Kako me je lagao-la/varao-la

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pustopoljina

#26 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by pustopoljina »

ja mislim da su ti ljudi skroz nesigurni u sebe.da nikad nisu zadovoljni.da uvijek misle da neko drugi ima vise i bolje.da se osjecaju uskracenim za nesto.a uskraceni su jedino za ljudski osjecaj davanja. oni ne znaju davati-a ne shvataju da im uzimanje ne daje to sto im treba. hoce da budu obozavani,da drugi ljudi zavise od njih,da se osjecaju nezamjenjivim-sto vise nekog povrijede-vise vrijede...
a samo da znaju voljeti-imali bi taj osjecaj koji ganjaju,a ne mogu uloviti.

EDIT: bio je na njenom kompu-a ona ne zna nas-nije mu palo napamet da bi mogla traziti tumaca...sto ti je kad podcjenjujes nekoga.
vitamini

#27 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by vitamini »

Kao prvo , hvala ti što si podijelila s nama to bolno iskustvo, koje će sigurno ostaviti posljedice na tvoj budući odnos sa pripadnicima muškog roda. Doživjela si to da izgubiš sebe, da postaneš neko potpuno stran samom sebi. Neki spominju gubitak samopoštovanja, ali to razumije neko ko je prošao istu stvar.
Moja poruka svima koji odluče da "čačkaju" je da se dobro pripreme jer će najvjerovatnije saznati nešto što im se nikako neće svidjeti. Zato, ili živite u blaženom neznanju ili.......
sposa0408

#28 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by sposa0408 »

nokikino wrote:Sada mi se sve to cini kao nocna mora u kojoj sam bila glavni akter. Jos uvijek n mogu sa razumijem takav mentalni sklop. Ali znam jedno - nazalost, ja sam trazila opravdaanje za njega, zeljela sam cuti da to nije istina, zeljela sam cuti da ona ima karcinom, da je ovo ili ono, samo sam ga zeljela opravdati. Glupo sasvim. Najtragicnij je ljudi sto sam ja tog covjeka voljela najvise u zivotu.
Sasvim je prirodno sto si ga htjela opravdati "na prvu". Voljela si ga i u tom trenu, covjeka spopadne nevjerica, neka nesvjesnost situacije. Medjutim, to je greska! Moras imati malo vise samopostovanja, u buduce. Znas kako trebas reagovati, ako dodjes u situaciju da uhvatis nekog u lazi.
Onog momenta kad si vidjela u mobitelu poruke druge cure, istog si trebala istjerat ga napolje i "tusirao se ili ne tusirao"!!! Sam je to trazio! Jos je najgora stvar sto se vadio poslije toga.Bezveze!!! A to sto ti je davao pass za mail, po meni ne znaci da je nesto kao bio iskren. Kasno. Po meni bi bilo puno bolje, ako je vec htio s tobom imati namjere buduceg zivota, da ti je otvoreno rekao za te djevojke, ti bi se ljutila, oprostila bi mu ili ne, ali to bi bila iskrenost s njegove strane..., a ne ,,, hm, cuj davanje pasworda! :shock:

Ubuduce, znas sta ces,... a isto tako znas sta neces :)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#29 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by KatarinaKosaca »

sirocco wrote: koji idiot :x

spasava msn logove :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

MOj prijatelj iz djetinstva je opterećen da prije odlaska kući izbriše inbox u mobitelu,a ima opciju da se poslato ne snima. Ali ga je žena provalila, pa je vratila opciju da se poslane stavke zadrže, pa je tako jednom umalo došlo do razvoda. Iako, muški tu, misim, za razliku od žena znaju povući crtu između prepiske i emocije.
mostarac

#30 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by mostarac »

