Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post Reply
oksigen

#26 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by oksigen »

Abacija wrote:
karanana wrote:jeli do mene ili mi se stvarno cini da je ova sadasnja reprezentacija najbosnjackija? jedan srbin meni se cini, jeli tako?
Do tebe je. :lol:

EDIT: S nestrpljenjem iscekujem @dalltonov komentar na ovu temu. :D
Ubjedjen sam da se Srbi , a pretpostavljam i Hrvati , zbog te cinjenice ne nerviraju previse . U reprezentacijama za koje oni navijajuju , etnicki sastav im je mnogo ''blizi'' .
E, stvarno , a kad je utakmica ?
BHCluster

#27 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by BHCluster »

Da budem jasan za bilo koju reprezentaciju Bosne i Hercegovine "MI" onu koji volimo i disemo ovu drzavu, ne navijamo samo kada pobjeduje nego i kada gubi!
A neka crkne svako kome smeta Bosna i Hercegovina je nama sveta!
BSn

#28 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by BSn »

oksigen wrote: E, stvarno , a kad je utakmica ?

20:00. :bih:
popajic

#29 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by popajic »

Razvalit će vas," dodaje Vasić.
BIH reprezentacija je za njega : VAS
i ne zna koliko je bijedan!
oksigen

#30 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by oksigen »

BSn wrote:
oksigen wrote: E, stvarno , a kad je utakmica ?

20:00. :bih:
Hvala.Mozda ''bacim oko ''.
PS. Fina ti ta slika , pored nika...Pazi, rimuje se !
someone_

#31 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by someone_ »

jasko_ba wrote:Rajko Vasic - Turcin. :lol:
ko zna u photoshopu nek napravi i prigodnu sliku :mrgreen:
Evo ih brzinski

Image

Image
draganbl

#32 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by draganbl »

Iako ne želim da komentarišem idiotske izjave tog Vasića, koristim priliku da u okviru ove teme kažem svoje mišljenje o predstojećem kolu kvalifikacija.
U srijedu se za narode u Bosni i Hercegovini igraju tri važne utakmice.
Za sve narode u BiH, navažnija utakmica je BiH - Turska. Našoj reprezentaciji želim sve najbolje, tj. pobjedu.
Za srpski narod, se pored te utakmice igra i jako važna utakmica u Beogradu, igraju Srbija i Francuska. Srbiji želim sve najbolje, tj. pobjedu.
Za hrvatski narod, ali i sve ljubitelje pravog fudbala, se pored navedene utakmice naše reprezentacije igra i jako važna utakmica u Engleskoj. Po kvalitetu reprezentacija, ova je utakmica vjerovatno najbolja. Komšijama Hrvatima želim sve najbolje, tj. pobjedu.
Da rezimiram, pratiću sve tri utakmice i navijaću za sva tri "naša" tima, i iako sve tri reprezentacije igraju protiv jačih protivnika, očekujem svih 9 bodova.
Edmond

#33 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Edmond »

Image
nokia6170

#34 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by nokia6170 »

Ma Vasic pere mala muda krupna hajvana.

Jebo covjeka koji ne stoji iza svoje javno izgovorene rijeci na koju ga niko nije natjerao da obeca.
7cokanja

#35 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by 7cokanja »

bingov buraz wrote:[

To je Ciro stari islamista namjestio,nije on dzaba Iran trenirao :mrgreen:

..c'iro, c'iro, dje ce ti dusa.... :thumbup:
Orbini

#36 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Orbini »

Oni koje tangira vasiceva izjava, ocito imaju problema sa svojom sujetom,.. Mislim, koga briga za koga ko navija,.. :roll: barem je to privatna stvar. Nadam se samo da nece biti destrukcije po kucama povratnika, djamijama, mezarjima,.. po Banjaluci kako to obicno biva ukoliko srpska repka pobijedi. I to je jedino vrijedno spomena a u kakvoj zemlji zivimo i sa kakvim politicarima pogotovo "onim otamo" - znaju i ptice na grani.

Vec vidim komentare na banjaluckom forumu "1 : 0 za nase Turke,..", i sl. :D

Baj de vej - napokon da dozivim da nema turske zastave na nasoj tribini,.. BHfanaticosi najavljuju degenek onom ko se na to usudi. ;-)
nokia6170

#37 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by nokia6170 »

Orbini wrote:Oni koje tangira vasiceva izjava, ocito imaju problema sa svojom sujetom,.. Mislim, koga briga za koga ko navija,.. :roll: barem je to privatna stvar. Nadam se samo da nece biti destrukcije po kucama povratnika, djamijama, mezarjima,.. po Banjaluci kako to obicno biva ukoliko srpska repka pobijedi. I to je jedino vrijedno spomena a u kakvoj zemlji zivimo i sa kakvim politicarima pogotovo "onim otamo" - znaju i ptice na grani.

