I po mogucnosti se josh skontaju za kutiju cigara.The idijot wrote:ma odete na pivo i opletete o fudbalu![]()
prvi spoj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Eborg
#26 Re: prvi spoj
- Irm@
#27 Re: prvi spoj
karanana wrote:pa hoce ako budu sjedili na ljubavnom sjedistu.Irm@ wrote:komi wrote:kino![]()
bash cete se upoznati na prvom dejtu
![]()
dobro, moze kafica prije kina i malo pricice.
a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati
-
duboka_misao
#28 Re: prvi spoj
Karabaja wrote:onda je mora ženit..duboka_misao wrote:na zadnjem sjedistu mogA auta?
kad se to zenis bajkane ?
- Super Hik
#29 Re: prvi spoj
već vidim situaciju, ti pričaš i ne gasiš se, a on koluta očima i ne može da dođe do riječi.Irm@ wrote:[
karanana bolan ne bio ja fino kazem da ne valjaju lavsits mene evo i danas krsta bole kako su me ledja ušćakla
![]()
a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati
- madnessa
#30 Re: prvi spoj
cikular wrote:Sto da ne?
Bungee jumping, paragliding, skakanje sa padobranom, plivanje sa ajkulama, posjeta punici,
sve to dolazi u obzir.
ma ovakvog bih odmah kuci vodila... kad vec voli punice posjecivat...

- Super Hik
#32 Re: prvi spoj
obavezno ponesi kitu cvijeća za punicucikular wrote:
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#33 Re: prvi spoj
Irm@ wrote: a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati
- kmirsad
#34 Re: prvi spoj
odemo u pivnicu...dobro se nalijemo pive...zagrlimo...i onda zajedno podrigujemo... 
- Irm@
#35 Re: prvi spoj
ipak nisi vidovit..koliko god ja voljela pricati ne mogu 8 sati bez prestanka moram napraviti pauzu da popijem staSuper Hik wrote:već vidim situaciju, ti pričaš i ne gasiš se, a on koluta očima i ne može da dođe do riječi.Irm@ wrote:[
karanana bolan ne bio ja fino kazem da ne valjaju lavsits mene evo i danas krsta bole kako su me ledja ušćakla
![]()
a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati![]()
@lady: od pola 9 do 3 ujutro
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36 Re: prvi spoj
da citiram sebekomi wrote:kino
kao Trevis u filmu Taxi driver
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#37 Re: prvi spoj
kulIrm@ wrote: @lady: od pola 9 do 3 ujutro
- sirocco
#38 Re: prvi spoj
kolko se ja razumijem u matematiku od pola 9 do 3 je 6 ipo sati , gdje nakuca jos tih sat ipo , da nije bio poslije kakav after partyIrm@ wrote:ipak nisi vidovit..koliko god ja voljela pricati ne mogu 8 sati bez prestanka moram napraviti pauzu da popijem staSuper Hik wrote:već vidim situaciju, ti pričaš i ne gasiš se, a on koluta očima i ne može da dođe do riječi.Irm@ wrote:[
![]()
a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati![]()
![]()
![]()
![]()
@lady: od pola 9 do 3 ujutro
- Irm@
#39 Re: prvi spoj
jesi cjepidlaka
poslije smo se pipkali ako bas 'oces da znas
@lady: ma jasta je kul
danas kad izadjemo i ja oko ponoci kazem mogli bismo doma kaze on meni ih kad se sjetim kad si na prvom dejtu sa mnom do zore ostala i pricala...

