Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
zenicaone

#26 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by zenicaone »

cikavelja wrote:Jel' samo bjele carapice ili bilo kakve, naime, dokazano je da carape na nogama za vrjeme bacineje poboljsava, sto bi rekli englezi, grip, odnosno prijajanje noge lagane za oslonac, ma kakav on bio u tom tenutku.
Eh, jes' doduse, ako je onaj slifer iliti posteljina napravljen svileni jal' od zerseja, onda te neizvadi ni lance da obujes. :D
Zakljucak se sam namece, ako zelis draga vidjeti vatromet, ne gledaj mi u carape!!! :skoljka: :dance:
probaj u opancima , grip stoprocentant , pirelijevi ovi novi - kaze firma ako ti proklizu za vreme sexa , oni placaju 10 dana na ibizi :D :D :D
Maxwell2008

#27 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by Maxwell2008 »

baby_girl wrote:ja mislim da carape i nisu neki problem i da ima vaznijih stvari koje bi se trebale gledati. Recimo meni licno smeta kada momak smrdi znojom (znaci dezodorans obavezan)..

sto se tice mokrih poljubaca bolje ne pretjerivati, mislim da je uzbudljivije kada muskarac nosom "njusi" po tijelu zene, a sto se tice bredavica ne treba ih stiskati, najbolje ih je njezno dlanovima masirati..
Svaka cast najzad neko ko ozbiljno shvata sexualne teme. Kod balkanaca svaka tema vezana za sex zavrsi u q.rcu. i zajebanciji. To kod zapadnih (Mislim EU :D ) forumasha nije tako. Umjesto da razmjenimo iskustva i doprinesemo da nam sex bude bolji i da proizvedemo sto vise djece :oops: vi se tu zahebavate.
Hajd sad moderatori molim vas ako postavljac teme kaze da je tema ozbiljna molim vas da neozbiljne posaljete u banovice. :sax:
baby_girl

#28 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by baby_girl »

Her Flick wrote:
baby_girl wrote:ja mislim da carape i nisu neki problem i da ima vaznijih stvari koje bi se trebale gledati. Recimo meni licno smeta kada momak smrdi znojom (znaci dezodorans obavezan)..

sto se tice mokrih poljubaca bolje ne pretjerivati, mislim da je uzbudljivije kada muskarac nosom "njusi" po tijelu zene, a sto se tice bredavica ne treba ih stiskati, najbolje ih je njezno dlanovima masirati..
znaci obostrana upotreba dezodoransa

pa naravno
fritz

#29 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by fritz »

1) da ih muz zove na mobitel.
2) nevole na rende kora :oops:
scorpion7

#30 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by scorpion7 »

Image

Znam sta ja volim,doduse ni draga se ne buni :D :D :D
zenicaone

#31 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by zenicaone »

alemaa wrote:
:x :x :x :x :x
Eh sto nekad mrzim komp to je cudo, jer kada doticni gospodin bude za komp do sitnih sati, a onda dodje u spavacu i nesto krene prebirati , dok se ja probudim haman pa gotovo :lol: :lol: .
Ma dajjj... cuj to, ne buni se.. Eh onda mora da ti bas ne volis pretjerano sex, il i tu spajas ugodno s korisnim. :P
hahahhaha kakav sa-x on na compu odradi predigru pa mu onda puno ni netreba, problem je mozda sto nemoze dugo u mislima drzat sliku s kompa pa veli pozuri :-)
andrija2007

#32 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by andrija2007 »

hahahhaha kakav sa-x on na compu odradi predigru pa mu onda puno ni netreba, problem je mozda sto nemoze dugo u mislima drzat sliku s kompa pa veli pozuri :-)[/quote]

Ma jok, ako mu je treba mravojed, on gleda ljepotice na laptopu za vrijeme klinča, i ne moze da vjeruje vlastitim ocima!
bez_ideje

#33 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by bez_ideje »

Bacam telefone kroz prozor (ako zazvone)
scorpion7

#34 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by scorpion7 »

alemaa wrote:
scorpion7 wrote:Image

:x :x :x :x :x
Eh sto nekad mrzim komp to je cudo, jer kada doticni gospodin bude za komp do sitnih sati, a onda dodje u spavacu i nesto krene prebirati , dok se ja probudim haman pa gotovo :lol: :lol: .
Ma dajjj... cuj to, ne buni se.. Eh onda mora da ti bas ne volis pretjerano sex, il i tu spajas ugodno s korisnim. :P
ma poker me slomi do zore, zaradu dajem zheni tako da joj ne smeta ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sultanijaodbruneja

#35 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by sultanijaodbruneja »

Her Flick wrote:
Maxwell2008 wrote:

