Mali trikovi za odrzavanje auta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
bice_bice
#26 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta
sir sa sjedista (pizza u kartonu pri kocenju)???
-
trinitrotoluol
#27 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta
Poruka je za bega
Ma ne kontas ti nista ovdje,samo bi da pametujes vidim ja
Uqvartao si se u pricu bespotrebno i zato sam te malo ustinuo
a ti sada romane pises i pravdas se
Ovaj lik kojem kojem trese se malo narugao trikovima
koje sam predlozio u najboljoj namjeri, i naravno ja ga malo okerefim a onda se ti nicim izazvan uqvartas
i naravno dobijes po usima
. No offence, drag si mi pravo.
Evo jos samo da dodam da vise necu odgovarati i zachatavati temu koju sam licno postao kako bi stvarno ostavio prostora za korisne savjete.
Ma ne kontas ti nista ovdje,samo bi da pametujes vidim ja
Evo jos samo da dodam da vise necu odgovarati i zachatavati temu koju sam licno postao kako bi stvarno ostavio prostora za korisne savjete.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#28 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta
Ove plastike iznad stakala bi trebale biti fabricki standard kod svih auta, prava stvar, kad je vruce i kad kisa pada napolju, u autu uvijek "zdrav" zrak!

- vukojebina
#29 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta
cek cek, de mi pojasni molim te kako to funkcionise sa tim plastikama iznad stakla...posto imam problem, na poslu moram na suncu ostavit auto, i mozes zamislit kako je vruco unutra kad citav dan stoji na 30+ stepeni, a plus crna boja auta...
- respo
#30 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta
pa obicna plastika dodje ti kao streha i otvoris malo prozor da ulazi zrak al se od plastike ne moze zavuci ruka ili neki predmet da se auto otkljuca u tome je sva poentavukojebina wrote:cek cek, de mi pojasni molim te kako to funkcionise sa tim plastikama iznad stakla...posto imam problem, na poslu moram na suncu ostavit auto, i mozes zamislit kako je vruco unutra kad citav dan stoji na 30+ stepeni, a plus crna boja auta...
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#31 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta
Moje plastike su stare preko 8 godina i buduce auto ne mogu zamisliti bez njih. Inace zivim u vrlo toplom podneblju gdje ljetne temp. izlaze i preko 40. Sa plastikama je mnogo laske podnjeti vrucinu kad ulazis u auto a i sami materijali unutra duze traju. Trik moze uciniti i neka zastita za sofersajbu, ili neki ventilator iznutra ili da kupis novo auto koje ima otvaranje stakala na daljinski pa ih otvoris neposredno pred ulazak u kola.vukojebina wrote:cek cek, de mi pojasni molim te kako to funkcionise sa tim plastikama iznad stakla...posto imam problem, na poslu moram na suncu ostavit auto, i mozes zamislit kako je vruco unutra kad citav dan stoji na 30+ stepeni, a plus crna boja auta...
Nesto ovako

- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
- Bullet Tooth Tony