sirocco wrote:
pustopoljina wrote:uh...sta toga ima...mene licno-ili su previse dobro lagali (pa ja nisam skontala) ili su brutalno iskreni...
ali...
sapunica na baustelski nacin:
ON je bosanac,ONA austrijanka-on zivi u mjestu pored njenog grada-i kad dodje u grad-spava kod nje,izlazi s njom-ima vezu s njom od par mjeseci.
ona studira i druzi se sa jednom bosankom .
dolazi jedan dan sa isprintanim msn logovima-pita bosanku- moze li joj prevesti logove. bosanka uzima i ide kuci.
kad ono...listovi i listovi NJEGOVE price sa nekim jaranom iz bosne.ON ima zensku u bosni,koju redovno obilazi,i kao vjeren je.ima bivsu/sadasnju neprezaljenu ljubav (nasa cura) u istom gradu u kojem je austrijanka-i bukvalno dolazi austrijanki u stan na spavanje i sex(jer su za to dobre) sa kafe sa nasom curom-koju je prevario i ona mu ne vjeruje vise-ali se povremeno khm khm.
bosanka-prevodilac ne zna da li da prevede ili ne...a sve se desava oko nekog bajrama-kad je ovaj taman dosao iz bosne,ali se nije vidio s tim jaranom,pa se prepricava sta se desilo u bosni,ovdje u austriji i kad ce opet za bosnu...
ova cura prevodi logove i daje austrijanki.
cura kaze-znala sam da laze...samo nisam znala sta...place,jer joj je bilo stalo...
kasnije ga suocava sa pricom sa messangera,gdje on kaze da je pricao s jaranom,neke njihove stvari itd. ona mu daje logove (prevedene) i odlazi...
on govori da je pogrijesio,da je gad itd. i trazi da ga ne ostavlja...ostavila ga je.

koji idiot :x

i ja sam to prvo pomislio :lol: :lol: :lol:

Sto se tice varanja postoje oprezni i manje oprezni :D
Ako je vec neophodno da je ljubavnica u imeniku mobitela, onda je najbolje da je pod imenog tvog sefa jer taj broj nije bas uputno zvati onako iz zajebancije :D ali zar nije lakse da ljubavnica zove na neki drugi broj koji kosta 10 KM :D
Poruke koje kompromituju se nikad ne spasavaju u telefonu, pozivi sa broja za koji kuci dolazi listing su zabranjeni, petljanje ozenjenog sa neudatom je kao da se svjesno das kastrirati jer ti cim joj nesto nije po volji nazove zenu :D
Ima toga jos :D Svasta ljudi rade al definitivno treba pazit, a ovaj s pocetka price definitivno to nije radio :D

qq meni sad :D
Topla voda

#31 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by Topla voda »

KatarinaKosaca wrote:
sirocco wrote: koji idiot :x

:lol: :lol: :lol: :lol:

MOj prijatelj iz djetinstva je opterećen da prije odlaska kući izbriše inbox u mobitelu,a ima opciju da se poslato ne snima. Ali ga je žena provalila, pa je vratila opciju da se poslane stavke zadrže, pa je tako jednom umalo došlo do razvoda. Iako, muški tu, misim, za razliku od žena znaju povući crtu između prepiske i emocije.
cuj prijatelj iz djetinjstva....kome ti prosipas folove :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#32 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by KatarinaKosaca »

Fakat jest. MOj najbolji drug :-D
Topla voda

#33 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by Topla voda »

ko vas ne zna,skupo bi vas platio :lol:
x0z0y0

#34 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by x0z0y0 »

mostarac wrote: i ja sam to prvo pomislio :lol: :lol: :lol:

Ako je vec neophodno da je ljubavnica u imeniku mobitela, onda je najbolje da je pod imenog tvog sefa jer taj broj nije bas uputno zvati onako iz zajebancije :D ali zar nije lakse da ljubavnica zove na neki drugi broj koji kosta 10 KM :D
Poruke koje kompromituju se nikad ne spasavaju u telefonu, pozivi sa broja za koji kuci dolazi listing su zabranjeni, petljanje ozenjenog sa neudatom je kao da se svjesno das kastrirati jer ti cim joj nesto nije po volji nazove zenu :D
Ima toga jos :D Svasta ljudi rade al definitivno treba pazit, a ovaj s pocetka price definitivno to nije radio :D

:shock: :D ti si ovo bas onako....razradio...

:lol: :lol: :lol:
al_akhisari

#35 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by al_akhisari »

Compos_Sui wrote:
mostarac wrote: i ja sam to prvo pomislio :lol: :lol: :lol:

:shock: :D ti si ovo bas onako....razradio...

:lol: :lol: :lol:
Ovo dodje kao neki napredni tecaj :D
Boom71

#36 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by Boom71 »

Sta god mislila jedna meni veoma draga Clanica foruma,momak s pocetka ove price je nevidjeni Smrad.
To da je zasluzio da bude ostavljen se ne mora ni naglasavati.

