A jel se to kod Radon Plaze ne naplaćuje parking?Neelix wrote:a eto ja sam milion stvari kupio tamo, pocevsi od linije, 2 tv-a, ves masine, cd playera za auto, i nikad mi nije podrska trebala. nisam primjetio da je osoblje ista neljubaznije i mrzovoljnije nego u bilo kojem drugom tc, guzve na kasi su iste kao i u svakom drugom (POGOTOVO merkatoru - napravili 30 kasa a nemos vidjet da vise od 3 rade istovremeno). izuzetak od ovoga je merkur. jedino sto mi smeta kod njih je naplata parkinga - ali cini mi se da imaju i oni ono - ako pokazes racun preko X KM parking ne placas.
ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
- bach
#26 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
- karanana
#27 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
ne naplacuje. a ako mislis twist tower, onda naplacuje, ali kakve veze ima avaz twist sa granapom i pijacom kao sto je robot koji je totalno van centra grada?
- bach
#28 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Prolazio sam prije nekih mjesec dana pored Radon Plaze, stariji bracni par bi da autom uđe na parkng, ali tu je rampa, i nekakav zastitar im objasnjava da parkin 0.5 KM sat.karanana wrote:ne naplacuje. a ako mislis twist tower, onda naplacuje, ali kakve veze ima avaz twist sa granapom i pijacom kao sto je robot koji je totalno van centra grada?
Ima veze jedno i drugo, slična biznis filozofija, pa o čemu ovaj forum raspreda naširoko i nadugačko.
- Neelix
#29 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
shjo kompleksa
imal neka tema da ne laprdate o fahri 
- karanana
#30 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
e onda se promijenilo otkad sam ja zadnji put bio prije nekih 7-8 mjeseci. iso na kuglanje i nije bilo ni rampe ni naplate.bach wrote:Prolazio sam prije nekih mjesec dana pored Radon Plaze, stariji bracni par bi da autom uđe na parkng, ali tu je rampa, i nekakav zastitar im objasnjava da parkin 0.5 KM sat.karanana wrote:ne naplacuje. a ako mislis twist tower, onda naplacuje, ali kakve veze ima avaz twist sa granapom i pijacom kao sto je robot koji je totalno van centra grada?
Ima veze jedno i drugo, slična biznis filozofija, pa o čemu ovaj forum raspreda naširoko i nadugačko.
ok slicna je bosnjacka biznis filozofija ali djelatnosti nisu slicne. ja u robot idem maksuz da kupim tamo nesto i da ostavim lovu pa ne znam zasto mi naplacuju jos da bih dosao do njihove rupe kako bih im ostavio pare.
a zasto radon naplacuje nije mi jasno, ali mi je jasno zasto twist tower naplacuje marku. drugacije je od samoposluge.
- bach
#31 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Fahro je nezaobilazan.Neelix wrote:shjo kompleksaimal neka tema da ne laprdate o fahri
-
HomeArt
#32 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Na stranicama ćete vidjeti sve potrebne informacije koje su Vam potrebne kako biste biti informisani o našem objektu
http://www.robot.co.ba/
-
StupskaBitanga
#33 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
to na webu robot.co.ba je sadašnja zgrada OBN-a
- sodom
#34 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
DESIGN BY PRO line, e vala si ga dizajniro, svaka ti cast 
- illuminated
#35 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
sve stoji sto su prethodnici rekli ali ne treba sad nikoga razapeti, posebno ne ovakvim sponzoriranim temama...
"Cijeli svijet sam obisao trazeci nesto , ali nadjoh to u Merkatoru. sad sam neizmjerno sretan.. "
Svaki od njih ima prednosti i mane...
Robot moze ponuditi dosta kineske robe jeftino. Primjer: Treba uticnica? Produzni kabl? Bojler? Jeftin Rostilj?
(Ne, nema u Merkatoru..)
Osim toga ima finih kafica, i pokoja fina radnja.
Ima vise BH robe nego Merkator u kojem je ima samo u tragovima.
Lose je sto se placa parkiranje, prica se da je gazda lopina, i radnicima ne cvjetaju ruze...
Edit..
Naslov teme je subjektivna, pausalna i bez kriterija donesena ocjena.
Da je pisalo, Robot je najgori, uporedjuci broj kolica u soping centrima, ili Robot najgore postupa prema radnicima,
ljudi bi razumjeli argumentaciju..ali ovako totalno uopsteno...beze
Isto tako Interex ima truba kafic, moras se penjati na palete da dohvatis robu, ali je zato parking besplatan.
