probaj u opancima , grip stoprocentant , pirelijevi ovi novi - kaze firma ako ti proklizu za vreme sexa , oni placaju 10 dana na ibizicikavelja wrote:Jel' samo bjele carapice ili bilo kakve, naime, dokazano je da carape na nogama za vrjeme bacineje poboljsava, sto bi rekli englezi, grip, odnosno prijajanje noge lagane za oslonac, ma kakav on bio u tom tenutku.
Eh, jes' doduse, ako je onaj slifer iliti posteljina napravljen svileni jal' od zerseja, onda te neizvadi ni lance da obujes.![]()
Zakljucak se sam namece, ako zelis draga vidjeti vatromet, ne gledaj mi u carape!!!![]()
Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zenicaone
#26 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
- Maxwell2008
#27 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Svaka cast najzad neko ko ozbiljno shvata sexualne teme. Kod balkanaca svaka tema vezana za sex zavrsi u q.rcu. i zajebanciji. To kod zapadnih (Mislim EUbaby_girl wrote:ja mislim da carape i nisu neki problem i da ima vaznijih stvari koje bi se trebale gledati. Recimo meni licno smeta kada momak smrdi znojom (znaci dezodorans obavezan)..
sto se tice mokrih poljubaca bolje ne pretjerivati, mislim da je uzbudljivije kada muskarac nosom "njusi" po tijelu zene, a sto se tice bredavica ne treba ih stiskati, najbolje ih je njezno dlanovima masirati..
Hajd sad moderatori molim vas ako postavljac teme kaze da je tema ozbiljna molim vas da neozbiljne posaljete u banovice.
-
baby_girl
#28 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Her Flick wrote:znaci obostrana upotreba dezodoransababy_girl wrote:ja mislim da carape i nisu neki problem i da ima vaznijih stvari koje bi se trebale gledati. Recimo meni licno smeta kada momak smrdi znojom (znaci dezodorans obavezan)..
sto se tice mokrih poljubaca bolje ne pretjerivati, mislim da je uzbudljivije kada muskarac nosom "njusi" po tijelu zene, a sto se tice bredavica ne treba ih stiskati, najbolje ih je njezno dlanovima masirati..
pa naravno
-
fritz
#29 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
1) da ih muz zove na mobitel.
2) nevole na rende kora
2) nevole na rende kora
- scorpion7
#30 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?

Znam sta ja volim,doduse ni draga se ne buni
-
zenicaone
#31 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
hahahhaha kakav sa-x on na compu odradi predigru pa mu onda puno ni netreba, problem je mozda sto nemoze dugo u mislima drzat sliku s kompa pa veli pozurialemaa wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh sto nekad mrzim komp to je cudo, jer kada doticni gospodin bude za komp do sitnih sati, a onda dodje u spavacu i nesto krene prebirati , dok se ja probudim haman pa gotovo![]()
.
Ma dajjj... cuj to, ne buni se.. Eh onda mora da ti bas ne volis pretjerano sex, il i tu spajas ugodno s korisnim.
-
andrija2007
#32 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
hahahhaha kakav sa-x on na compu odradi predigru pa mu onda puno ni netreba, problem je mozda sto nemoze dugo u mislima drzat sliku s kompa pa veli pozuri
[/quote]
Ma jok, ako mu je treba mravojed, on gleda ljepotice na laptopu za vrijeme klinča, i ne moze da vjeruje vlastitim ocima!
Ma jok, ako mu je treba mravojed, on gleda ljepotice na laptopu za vrijeme klinča, i ne moze da vjeruje vlastitim ocima!
- bez_ideje
#33 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Bacam telefone kroz prozor (ako zazvone)
- scorpion7
#34 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
ma poker me slomi do zore, zaradu dajem zheni tako da joj ne smeta ...alemaa wrote:scorpion7 wrote:
Znam sta ja volim,doduse ni draga se ne buni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh sto nekad mrzim komp to je cudo, jer kada doticni gospodin bude za komp do sitnih sati, a onda dodje u spavacu i nesto krene prebirati , dok se ja probudim haman pa gotovo![]()
.
Ma dajjj... cuj to, ne buni se.. Eh onda mora da ti bas ne volis pretjerano sex, il i tu spajas ugodno s korisnim.
- sultanijaodbruneja
#35 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Slusaj, Maxwell... pa mi nemamo potrebu razmjenjivat nikakva iskustva pa radit na poboljsanju kvaliteta sexa... ja neznam da li ti znas ali mi sa Balkana smo vrhunski je...ci. Kakva prirodna dobra, historija, arhitektura i cevapi mi njima u evropu trebamo prodavat tecaj dobrog sexa.Her Flick wrote:ih jao, de nama balkancima ti evropejac objasni sta je sex, molim teMaxwell2008 wrote:Svaka cast najzad neko ko ozbiljno shvata sexualne teme. Kod balkanaca svaka tema vezana za sex zavrsi u q.rcu. i zajebanciji. To kod zapadnih (Mislim EUbaby_girl wrote:ja mislim da carape i nisu neki problem i da ima vaznijih stvari koje bi se trebale gledati. Recimo meni licno smeta kada momak smrdi znojom (znaci dezodorans obavezan)..
sto se tice mokrih poljubaca bolje ne pretjerivati, mislim da je uzbudljivije kada muskarac nosom "njusi" po tijelu zene, a sto se tice bredavica ne treba ih stiskati, najbolje ih je njezno dlanovima masirati..) forumasha nije tako. Umjesto da razmjenimo iskustva i doprinesemo da nam sex bude bolji i da proizvedemo sto vise djece
vi se tu zahebavate.
Hajd sad moderatori molim vas ako postavljac teme kaze da je tema ozbiljna molim vas da neozbiljne posaljete u banovice.
Oni tamo mogu plamuditi daniuma po tim njihovim forumima ali sve su to amateri ... vidi..
Pogledaj kako je ovo dubokouman savjetfritz wrote:1) da ih muz zove na mobitel.
2) nevole na rende kora
- Maxwell2008
#36 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Hallo "Herr Flick", otkud ti odjednom balkanac ?Her Flick wrote:ih jao, de nama balkancima ti evropejac objasni sta je sex, molim teMaxwell2008 wrote:Svaka cast najzad neko ko ozbiljno shvata sexualne teme. Kod balkanaca svaka tema vezana za sex zavrsi u q.rcu. i zajebanciji. To kod zapadnih (Mislim EUbaby_girl wrote:ja mislim da carape i nisu neki problem i da ima vaznijih stvari koje bi se trebale gledati. Recimo meni licno smeta kada momak smrdi znojom (znaci dezodorans obavezan)..
sto se tice mokrih poljubaca bolje ne pretjerivati, mislim da je uzbudljivije kada muskarac nosom "njusi" po tijelu zene, a sto se tice bredavica ne treba ih stiskati, najbolje ih je njezno dlanovima masirati..) forumasha nije tako. Umjesto da razmjenimo iskustva i doprinesemo da nam sex bude bolji i da proizvedemo sto vise djece
vi se tu zahebavate.
-
rednailed
#37 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
ne vole kada partner ne voli ono sto one vole i kada to daje do znanja tokom...,dakle, kada bas nisu spremni uciniti kompromis:)
- HAVANA
#38 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
scorpion7 wrote:
Znam sta ja volim,doduse ni draga se ne buni![]()
![]()
Skloni taj laptop,hebo te on.Ne vidim ništa
-
vodolija.a
#39 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
[quote="HAVANA"][quote="scorpion7"]
jel ovo to
razni ćeifovi u insana