Baj de vej - napokon da dozivim da nema turske zastave na nasoj tribini,.. BHfanaticosi najavljuju degenek onom ko se na to usudi. ;-)
Eno na Bascarsiji se prodaju salovi maxuz napravljeni za ovu tekmu...pola sala plavo-bijel za BiH, pola Crveno-bijel za Tursku :D
BHCluster

#38 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by BHCluster »

Image
niiip

#39 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by niiip »

BHCluster wrote:Image
A gledaj Filipovica , iza Dode... hahah :lol:
Ne pada mi na pamet

#40 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Ne pada mi na pamet »

Pa sta ce jad kad reprezentacija za koju on navija ne postoji. Ne moze je kreirati ni u PES-u, cak ni pomocu chiteva. I moras taj svoj jed izbaciti nekako, isto kao pas koji laje na mjesec. Da mu bi da je u sumi, ali ne moze. Vezan. Da bi ga izveo u svijet moras mu labrnju staviti, da te ne bruka.

Volio bi on da ga gazda nekad povede sa sobom kad ide negdje, ali to se jos nije desilo. Pa kad se gazda vrati, on i dalje plazi jezik i mase repom ne bi li ga gazda pomilovao i, oh srece, bacio mu kost koju je zamotao u salvetu za vrijeme sluzbenog rucka.

Novi gazda ce ga vjerovatno pustiti, jer nije neki cuvar. Malo ce preturati po kontejnerima i pridruziti se nekom coporu dok ga zima ili lovci ne dokrajce i bace na prvi otpad ili u potok.

Ali valja nama jos prolaziti pored smrdljive avlije i slusati bjesno lajanje. :(
Sounder

#41 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Sounder »

draganbl wrote:Iako ne želim da komentarišem idiotske izjave tog Vasića, koristim priliku da u okviru ove teme kažem svoje mišljenje o predstojećem kolu kvalifikacija.
U srijedu se za narode u Bosni i Hercegovini igraju tri važne utakmice.
Za sve narode u BiH, navažnija utakmica je BiH - Turska. Našoj reprezentaciji želim sve najbolje, tj. pobjedu.
Za srpski narod, se pored te utakmice igra i jako važna utakmica u Beogradu, igraju Srbija i Francuska. Srbiji želim sve najbolje, tj. pobjedu.
Za hrvatski narod, ali i sve ljubitelje pravog fudbala, se pored navedene utakmice naše reprezentacije igra i jako važna utakmica u Engleskoj. Po kvalitetu reprezentacija, ova je utakmica vjerovatno najbolja. Komšijama Hrvatima želim sve najbolje, tj. pobjedu.
Da rezimiram, pratiću sve tri utakmice i navijaću za sva tri "naša" tima, i iako sve tri reprezentacije igraju protiv jačih protivnika, očekujem svih 9 bodova.
Zato je najbolje gledati tekme u Bosni!! Meni je draga Hrvatska i Bosna zato sam uzivao kada sam gledao Estoniju i Englesku u isto vrijeme prosle godine :bih:
Real Khan

#42 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Real Khan »

nokia6170 wrote: Jebo covjeka koji ne stoji iza svoje javno izgovorene rijeci na koju ga niko nije natjerao da obeca.
Ma jašta...jebo takvog čovjeka. Kad nije bio u stanju ni popišani referendum organizovati šta će sad' navijati za Bosnu protiv Turske :D
Real Khan

#44 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Real Khan »

Gogimagog wrote:
Ne pada mi na pamet wrote:Pa sta ce jad kad reprezentacija za koju on navija ne postoji. Ne moze je kreirati ni u PES-u, cak ni pomocu chiteva. I moras taj svoj jed izbaciti nekako, isto kao pas koji laje na mjesec. Da mu bi da je u sumi, ali ne moze. Vezan. Da bi ga izveo u svijet moras mu labrnju staviti, da te ne bruka.

Volio bi on da ga gazda nekad povede sa sobom kad ide negdje, ali to se jos nije desilo. Pa kad se gazda vrati, on i dalje plazi jezik i mase repom ne bi li ga gazda pomilovao i, oh srece, bacio mu kost koju je zamotao u salvetu za vrijeme sluzbenog rucka.

