Mali trikovi za odrzavanje auta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

bice_bice

#26 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by bice_bice »

sir sa sjedista (pizza u kartonu pri kocenju)???
trinitrotoluol

#27 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by trinitrotoluol »

Poruka je za bega :razz:
Ma ne kontas ti nista ovdje,samo bi da pametujes vidim ja :lol: Uqvartao si se u pricu bespotrebno i zato sam te malo ustinuo :mrgreen: a ti sada romane pises i pravdas se :mrgreen: Ovaj lik kojem kojem trese se malo narugao trikovima :lol: koje sam predlozio u najboljoj namjeri, i naravno ja ga malo okerefim a onda se ti nicim izazvan uqvartas :lol: i naravno dobijes po usima :lol: . No offence, drag si mi pravo.
Evo jos samo da dodam da vise necu odgovarati i zachatavati temu koju sam licno postao kako bi stvarno ostavio prostora za korisne savjete.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#28 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by corolla02 »

Ove plastike iznad stakala bi trebale biti fabricki standard kod svih auta, prava stvar, kad je vruce i kad kisa pada napolju, u autu uvijek "zdrav" zrak!

Image
vukojebina

#29 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by vukojebina »

cek cek, de mi pojasni molim te kako to funkcionise sa tim plastikama iznad stakla...posto imam problem, na poslu moram na suncu ostavit auto, i mozes zamislit kako je vruco unutra kad citav dan stoji na 30+ stepeni, a plus crna boja auta...
respo

#30 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by respo »

vukojebina wrote:cek cek, de mi pojasni molim te kako to funkcionise sa tim plastikama iznad stakla...posto imam problem, na poslu moram na suncu ostavit auto, i mozes zamislit kako je vruco unutra kad citav dan stoji na 30+ stepeni, a plus crna boja auta...
pa obicna plastika dodje ti kao streha i otvoris malo prozor da ulazi zrak al se od plastike ne moze zavuci ruka ili neki predmet da se auto otkljuca u tome je sva poenta
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#31 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by corolla02 »

vukojebina wrote:cek cek, de mi pojasni molim te kako to funkcionise sa tim plastikama iznad stakla...posto imam problem, na poslu moram na suncu ostavit auto, i mozes zamislit kako je vruco unutra kad citav dan stoji na 30+ stepeni, a plus crna boja auta...
Moje plastike su stare preko 8 godina i buduce auto ne mogu zamisliti bez njih. Inace zivim u vrlo toplom podneblju gdje ljetne temp. izlaze i preko 40. Sa plastikama je mnogo laske podnjeti vrucinu kad ulazis u auto a i sami materijali unutra duze traju. Trik moze uciniti i neka zastita za sofersajbu, ili neki ventilator iznutra ili da kupis novo auto koje ima otvaranje stakala na daljinski pa ih otvoris neposredno pred ulazak u kola.

Nesto ovako
Image
Image
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#32 Re: Mali trikovi za odrzavanje auta

Post by Toto »

Post Reply