Facebook (mahnahmahnah :)
Moderator: Benq
-
dezurni_ucenik
#26 Re: problem sa facebook-om
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:18, edited 1 time in total.
- karanana
#27 Re: problem sa facebook-om
kakve ti to frendove imas kad je neko od njih spreman da ti uradi tako nesto.
sumnjas li na nekog od njih?
sumnjas li na nekog od njih?
Last edited by karanana on 06/09/2009 16:21, edited 1 time in total.
- hakazvaka
#28 Re: problem sa facebook-om
maSunrise00 wrote:hakazvaka wrote:ima tema![]()
mahnahmahnah
(osjecam se ko zumpazite se
)
![]()
![]()
svi smo mi zum
![]()
ja
6.9.2009. 16:20 Korisnik Sunrise00 iskljucen sa foruma. Razlog: "qoutiranje haman zuma"
- hakazvaka
#29 Re: problem sa facebook-om
imenomCVIKERASH wrote:hakazvaka wrote:ima tema![]()
mahnahmahnah
)
pa kad si toliko pametan..kako se zove tema
-
dezurni_ucenik
#30 Re: problem sa facebook-om
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:18, edited 1 time in total.
- Sunrise00
#31 Re: problem sa facebook-om
ko je banovan ba? Ko je banovanhakazvaka wrote:maSunrise00 wrote:hakazvaka wrote:ima tema![]()
mahnahmahnah
)
![]()
![]()
svi smo mi zum
![]()
ja![]()
6.9.2009. 16:20 Korisnik Sunrise00 iskljucen sa foruma. Razlog: "qoutiranje haman zuma"![]()
- hakazvaka
#32 Re: problem sa facebook-om
taj samCVIKERASH wrote:hakazvaka wrote:imenomCVIKERASH wrote:
pa kad si toliko pametan..kako se zove tema
ti si bash neki pametnjakovic .....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... hnahmahnah
- ExNihilo
#33 Re: problem sa facebook-om
Dok ne mozes uci na mail, ocito je da ti je neko provalio mail a onda preko njega resetovao pass za facebook.
Najvjerovatnije je da ti je mail provaljen preko secret question-a (ukoliko si na hotmailu).
Ostaje ti da pokusas uci na mail preko secret questiona, ukoliko ga osoba koja je provalila nije promijenila.
Najvjerovatnije je da ti je mail provaljen preko secret question-a (ukoliko si na hotmailu).
Ostaje ti da pokusas uci na mail preko secret questiona, ukoliko ga osoba koja je provalila nije promijenila.
-
dezurni_ucenik
#34 Re: problem sa facebook-om
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:38, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#35 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:37, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#36 Re: problem sa facebook-om
CVIKERASH wrote:Ellinor wrote:Dok ne mozes uci na mail, ocito je da ti je neko provalio mail a onda preko njega resetovao pass za facebook.
promjenjeno je i to ...kakve stvari stoje izgleda (sto srbi kazu) moram ici jovo nanovo
Probaj nesto postici preko ovog linka
http://www.facebook.com/help/login.php
- perfect_guy
#37 Re: problem sa facebook-om
ista stvar se i meni desila prije 3-4 mjeseca... novi mail i novi profil i gotova stvar
- moe_syzlak
#38 Re: problem sa facebook-om
e kad svi kukate oko facebook-a da i ja pocnem 
Zadnjih dana kad god postavim neki clip ili status na fb ,druge osobe ne mogu uopce da vide moju sliku i moje ime i prezime....niti se moze uci na moj profil...Pa se znalo desavati da prilikom ulaska pise cookies required i trazi mi da ukucam sifru....
sta je problem..?!??!
Zadnjih dana kad god postavim neki clip ili status na fb ,druge osobe ne mogu uopce da vide moju sliku i moje ime i prezime....niti se moze uci na moj profil...Pa se znalo desavati da prilikom ulaska pise cookies required i trazi mi da ukucam sifru....
sta je problem..?!??!
- ExNihilo
#39 Re: problem sa facebook-om
moe_syzlak wrote:e kad svi kukate oko facebook-a da i ja pocnem
sta je problem..?!??!
Pa eto, probaj sa uključivanjem cookiesa
Koji broswer koristis?
- moe_syzlak
#40 Re: problem sa facebook-om
korisitm mozzilu firefox(jel to??) ..sorry ako sam ofulo odogvor ,,ja sam totalni laik za ove stvari....kako cu aktivirati cookies-e???
- ExNihilo
#41 Re: problem sa facebook-om
moe_syzlak wrote:korisitm mozzilu firefox(jel to??) ..sorry ako sam ofulo odogvor ,,ja sam totalni laik za ove stvari....kako cu aktivirati cookies-e???