Ja kada bih ulazio u neke Avanture,sigurno ne bih lagao ni petljao osobu sa kojom bih tu prevaru i ostvario.
Sigurno bi znala moj trenutni status (ozenjen,u jakoj vezi i sl.),pa ako se slozi da imamo "nesto" i ako se odrede pravila Igre,mozda bi bio manji grijeh.
Sto se tice osobe koja je prevarena,ako su Igraci fer,nikad nebi trebala ni da sazna.Ali to je vec pitanje Morala i sasvim druga tema,mozda Postena Svalerancija ili sl. (svalerancija ne moze biti postena nikako,al' hajde)

E sad,ako se od te "Zezancije" rodi nesto vise,tj. ispostavi se da je u stvari Svalerka ta prava,onda...je..ga. Sudbina !

Ovo je moje licno misljenje u smislu "StaBiBiloKadBiBilo"

Izvinjavam se ako sam malo skrenuo sa Teme.

:zoka:
swirl

#37 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by swirl »

Uf, spavala bih mu ili sa bratom, ili sa najboljim jaranom, pa kad je bal nek' je maskenbal :wink:
zelenashica

#38 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by zelenashica »

swirl wrote:Uf, spavala bih mu ili sa bratom, ili sa najboljim jaranom, pa kad je bal nek' je lmaskenba :wink:
vala ja ne bi...ako je njegovo dupe obraz moje nije :D ...najljepša je osveta samo se okrenuti i otići,kasnije će skontati šta je imao pa izgubio,a vjeruj to je najveća kazna......... :thumbup:
swirl

#39 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by swirl »

zelenashica wrote:
swirl wrote:Uf, spavala bih mu ili sa bratom, ili sa najboljim jaranom, pa kad je bal nek' je lmaskenba :wink:
vala ja ne bi...ako je njegovo dupe obraz moje nije :D ...najljepša je osveta samo se okrenuti i otići,kasnije će skontati šta je imao pa izgubio,a vjeruj to je najveća kazna......... :thumbup:
Je li ti stvarno vjerujes da mu je prava kazna to sto skonta sta je imao pa izgubio???? Ako je odgovor da, svaka cast tvojim vjerovanjima.
andrija2007

#40 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by andrija2007 »

swirl wrote:Uf, spavala bih mu ili sa bratom, ili sa najboljim jaranom, pa kad je bal nek' je maskenbal :wink:
Evo, ja sam mu buraz, gdje se vidimo?
kEN0

#41 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by kEN0 »

kakav lazov
seln

#42 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by seln »

swirl wrote:
zelenashica wrote:
Je li ti stvarno vjerujes da mu je prava kazna to sto skonta sta je imao pa izgubio???? Ako je odgovor da, svaka cast tvojim vjerovanjima.
Je li ti stvarno vjerujes da ce njega zaboliti ako ti spavas sa nekim? Da mu je stalo do tebe, ne bi te pravario. A ti ces samo dobiti etiketu radodajke.
pustopoljina

#43 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by pustopoljina »

swirl wrote:Uf, spavala bih mu ili sa bratom, ili sa najboljim jaranom, pa kad je bal nek' je maskenbal :wink:
uh,al'bi ga nasikirala...pa da mu sta znacis-ne bi bio sa 2 zenske,pored tebe. ne bih se zacudila da takav namjesta svoju zensku burazu ili prijatelju.
andrija2007

#44 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by andrija2007 »

kEN0 wrote:kakav lazov
Priznajem, nisam mu buraz, al' bi mu mogo garant bit ko najbolji jaran.
Dioda

#45 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by Dioda »

seln wrote:Je li ti stvarno vjerujes da ce njega zaboliti ako ti spavas sa nekim? Da mu je stalo do tebe, ne bi te pravario. A ti ces samo dobiti etiketu radodajke.
:mrgreen: :thumbup:
pupa hava

#46 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by pupa hava »

Dioda wrote:
seln wrote:Je li ti stvarno vjerujes da ce njega zaboliti ako ti spavas sa nekim? Da mu je stalo do tebe, ne bi te pravario. A ti ces samo dobiti etiketu radodajke.
:mrgreen: :thumbup:
Ovakav potez bi, mislim, doveo jos samo do "gore" situacije....i relativizirao sve ono sto je on uradio....kasnije (bez obzira da li se pomire ili ne) uvijek bi se to moglo izvlaciti kao "opravdanje"..."pa i ona je isto uradila"... nakon nekog vremena ljudi zaborave tacan tok dogadjaja i uzrocno-posljedicnu vezu...a ostaju price...
zelenashica

