sarajevo - ZELJO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
E pa da je u tome problem, nek ga kupe, pare ce se opet vratiti...klubuSantos wrote:Jeli fakat jug 20 hoce da kupe Rascica ako je tako onda ce moga napunit.
mislim da je Zeljo vrijedan i vise
-
iami
[quote="horns&drums"]Prvo: LOPOVI JEBO VAS OTAC PITARSKI, 20 MARAKA ZA KARTU?
Drugo: Oduzicemo Vam se na proljece, bicete smjesteni na tribinu, a iznad vas ce pisati MANIJACI
, kao i prosle godine.
e ba mangupe, prvo ramazan je...
a drugo ba, vi ste nama prosli put cenera za onaj kamenjar od istoka uzimali gdje nema nista a kamoli wc-a za popisat se... vi bar na jugu koseva imate normalno mjesto....
a vas sjever je nama bio 15 mambi a pola terena se ne vidi.... gdje to ima ba...
prema tome i 20 je malo za komfor koji dobijate....
@ mircerka, e ti ces 100 izvaliti hahahahah.... joj sto ne mogu ove glupe strumfovske... ostani sine kuci i iftar pravi
plavo oko plakalo jee
mnogo snova nestalo je
samo suze, kapi kise
i NISTA VISEEEE
Drugo: Oduzicemo Vam se na proljece, bicete smjesteni na tribinu, a iznad vas ce pisati MANIJACI
a drugo ba, vi ste nama prosli put cenera za onaj kamenjar od istoka uzimali gdje nema nista a kamoli wc-a za popisat se... vi bar na jugu koseva imate normalno mjesto....
a vas sjever je nama bio 15 mambi a pola terena se ne vidi.... gdje to ima ba...
@ mircerka, e ti ces 100 izvaliti hahahahah.... joj sto ne mogu ove glupe strumfovske... ostani sine kuci i iftar pravi
plavo oko plakalo jee
mnogo snova nestalo je
samo suze, kapi kise
i NISTA VISEEEE
-
mIRCerka
Kao prvo, ako zeli da psuje nek psuje! Ti nemas pravo nista odredjivati!iami wrote:horns&drums wrote:Prvo: LOPOVI JEBO VAS OTAC PITARSKI, 20 MARAKA ZA KARTU?
Drugo: Oduzicemo Vam se na proljece, bicete smjesteni na tribinu, a iznad vas ce pisati MANIJACI![]()
, kao i prosle godine.
plavo oko plakalo jee
mnogo snova nestalo je
samo suze, kapi kise
i NISTA VISEEEE
Drugo, dok je mIRCerka radila za Zelju, ti si i dalje "gonjao krpenjacu" po mahali stoga i 100 KM vam je malo!!!
Kao trece, ja ne pravim iftar ja sam iz agnosticko-socijalisticko-titoisticke porodice stoga mogu samo tebi iftar pripremiti, jer JA NE POSTIM!
Kao cetvtro ( i tu cu skratiti jer ce ti terbati i druga ruka da upratis sve pobrojano) uvijek ste bili shuge, pa me ne cudi i sad sto uzivate u tome sto cete NA OLIMPIJSKOM stadionu zaraditi pare od nas
BTW, sve sto kazem na forumu sam spremna potvrditi i live pa ako zelis da te vodim na KAFU ili BUREK prije tekme, samo javi
PS reci mi zivota ti jel Kimun ziv? nesto ga nema.....
-
iami
hahahah, ma mrak si nema sta... nemam blage veze za kimuna valjda jestmIRCerka wrote:iami wrote:Kao prvo, ako zeli da psuje nek psuje! Ti nemas pravo nista odredjivati!horns&drums wrote:Prvo: LOPOVI JEBO VAS OTAC PITARSKI, 20 MARAKA ZA KARTU?
Drugo: Oduzicemo Vam se na proljece, bicete smjesteni na tribinu, a iznad vas ce pisati MANIJACI![]()
, kao i prosle godine.
plavo oko plakalo jee
mnogo snova nestalo je
samo suze, kapi kise
i NISTA VISEEEE
Drugo, dok je mIRCerka radila za Zelju, ti si i dalje "gonjao krpenjacu" po mahali stoga i 100 KM vam je malo!!!
Kao trece, ja ne pravim iftar ja sam iz agnosticko-socijalisticko-titoisticke porodice stoga mogu samo tebi iftar pripremiti, jer JA NE POSTIM!