@lady: ma jasta je kul
- Super Hik
#40 Re: prvi spoj
znači bludničili, shame on you.Irm@ wrote:jesi cjepidlakaposlije smo se pipkali ako bas 'oces da znas
![]()
![]()
![]()
@lady: ma jasta je kuldanas kad izadjemo i ja oko ponoci kazem mogli bismo doma kaze on meni ih kad se sjetim kad si na prvom dejtu sa mnom do zore ostala i pricala...
![]()
-
todd_smith
#41 Re: prvi spoj
pa ak si joj rekao da se ne treba srediti odmah treba da zna da se ne radi o takvom pucanjuEborg wrote:Pa ja lichno volim neku intimniju atmosferu gdje se nece samo zvjerati uokolo medju 200 ljudi a treshti muzika do bola.Ono,da pokazhesh toj osobi da si tu radi nje jer te ona interesuje a ne da to dozhivljavash kao obichni izlazak svake noci.Nema mi nishta gluplje nego kad mi neko kazhe da je izashao s curom prvi put u "Slogu","Central" ili tako negdje.todd_smith wrote:opcenito ali svaki prijedlog je dobro dosaoEborg wrote:Je li govorimo konkretno o lokacijama i lokalima ili opcenito shta raditi?I shta,gledali se cijelu noc,nit' su mogli progovoriti,nit' se pomaknuti u onoj guzhvi ili su u najboljem sluchaju samo gledali uokolo i mahali nekome koga poznaju.
Ova intimnija atmosfera naravno ide pod pretpostavkom da se te dvije osobe makar malo poznaju a ne ono da to bude kao interview.
![]()
Dakle,neki manji restoran na otvorenom (recimo "Inat kuca") ili neki kafic sa mirnijom i kulturnijom atmosferom ako se radi o laganom pochetku.Recimo u Sarajevu meni je Atmejdan vrlo drag.Ali opet recimo ni paintball ispod Zetre ne bi bio losh ako je takav tip osobe,samo josh kakvu raju povedi i mozhe biti super provod.
Kazhesh joj fino:"Mala nemoj se sredjivati,vecheras cemo se pucati!" Ako ne dobijesh shamar dobro je,em je pametna em ima smisla za humor.
-
Eborg
#42 Re: prvi spoj
Otkud znash.Ionako je treba skinuti,shto dzhaba da troshi frishke i ispeglane krpice. 
- Globus
#43 Re: prvi spoj
ma pitas je gdje cemo .. ona ce rec neznam .. ti reci neznam ni ja .. i hodate .. i ona ce rec ajmo tu i tu

-
Eborg
#44 Re: prvi spoj
Zhene hoce inicjativu!Globus wrote:ma pitas je gdje cemo .. ona ce rec neznam .. ti reci neznam ni ja .. i hodate .. i ona ce rec ajmo tu i tu![]()
![]()
- Globus
#45 Re: prvi spoj
pa onda joj kazes ajmo u hotel

-
Eborg
#46 Re: prvi spoj
Radon Plaza - rotirajuci restoran i naruchish chashu vode?
Ili sam ja ovo potpuno nevino shvatio?
Ili sam ja ovo potpuno nevino shvatio?
-
maxell_sarajevo
#47 Re: prvi spoj
Odvedes je u Tip-Top na bozu

- Csuhay
#48 Re: prvi spoj
Kod Čolpe na Bazene, to zikamu uživo, to meso na koso, to šatori ......
- Sunrise00
#49 Re: prvi spoj
Zavisi kako kome, i zavisi od godinaEborg wrote:Pa ja lichno volim neku intimniju atmosferu gdje se nece samo zvjerati uokolo medju 200 ljudi a treshti muzika do bola.Ono,da pokazhesh toj osobi da si tu radi nje jer te ona interesuje a ne da to dozhivljavash kao obichni izlazak svake noci.Nema mi nishta gluplje nego kad mi neko kazhe da je izashao s curom prvi put u "Slogu","Central" ili tako negdje.todd_smith wrote:opcenito ali svaki prijedlog je dobro dosaoEborg wrote:Je li govorimo konkretno o lokacijama i lokalima ili opcenito shta raditi?I shta,gledali se cijelu noc,nit' su mogli progovoriti,nit' se pomaknuti u onoj guzhvi ili su u najboljem sluchaju samo gledali uokolo i mahali nekome koga poznaju.
Ova intimnija atmosfera naravno ide pod pretpostavkom da se te dvije osobe makar malo poznaju a ne ono da to bude kao interview.
![]()
Dakle,neki manji restoran na otvorenom (recimo "Inat kuca") ili neki kafic sa mirnijom i kulturnijom atmosferom ako se radi o laganom pochetku.Recimo u Sarajevu meni je Atmejdan vrlo drag.Ali opet recimo ni paintball ispod Zetre ne bi bio losh ako je takav tip osobe,samo josh kakvu raju povedi i mozhe biti super provod.
Kazhesh joj fino:"Mala nemoj se sredjivati,vecheras cemo se pucati!" Ako ne dobijesh shamar dobro je,em je pametna em ima smisla za humor.
- crnkica
#50 Re: prvi spoj
todd_smith wrote:imate li ideju za prvi spoj i sta je po vama idealni prvi spoj??
ma to se ne planira i ne programira,mora sve ispast spontano i onda je najbolje