uređenje doma

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Sunrise00

#26 Re: uređenje doma

Post by Sunrise00 »

semmy wrote:ovo je trebao biti cvijet...sin i ja se malo zeznuli pa se sad pravimo da je cool ali ispravit cemo kad budemo imali vremena i ideja sta uraditi :D
Image

Image
lijep je cvijet :D

meni se svidja ovo na cemu stoji tv.. da kazem komoda, nesto mi i nije :P elem :D :D
Amazonka27

#27 Re: uređenje doma

Post by Amazonka27 »

ej :) sve ok sve 5 :) pitala sam zelenasicu na pp jel vidjela sta sam sarala :) pa zato je komentarisala...elemnti djeluju plavkasto ali samo na slici :D puno ljepse je sve uzivo :D i ova smedja je puno tamnija...malo blic malo skinute plafonjere...rezultiralo je ovako

:kiss: za obje
zelenashica

#28 Re: uređenje doma

Post by zelenashica »

Amazonka27 wrote:ej :) sve ok sve 5 :) pitala sam zelenasicu na pp jel vidjela sta sam sarala :) pa zato je komentarisala...elemnti djeluju plavkasto ali samo na slici :D puno ljepse je sve uzivo :D i ova smedja je puno tamnija...malo blic malo skinute plafonjere...rezultiralo je ovako

:kiss: za obje
:-D u svakom slučaju bio je samo nesporazum hadžijince i mene(riješeno na pp) more bit da joj se nije dopalo što zelenu malo naruži,...vidiš bona da nam hadžijinca vazda kuha neke sarme i biljke :lol: :lol: :lol: a meni ne da da probam :( šmrcccccccccccccccccc,al haj sve to neće ni onaj kuhar da izda da bar sama naučim štabilo :lol:
zelenashica

#29 Re: uređenje doma

Post by zelenashica »

hadzinica wrote:evo u znak izvinjenja :D
Image
znala sam :lol: :lol: :lol: za inat opet zeleno,pa draga hadžijince traume že me pratiti vascijeli život :D

:kiss: hvala
Amazonka27

#30 Re: uređenje doma

Post by Amazonka27 »

:lol: zelenasice ti si islamofob ikao ti je i nick i avatar ZELEN :D (smajli je namjerno ZELEN) :lol:
zelenashica

#31 Re: uređenje doma

Post by zelenashica »

Amazonka27 wrote::lol: zelenasice ti si islamofob ikao ti je i nick i avatar ZELEN :D (smajli je namjerno ZELEN) :lol:
ma nisam bona,..... :lol: .....jaooo tebe ja sam po kući zastupila crvenu a međ narodom zelenu,valja i meni kako vjetar puše :D
vidiš sve ih voljem :lol: :lol: :lol:
Image
Amazonka27

#32 Re: uređenje doma

Post by Amazonka27 »

semmy wrote:ovo je trebao biti cvijet...sin i ja se malo zeznuli pa se sad pravimo da je cool ali ispravit cemo kad budemo imali vremena i ideja sta uraditi :D
Image

Image
meni se cvijet svidja ovakav...sta god d abudes naknadno radila - pokvarices :)
zelenashica

#33 Re: uređenje doma

Post by zelenashica »

Amazonka27 wrote:
Image

Image
meni se cvijet svidja ovakav...sta god d abudes naknadno radila - pokvarices :)
i ja bi što šta rekla...........al ne smijem :lol:

šalim se cvijet je lijep,još ljepši jer ima i sinovih ruku djelo,a to je neprocjenjivo :-D

ps.ne šalim se fkt je super ideja,mogla bi se ukrast :thumbup:
semmy

#34 Re: uređenje doma

Post by semmy »

hvala zeMske...i meni se svidja sto ga vise gledam...jos kad vratimo slike i tehniku na svoje mjesto bit ce jos ljepse....
bitno je da smo nas dvoje sami crtali :-D
Maraschino

#35 Re: uređenje doma

Post by Maraschino »

Amazonka27 wrote:Evo malo i mojih ideja i realizacija :)
Image

Image

svaka ideja koja je proizvod tvojih vijuga je super pa svidjelo se to kome ili ne... :thumbup:

daklem, na prvoj slici (po mome ukusu) boje su super uskladjene, igra ovih stapova sa krugovima... :thumbup:

na drugoj slici (po mome ukusu), zid iza sporeta treba da ostane zelen :D a zid iza zavjese i onaj do vrata obojiti u bijelo...imala bi osjecaj da ti je prostorija veca a i bijela zavjesa ( ova ljetna) bi se bolje uklopila (stopila sa bojom zida)...

sto ljudi sto cudi... :-)
Amazonka27

#36 Re: uređenje doma

Post by Amazonka27 »

:D Hvala :) Zavjese su zelenkaste :)
Post Reply