Kafici, lokacije
-
detroit-mercy
#26 Re: Kafici, lokacije
Ma treba zna sta hoce, sto bi dzaba zjalala okolo, ovako odmah u vugla, medju strance pa nadji kakvo zagondziju sto mu zena i djeca u Sveckoj sjede a on ne zna sta bi so ono crkavice sto zarade pateci se u BiH.
-
LDxxxxxx
#27 Re: Kafici, lokacije
daj mi recite za taj jež, kakva je tu raja , cijene i to
- ProbuseniDolar
#28 Re: Kafici, lokacije
Mene interesuje im li u centru grada neki kafic gdje se pusta ex-yu rock muzika?
- M.O.S-
#29 Re: Kafici, lokacije
jel se naslo stogod ???Angelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#30 Re: Kafici, lokacije
U Celtic pubu se dugo nedjeljama pustala ex yu rock muzika. Nisam odavno bio, pa ne znam jel i sad takoProbuseniDolar wrote:Mene interesuje im li u centru grada neki kafic gdje se pusta ex-yu rock muzika?
-
venus doom
#31 Re: Kafici, lokacije
ima rock theatar, von habsburg.Admir_1984 wrote:U Celtic pubu se dugo nedjeljama pustala ex yu rock muzika. Nisam odavno bio, pa ne znam jel i sad takoProbuseniDolar wrote:Mene interesuje im li u centru grada neki kafic gdje se pusta ex-yu rock muzika?
- arslanica
#32 Re: Kafici, lokacije
preko puta ekonomskog ... u prolazu ...LDxxxxxx wrote:daj mi recite za taj jež, kakva je tu raja , cijene i to
vise zalaze stranci (bar ono dok sam ja tamo "zalazila")
cijene su ok .. nisu bas preskupi ...
- HAVANA
#33 Re: Kafici, lokacije
ProbuseniDolar wrote:Mene interesuje im li u centru grada neki kafic gdje se pusta ex-yu rock muzika?
HAVANA
-
LDxxxxxx
#34 Re: Kafici, lokacije
kad je tema vec kafici , koje kafice kako ono vec se kaze zaobilaziti , kafici u kojima su ucestale pucnjave i to , ?
-
musac
#35 Re: Kafici, lokacije
Sve na Ilidzi.LDxxxxxx wrote:kad je tema vec kafici , koje kafice kako ono vec se kaze zaobilaziti , kafici u kojima su ucestale pucnjave i to , ?
- Dori
#36 Re: Kafici, lokacije
Route 66 na Ch. Vili. Srijedom imaju i zive svirkeProbuseniDolar wrote:Mene interesuje im li u centru grada neki kafic gdje se pusta ex-yu rock muzika?
-
Gospoda Ministarka
#37 Re: Kafici, lokacije
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:01, edited 1 time in total.
-
pridearijana
#38 Re: Kafici, lokacije
Bivsi CBS...prolaz kod Kamernog...nekad pustali ex-yu rock muziku ne znam kako je sad..to je bilo prije 3 mjesecaProbuseniDolar wrote:Mene interesuje im li u centru grada neki kafic gdje se pusta ex-yu rock muzika?
-
ludilo konstantno
#39 Re: Kafici, lokacije
Eeee, ovo je šteta koju nanosi Internet.
U moje doba su se u Gimnaziji razmjenjivale informacije gdje je koji kafić i ko gdje izlazi (usmeno).Tako da "kockaste glave" tada zvane papci nisu mogli doći do informacije. Dok oni nalete na kafić ili provale mi se već preselima dalje.
A sada papčići i seljačići postaju i pitaju. I uvijek se neko nađe pamentan da objašnjava.
Štitite informacije. Čuvaj te dobra mjesta. To je zbog Vaše budućnosti.......
U moje doba su se u Gimnaziji razmjenjivale informacije gdje je koji kafić i ko gdje izlazi (usmeno).Tako da "kockaste glave" tada zvane papci nisu mogli doći do informacije. Dok oni nalete na kafić ili provale mi se već preselima dalje.
A sada papčići i seljačići postaju i pitaju. I uvijek se neko nađe pamentan da objašnjava.
Štitite informacije. Čuvaj te dobra mjesta. To je zbog Vaše budućnosti.......
- Gile Šampion
#40 Re: Kafici, lokacije
Angelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed
Hoš to da se utrpaš kakvom čiča Gliši,ambasadoru Džibutija?
