Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ellinor wrote:Ti shockeri su smeće najobičnije. Nećeš protivnika neutralisat time 100%, ne bacaj pare!
Znači, efekt električnog udara će trajat 2 sekunde, a onda jadna ti majka
Pogledaj na youtube videe gdje se ljudi sami pucaju time i ništa..
Ako želiš pravu stvar, nađi ovo:
Taser, proizvodi ga Taser International. Nije dozvoljen u BiH, ne mozes ga narucit preko proizvođaca, al možeš na crno (valjda).
Uglavnom, ispuca dvije elektrode koje se zabodu u kožu protivnika i neutrališu ga. Strašna stvar. Ja sam tražio da nabavim, ali nisam uspio. Policija ih takođe koristi (i kod nas u BiH), samo drugi model. Ovaj na slici je za civilnu upotrebu.
Faktor iznenađenja i nije baš prijatno kad te spuca struja, a ovo je već previše masivno a plus moraš naručivati punjenja.
Shocker je nula, vjeruj mi. Djeluje parcijalno. Znači stresti će samo mišić na koji ga prisloniš. Ako ga opališ shockerom u npr nogu ili abdomen, ruke su mu i dalje slobodne i pokretne. I ne boli uopće toliko da bi te zastrašilo ili zaustavilo.
P.S. Tek sad vidim da nisi ni rekao da se mora masovno naručivati Mea culpa
Last edited by ExNihilo on 06/06/2011 00:41, edited 1 time in total.
Ellinor wrote:Ne mora se masovno za civilnu upotrebu!
Shocker je nula, vjeruj mi. Djeluje parcijalnu. Znači stresti će samo mišić na koji ga prisloniš. Ako ga opališ shockerom u npr nogu ili abdomen, ruke su mu i dalje slobodne i pokretne. I ne boli uopće toliko da bi te zastrašilo ili zaustavilo.
Baš ćeš me natjerati da ga isprobam na sebi kao @Bloo pepper spray
Gledaj ovaj prijedlog sa Taserom je teško izvodljiv i skoro ga je nemoguće nositi neprimjetno a ako si loš nišandžija.... još gore
Nego @Bloo zar ti nisu rekli u radnji da ga ne isprobavaš na sebi ili je radoznalost pobjedila?
ma jok
ja kopala jednom liku po sobi nesto trazila i nasla nakav sprej zalijepljen za nogu od stola
i sprcnula
sebi u oci
razmak 10 cm
Ja sam imala slično iskustvo, nekad kao dijete
Izrovila negdje neki sprejčić kod dajdže, pisalo nešto fol for men, tako nešta, ja mislila da je deo Našpricala po nekom ormaru, bilo mi ružnog mirisa, i otišla spavati i spavala malo duže
ema_ wrote:
Ja sam imala slično iskustvo, nekad kao dijete
Izrovila negdje neki sprejčić kod dajdže, pisalo nešto fol for men, tako nešta, ja mislila da je deo Našpricala po nekom ormaru, bilo mi ružnog mirisa, i otišla spavati i spavala malo duže