Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
- A-R-N-I
#26 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
ima li kakva slika kako ce izgledati nakon rekonstrukcije?
- ahmed&nedzad
#27 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Bujrum neka dovede.Baltazar_khan wrote:Kad lola dovede kakvu sponzorušu da se igra s njom![]()
Neće ga zaustaviti ni ahmedinedžad
- Baltazar_khan
#28 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
ahmed&nedzad wrote:Bujrum neka dovede.Baltazar_khan wrote:Kad lola dovede kakvu sponzorušu da se igra s njom![]()
Neće ga zaustaviti ni ahmedinedžad![]()
![]()
- ahmed&nedzad
#29 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Baltazar_khan wrote:ahmed&nedzad wrote:Bujrum neka dovede.Baltazar_khan wrote:Kad lola dovede kakvu sponzorušu da se igra s njom![]()
Neće ga zaustaviti ni ahmedinedžad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- upravnik
#30 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
meni pjevali Zdravko Čolićg i Dino Merlingsuspect_zero wrote: Aha, bila jednom davno i jedna proslava mature..........i pjevao Vlado Kalemberg![]()
-
Kenan-sa
#31 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Bristol je ponos Sarajeva,i njegova obnova je ogromna stvar! To je jedini sruseni objekat u centru grada koji nije obnivljen! Sarajevo ce njegovom obnovom dobiti jos jedan savremeni hotel koji ce poboljsati turisticku ponudu grada! Nadam se da ce radovi brzo napredovati i da ce braca Arapi ovo zavrsiti u rekordnom roku! Sto vise ovakvih projekata,prije cemo izaci iz krize! Cestitke uvazenim investitorima i hvala vam sto ulazete svoj novac u nas glavni grad!
-
sarajevsko_pivo
#32 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Kenan-sa wrote:Bristol je ponos Sarajeva,i njegova obnova je ogromna stvar! To je jedini sruseni objekat u centru grada koji nije obnivljen! Sarajevo ce njegovom obnovom dobiti jos jedan savremeni hotel koji ce poboljsati turisticku ponudu grada! Nadam se da ce radovi brzo napredovati i da ce braca Arapi ovo zavrsiti u rekordnom roku! Sto vise ovakvih projekata,prije cemo izaci iz krize! Cestitke uvazenim investitorima i hvala vam sto ulazete svoj novac u nas glavni grad!
Tacno!
-
zonbirile
#33 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
ma nekako bez informacija,haman tajno počeli,nešto tu smrdi.Bristol je dio osnovnog kapitala Holidej inn-a,ovaj u buli Austrijanci ništa nisu uradili,sada odjednom Arapi,a i na M.Dvoru nisučista posla ni sa vlasnikom ni sa površinom
- respo
#34 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
da ovo ne budu novi malezijci i novi bosmal
- olensoner
#35 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
nije sigurno, malezijci su digli ruke od BIH i ulaganja upravo zbog Bosmala...respo wrote:da ovo ne budu novi malezijci i novi bosmal
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#36 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
bez čavrljanja molim. za to postoji msn ili sl. hvala!
-
StupskaBitanga
#37 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
evo kako su rekli iz Shaiddija da ce brisol izgledati na pozitivu na ftv-u

-
Ripicipi
#38 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Pa hoce li se hotel zvati Bristol ili Al-Shiddi ??
-
gurabija78
#39 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Al-Bristolpotres_mozga wrote:Pa hoce li se hotel zvati Bristol ili Al-Shiddi ??
-
sarajevsko_pivo
#40 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
potres_mozga wrote:Pa hoce li se hotel zvati Bristol ili Al-Shiddi ??
Hotel Bristol.
AL-Shiddi je samo investitor.
- Skyfox
#41 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
opet staklo... ako dobro vidim...
