BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Fordas

#26 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Fordas »

Ne znam tacno kako idu ti dogovori oko prenosa ali znam da ce prenosa biti na OBN-u. To je zadnja informacija koju sam dobio... ostalo nije bitno
elSaik

#27 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by elSaik »

leo karan wrote: Rumuni su dobili signal s Koseva, preuzela ga je neka ruminska TV pod, meni, nepoznatim uslovima,( vjerovatno su platili Hayatu da snima i salje)
BiH (FKS) ce dobit signal iz Rumunije, preuzet ce ga neka TV ako plati Sarajevu
ja mislim da je to tako bilo u ovom slucaju
Nisam znao za to slanje signala ovdašnjem klubu. Mislio sam da se uvijek drito sa domaćinima dogovara. I opet, sad ako je tako, nije mi jasno što Sarajevo između nikakvog prijenosa i prema tome nikakve zarade, te bijesa sopstvenih navijača, s jedne, i makar bilo kakve simbolične zarade od marketinga i zadovoljstva navijača, s druge strane, bira ovo prvo?! :?

edit: Evo sad pročitah ovo za OBN, tako da ovo pitanje gore pada u vodu. :mrgreen:
MaToUkOu

#28 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by MaToUkOu »

Ako je već tako, predlažem da autor reimenuje naslov ove teme u ''OBN prenosi utakmicu Cluj - Sarajevo'' ako ništa da se raja informiše :mrgreen: ovako kad je neka negacija u samom naslovu teme, teško da će privući pažnju većeg broja posjetitelja jer se u startu pretpostavlja da su svi postovi mlaćenje prazne slame... :roll:
PriNc_ba

#29 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PriNc_ba »

obn 100% ne prenosi tekmu ;) potvrdjeno od ljudi i sportske redakcije obn-a ;)
Fordas

#30 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Fordas »

E ne znam sad odakle ta info. :shock: zvat cu sutra mrzi me sad....
Edin H.

#31 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Edin H. »

Dr.Belajsuz wrote:OBN NEĆE PRENOSITI UTAKMICU !!!

Uh dobro je, bas sam se zabrinuo da necu moci gledati "Zvijezde sa zvijezdama" :oops: :zzzz:
Bordo_

#32 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bordo_ »

Bijeli_sa wrote:Nasa draga, multietnicka TV nece kako kaze prenositi utakmicu 4 kola play off-a izmedju Cluj- Sarajevo.
Pokusali smo stupiti u kontakt sa celnim ljudima ove tv kuce, i dobili smo obrazlozenje da se fudbalski klub Sarajevo nije udostojio odgovoriti na ponudu koju su oni uputili FK Sarajevu.
Inace ta ponuda odnosila se na sljedece, samo marketing prostor za Sarajevo u trajanju od par minuta i nista drugo.
Svi ljubitelji fudbala, osim naravno navijaca Sarajeva se pitaju kako je moguce da televizija za koju svi gradjani ove zemlje placaju uredno tv pretplatu nije u stanju da obezbijedi prenos tako vazne utakmice za BH fudbal-nogomet.
Ja sam iskreno bijesan i otvaram ovu temu da svi kazu sta misle o ovome, jer je meni iskreno ne shvatiljvo da BHT nije u stanju da odradi taj posao, izgleda da je Dodik nazalost u pravu kada kaze da tu televiziju vode nesposobni ljudi.... :x

BHT- PA KAKO TE SAMO NIJE STID..... :x

PS; postoji li nacin da se ova pretplata ne placa nikako, jer ja licno od ove televizije nemam nista....osim vijesti i paralela... :x
pa koji ce nam racku bht obn da slusam onom vugdalica narkica ili velid spaho hahahaha

nek nas ne prenose boli nas ba ljudi trebamo da pokrenemo nesto kao barca tv imamo fksinfo tv da hoce prenosit utakmice..
Bordo_

#33 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bordo_ »

-LIBERO- wrote:Ma ko ih Hebe brate,da se ja pitam nas klub bi sa njima zavrsio za sva vremena.

