prvih par mjeseci jeste,dok vec sadamusac wrote:Ok, hvala.Splinter wrote:ruke i krstasti shaber
I buduci da ti imas tu stolicu, jel udobna?
Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
- mrtva kokoš
#26 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
- Maxwell2008
#27 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
I vazda se ti @mima prva ssjetis reci IT-Computers (Utrkane). Kako niko prije tebe a jesi brza svaka cast.mima wrote:IT Computers je imao odlicne stolice....mi smo na poslu kod njih kupili. Ima neka firma sto salje kataloge na odrese raznih firmi....jutros sam dobila taj katalog. Pogledat cu u jutro pa cu ti napisat cijene i njihov broj tel.
http://www.youtube.com/watch?v=Rb5YS1R7Q2s
-
*mima*
#28 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Maxwell2008 wrote:I vazda se ti @mima prva ssjetis reci IT-Computers (Utrkane). Kako niko prije tebe a jesi brza svaka cast.mima wrote:IT Computers je imao odlicne stolice....mi smo na poslu kod njih kupili. Ima neka firma sto salje kataloge na odrese raznih firmi....jutros sam dobila taj katalog. Pogledat cu u jutro pa cu ti napisat cijene i njihov broj tel.
http://www.youtube.com/watch?v=Rb5YS1R7Q2s
U cemu je problem?
-
musac
#29 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Ovo je ono u Azize Sacirbegovic, za sta ste rekli da su cijene paprene.
http://www.fef.ba/uredske-stolice.html
http://www.fef.ba/uredske-stolice.html
- Irm@
#30 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
ima u Robotu na Socijalnom prodavnica samo sa stolicama...ima i ovakvih 
-
musac
#31 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Hvala Irma. Na kojem spratu?Irm@ wrote:ima u Robotu na Socijalnom prodavnica samo sa stolicama...ima i ovakvih
- Irm@
#32 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
slagat cu ti ali mislim da je na drugom..kad se popnes uz stepenice idi lijevo prodavnica je u cosku...
nema na cemu
nema na cemu
-
*mima*
#33 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Pregledala sam katalog i cijene su........woooooow............nema stolice ispod 300 kerma.
- kinu
#34 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
U FIS-u imaš potpuno iste stolice , još bolje jer imaju šupljikavi naslonjač ( pa se manje znoji , ako duže sjediš
), cijene se ne sjećam davno sam je kupio , al možda ima na fis-ovoj stranici
-
musac
#35 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Gledah jutros u Robotu na socijalnom, na 2. spratu. Ima ih raznih. U mojoj cjenovnoj kategoriji su dvije -- naravno obe su kineske/japanske/malezijske ili tako nesto. Jedna je sa cvrstim (ima metal neki nazad, da se ne moze slomiti) i supljikavim naslonjacem. Druga je "kozna", ali nema taj metal, nego je samo sarafima pricvrscena na rukohvate (ili kako se zove ono sto stavis ruke, lol). Prva je 180, druga je 160. I imaju besplatnu dostavu na SK.
Sta mi vi predlazete?
Sta mi vi predlazete?
-
*mima*
#36 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
musac wrote:Gledah jutros u Robotu na socijalnom, na 2. spratu. Ima ih raznih. U mojoj cjenovnoj kategoriji su dvije -- naravno obe su kineske/japanske/malezijske ili tako nesto. Jedna je sa cvrstim (ima metal neki nazad, da se ne moze slomiti) i supljikavim naslonjacem. Druga je "kozna", ali nema taj metal, nego je samo sarafima pricvrscena na rukohvate (ili kako se zove ono sto stavis ruke, lol). Prva je 180, druga je 160. I imaju besplatnu dostavu na SK.
Sta mi vi predlazete?
Uzmi tu prvu.
-
musac
#37 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Izgleda da hocu. Iako mi nije bas ono udobna kako bih htio. Ali eto, dobra je valjda. Iako je ova druga kozna, pa mocnije izgleda, lol.mima wrote:musac wrote:Gledah jutros u Robotu na socijalnom, na 2. spratu. Ima ih raznih. U mojoj cjenovnoj kategoriji su dvije -- naravno obe su kineske/japanske/malezijske ili tako nesto. Jedna je sa cvrstim (ima metal neki nazad, da se ne moze slomiti) i supljikavim naslonjacem. Druga je "kozna", ali nema taj metal, nego je samo sarafima pricvrscena na rukohvate (ili kako se zove ono sto stavis ruke, lol). Prva je 180, druga je 160. I imaju besplatnu dostavu na SK.
Sta mi vi predlazete?
Uzmi tu prvu.