Idi na tools ---> options ---> privacy ---> i tu ih ukljucis
P.S. Ako ne budes vidio tu opciju(ako koristis najnoviju mozzilu) onda izabres to Firefox will use custom settings for history i onda ce ti ponuditi mogucnost
- moe_syzlak
#42 Re: problem sa facebook-om
imaju tri opcije za cookies...until close ,,,until expire.....ma ukljucuio sam ih al dzaba opet se ne vidim na fb!!
- ExNihilo
#43 Re: problem sa facebook-om
moe_syzlak wrote:imaju tri opcije za cookies...until close ,,,until expire.....ma ukljucuio sam ih al dzaba opet se ne vidim na fb!!
Probaj promijeniti broswer, preporucujem Google Chrome.
Ako i dalje bude sranja, moguce je da imas nekakav virus na facebooku, dok imas problema sa profilom. Pokusaj sa brisanjem aplikacija (kvizovi,top 5 ovo ono) koje si dodavao jer one cesto mogu uzrokovati takva sranja.
P.S. De mi dadni malo vise informacija o tome sta ti se desava, kako mislis ne mogu ti vidjeti statuse ni ime? Mozda si postavio privatnost na to?
- moe_syzlak
#44 Re: problem sa facebook-om
izbriso sam sve te aplikacije....i opet isto.....pa niko ne moze uci na moj profil...a kad stavim clip ili napisem status stoji ona anonimna profil slika bez imena i prezimena...npr..brat preko istog kompjutera ulazi na fb i nema tih problema sa svojim profilom ali ne moze ni on uci na moj profil....stvarno ne znam sta je u pitanju.....Ellinor wrote:moe_syzlak wrote:imaju tri opcije za cookies...until close ,,,until expire.....ma ukljucuio sam ih al dzaba opet se ne vidim na fb!!
Ako i dalje bude sranja, moguce je da imas nekakav virus na facebooku, dok imas problema sa profilom. Pokusaj sa brisanjem aplikacija (kvizovi,top 5 ovo ono) koje si dodavao jer one cesto mogu uzrokovati takva sranja.
P.S. De mi dadni malo vise informacija o tome sta ti se desava, kako mislis ne mogu ti vidjeti statuse ni ime? Mozda si postavio privatnost na to?
- ExNihilo
#45 Re: problem sa facebook-om
moe_syzlak wrote:izbriso sam sve te aplikacije....i opet isto.....pa niko ne moze uci na moj profil...a kad stavim clip ili napisem status stoji ona anonimna profil slika bez imena i prezimena...npr..brat preko istog kompjutera ulazi na fb i nema tih problema sa svojim profilom ali ne moze ni on uci na moj profil....stvarno ne znam sta je u pitanju.....Ellinor wrote:moe_syzlak wrote:imaju tri opcije za cookies...until close ,,,until expire.....ma ukljucuio sam ih al dzaba opet se ne vidim na fb!!
Šta piše kad ti neko pokusa uci na profil? Jel profile unavailable il...?
- moe_syzlak
#46 Re: problem sa facebook-om
ne pise nishta,,,samo te vrati na home----
- ExNihilo
#47 Re: problem sa facebook-om
moe_syzlak wrote:ne pise nishta,,,samo te vrati na home----
Stvarno cudno
Vidi na ovom linku ljudi kazu da su imali problem slican tvom
http://en.kioskea.net/forum/affich-9494 ... ebook-page
Navodno su ga rijesili tako sto su u settings promijenili username ili password, pa pokusaj i to
- chuchumbamayumbe
#48 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Kod moje žene se jednako pojavljuje da napredujem u fucken FarmVille-u, a ja ga uopšte ne igram!
Zove me ndanas drugarica, hajde da joj budem susjed na farmi, a ja joj objašnjavam da ne igram nego da je neka greška. Onda ona meni pošalje ko od njenih prijatelja igra i zaista se ja tamo pojavljujem, a ne igram!
Zona sumraka!?
Zove me ndanas drugarica, hajde da joj budem susjed na farmi, a ja joj objašnjavam da ne igram nego da je neka greška. Onda ona meni pošalje ko od njenih prijatelja igra i zaista se ja tamo pojavljujem, a ne igram!
Zona sumraka!?
- ExNihilo
#49 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
chuchumbamayumbe wrote:Kod moje žene se jednako pojavljuje da napredujem u fucken FarmVille-u, a ja ga uopšte ne igram!
Zona sumraka!?
Hahahahaha, mozda ti zena igra preko tvog profila
- moe_syzlak
#50 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
promjenio i sifru i username i opet isto...