Cak im ni izvjestaje sa utakmice ne bih dao da snime,ni pregled,nista.

Kada si djubre,onda treba isto tako i ponasati se prema njima.

Bitno je da su Belmin i Mediha bili 15 dana u Berlinu na atletskom prvenstvu,i da su skrsili desetine hiljada maraka za njihov boravak i organizaciju gore.

A imali smo samo jednog jedinog prestavnika :shock: ,svaka cast Hamzi na rezultatu,ali drzava koja ima jednoj (znaci 1) predstavnika,ima dva (znaci 2) reportera sa lica mjesta i to 15 dana.

Cirkus,kao i sva zemlja.... :run:
haha kakvih 10 hiljada maraka sta ti je ja cuo prenosili iz sobe u hotelu prenos ove atletike kakv bht haha
pOZz

#34 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by pOZz »

Fordas wrote:E ne znam sad odakle ta info. :shock: zvat cu sutra mrzi me sad....
Hajde pa nam javi. ;-)

A ja sam stvarno zapanjen što BHT ne prenosi. :razz:
salle_eh1986

#35 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by salle_eh1986 »

Bolje da niko ne prenosi da negledamo bruku... Sarajevo će ga dobro pošišpu, a onda ćemo mi Manijaci da se z........o na njihov račun bar godinu dana. FORZA ŽELJO
Bordo_

#36 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bordo_ »

salle_eh1986 wrote:Bolje da niko ne prenosi da negledamo bruku... Sarajevo će ga dobro pošišpu, a onda ćemo mi Manijaci da se z........o na njihov račun bar godinu dana. FORZA ŽELJO
oni ce se smijat nama sto smo dosli do 4pretkola abd usli u grupe a oni popuse od famosa 3:2 i oni ce se nama smijat :lol: :lol:
aze

#37 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by aze »

salle_eh1986 wrote:Bolje da niko ne prenosi da negledamo bruku... Sarajevo će ga dobro pošišpu, a onda ćemo mi Manijaci da se z........o na njihov račun bar godinu dana. FORZA ŽELJO
Ne moze veca bruka od Litexa bit..... A kada bi bio prenos ti bi ga gledao ha ? aj polako sledece je da odes u djamiju da hodja vidi ko ti je sihire navuko pa navijas za pokretnu prugu. :D
PriNc_ba

#38 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PriNc_ba »

Fordas wrote:E ne znam sad odakle ta info. :shock: zvat cu sutra mrzi me sad....
iz prve je ruke. tako da nish od toga. al ne znam kakav je problem da udruzenje dogovori s bbi centrom da se zbavi ta digitalna i da se prenosi tekma. napravi se sutra fino dobrotvorna akcija i svi po markicu za digitalnu :D i onda imamo da gledamo evropske tekme koje hocemo hahahahaa
MIME

#39 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by MIME »

Pa valjda će biti prenos na digi tv i prošla je bila,sramota al šta se može
Bijeli_sa

#40 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bijeli_sa »

Al ne, zamisli ti koja su to govna od ljudi, moze se to i izracunati, recimo da je bar 20.000 ako uzmemo u obzir samo navijace Sarajeva htjelo gledati tu utakmicu, 20.000 pomnozi sa pretplatom 7 KM dobijes iznos od oko 140.000 KM svakog mijeseca, eh sad nadam se bez uvrede za manijake... :D posto bi oni svi gledali ovu utakmicu vjerovatno, kao i svi ostali normalni ljubitelji fidbala-nogometa sirom BIH pa i u RS, garantujem da se lako moze izracunati da bi tu utakmicu gledalo minimalno 100.000 ljudi pomnozi sa 7 pretplate iznosi 700.000 KM koji oni uzmu od gradjana BIH svakog mjeseca.