Kao cetvtro ( i tu cu skratiti jer ce ti terbati i druga ruka da upratis sve pobrojano) uvijek ste bili shuge, pa me ne cudi i sad sto uzivate u tome sto cete NA OLIMPIJSKOM stadionu zaraditi pare od nasal neka...halal vam bilo
BTW, sve sto kazem na forumu sam spremna potvrditi i live pa ako zelis da te vodim na KAFU ili BUREK prije tekme, samo javi:D
PS reci mi zivota ti jel Kimun ziv? nesto ga nema.....
nego ba, e sta si radila za zelja??? vjerujem da je nakon 7-0 trebalo puno moralne podrske igracima i dzejmsu pliseku bondu...
nije mi jasno kako ti nesto mozes halaliti kad is iz te pobrojane porodice??? valjda je to neki nemoralni paradox...i da ja postim pa ti se prema tome necu moci pridruziti na burek ili kafu, jedino ako ti poslije bude trebalo jedno rame za plakanje
no dobro hajde de... strumfovi ce dati pare zelji za koje ce rascic preci u sarajevo... sarajevo ce uzeti ovaj derbi i tako se sva prica svede na isto...
u novi boj u novi boj
samo gazi gazi zelju tog
i svaki dan pjevam ja
saraj'vo je sampion
-
mIRCerka
da si ti meni ziv i zdrav sto godina
da malo pazljivije citas, i da imas IQ veci od broja cipela, onda bi shvatio da je rad za Zelju bio prije par godina
e pile moje bordo boje, sto si tako ogorcen?!?!?!?
budi veseo i smiren i ja tebi mogu HALALITI cak i da sam ATEISTA... eto koliko znas neke stvari... ne fataj se Religije dok je ne upoznas totalno...zato se ja ne fatam religije
furam Tita i partizanske pjesme 
i bas me briga
nego, ja radim do 17:00 taman dok se odmorim, ti iftaris i eto kafe
ali , mishu moj, ne smijes ti sam doci...povedi mi kimuna.... da se bas ono...prepiremo
al negdje gdje ima pikado...da mu jos jednom pokazem kako se igra ta igrica
nemoj se zestiti previse, dobices zgaravicu
vidjecemo se Inshallah na stadionu... do tada...lijep pozdrav 
da malo pazljivije citas, i da imas IQ veci od broja cipela, onda bi shvatio da je rad za Zelju bio prije par godina
budi veseo i smiren i ja tebi mogu HALALITI cak i da sam ATEISTA... eto koliko znas neke stvari... ne fataj se Religije dok je ne upoznas totalno...zato se ja ne fatam religije
i bas me briga
nego, ja radim do 17:00 taman dok se odmorim, ti iftaris i eto kafe
-
iami
oleeeeemIRCerka wrote:da si ti meni ziv i zdrav sto godina![]()
da malo pazljivije citas, i da imas IQ veci od broja cipela, onda bi shvatio da je rad za Zelju bio prije par godinae pile moje bordo boje, sto si tako ogorcen?!?!?!?
budi veseo i smiren i ja tebi mogu HALALITI cak i da sam ATEISTA... eto koliko znas neke stvari... ne fataj se Religije dok je ne upoznas totalno...zato se ja ne fatam religijefuram Tita i partizanske pjesme
i bas me briga![]()
nego, ja radim do 17:00 taman dok se odmorim, ti iftaris i eto kafeali , mishu moj, ne smijes ti sam doci...povedi mi kimuna.... da se bas ono...prepiremo
al negdje gdje ima pikado...da mu jos jednom pokazem kako se igra ta igrica
nemoj se zestiti previse, dobices zgaravicu
vidjecemo se Inshallah na stadionu... do tada...lijep pozdrav
bravo ti... i ni ti se ne fataj religije, kimuna, pikada... pricamo o derbiju... ja kazem da cemo vas oderati za vase pare... isto kao sto ste vi nas uzeli na sugavici prosli put... doslo je vrijeme da vam vratimo milo za drago... imamo igrace koji nemaju pojma o fudbalu, jos manje muda ali su vasi 1000 gori... i zbog toga cete komsijski predati bodove u tekmi koja ce biti vise dosadna nego inspirativna, gdje ce jedna lopta mara ferhatovica da slucajno pogodi dzemu berberovica i zavrsi u golu... mi cemo slaviti, vi cete kukati kako ste trebali pobijediti... i tako do sljedeceg derbija i slicne price...
