UCL Fantasy Football

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

PriNc_ba

#26 Re: UCL Fantasy Football

Post by PriNc_ba »

cyprus wrote:E hvala ti :wink: , vidiš ja uopšte nisam konto da se mogu mjenjat igrači preko dozvoljenog broja

ma odes tamo na rules i fino sve procitas sta te zanima. bas su fino sve objasnili. oko transfera,izmjena,bodovanja... :)

u dilemi sam :) da Rio bude izbacen a Bodnara iz debrecena da ubacim jer on igra sutra a Ria mogu zamijeniti jer nije igrao hmmmm al ak liverpool uvali npr 4 i ovaj levat dobije zuti i jos npr napravi penal i jos ne odigra svih 90 minuta xD to ti je nekih -5 il -6 bodova xD a ovak s Riom sam na pozitivnoj nuli :D i btw zna li neko zasto Rio ne igra? :S ne stoji mu da je povrijedjen niti da je kartoniran :S
belafonte

#27 Re: UCL Fantasy Football

Post by belafonte »

Povreda prepona kod ferdinanda, a dobra ti je ta analiza hahaahahah ne znam ni ja sta bi napravio u tvom slucaju :-)
cyprus

#28 Re: UCL Fantasy Football

Post by cyprus »

Ma ja bih ipak zamjenio Ferdinanda :D . Imam osjećaj da Debrecen neće primit puno golova :D , ali nemoj mene slušat, nego sam procjeni :wink: . Sretno
Chuck

#29 Re: UCL Fantasy Football

Post by Chuck »

PriNc_ba wrote:
cyprus wrote:E hvala ti :wink: , vidiš ja uopšte nisam konto da se mogu mjenjat igrači preko dozvoljenog broja

ma odes tamo na rules i fino sve procitas sta te zanima. bas su fino sve objasnili. oko transfera,izmjena,bodovanja... :)

u dilemi sam :) da Rio bude izbacen a Bodnara iz debrecena da ubacim jer on igra sutra a Ria mogu zamijeniti jer nije igrao hmmmm al ak liverpool uvali npr 4 i ovaj levat dobije zuti i jos npr napravi penal i jos ne odigra svih 90 minuta xD to ti je nekih -5 il -6 bodova xD a ovak s Riom sam na pozitivnoj nuli :D i btw zna li neko zasto Rio ne igra? :S ne stoji mu da je povrijedjen niti da je kartoniran :S
ko ne riskira, taj i ne profitira :D, ja se nadam dobroj partiji gerrarda i johnsona veceras, da uzmem kakvih boba
-danTe-

#30 Re: UCL Fantasy Football

Post by -danTe- »

kako se ono mijenja formacija? :-)
PriNc_ba

#31 Re: UCL Fantasy Football

Post by PriNc_ba »

nemas nista da kliknes formaciju da promijenis xD
nego samo npr ako hoces iz formacije 4-4-2 da napravis 3-5-2 onda izvedes jednog odbrambenog i uvedes veznog i tako ti se i mijenja formacija :) a ne mozes sada ti igrace koji su predvidjeni za napad da stavljas u vezu ili tako nesto xD
-danTe-

#32 Re: UCL Fantasy Football

Post by -danTe- »

ma na to sam i mislio :mrgreen:
jer sam htio izbaciti odbrambenog,a uvesti veznog...a bio sam siguran da s eprosle godine moglo mijenjati drugacije :-) :mrgreen:
Tito88

#33 Re: UCL Fantasy Football

Post by Tito88 »

hoce li mi se brojati poeni koje sam imao prije nego sam se uclanio u sa-x ligu?
Post Reply