Kako god, usvojeno je jos jedno mace, najtamnije tigrasto, ostala su jos crno mace i tigrasto (razroko)....Jedno od njih je zauzeto, al s obzirom da je "kakav nered" izjavila veoma humano da ce uzeti ono koje zadnje ostane, jos uvijek mozete birati boju...
Usvoji me...
Moderator: anex
- mericak
#26 Re: Usvoji me...
Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela...
Kako god, usvojeno je jos jedno mace, najtamnije tigrasto, ostala su jos crno mace i tigrasto (razroko)....Jedno od njih je zauzeto, al s obzirom da je "kakav nered" izjavila veoma humano da ce uzeti ono koje zadnje ostane, jos uvijek mozete birati boju...
-
_Naida`_
- SenSen
#28 Re: Usvoji me...
Ajoooj cto cam pepa! Koji nosich! Hvala na slici, bas mi je drago da je nasla dom
Samo me nesto brine... Kada vec ima rozi krevetic, jel' joj planirate stavljati i rozu masnu? 
-
_Naida`_
- mericak
#30 Re: Usvoji me...
Aaaaa vec ste je i slikali....E bas mi je drago, odmah znam da je zaista otisla u prave ruke 
- SenSen
#31 Re: Usvoji me...
_Naida`_ wrote:SenSen wrote:Ajoooj cto cam pepa! Koji nosich! Hvala na slici, bas mi je drago da je nasla domSamo me nesto brine... Kada vec ima rozi krevetic, jel' joj planirate stavljati i rozu masnu?
ma nije taj krevetic toliko strasana masnica i nije tako losa ideja
Jao mene glupave, jos sam vam ideju dala
- Skyfox
#32 Re: Usvoji me...
stavi jos koju fotku mozda se neko zaljubi, ja jesammericak wrote:Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela...![]()
- kakav nered
#33 Re: Usvoji me...
ma niiije razrokomericak wrote:Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela...![]()
-
jaca78
#34 Re: Usvoji me...
kakav nered wrote:ma niiije razrokomericak wrote:Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela...![]()
Kako god, usvojeno je jos jedno mace, najtamnije tigrasto, ostala su jos crno mace i tigrasto (razroko)....Jedno od njih je zauzeto, al s obzirom da je "kakav nered" izjavila veoma humano da ce uzeti ono koje zadnje ostane, jos uvijek mozete birati boju...to se samo čini tu na slici.. medeno je.. joj jedva čekam da jedno donesem kući
- mericak
#35 Re: Usvoji me...
Ma naravno da nije razroko, to je sifra prepoznavanja
Mace su inace kod moje mama kod koje idem samo vikendom tako da slika do tad nema, al imam zelju da ih slikam sa cukama kako se igraju. Ako uspijem to uslikati, postavit cu slike.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#37 Re: Usvoji me...
ma nista ljepse od razrokih maca. ja sam licno LUDAAAAA za njima. ali vec imam jednu, tako da...mericak wrote:Ma naravno da nije razroko, to je sifra prepoznavanjaMace su inace kod moje mama kod koje idem samo vikendom tako da slika do tad nema, al imam zelju da ih slikam sa cukama kako se igraju. Ako uspijem to uslikati, postavit cu slike.
- hakazvaka
#38 Re: Usvoji me...
kontakt na PP ili na email [email protected]
trenutno raspolozivo 5 komada
nauceni na zivot u stanu (tu su se i rodili
), te na obavljanje nuzde u pijesak.
http://img193.imageshack.us/gal.php?g=img0665f.jpg

trenutno raspolozivo 5 komada
nauceni na zivot u stanu (tu su se i rodili
http://img193.imageshack.us/gal.php?g=img0665f.jpg

- mericak
#39 Re: Usvoji me...
A ne, ne! Tvoji macici su preslatki, ali posto je ovo moja tema, red je da se prvo moji udome 
- kakav nered
#40 Re: Usvoji me...
svaki dan po sto puta provirim da vidim sliku i ima li šta novo
jedva čekam da se vratim s mora dođem po njega
kako su meedeeeeniiii

jedva čekam da se vratim s mora dođem po njega
kako su meedeeeeniiii
- hakazvaka
#41 Re: Usvoji me...
mericak wrote:A ne, ne! Tvoji macici su preslatki, ali posto je ovo moja tema, red je da se prvo moji udome

tisina
- kakav nered
#43 Re: Usvoji me...
mali crni slatkiš je istražio cijeli stan i sad spava na mom krevetu
kako sam medeniiiii
kako sam medeniiiii
- anjusha
#45 Re: Usvoji me...
Jesu li to svi udomljeni? Moze li tema pod kljuc?
- mericak
#46 Re: Usvoji me...
Imam jos jednu tigrastu, vidi se na slikama iznad....Pa ako je neko želi....
- anjusha
#47 Re: Usvoji me...
ja bi ovu curicu slatku sa slike iznad... ako ikako moze 

- kakav nered
#49 Re: Usvoji me...
..imam problem sa svojom curicom.. grize mi kablove
sinoć je totalno iskomadala kabal punjača za mobitel
jel' treba da joj kupim neku gumenu igračku ili nešto takvo?? također mi se čini da ima buve pa mi treba savjet u vezi toga.. vidjela sam u mercatoru da ima ogrlica za kupiti pa me zanima je li to dovoljno?? ako netko ima još neki koristan savjet za malu macu bila bih zahvalna.. 
-
Mee
#50 Re: Usvoji me...
Trebaš posakrivati sve kablove i konopce...., to za pocetak...
Trebash joj kupiti nesto da grize, ne nuzno gumeno, mogu one igrackice sto u sebi imaju macinu travu (ima u Radicevoj u pet shopu)... i kad si kod toga, kupi joj i nesto za grebanje(grebalicu) da ne bi pored kablova ostao/la i bez namjestaja
Trebash joj kupiti nesto da grize, ne nuzno gumeno, mogu one igrackice sto u sebi imaju macinu travu (ima u Radicevoj u pet shopu)... i kad si kod toga, kupi joj i nesto za grebanje(grebalicu) da ne bi pored kablova ostao/la i bez namjestaja