"Cijeli svijet sam obisao trazeci nesto , ali nadjoh to u Merkatoru. sad sam neizmjerno sretan.. "
Robot moze ponuditi dosta kineske robe jeftino. Primjer: Treba uticnica? Produzni kabl? Bojler? Jeftin Rostilj?
(Ne, nema u Merkatoru..)
Lose je sto se placa parkiranje, prica se da je gazda lopina, i radnicima ne cvjetaju ruze...
Edit..
Da je pisalo, Robot je najgori, uporedjuci broj kolica u soping centrima, ili Robot najgore postupa prema radnicima,
Isto tako Interex ima truba kafic, moras se penjati na palete da dohvatis robu, ali je zato parking besplatan.
Last edited by illuminated on 06/09/2009 18:35, edited 1 time in total.
-
HomeArt
#36 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Posto sam ja pokrenuo temu da ti odgovorim.illuminated wrote:sve stoji sto su prethodnici rekli ali ne treba sad nikoga razapeti, posebno ne ovakvim sponzoriranim temama...
"Cijeli svijet sam obisao trazeci nesto , ali nadjoh to u Merkatoru. sad sam neizmjerno sretan.. "![]()
(Ne, nema u Merkatoru..)
Apsolutno nemam nikakve veze sa bilo kojim trznim centrom. Robot mi je najblizi i stalno tamo kupijem. Milion puta sam se zakacio s nekim oko Merkatora jer prave od njega "mjesto" gdje ces biti vidjen (i skuplji je od robota bdw) ali ovo sto Robot radi sa stalnim tumbanjima, aljkavoscu, i milion "sitnica" samo gube musterije.
Dalje to za domacu robu je diskutabilno, recimo domace fete nije nikad bilo u robotu (milkos) nego kad pitam ima li prodavacica mi da Sabacku i kaze to vam je isto!? Bilo bi bolje za njih da se ugledaju na konkurenciju.
-
AdnanSA
#37 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Neki dan u Robotu mušterija pita nekog od radnika da li imaju filtere za kuhinjske nape a on gleda u nju telećim pogledom i kaže " šta ti je to kuhinjska napa?"
- hakazvaka
#38 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
sahan wrote:Na stranicama ćete vidjeti sve potrebne informacije koje su Vam potrebne kako biste biti informisani o našem objektu
genijalno svegam
- vjesticanametli
#39 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
nista se nije tamo promijenilo..................senad je zestoki robovlasnik a raja doĐŽu vide kakav je posao i bjeze pa zato stalno oglasi za posao...........
- illuminated
#40 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Kontam, nema Fete, nema mlijeka, kupis na drugom mjestu i zdravo.sahan wrote:Posto sam ja pokrenuo temu da ti odgovorim.illuminated wrote:sve stoji sto su prethodnici rekli ali ne treba sad nikoga razapeti, posebno ne ovakvim sponzoriranim temama...
"Cijeli svijet sam obisao trazeci nesto , ali nadjoh to u Merkatoru. sad sam neizmjerno sretan.. "![]()
(Ne, nema u Merkatoru..)
Apsolutno nemam nikakve veze sa bilo kojim trznim centrom. Robot mi je najblizi i stalno tamo kupijem. Milion puta sam se zakacio s nekim oko Merkatora jer prave od njega "mjesto" gdje ces biti vidjen (i skuplji je od robota bdw) ali ovo sto Robot radi sa stalnim tumbanjima, aljkavoscu, i milion "sitnica" samo gube musterije.
Dalje to za domacu robu je diskutabilno, recimo domace fete nije nikad bilo u robotu (milkos) nego kad pitam ima li prodavacica mi da Sabacku i kaze to vam je isto!? Bilo bi bolje za njih da se ugledaju na konkurenciju.
Evo recimo ja ti mogu reci sto je robot super:
- Escajg za jelo.
- Posudje
- Elektro materijal
- Bojleri
- Slavine (Armature)
- Sarafcigeri, klijesta..
- Jeftine hoby alatke..Busilice, ubodne pile, itd...
- Prostirke za kupatilo i ostala oprema.
s druge strane Merkator nema to, ali mozda ima Fetu, dobar veliki Cips (vlastita robna marka)...i sta ja znam..vjerovatne vise toga...