ja garantujem da bi im Sarajevo dozvolilo da prave prenos da su poslali ponudu od recimo 20.000 KM, ako je to puno onda jebi ga, pitam te majmune tamo, jel Sarajevo zasluzilo tih pisljivi 20.000 KM, jel nas klub prestavlja nasu zemlju u tako vaznom mecu? ma nema se tu sta vise dodati, to je ocito privatna tv koja samo ubire novac a ne brine za interese i zelje njenih gradjana... :x

Zato BHT ako sarajevo prodje slucajno u grupe, budite sigurni da vase kamere ne da nece prenositi vise utakmice Sarajeva, nego vam treba zabraniti pristup stadionu AFH, Sarajevo ce ponovo osvjetlati obraz BIH, a vi ste ponovo ispali, diletanti, amateri....gadite mi se......predlazem bojkot tv pretplate....... :x :x :x
Bosanski_kralj

#41 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bosanski_kralj »

BHT je u obavezi da promoviše domaći sport, pa čak i boćanje ako je u pitanju. Oni opet rade suprotno, svakvi sr..a možeš pogledati na BHT, ali mislim da su ubjedljivo najgledanije utakmice Coca cola i sličnih kupova.

Sad me strah i za prijenos utakmice protiv Armenije. :D
aMeR_BH

#42 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by aMeR_BH »

aze wrote:
Ne moze veca bruka od Litexa bit..... A kada bi bio prenos ti bi ga gledao ha ? aj polako sledece je da odes u djamiju da hodja vidi ko ti je sihire navuko pa navijas za pokretnu prugu. :D
Ajde ti nauci pisat...

A za BHT sramota, placamo im pretplatu a oni nas ovako podjeba*u
Fordas

#43 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Fordas »

aze wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cuj sihre za pokretnu prugu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PasHon1

#44 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PasHon1 »

Evo kazu OBN 100% prenosi!
Csuhay

#45 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Csuhay »

PasHon1 wrote:Evo kazu OBN 100% prenosi!
Ko kaže jarane
Baltazar_khan

#46 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Baltazar_khan »

Pašoni, ko kaže :D
Bijeli_sa

#47 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bijeli_sa »

OBN je ptkupio prava prenosa europa lige za ovu sezonu, tako da ima pravo na prenos ove utakmice, sada je problem koliko sam ja shvatio sa agencijom koja zastupa interese Sarajeva, tako da vjerovatno ce utakmica biti na OBN, naravno ako plate Sarajevu, jer je to ponavljam Sarajevo zasluzilo i tacka.........zato oBN nemoj me bar ti razocarati jer ce to biti historijska noc za BIH nogomet, a onda hordanje pocinje i evropo ima da ucis i da se divis nasem sjeveru kada zargmi....

SA---RA---JE---VO :D
Fordas

#48 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Fordas »

Pa tu sam info imao ja prije nekoliko sati, da su se dogovorili sa klubom oko prenosa. Ne znam samo jesu li to negdje objavili, teletext ili negdje u skrolu?
burek_in_space

#49 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by burek_in_space »

Bijeli_sa wrote:OBN je ptkupio prava prenosa europa lige za ovu sezonu, tako da ima pravo na prenos ove utakmice, sada je problem koliko sam ja shvatio sa agencijom koja zastupa interese Sarajeva, tako da vjerovatno ce utakmica biti na OBN, naravno ako plate Sarajevu, jer je to ponavljam Sarajevo zasluzilo i tacka.........zato oBN nemoj me bar ti razocarati jer ce to biti historijska noc za BIH nogomet, a onda hordanje pocinje i evropo ima da ucis i da se divis nasem sjeveru kada zargmi....

SA---RA---JE---VO :D
Ovo je tachno, ali kod njih ide reklama vec danima da sa prenosima utakmica startuju 17.09. tako da nisam bash siguran da imaju pravo prenosa Cluj-Sarajevo. :-?
pOZz

#50 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by pOZz »

Imaju, rek'o Vugda. :oops:
Post Reply