- Cholina_Lokica
#41 Re: Kafici, lokacije
na carsijikiki-miki wrote:Zan li neko gdje se tačno nalazi "Ona A Ne Neka Druga"?
skrenes pored one apoteke dezurne na carsiji i onda odmah iza nje desno, prema onom parkingu i ne mozes fuliti
- Cholina_Lokica
#42 Re: Kafici, lokacije
meni nije tajno 
- Daphna
#43 Re: Kafici, lokacije
Koga to uhodimo?kiki-miki wrote:Dile wrote:na carsijikiki-miki wrote:Zan li neko gdje se tačno nalazi "Ona A Ne Neka Druga"?
skrenes pored one apoteke dezurne na carsiji i onda odmah iza nje desno, prema onom parkingu i ne mozes fuliti
Kad ćemo da otkrivamo ta tajna mjesta?
- statix
#44 Re: Kafici, lokacije
Jez se pretvorio u nesto nalik boemima sa akcentom na turbo-folk muziku. Bio sam prije par dana, platio konzumaciju i odmah izasao, ne znam od kada je transformisan u onakvo sranje, katastrofaarslanica wrote:preko puta ekonomskog ... u prolazu ...LDxxxxxx wrote:daj mi recite za taj jež, kakva je tu raja , cijene i to![]()
vise zalaze stranci (bar ono dok sam ja tamo "zalazila")![]()
cijene su ok .. nisu bas preskupi ...
Ako neko zna da li jos imaju jazz ili blues svirke negdje, molim za informaciju.
- Gile Šampion
#45 Re: Kafici, lokacije
Jel to tamo gdje nana HAŠA češlja vunu?Dile wrote:na carsijikiki-miki wrote:Zan li neko gdje se tačno nalazi "Ona A Ne Neka Druga"?
-
LDxxxxxx
#46 Re: Kafici, lokacije
seljacinama i krkanima ne mozes zabraniti ulaz jer je nemoguce po samoj prirodi ikome zabraniti ulaz u neki kafic bez nekog razloga , ali koliko vidim vise im ni ne smeta sto se negdje ne pusti ni turbo folk , vec su svi pretezno na tom house i techno ,,i ja sam za taj jez cula da se je podobro poseljacio tako reci , a sta je sa the clubom , mislim nedavno je i tamo bila pucnjava
- black
#47 Re: Kafici, lokacije
pa tako nekako, ono drago mi je da raja dodje na festival, ali nazalost najvise je bas tako kao sto kazes, biti in i vidjen, urbano ovo ono..kad tome pridodash jos one sto se docepaju ulaznica preko sponzora i slicnih sranja ostane vrlo malo raje koja dodje zato shto voli tu vrstu muzike..statix wrote:
Jez se pretvorio u nesto nalik boemima sa akcentom na turbo-folk muziku. Bio sam prije par dana, platio konzumaciju i odmah izasao, ne znam od kada je transformisan u onakvo sranje, katastrofaa kada dodje jazzfest sve svirke rasprodate. Kako je onda jedno od rijetkih mjesta gdje se svirao uzivo jazz (kolko pamtim cetvrtkom) propalo. Pa normalno, dolaze radi toga sto je festival, mediji, biti IN, biti urban
, a kad ztavrsi ajmo central, boemi hacienda, ko hebe jez.
Ako neko zna da li jos imaju jazz ili blues svirke negdje, molim za informaciju.
-
Spax
#48 Re: Kafici, lokacije
Moze li neko reci gdje se nalaze slijedeci kafici:
kafe pirat
kafe sixty
kafe hara
kafe kangaroo
kafe pirat
kafe sixty
kafe hara
kafe kangaroo
-
The 51st State
#49 Re: Kafici, lokacije
"pirat" na carsiji, u ulici gdje je cevabdzinica zeljeznicar.Spax wrote:Moze li neko reci gdje se nalaze slijedeci kafici:
kafe pirat
kafe sixty
kafe hara
kafe kangaroo
"sixty" na raskrsnici titove, odmah do ovdje popularnog "kogo"-a
"hara" ne znam.
"kangaro", u strosi odmah do centrala.
-
Spax
#50 Re: Kafici, lokacije
Ovaj treci kafic sam pogrjesio zove se Sahara (ne hara) ,u svakom skucaju zahvaljujem na objasnjenu