Svaka cast najzad neko ko ozbiljno shvata sexualne teme. Kod balkanaca svaka tema vezana za sex zavrsi u q.rcu. i zajebanciji. To kod zapadnih (Mislim EU :D ) forumasha nije tako. Umjesto da razmjenimo iskustva i doprinesemo da nam sex bude bolji i da proizvedemo sto vise djece :oops: vi se tu zahebavate.
Hajd sad moderatori molim vas ako postavljac teme kaze da je tema ozbiljna molim vas da neozbiljne posaljete u banovice. :sax:
ih jao, de nama balkancima ti evropejac objasni sta je sex, molim te
Slusaj, Maxwell... pa mi nemamo potrebu razmjenjivat nikakva iskustva pa radit na poboljsanju kvaliteta sexa... ja neznam da li ti znas ali mi sa Balkana smo vrhunski je...ci. Kakva prirodna dobra, historija, arhitektura i cevapi mi njima u evropu trebamo prodavat tecaj dobrog sexa.
Oni tamo mogu plamuditi daniuma po tim njihovim forumima ali sve su to amateri ... vidi..
fritz wrote:1) da ih muz zove na mobitel.
2) nevole na rende kora :oops:
Pogledaj kako je ovo dubokouman savjet :mrgreen:
Maxwell2008

#36 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by Maxwell2008 »

Her Flick wrote:
Maxwell2008 wrote:

ih jao, de nama balkancima ti evropejac objasni sta je sex, molim te
Hallo "Herr Flick", otkud ti odjednom balkanac ? :-) :-) :-) Nemoj da ti ja objasnjavam sta je sex na bosanskom... :D
rednailed

#37 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by rednailed »

ne vole kada partner ne voli ono sto one vole i kada to daje do znanja tokom...,dakle, kada bas nisu spremni uciniti kompromis:)
HAVANA

#38 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by HAVANA »

scorpion7 wrote:Image

Skloni taj laptop,hebo te on.Ne vidim ništa :D
vodolija.a

#39 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by vodolija.a »

[quote="HAVANA"][quote="scorpion7"]Image

jel ovo to :?: razni ćeifovi u insana :-) :lol: :lol: :lol:
ofr

#40 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by ofr »

Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu :D
vodolija.a

#41 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by vodolija.a »

ofr wrote:Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu :D
e ti baš zanaš znanje :skoljka:
p.s. ne spominji više ništa molim te, prvo se skoncentriši :x
ofr

#42 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by ofr »

vodolija.a wrote:
ofr wrote:Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu :D
Fali nam smisla za humor? biće bolje, opusti se tek si se registrovao/la :D
vodolija.a

#43 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by vodolija.a »

ofr wrote:
vodolija.a wrote:
Fali nam smisla za humor? biće bolje, opusti se tek si se registrovao/la :D
Ma sad nešto razmišljam ... kud se ne prijavih prije da me prosvijetliš :D
Sve ove godine me proganjao osjećaj da mi nešto nedostaje, a eto ti me odmah riješi :!:
Blagodaram, blagodaram više x :o :-D
Toffee karamela

#44 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by Toffee karamela »

Ja najviše mrzim dugu predigru. Neki su valjda čuli da žene ginu za tim pa nikad završit.

Da, i mrzim kad on hoće da se mazi tri sata nakon završetka procesa, i ne da mi da zaspem.
slavkoimamodilera

#45 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by slavkoimamodilera »

Toffee karamela wrote:Ja najviše mrzim dugu predigru. Neki su valjda čuli da žene ginu za tim pa nikad završit.

Da, i mrzim kad on hoće da se mazi tri sata nakon završetka procesa, i ne da mi da zaspem.
Stipu ganje, divi mene :mrgreen:
rednailed

#46 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by rednailed »

sad nesto kontam o tim carapicama,.... nisu one PROBLEM ali nisu ni ekskluziva,...
mislim,..ko se to zna sexat, a ne zna skinut carape u pet sekundi,...hehehe...
ako je cura takva nek bude i on, ...ali... glupo je ocekivat nesto posebno ako nisi spreman da skines carape,....heheheh
bez_ideje

#47 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by bez_ideje »

A jeste za carape zapeli.....ja to i ne vidim :shock: :shock: :shock:
sta se stiglo skinut,stiglo se.......... :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#48 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by Truba »

svaka druga erotika na netu ima čarape

jeste zapeli :mrgreen: bitno je da nisu priglavci :lol: :lol: :lol:
alijadzigibau

#49 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by alijadzigibau »

Toffee karamela wrote:Ja najviše mrzim dugu predigru. Neki su valjda čuli da žene ginu za tim pa nikad završit.

aaahahahaha posteno :D :lol:
xXxgtnxXx

#50 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Post by xXxgtnxXx »

Ako vi za vrijeme sexa razmisljate o carapama... stvarno... :mrgreen:

:dance: :dance: :dance: :dance:
Locked