Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semmy wrote:ovo je trebao biti cvijet...sin i ja se malo zeznuli pa se sad pravimo da je cool ali ispravit cemo kad budemo imali vremena i ideja sta uraditi
lijep je cvijet
meni se svidja ovo na cemu stoji tv.. da kazem komoda, nesto mi i nije elem
ej sve ok sve 5 pitala sam zelenasicu na pp jel vidjela sta sam sarala pa zato je komentarisala...elemnti djeluju plavkasto ali samo na slici puno ljepse je sve uzivo i ova smedja je puno tamnija...malo blic malo skinute plafonjere...rezultiralo je ovako
Amazonka27 wrote:ej sve ok sve 5 pitala sam zelenasicu na pp jel vidjela sta sam sarala pa zato je komentarisala...elemnti djeluju plavkasto ali samo na slici puno ljepse je sve uzivo i ova smedja je puno tamnija...malo blic malo skinute plafonjere...rezultiralo je ovako
za obje
u svakom slučaju bio je samo nesporazum hadžijince i mene(riješeno na pp) more bit da joj se nije dopalo što zelenu malo naruži,...vidiš bona da nam hadžijinca vazda kuha neke sarme i biljke a meni ne da da probam šmrcccccccccccccccccc,al haj sve to neće ni onaj kuhar da izda da bar sama naučim štabilo
semmy wrote:ovo je trebao biti cvijet...sin i ja se malo zeznuli pa se sad pravimo da je cool ali ispravit cemo kad budemo imali vremena i ideja sta uraditi
meni se cvijet svidja ovakav...sta god d abudes naknadno radila - pokvarices
meni se cvijet svidja ovakav...sta god d abudes naknadno radila - pokvarices
i ja bi što šta rekla...........al ne smijem
šalim se cvijet je lijep,još ljepši jer ima i sinovih ruku djelo,a to je neprocjenjivo
ps.ne šalim se fkt je super ideja,mogla bi se ukrast
hvala zeMske...i meni se svidja sto ga vise gledam...jos kad vratimo slike i tehniku na svoje mjesto bit ce jos ljepse....
bitno je da smo nas dvoje sami crtali
Amazonka27 wrote:Evo malo i mojih ideja i realizacija
svaka ideja koja je proizvod tvojih vijuga je super pa svidjelo se to kome ili ne...
daklem, na prvoj slici (po mome ukusu) boje su super uskladjene, igra ovih stapova sa krugovima...
na drugoj slici (po mome ukusu), zid iza sporeta treba da ostane zelen a zid iza zavjese i onaj do vrata obojiti u bijelo...imala bi osjecaj da ti je prostorija veca a i bijela zavjesa ( ova ljetna) bi se bolje uklopila (stopila sa bojom zida)...