Samo sam htio reci, da meni oni nisu konkurencija. Jedni su bolji u jednom, drugi u drugom...
-
kEN0
#41 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
zaboli nas bolan briga
-
dia81
#42 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
mi smo nedavno uzeli neke stvari u robotu, i cekali danima da nam dostave..lazu, petljaju, neprofesionalni su...medjutim takav je slucaj i sa ostalima...dostava je kao uracunata a ostave ti stvari vani pa ti tegli...cekas montazera danima da dodje da smontira i to se jos posebno placa 20km po svakom komadu...
-
AAEERROO
#43 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
nije Senadvjesticanametli wrote:nista se nije tamo promijenilo..................senad je zestoki robovlasnik a raja doĐŽu vide kakav je posao i bjeze pa zato stalno oglasi za posao...........
- bach
#44 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Da nije Selver.AAEERROO wrote:nije Senadvjesticanametli wrote:nista se nije tamo promijenilo..................senad je zestoki robovlasnik a raja doĐŽu vide kakav je posao i bjeze pa zato stalno oglasi za posao...........![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#45 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
čuo sam da ljudi ne izdrže ni 14 dana
jedan je lik pretovarao sam kamion krompira
tako rekoše
jedan je lik pretovarao sam kamion krompira
- Edin H.
#46 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Neelix wrote:a eto ja sam milion stvari kupio tamo, pocevsi od linije, 2 tv-a, ves masine, cd playera za auto, i nikad mi nije podrska trebala. nisam primjetio da je osoblje ista neljubaznije i mrzovoljnije nego u bilo kojem drugom tc, guzve na kasi su iste kao i u svakom drugom (POGOTOVO merkatoru - napravili 30 kasa a nemos vidjet da vise od 3 rade istovremeno). izuzetak od ovoga je merkur. jedino sto mi smeta kod njih je naplata parkinga - ali cini mi se da imaju i oni ono - ako pokazes racun preko X KM parking ne placas.
U Merkatoru se uvijek duze ceka na kasi jer ih nema dovoljno i ne mozes platiti American Express karticom
- black
#47 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
illuminated wrote:sve stoji sto su prethodnici rekli ali ne treba sad nikoga razapeti, posebno ne ovakvim sponzoriranim temama...
(Ne, nema u Merkatoru..)
Edit..
i dobar post @tranquila sa jedne druge teme
tranquil wrote:Ovako nekako ide cijela shema po kojoj Slovenci već godinama piju krv Bosancima:
Ljubljanska banka je izvukla pare od BH građana, i kao što je evidentno, nikada ih neće vratiti - i to iz razloga zato što su pare potrošene, i to baš ulagane u Merkatori, i to specifično na gradnju Merkarorovih centara po Bosni i Hercegovini.
To je bio samo prvi dio akcije, jer da bi dodatno izvukli pare, morali su natjerati BH potrošače da kupuju u Merkatoru. To je postignuto tako što je BH potrošačima svijest isprana i načinjena podložna sugestijama kroz razne supstance (nedozovljene u EU) koje je Fructal (naravno, samo za BH tržište) plasirao našim ljudima još od 80-ih, a toj podložnosti su doprinijele i subliminalne poruke u vidu slovenačke kulture koja je dovožena ovdje - mislite da je slučajno Laibach, koji je poznat po širenju razne propagande, čak 3 puta nastupao u Sarajevu zadnjih godina? Slučajno je sadašnji visoki predstavnik slovenačkog porijekla? Slučajno je naš glumac i reditelj Brakno Đurić vrbovan da sudjeluje na filmovima u kojima Slovenci imaju neko uglađeno, ljudsko lice ("Kajmak i marmelada", "Oda Prešernu")? Ako mislite da su sve to slučajnosti, stvarno ste naivni.
Dakle natjerali su već siromašne BH građane da se dalje zaduže i na kraju ih natjerali da ne vraćaju svoj dug, sve u finalnoj namjeri - da ih tuže, uzmu im sve što imaju i time ih dovedu u ropski položaj!
- alica.k
#48 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
koja paranoja... :S:S:S
- potpuni stranac
#49 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
nije paranoja, daleko od toga, ima tu istine.alica.k wrote:koja paranoja... :S:S:S
- Mahalac
#50 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu
Ne mogu zamjeriti radnicima robota na neljubaznoscu jer znam u kojim i pod kojim uslovima rade. Jednostavno ne idem tamo.