Ma jok,samo povecan nivo testosterona u njegovim godinama.sheilak wrote:
duboko potisnute emocije?
Udajem se !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#26 Re: Udajem se !
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27 Re: Udajem se !
Globus wrote:Jel se ikome desilo da ga bivsa .. sa kojom je zavrsio prije nekih godinu i vise nazove ... i pita kako je ... kao ona se brine ... i cujete se jos par puta i nakon dan dva ona kaze da se udaje sutrail ja jedini imam neshvatljivu bivsu .. sto joj je to trebalo ?
sta je htjela :S
možda metak za kraj........figurativno reČeno
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28 Re: Udajem se !
jesi to s Latinom furoGlobus wrote:stani sad cu ti ja naci sta sam joj napisohaha pa ti skontaj jel il nije
Ona napisala u sms (valjda nije htjela usmeno sta li vec) : ja se sutra udajem za drugoga
ja njoj : jebe mi se bona ja mislio gori pod nogama .. nisi mi se valjda zbog toga javljala ?
ona : mislim da si puno prost al hvala ti !
sve slicnosti sa stvarnim osobama su slucajne
- hakazvaka
#29 Re: Udajem se !
nije to nistaSunrise00 wrote:ja kontala neka forumasica otvorila temu da nas obavijesti da se udaje![]()
ja sam konto da je neki forumas otvorio temu da nas obavijesti da se udaje
- sheilak
#30 Re: Udajem se !
a ja sam sve do sad mislila da je hakazvaka - ZENSKO! ja budale menehakazvaka wrote:nije to nistaSunrise00 wrote:ja kontala neka forumasica otvorila temu da nas obavijesti da se udaje![]()
![]()
ja sam konto da je neki forumas otvorio temu da nas obavijesti da se udaje![]()
- Vitamin C
#31 Re: Udajem se !
Chmoljo wrote:jesi to s Latinom furoGlobus wrote:stani sad cu ti ja naci sta sam joj napisohaha pa ti skontaj jel il nije
Ona napisala u sms (valjda nije htjela usmeno sta li vec) : ja se sutra udajem za drugoga
ja njoj : jebe mi se bona ja mislio gori pod nogama .. nisi mi se valjda zbog toga javljala ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možeš misliti kako joj je sada u Banovićima.
-
Pepelina
#32 Re: Udajem se !
Meni se cini da ti je ona to rekla samo da vidi kako ces reagovati.Zanska glupost ponekad nema granica! Zene nemojte me odmah napadati i ja sam female....
A to sto ti kazes da te nije briga... ma briga te itekako !
- alcho
#33 Re: Udajem se !
WooowPepelina wrote:Meni se cini da ti je ona to rekla samo da vidi kako ces reagovati.Zanska glupost ponekad nema granica! Zene nemojte me odmah napadati i ja sam female....
- Irm@
#34 Re: Udajem se !
burek_in_space wrote:Ne bih se slozhio oko ovog faktora iznenadjenja...mislim da se nashem Globusu *ebe,ali nije znao kako da pita.sheilak wrote: Slažem se s ovim.
@ Globus
Mislilm da ti se to ".ebe mi se " otelo od iznenadjenja![]()
- burek_in_space
#35 Re: Udajem se !
Evo ti dvije varijante,i obje sadrzhavaju u sebi radoznalost (koja je ubila machku
) po kojima je prva puno izglednija:
1. zheljela ti napakostiti,pogotovo ako si ti raskinuo s njom
2. zheljela se josh jednom uvjeriti da je njen buduci muzh pravi izbor,u odnosu na bivshe momke
Sve u svemu,glupo i nezrelo.
2. zheljela se josh jednom uvjeriti da je njen buduci muzh pravi izbor,u odnosu na bivshe momke
- lys
#36 Re: Udajem se !
Dobro si prosao!
Ja znam slucaj momka koji kod bivse cure proveo 7 dana u kuci, da bi joj tek onda rekao da se zeni i da je ustvari dosao da sredi neke papire za zenidbu i da joj se zahvaljuje na gostoprimstvu
Ja znam slucaj momka koji kod bivse cure proveo 7 dana u kuci, da bi joj tek onda rekao da se zeni i da je ustvari dosao da sredi neke papire za zenidbu i da joj se zahvaljuje na gostoprimstvu
- muha_sa
#37 Re: Udajem se !
Znaš šta je htjelaGlobus wrote:Jel se ikome desilo da ga bivsa .. sa kojom je zavrsio prije nekih godinu i vise nazove ... i pita kako je ... kao ona se brine ... i cujete se jos par puta i nakon dan dva ona kaze da se udaje sutrail ja jedini imam neshvatljivu bivsu .. sto joj je to trebalo ?
- Globus
#38 Re: Udajem se !