Novi gazda ce ga vjerovatno pustiti, jer nije neki cuvar. Malo ce preturati po kontejnerima i pridruziti se nekom coporu dok ga zima ili lovci ne dokrajce i bace na prvi otpad ili u potok.

Ali valja nama jos prolaziti pored smrdljive avlije i slusati bjesno lajanje. :(
A da ipak ,popijes tableticu ? Oblaksat ce ti .
:D Ma gdje si ti, Rajko, kućo stara! Kad' se to ti logova na naš forum? Nego, bjež' bolan nebio... vidjet će te gazda pa si na#ebo... :lol:

Gogimagog

BHCluster

#45 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by BHCluster »

Gogimagog wrote:
Ne pada mi na pamet wrote:Pa sta ce jad kad reprezentacija za koju on navija ne postoji. Ne moze je kreirati ni u PES-u, cak ni pomocu chiteva. I moras taj svoj jed izbaciti nekako, isto kao pas koji laje na mjesec. Da mu bi da je u sumi, ali ne moze. Vezan. Da bi ga izveo u svijet moras mu labrnju staviti, da te ne bruka.

A da ipak ,popijes tableticu ? Oblaksat ce ti .
Sta je pogodio zicu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saibaba

#46 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by saibaba »

Ja potrčka ocam..
Ne pada mi na pamet

#47 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Ne pada mi na pamet »

Real Khan wrote:
Gogimagog wrote: A da ipak ,popijes tableticu ? Oblaksat ce ti .
:D Ma gdje si ti, Rajko, kućo stara! Kad' se to ti logova na naš forum? Nego, bjež' bolan nebio... vidjet će te gazda pa si na#ebo... :lol:

Gogimagog

Sudeci po pravopisu, on je. Ne znam otkud ovdje pored toliko turskih stranica i foruma. :?
dallton

#48 Re: Vasić:Turci su jači i nema smisla da Dodik navija za gubitni

Post by dallton »

Abacija wrote:
karanana wrote:jeli do mene ili mi se stvarno cini da je ova sadasnja reprezentacija najbosnjackija? jedan srbin meni se cini, jeli tako?
Do tebe je. :lol:

EDIT: S nestrpljenjem iscekujem @dalltonov komentar na ovu temu. :D
:mrgreen:

evo da komentarisem zabave radi, mada me vasic koliko lanjski snijeg...
za ocekivati je da on nece navijati za bih nego za tursku, prvo jer "bih ne postoji" (kao sto je valjda svima jasno, pa za nepostojecu zemlju nemozes navijati :D ) a kao drugo za tursku mora navijati jer krv nije voda (nova izjava rajko vasic "turska je nas otac, a ruka se na oca ne podize" :D ah da ovo sam zaboravio ne mogu da nadjem video - na jednoj kosarkaskoj utakmici u beogradu srpski navijaci su iznijeli transparente sa nekim fola slikama ubijanja turaka u kosovskom boju (to je ona slavna pobjeda, sjecate se)...na uzvratnoj utakmici turski navijaci su donijeli transparent napisan cirilicom s tekstom "svi ste vi nasi unuci" :D (valjda tako i rajko)

razocara me dodo, mislio sam da ce preko fudbala nastaviti borbu protiv porazenog turskog okupatora, al valjda kad je cuo da je tekma u zenici skontao da mu zdravlje ne dopusta da ide sam u borbu protiv turskog bataljona :mrgreen:
Abacija

#49 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Abacija »

Ne pada mi na pamet wrote:
Sudeci po pravopisu, on je. Ne znam otkud ovdje pored toliko turskih stranica i foruma. :?
Jest', dosao ovdje nas spijunirati pa da poslije ode Terimu otracati. :mrgreen:
dallton

#50 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

nokia6170 wrote:
Orbini wrote:Oni koje tangira vasiceva izjava, ocito imaju problema sa svojom sujetom,.. Mislim, koga briga za koga ko navija,.. :roll: barem je to privatna stvar. Nadam se samo da nece biti destrukcije po kucama povratnika, djamijama, mezarjima,.. po Banjaluci kako to obicno biva ukoliko srpska repka pobijedi. I to je jedino vrijedno spomena a u kakvoj zemlji zivimo i sa kakvim politicarima pogotovo "onim otamo" - znaju i ptice na grani.

Eno na Bascarsiji se prodaju salovi maxuz napravljeni za ovu tekmu...pola sala plavo-bijel za BiH, pola Crveno-bijel za Tursku :D
:lol:
Post Reply