrazi, a razlog je kako navode strah. Mnogi od njih su izjavili da ništa nisu vidjeli. Tako prenose radio stanice.
Monstrum koji je pucao uhvaćen je kod Begove džamije, a prilikom trčanja je pacio pištolj. Niko od očevidaca nije želio da kaže bilo što što bi pomoglo istrazi, a razlog je kako navode strah. Mnogi od njih su izjavili da ništa nisu vidjeli. Tako prenose radio stanice.
Last edited by Maja071 on 01/11/2004 16:19, edited 1 time in total.
-
rumenko
Narvno da nije u redu ovo sto se desilo,ali vidim dosta pretjerivanja u komentarima.
Haos,blokirano,ludnica itd.Cak jedno poredjenje sa BG.
Imam osjecaj da pojedinci svjesno preuvelicavaju.
Sitni kriminalac upucao neduznog putnika u tramvaju jer je ovaj skontao da ga bunari.To su stvari koje se uvijek i svuda mogu desiti a pogotovo 10 godina nakon rata u kome niko nije predao pistolj,ako nije morao.
Pojedinci trpaju i politiku ovo sto se desilo sto je van pameti.
Cak se i rahmetli predsjednik spominje par puta u negativnom kontekstu.
Tipicno za nas mentalitet.
Nas domaci budalaluk kojeg imamo na izvoz.
Haos,blokirano,ludnica itd.Cak jedno poredjenje sa BG.
Imam osjecaj da pojedinci svjesno preuvelicavaju.
Sitni kriminalac upucao neduznog putnika u tramvaju jer je ovaj skontao da ga bunari.To su stvari koje se uvijek i svuda mogu desiti a pogotovo 10 godina nakon rata u kome niko nije predao pistolj,ako nije morao.
Pojedinci trpaju i politiku ovo sto se desilo sto je van pameti.
Cak se i rahmetli predsjednik spominje par puta u negativnom kontekstu.
Tipicno za nas mentalitet.
Nas domaci budalaluk kojeg imamo na izvoz.
- Vodenjak
Pa pogledaj kad si tistochar wrote:Citulja nam se odavno desava, samo me zanima hocemo li vidjeti tu 'Sablju'...
Ne bih da unistim temu, ali mIRCerka ja poslala poruku iz buducnbosti:
Poslano: 01. nov. 2004. 16:36
Autor: stochar Poslano: 01/11/2004 16:40
Salu na stranu, to je stvarno odvratno sto se desava i mislim da oni koji se ljute na opravdane kritike vrha drzave nisu u pravu. Zivot nam visi o koncu svakim danom sve vise i vise. Kako da pustimo djecu u skolu, kako da izidjemo da se jednostavno prosetamo ko ljudi?
To je opsti haos i ne zaboravimo onu staru: "Riba od glave smrdi!"
-
stidljiv
Evo i ja sam sad iz grada...stvarno je haos....sve oko skenderije je blokirano...nacuo sam da je se pucalo i da je neko pogniuo kad evo sad citam ovdje i slusam radio....uzas zivi....moglo je to bilo koga od nas strefiti nedo Bog....
-
stidljiv
Evo i ja sam sad iz grada...stvarno je haos....sve oko skenderije je blokirano...nacuo sam da je se pucalo i da je neko pogniuo kad evo sad citam ovdje i slusam radio....uzas zivi....moglo je to bilo koga od nas strefiti nedo Bog....
-
Prenj
Oruzje je moguce ne samo imati bez dozvole, nego i nositi bez ikakve kazne. Policija ako ti i pronadje pistolj, posljedica nikakvih nema, ostaces bez njega ako nemas stelu.CiCiban wrote:i u duhu uputstva je tip valjda pucao po tramvaju jelde?
skini se s dnevnika man!
I ako pucas, ubijes, sud ce te ili osloboditi (sta ono bi sa Celom) ili simbolicno osuditi.
Sta bi sa ubicom iz Strosmajerove? Stotinu ocevidaca i niko nije progovorio. Svi sute jer raja znaju da je mafija i u policiji i sudovima.
Vidjeni kriminalac je sahranjen odmah do Alije.
Ko nam je kriv za to?
Ko nam vlada zadnjih 13 godina?
-
seas of cheese
e, a zamisli da se ta glupaca ovde na forumu predstavlja kao autor knjizevnog djela za koji postoji osnovana sumnja da bi mogao biti plagiran od strane jednog poznatog pisca?NeKi_LiK wrote:Još da si shvatila što sam to napisao...missA wrote:najbolesniji komentar!NeKi_LiK wrote:Ja mislim da je licno r.Alija ustao iz mezara i pucao![]()
Hajmo temu nastaviti u duhu Sa-Xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
maybe she wrote it in English and he stole it from herseas of cheese wrote:e, a zamisli da se ta glupaca ovde na forumu predstavlja kao autor knjizevnog djela za koji postoji osnovana sumnja da bi mogao biti plagiran od strane jednog poznatog pisca?NeKi_LiK wrote:Još da si shvatila što sam to napisao...missA wrote: najbolesniji komentar!![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Magbul Škoro potvrdio je da je jedna osoba poginula u pucnjavi, a novinarima je također izjavio kako su sva četvorica sudionika ovog teškog incidenta poznata policiji zbog niza počinjenih kaznenih djela.
(HINA)