Abacija wrote:karanana wrote:jeli do mene ili mi se stvarno cini da je ova sadasnja reprezentacija najbosnjackija? jedan srbin meni se cini, jeli tako?
Do tebe je.
EDIT: S nestrpljenjem iscekujem @dalltonov komentar na ovu temu.

evo da komentarisem zabave radi, mada me vasic koliko lanjski snijeg...
za ocekivati je da on nece navijati za bih nego za tursku, prvo jer "bih ne postoji" (kao sto je valjda svima jasno, pa za nepostojecu zemlju nemozes navijati

) a kao drugo za tursku mora navijati jer krv nije voda (nova izjava rajko vasic "turska je nas otac, a ruka se na oca ne podize"

ah da ovo sam zaboravio ne mogu da nadjem video - na jednoj kosarkaskoj utakmici u beogradu srpski navijaci su iznijeli transparente sa nekim fola slikama ubijanja turaka u kosovskom boju (to je ona slavna pobjeda, sjecate se)...na uzvratnoj utakmici turski navijaci su donijeli transparent napisan cirilicom s tekstom "svi ste vi nasi unuci"

(valjda tako i rajko)
razocara me dodo, mislio sam da ce preko fudbala nastaviti borbu protiv porazenog turskog okupatora, al valjda kad je cuo da je tekma u zenici skontao da mu zdravlje ne dopusta da ide sam u borbu protiv turskog bataljona