- Vitamin C
- RajaIzSkole
#39 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Ja sam prije par godina kupio stolicu dole na stupu u Standardu. Cijena je bila oko 100KM. Stolica je kvalitetna i udobna, iako nema nikakvog metala na sebi osim šarafa. Ima podešavanje visine, možeš se vrtiti
, možeš namjestiti sebi da se možeš malo ljuljati, sve to OK. Jedino je vremenom spužva "ispuhala", ali mislim da se to desi sa svakom stolicom koja ima tu spužvu. Eto, pozdrav 
-
musac
#40 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Hvala. Pogledacu jos u Udobnosti na Grbavici, ne ide mi se dole u Standard (to je dole na Stupu?).RajaIzSkole wrote:Ja sam prije par godina kupio stolicu dole na stupu u Standardu. Cijena je bila oko 100KM. Stolica je kvalitetna i udobna, iako nema nikakvog metala na sebi osim šarafa. Ima podešavanje visine, možeš se vrtiti, možeš namjestiti sebi da se možeš malo ljuljati, sve to OK. Jedino je vremenom spužva "ispuhala", ali mislim da se to desi sa svakom stolicom koja ima tu spužvu. Eto, pozdrav
-
duboka_misao
#41 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
imas u Sabix-u iste ovakve uzela dvije, jedan komad 200 KM jako fine i udobne, osim sto malo `prde`kad sjedes na njih 
-
duboka_misao
#42 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Duka interijeri tako nesto u vlasnistvu Dominvesta mislim..energeticar wrote:Ne znam kako se firma zove (zaboravio sam) ali sam jednom s njima poslovao i narucivao sam kod njih koliko se sjecam identicne stolice kao na tvojoj slici...oni su znaci ovlasteni uvoznici Italijanskih stolica i kod njih su ti cijene iz prve ruke, a firma kao i radnja se nalazi u ulici Vladimira Perica Valtera ako ne grijesim da je to ulica gdje se nalaze i "Boemi", znaci u ulici gdje su i Boemi naci ces tu radnju u kojoj ima kupiti identicna stolica kao sa slike, ako ides iz pravca Skenderije radnja ti dodje na lijevu stranu....
-
musac
#43 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Aha. Hvala, pogledacu. Samo ne znam jesu li skupi.energeticar wrote:Ne znam kako se firma zove (zaboravio sam) ali sam jednom s njima poslovao i narucivao sam kod njih koliko se sjecam identicne stolice kao na tvojoj slici...oni su znaci ovlasteni uvoznici Italijanskih stolica i kod njih su ti cijene iz prve ruke, a firma kao i radnja se nalazi u ulici Vladimira Perica Valtera ako ne grijesim da je to ulica gdje se nalaze i "Boemi", znaci u ulici gdje su i Boemi naci ces tu radnju u kojoj ima kupiti identicna stolica kao sa slike, ako ides iz pravca Skenderije radnja ti dodje na lijevu stranu....
- amrica
#44 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Jesumusac wrote:Aha. Hvala, pogledacu. Samo ne znam jesu li skupi.energeticar wrote:Ne znam kako se firma zove (zaboravio sam) ali sam jednom s njima poslovao i narucivao sam kod njih koliko se sjecam identicne stolice kao na tvojoj slici...oni su znaci ovlasteni uvoznici Italijanskih stolica i kod njih su ti cijene iz prve ruke, a firma kao i radnja se nalazi u ulici Vladimira Perica Valtera ako ne grijesim da je to ulica gdje se nalaze i "Boemi", znaci u ulici gdje su i Boemi naci ces tu radnju u kojoj ima kupiti identicna stolica kao sa slike, ako ides iz pravca Skenderije radnja ti dodje na lijevu stranu....
Ali imaju najljepsi kancelarijski namjetsaj. Isplati se otici pogledati, mozda su sad malo spale cijene.
-
musac
#45 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
A koliko je to "skupi" ? 200KM ili 2000KM po stolici?amrica wrote:Jesumusac wrote:Aha. Hvala, pogledacu. Samo ne znam jesu li skupi.energeticar wrote:Ne znam kako se firma zove (zaboravio sam) ali sam jednom s njima poslovao i narucivao sam kod njih koliko se sjecam identicne stolice kao na tvojoj slici...oni su znaci ovlasteni uvoznici Italijanskih stolica i kod njih su ti cijene iz prve ruke, a firma kao i radnja se nalazi u ulici Vladimira Perica Valtera ako ne grijesim da je to ulica gdje se nalaze i "Boemi", znaci u ulici gdje su i Boemi naci ces tu radnju u kojoj ima kupiti identicna stolica kao sa slike, ako ides iz pravca Skenderije radnja ti dodje na lijevu stranu....![]()
Ali imaju najljepsi kancelarijski namjetsaj. Isplati se otici pogledati, mozda su sad malo spale cijene.
-
musac
#46 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Jesuenergeticar wrote:Aha. Hvala, pogledacu. Samo ne znam jesu li skupi.
Ali imaju najljepsi kancelarijski namjetsaj. Isplati se otici pogledati, mozda su sad malo spale cijene.[/quote]
A koliko je to "skupi" ? 200KM ili 2000KM po stolici?[/quote]
Model kao kod tebe na slici cini mi se da je kostao 120 KM...ali je stvarno bio kvalitet[/quote]
Samo? Odoh ovih dana tamo da vidim.
-
willyBiH
#47 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
imas na hrasno kancelariske stolice pa pogledaj evo ti link
http://www.fef.ba
http://www.fef.ba
-
musac
#48 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
Hvala, ali vec sam kupio 2 stolice. Udobnost. Kinezi. To. 
- sodom
#49 Re: Gdje mogu kupiti ovakvu fotelju/stolicu?
ovako nesto je nemoguce kupiti u sarajevu pa cak ni sire!musac wrote:
Dakle, gdje u Sarajevu mogu naci nesto ovakvo, i koliko ce me otprilike kostati?
(Ne mora imati daljinski, to je samo slika. Dakle, ova udobna, kancelarijska stolica. Iskrivih se na ovoj drvenoj.)
najbolje ti je ako imas nekoga u njemackoj pitaj ga nek ti tamo kupi pa donese.
al ovako nesto nema u bih cak ni slicno.
-
made in hercegovina