Onda sretno i javi kako je proslo!!!music wrote:hvala ti puno,puno,puno za te informacije,poslije vikenda cu odmah otici do Bunje,poslusacu tepa valjda ce biti sve ok
renault twingo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bellica
#26 Re: renault twingo
-
music
#27 Re: renault twingo
opet ja sa jednom molbom...trebam da mijenjam zubcasti remen...gdje to mogu odraditi,zna li neko dobrog majstora?
-
Fiki29
#28 Re: renault twingo
Da ne otvaram novu temu posto ova za Twing-a vec postoji....
Zanima me dali je neko mjenjao Kineticki zglob u renaulta twingo i dali se može samo kinetički zamjeniti ili mora ići u kompletu sa Poluosovinom (to mi je rekao jedan maistor koji i nije neki znalac po meni)....
Inace renault twingo je 2000 godiste a Kineticki je na strani suvozaca ....te twingo ima ABS, ako to šta znači
Hvala unaprijed na odgovorima....
Pozdrav,
Zanima me dali je neko mjenjao Kineticki zglob u renaulta twingo i dali se može samo kinetički zamjeniti ili mora ići u kompletu sa Poluosovinom (to mi je rekao jedan maistor koji i nije neki znalac po meni)....
Inace renault twingo je 2000 godiste a Kineticki je na strani suvozaca ....te twingo ima ABS, ako to šta znači
Pozdrav,
-
herbert mekfjuger
#29 Re: renault twingo
ne znam tačno, al mislim da mora, jer Renaulti su malo komplikovani oko togaFiki29 wrote:Da ne otvaram novu temu posto ova za Twing-a vec postoji....
Pozdrav,