#47 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by zelenashica »

swirl wrote:
zelenashica wrote:
draga moj obraz nije guzica eh ja da sam se svakom koji me prevario svetila preko jarana i braće do sad bi bila na rajlovcu :D ...prema tome čuvanje svog karaktera je bolje nego poistovjećivanje sa njegovim :-D
Salsaon2

#48 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by Salsaon2 »

Je li ti stvarno vjerujes da mu je prava kazna to sto skonta sta je imao pa izgubio???? Ako je odgovor da, svaka cast tvojim vjerovanjima.[/quote]
draga moj obraz nije guzica eh ja da sam se svakom koji me prevario svetila preko jarana i braće do sad bi bila na rajlovcu :D ...prema tome čuvanje svog karaktera je bolje nego poistovjećivanje sa njegovim :-D[/quote]

sto tebe navarase :-)
zelenashica

#49 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by zelenashica »

Salsaon2 wrote:Je li ti stvarno vjerujes da mu je prava kazna to sto skonta sta je imao pa izgubio???? Ako je odgovor da, svaka cast tvojim vjerovanjima.
draga moj obraz nije guzica eh ja da sam se svakom koji me prevario svetila preko jarana i braće do sad bi bila na rajlovcu :D ...prema tome čuvanje svog karaktera je bolje nego poistovjećivanje sa njegovim :-D[/quote]

sto tebe navarase :-)[/quote]

a nisam rekla baš da je njih gomila varalo,...al jedan jes gomilu puta :D
anais_nin

#50 Re: Kako me je lagao-la/varao-la

Post by anais_nin »

zelenashica wrote:
:thumbup: tako je zelenashice :)
meni uopste nije ni bitno da li bi doticni ikad skontao sta je izgubio....jednostavno spustati se na nivo osobe koja ti je toliko pala u ocima meni nema nikakvog rezona...takvim ponasanjem bih povrijedila samo sebe, a mazohista ipak nisam :)

a na ovu temu bi se moglo reci mnogo toga...inace smatram da su ljudi koji patoloski lazu i manipulisu iz nekih svojih niskih pobuda, potreba, neuhranjenog ega itd itd dno dna....da, svi ponekad lazemo, ali nisu ni sve lazi iste...slagati glupost kao "boli me glava" kad ti se ne izlazi i lagati ovako velike stvari tj navesti drugu osobu da ima iluzuju stvarnosti koja ne postoji, lazi koje slamaju srca i zivote...ne mogu biti iste...jadno i bijedno i posve bez muda (ovo se odnosi i na pripadnice "ljepseg" pola koje praktikuju istu igru)...

uvijek sam imala puno vise postovanja prema "otvorenim zenskarosima" tj onim koji ne samo da nikom ne obecavaju nista nego mudro znaju probrati zene koje u datom momentu ionako nisu emotivno labilne....ne zavoditi na emotivnom i intelektualnom nivou nego samo na nekom povrsnom...to je neka sasvim druga sfera ponasanja....i igra u kojoj svi ukljuceni znaju o cemu se radi....

autorici teme samo da kazem da mi je jako zao sto joj se ovo desilo...na zalost, koliko se god cini nevjerovatna prica, takvih ima na pretek oko nas...zivot zaista pise romane :) i ne vjerujem u one glupe price "sto te ne slomije, cini te jacim", "trebalo je to da ti se desi da ti ojaca karakter" itd itd....nije trebalo da se desi...niko ne zasluzuje toliku kolicinu bola, manipulacije, poigravanja sa mozgom, egom, emocijama, samopouzdanjem...nikad vise neces biti ista...i koliko god se to nevjerovatno cinili sada "jedna lasta ne cini proljece" tj nisu svi muskarci kao ovaj...srecom...za svakog sarmantnog supljeg beskicmenjaka kao ovaj na kojeg si naletila postoji makar po jedan "pravi muskarac"...koji stoji na zemlji sa obe noge, koji osim sarma ima i supstancu emotivnu, intelektualnu, zivotnu...i kojem ce biti dovoljna hrana za njegov ego sto ga voli zena kao ti :)
Post Reply