Ma slagala je ... moj zakljucak nakon svega
jutros mi napise eto bilo mi je drago sto smo se culi zadnji put .. nemoj me samo molim te zvati vise ... ( ona mene zvala al ajd
) .. ja napisem dabogda se razvela za 2 dana
i onda spektakl
stize poruka koju je pisalo musko ( valjda njen" cojk ") i kae ovako : Kad sam joj pokazao ovu poruku zadrhtala joj brada i vidim da se rastuzila pa me zanima ko si ti jer ne pise ime ? i zasto tako okrutno ponasanje ? .... I nakon toga skontam da laze i da se ne udaje i da je zensko prokleto al i dalje ne kontam sto ?
Nikad mi od ruke nije islo kontanje zena a nakon ovog necu ni pokusavati vise 
- Globus
#39 Re: Udajem se !
ehhhhh nakon svega ovo mi je najrealnijemuha_sa wrote:Znaš šta je htjelaGlobus wrote:Jel se ikome desilo da ga bivsa .. sa kojom je zavrsio prije nekih godinu i vise nazove ... i pita kako je ... kao ona se brine ... i cujete se jos par puta i nakon dan dva ona kaze da se udaje sutrail ja jedini imam neshvatljivu bivsu .. sto joj je to trebalo ?
Da joj ti kažeš- nemoj molim te,hajd se za mene udaj
-
Pepelina
#40 Re: Udajem se !
Globus wrote:ehhhhh nakon svega ovo mi je najrealnijemuha_sa wrote:Znaš šta je htjelaGlobus wrote:Jel se ikome desilo da ga bivsa .. sa kojom je zavrsio prije nekih godinu i vise nazove ... i pita kako je ... kao ona se brine ... i cujete se jos par puta i nakon dan dva ona kaze da se udaje sutrail ja jedini imam neshvatljivu bivsu .. sto joj je to trebalo ?
Da joj ti kažeš- nemoj molim te,hajd se za mene udaj
al
pa sta sam ti reka
- no_crnjak
#41 Re: Udajem se !
burek_in_space wrote:Evo ti dvije varijante,i obje sadrzhavaju u sebi radoznalost (koja je ubila machku) po kojima je prva puno izglednija:
ili je zheljela...jos jednom ...
uglavnom to je to...
- Eweleen
#42 Re: Udajem se !
ja mislio ti se udaješ 
- x0z0y0
#43 Re: Udajem se !
Vitamin C wrote:Chmoljo wrote:jesi to s Latinom furoGlobus wrote:stani sad cu ti ja naci sta sam joj napisohaha pa ti skontaj jel il nije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možeš misliti kako joj je sada u Banovićima.![]()
Jedan pozdrav za Latinu. Sa osmijehom.
povrac na oba komentara
bas ste zlobni...
- Sunrise00
#44 Re: Udajem se !
oplakah, titam'sheilak wrote:a ja sam sve do sad mislila da je hakazvaka - ZENSKO! ja budale menehakazvaka wrote:nije to nistaSunrise00 wrote:ja kontala neka forumasica otvorila temu da nas obavijesti da se udaje![]()
![]()
ja sam konto da je neki forumas otvorio temu da nas obavijesti da se udaje![]()
- Vitamin C
#45 Re: Udajem se !
Jedva čekam da prođe tih nekoliko dana. To nije zlobnost.Compos_Sui wrote:povrac na oba komentara
bas ste zlobni...![]()
- Chmoljo
#46 Re: Udajem se !
i ja. nije to zlobnost. to je mazohizam.Vitamin C wrote:Jedva čekam da prođe tih nekoliko dana. To nije zlobnost.Compos_Sui wrote:povrac na oba komentara
bas ste zlobni...![]()
- x0z0y0
#47 Re: Udajem se !
my bad..Vitamin C wrote:Jedva čekam da prođe tih nekoliko dana. To nije zlobnost.Compos_Sui wrote:povrac na oba komentara
bas ste zlobni...![]()
procitah nekakvu zlobnost u komentaru
Latina mi je iznimno draga i mislim da je krajnje nekorektno (da ne govorim nekulturno) prozivati je kada se ona ne moze javiti
Da ne govorim da je ovo i jedini nacin kada se pojedini smiju barnuti da joj se obrate...kukavicki nadasve...
pozz
- Chmoljo
#48 Re: Udajem se !
Compos_Sui wrote: my bad..
procitah nekakvu zlobnost u komentaru
Latina mi je iznimno draga i mislim da je krajnje nekorektno (da ne govorim nekulturno) prozivati je kada se ona ne moze javiti
Da ne govorim da je ovo i jedini nacin kada se pojedini smiju barnuti da joj se obrate...kukavicki nadasve...
pozz
- ja.neron
#49 Re: Udajem se !
Globus wrote:Jel se ikome desilo da ga bivsa .. sa kojom je zavrsio prije nekih godinu i vise nazove ... i pita kako je ... kao ona se brine ... i cujete se jos par puta i nakon dan dva ona kaze da se udaje sutrail ja jedini imam neshvatljivu bivsu .. sto joj je to trebalo ?
trebao si joj reči samo "ko ti je kriv"
- 100tnukmova
#50 Re: Udajem se !
Po mom misljenju trebao si samo ne odgovoriti...mislim da bi to najvise pogodilo