-
StupskaBitanga
#42 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
ma ovo sto su objavili na FTV nema veze s vwzom
jer gdje je "mali" bristol zgrada pored
i pola zgrade je u vlasnistvu al shaiddi a pola u vlasnistvu drzave
strasnoo
jer gdje je "mali" bristol zgrada pored
i pola zgrade je u vlasnistvu al shaiddi a pola u vlasnistvu drzave
strasnoo
- respo
#43 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
koliko sam proveo vremena u tom bristolu malo je reci noci sam presjedio gledajuci grad posebno pofalice (naravno sada kad je razrusen jer je jeftiniji smjestaj
)
- johntra
#44 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
mjesto mog odrastanja, nek je vala i on došao na red...treba podsjetiti da je njegova obnova najavljena još prije dvije godine, kada su ga Arapi i kupili na tenderu...međutim, poznata birokratija i dozvole su usporile obnovu, kao po običaju...
još treba dodati da se počela obnavljati i zgrada Bitumenke na Socijalnom, koja je također bila ruglo ovog dijela grada...
po meni, najvidljivija posljedica rata je još penzionerski dom u Nedžarićima, jedna od najljepših zgrada prije rata u SA...i ko zna kada će on doći na red...
još treba dodati da se počela obnavljati i zgrada Bitumenke na Socijalnom, koja je također bila ruglo ovog dijela grada...
po meni, najvidljivija posljedica rata je još penzionerski dom u Nedžarićima, jedna od najljepših zgrada prije rata u SA...i ko zna kada će on doći na red...
- nosara
#45 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Da li su "uvazeni" investitori ikada bili na lokaciji...? Ovo je neka ubleha...StupskaBitanga wrote:evo kako su rekli iz Shaiddija da ce brisol izgledati na pozitivu na ftv-u
- karanana
#46 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
zasto je ubleha? ulice ti ne izgledaju realno? meni izgledaju. zamisli da je ovo slikano sa druge trane miljacke, najdonja cesta je vilsonovo.
- respo
#47 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
koja ti je ovo ulica sto sjece "vilsonovo"karanana wrote:zasto je ubleha? ulice ti ne izgledaju realno? meni izgledaju. zamisli da je ovo slikano sa druge trane miljacke, najdonja cesta je vilsonovo.
- karanana
#48 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
to je ulica ispred ulaza u hotel. preko puta ima jedna stara stambena zgrada i prakiraliste - poligon neke auto-skole. ma mislim, ulice izgledaju sire nego sto bi proporcionalno trebale biti, i ona glavna dzada izgleda pravo daleko od hotela i nema zgrada koje idu od hotela do glavne dzade, ali to nije bilo toliko bitno. pa nece valjda svako drvo oslikati kako je u pravom zivotu.respo wrote:koja ti je ovo ulica sto sjece "vilsonovo"karanana wrote:zasto je ubleha? ulice ti ne izgledaju realno? meni izgledaju. zamisli da je ovo slikano sa druge trane miljacke, najdonja cesta je vilsonovo.
- respo
#49 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
gdje je tu skola bar to nisu smjeli izostaviti i koliko vidim cesta ta ide regularno preko vilsa mada znamo da je ovamo mali pjesacki most zar ne?
- nosara
#50 Re: Pocela obnova hotela Bristol u Sarajevu!
Slika ove zgrade nema veze sa stvarnim stanjem... Osim ako ne misle sve poravnat, ukljucujuc i postojecu zgradu hotela i pravit sve novo...karanana wrote:to je ulica ispred ulaza u hotel. preko puta ima jedna stara stambena zgrada i prakiraliste - poligon neke auto-skole. ma mislim, ulice izgledaju sire nego sto bi proporcionalno trebale biti, i ona glavna dzada izgleda pravo daleko od hotela ali to nije bilo toliko bitno. pa nece valjda svako drvo oslikati kako je u pravom zivotu.respo wrote:koja ti je ovo ulica sto sjece "vilsonovo"karanana wrote:zasto je ubleha? ulice ti ne izgledaju realno? meni izgledaju. zamisli da je ovo slikano sa druge trane miljacke, najdonja cesta je vilsonovo.