karanana wrote:dobra mala. sestra joj se vec zhegnula, vrijeme je da i druga dodje.
imam vec teoriju vezanu za onako preuranjeni sex u kuci vec prvu noc. mislim da je karlo odigrao pametnu igru i usao u kucu sa strategijom koja je uspjela na makedonki, ne znam jeli mu ona bila prvi izbor, meni bi takodjer ona bila prvi izbor.
evo sta je karlo uradio: prisao je trebi i rekao joj: hoces li da zaradimo 100.000 u paru? bolje to nego da oboje izgubimo lovu. raja voli sex i cijeni ljude koji se sexaju i zadrzat ce ih u kuci. hajmo da se odmah pocnemo sexat i raja ce nas zavolit i ostat cemo do kraja.
i mala pristala. karlo dobar iovako ionako. vec sexo a ako njegova teorija zaista bude tacna ulijecu i evrici.
ne bih ja bas rekao,mnogo su oni intimni,stalno se grle,ljubakaju
mala je previse naivna,sto bi rekli laka zenska,prica kako se opija i tako to,a karlo je to primjetio i odmah krenuo u akciju
mozda im je prerano da razmisljaju o novcu
a moglo bi nesto biti od fudbalasa manuela i manekenke sandre
kad smo vec kod ovih rijaliti souova,na farmi su izbacili anu nikolic,sto im je veliki minus,ja odmah prestao gledati
na farmi ipak ne mozemo ocekivati ikakav sex,nit ima dobre trebe,nit ima nekog mladjahnog muskarca,sve neke mudonje