-
mIRCerka
Za Kimuna te pitam iz licnih razloga, a ne provokacije radi. S njim sam popila hektolitre kafe i imali smo zajednicku zanimaciju --> pikado. Ali tvoj bordo mozak to ne shvata ocigledno. Za razliku od tebe, ja poznajem ono sto se zove Kultura Dijaloga, pa tebe ne zovem Kitarom (kao sto ti nas stadion zoves sugavica)....do daljnjegiami wrote: oleeeee
bravo ti... i ni ti se ne fataj religije, kimuna, pikada... pricamo o derbiju... ja kazem da cemo vas oderati za vase pare... isto kao sto ste vi nas uzeli na sugavici prosli put... doslo je vrijeme da vam vratimo milo za drago... imamo igrace koji nemaju pojma o fudbalu, jos manje muda ali su vasi 1000 gori... i zbog toga cete komsijski predati bodove u tekmi koja ce biti vise dosadna nego inspirativna, gdje ce jedna lopta mara ferhatovica da slucajno pogodi dzemu berberovica i zavrsi u golu... mi cemo slaviti, vi cete kukati kako ste trebali pobijediti... i tako do sljedeceg derbija i slicne price...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ali samo ako budemo negdje dalje od forumskih zavodnikamIRCerka wrote:komi, hoces sa mnom na utakmicu?komi wrote:kitar
šugavica
HA HA HA HA HA HA HA
JOJ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
očemo gledati utakmicu preko TV-a
tamo smo najsigurniji
tojest
zapetljao sam se
nerviraš me
-
mIRCerka
komi wrote:ali samo ako budemo negdje dalje od forumskih zavodnikamIRCerka wrote:komi, hoces sa mnom na utakmicu?komi wrote:kitar
šugavica
HA HA HA HA HA HA HA
JOJ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
očemo gledati utakmicu preko TV-a
tamo smo najsigurniji
tojest
![]()
![]()
zapetljao sam se
nerviraš me
nemoj da me nerviras!!!pa to bi bio presedan!!! Prvi derbi da sam u BiH a da ne odem na njega....
-
mIRCerka
Nije internet ofanziva, niti "saljevanje strave" pred derbi...ova tema je tebala biti samo zagrijavanje za tekmu..maraDONa wrote:sta su ovo kospicari krenuli u internet ofanzivu![]()
pokusaja odagnavanje straha od poraza koji je neupitan?![]()
![]()
ili je to posljedica kobnih 0-7(majke mi i meni vas je bilo zao)
sto se tice 0-7, to nije zalosno vec smijesno cak i meni
ali, Humane Erarum Est. <-- ljudski je grijesiti...
e sad, jedna iskrena ispovijest...zadnjih par derbija, nema igre nikakve, nemas sta vidjeti i vecina ljudi odustane radi toga.....ali ja se svaki put nadam da ce se makar stil navijanja promjeniti....ali ne...
i dalje ste vi pitarske a mi ustaske p***e....i dalje su nam tudje "mame" draze....
vidjecemo ovaj put.....sto se rezultata tice, ne ocekujem nista vise
od 0:2 za gostujuci tim
-
maraDONa
fala bogu da neko ima makar trunku razuma.mIRCerka wrote: e sad, jedna iskrena ispovijest...zadnjih par derbija, nema igre nikakve, nemas sta vidjeti i vecina ljudi odustane radi toga.....ali ja se svaki put nadam da ce se makar stil navijanja promjeniti....ali ne...
sve dok oni (fudbaleri i mocnici fudbalski) budu nama serviralli ovaj jad
ja sam cvrsto odlucio da cu ovaj derbi zaobici u sirokom luku (to ce biti moj skromni doprinos bojkotu mahalskog nogometa a u paketu Premier(hebote koje li ironije cuj Premijer
necu da mi neko prodaje muda za fudbal
ps. idem samo na kk bosnu, bar se ne stidim
-
Stitch__
hoces da kazes errare humanum estmIRCerka wrote:Nije internet ofanziva, niti "saljevanje strave" pred derbi...ova tema je tebala biti samo zagrijavanje za tekmu..maraDONa wrote:sta su ovo kospicari krenuli u internet ofanzivu![]()
![]()
e sad, jedna iskrena ispovijest...zadnjih par derbija, nema igre nikakve, nemas sta vidjeti i vecina ljudi odustane radi toga.....ali ja se svaki put nadam da ce se makar stil navijanja promjeniti....ali ne...
i dalje ste vi pitarske a mi ustaske p***e....i dalje su nam tudje "mame" draze....
od 0:2 za gostujuci tim
-
mIRCerka
Ih, ja sam latinski imala davne '93 godine i od tada ga nisam citala, pa cak ni najobicnije poslovice....eto vidis, i moj LAPSUS je dokaz one gore poslovice da je LJUDSKI GRIJESITI ...a ja sam samo....ljud... moram se prijaviti svojoj bivsoj prof. latinskog da me istuce...Stitch__ wrote:hoces da kazes errare humanum estmIRCerka wrote:Nije internet ofanziva, niti "saljevanje strave" pred derbi...ova tema je tebala biti samo zagrijavanje za tekmu..maraDONa wrote:sta su ovo kospicari krenuli u internet ofanzivu![]()
![]()
od 0:2 za gostujuci timto ti govori neko ko je imao 2 (jedva) iz latinskog
![]()
kakva li si ti tek bila
....a fakat sam glupa ispala hahahahaha pa to je jedna od osnovnih poslovica... 

maraDONa hvala