Firma je skroz profesionalna, a radnici sposobni, rijetkost u ovom gradu.. Toplo preporucujem
Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
- sweet_zephyr
#26 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
U firmi su nam postavljali neka specijalna vrata za servere i racunarsku opremu, a i kod roditelja su radili prozore u stanu - zive na Skenderiji, vani je stalno buka i haos a u stanu mrtva tisina - izolacija zvuka na njihovim prozorima je fakat fenomenalna.. Mislim da nisu ni nesto preskupi..
Firma je skroz profesionalna, a radnici sposobni, rijetkost u ovom gradu.. Toplo preporucujem

-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#27 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Evo, samo da javim da su radovi poodavno završeni (prije više od mjesec dana) i da potvrdim sve što ste naveli u postovima. Odrađeno je sve brzo, čisto i kvalitetno. Prozori savršeni, toplotna i zvučna izolacija odlična. Firma krajnje profesionalna,
Dakle, zahvalio bih se svim forumašima koji su mi svojim postovima pomogli da se odlučim za "Saplast" i toplo preporučujem ovu firmu svima koji namjeravaju ugradnju PVC stolarije.
Dakle, zahvalio bih se svim forumašima koji su mi svojim postovima pomogli da se odlučim za "Saplast" i toplo preporučujem ovu firmu svima koji namjeravaju ugradnju PVC stolarije.
-
suljke
#28 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Saplast profi
Mene je cijena sa klupicama došla oko 24o km2
Mene je cijena sa klupicama došla oko 24o km2
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#29 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Ne mogu da vjerujem da postoji ovakva firma u Sarajevu. Sve sami pozitivni komentari, iskustva.
Svaka čast radnicima i gazdama firme Saplast!
Svaka čast radnicima i gazdama firme Saplast!
- Halftime
#30 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Svakako kome treba preporucujem da ode do Dijamanta makar po ponudu, a sto se kvalitete tice evo pet godina prozori kao novi zvucna izolacija extra.abdulazizsarajevo wrote:moj ti je savjet nakon iscrpnih ponuda integeoss, saplast, ugarak, eloxBH, odluci se za
dijamant na otoci
neces se pokajati rade roto okove i rehau profil..
ono sto sam ja naucio o tim pvc profilima..jeste da nema razlike sve su to brendirani njemacki profili..pitanje je samo:
kako ko zna da kroji i ukroji te profile odradi rubove i koliko ce to da naplati!!!! ovi su najjeftiniji i najbolje udrajeni krajevi i dobilo besplatno alu klupice vanjske!!!
-
teAMICA
#31 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Odlicni!
Jesam im ostavila preko 4 tisuche, ali mi nije zao, zadovoljna! Jako su profesionalni, ljubazni, brzi... (to bi trebalo biti normalno za svaku firmu, ali posto to kod nas nije tako...
)
Jesam im ostavila preko 4 tisuche, ali mi nije zao, zadovoljna! Jako su profesionalni, ljubazni, brzi... (to bi trebalo biti normalno za svaku firmu, ali posto to kod nas nije tako...
- coek
#32 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:34, edited 1 time in total.
- TheWatcher
#33 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
i ja imam namjeru da ih zovem za koji dan 
-
mahalas505
#34 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Mozda su "ofalili" u posljednje 2-3 godfineTheWatcher wrote:i ja imam namjeru da ih zovem za koji dan
-
quarterback
#35 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
kod mene je radio intergeoss, skupi ko djavo, nisam zadovoljan uradjenim
- Edin H.
#36 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Ko velis, valja malo i trositi sto se uzelomahalas505 wrote:Mozda su "ofalili" u posljednje 2-3 godfineTheWatcher wrote:i ja imam namjeru da ih zovem za koji dan.
-
seiko
#37 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Kod mene su radili komplet stolariju na kuci. Nikako nisam zadovoljan uradjenim. materijalom sam zadovoljan ali majstorlukom nisam nimalo. evo nekih gresaka:
1. na nekim prozorima nisu stavili pur pjenu sa doljnje strane
2. na jednom prozoru su zaboravili staviti masku na baglami
3. na vecini prozora sam ih morao zvati da ih nasteluju jer je nakon mjesec dana nisam mogo da skroz zatvorim
4. sa vanjske strane balkonskih vrata nisu dobro nalijegala tako da si komotno mogo list papira da provuces izmedju vrata i dihtunga. njihovo objasnjenje: pa imas jos 3 dihtunga ako jedan ne dihtuje dobro
nakon toga steku nisam mogo da okrenem do kraja. konacno su to popravili. kako su dosli hladni dani nisam bio nimalo iznenadjen kad sam tim istim balkonskim vratim primjetio da je krilo vrata u doljnjem uglu krivo i da uopste ne nalijezu na dihtug vjerovatno zboog toga sto je nastimano da vani nema lufta. kroz taj otvor ulazi hladan zrak uzas. sad sam ih opet zvao da to pogledaju pa vidjecemo sta ce rijesiti. u glavnom nisam nikako zadovoljan uradjenim. firma kao firma super sve uslozni susretljivi itd al sta mi to sve koristi ako rezultati ne valjaju.
1. na nekim prozorima nisu stavili pur pjenu sa doljnje strane
2. na jednom prozoru su zaboravili staviti masku na baglami
3. na vecini prozora sam ih morao zvati da ih nasteluju jer je nakon mjesec dana nisam mogo da skroz zatvorim
4. sa vanjske strane balkonskih vrata nisu dobro nalijegala tako da si komotno mogo list papira da provuces izmedju vrata i dihtunga. njihovo objasnjenje: pa imas jos 3 dihtunga ako jedan ne dihtuje dobro
- sve na kvadrat
#38 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Da malo temu iz zaborava izvučemo. Prije mjesec dana mijenjao stolariju sa donje strane kuće. Drvena bila,vremenom se drvo osušilo,ispucalo,dihtunzi dotrajali,propuhali itd... I odlučim se za firmu Saplast. Sve pohvale od mene. Kvallitet za 10-ke. Ubuduće ako budem mijenjao stolariju sa gornje strane znam na koju adresu da se obratim. 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#39 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
seiko radi za konkurenciju
-
seiko
#40 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Pogledaj malo moj profil pa vidi gdje radim i cime se bavim. Jedino sto sam imam od Saplasta je popust na stolariju to je sve.
-
Enticer
#41 Re: Iskustva sa firmom "SAPLAST" d.o.o?
Uselio sam u nov stan gdje je Saplast radio prozore. Klupica ostecena, u spavacoj sobi na prozoru na nepokretnom dijelu nisu postavili onaj metalni prihvatnik (a na drugim jesu) i kad zatvorim prozo ne dihtuje dobro i puse. I gdje je god bilo predvidjeno 3 sarafa oni su postavili 1.
Kvalitet materijala im je dobar, ali su majstori lose obavili posao.
Kvalitet materijala im je dobar, ali su majstori lose obavili posao.