jel ovo to
- ofr
#40 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu 
-
vodolija.a
#41 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
e ti baš zanaš znanjeofr wrote:Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu
p.s. ne spominji više ništa molim te, prvo se skoncentriši
- ofr
#42 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Fali nam smisla za humor? biće bolje, opusti se tek si se registrovao/lavodolija.a wrote:e ti baš zanaš znanjeofr wrote:Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu![]()
-
vodolija.a
#43 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Ma sad nešto razmišljam ... kud se ne prijavih prije da me prosvijetlišofr wrote:Fali nam smisla za humor? biće bolje, opusti se tek si se registrovao/lavodolija.a wrote:e ti baš zanaš znanjeofr wrote:Jel ko spomenuo da žene ne vole kad brzo završiš, a pogotovo kad ga obrišeš od zavjesu![]()
Sve ove godine me proganjao osjećaj da mi nešto nedostaje, a eto ti me odmah riješi
Blagodaram, blagodaram više x
- Toffee karamela
#44 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Ja najviše mrzim dugu predigru. Neki su valjda čuli da žene ginu za tim pa nikad završit.
Da, i mrzim kad on hoće da se mazi tri sata nakon završetka procesa, i ne da mi da zaspem.
Da, i mrzim kad on hoće da se mazi tri sata nakon završetka procesa, i ne da mi da zaspem.
- slavkoimamodilera
#45 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Stipu ganje, divi meneToffee karamela wrote:Ja najviše mrzim dugu predigru. Neki su valjda čuli da žene ginu za tim pa nikad završit.
-
rednailed
#46 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
sad nesto kontam o tim carapicama,.... nisu one PROBLEM ali nisu ni ekskluziva,...
mislim,..ko se to zna sexat, a ne zna skinut carape u pet sekundi,...hehehe...
ako je cura takva nek bude i on, ...ali... glupo je ocekivat nesto posebno ako nisi spreman da skines carape,....heheheh
mislim,..ko se to zna sexat, a ne zna skinut carape u pet sekundi,...hehehe...
ako je cura takva nek bude i on, ...ali... glupo je ocekivat nesto posebno ako nisi spreman da skines carape,....heheheh
- bez_ideje
#47 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
A jeste za carape zapeli.....ja to i ne vidim
sta se stiglo skinut,stiglo se..........

sta se stiglo skinut,stiglo se..........
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
svaka druga erotika na netu ima čarape
jeste zapeli
bitno je da nisu priglavci

jeste zapeli
-
alijadzigibau
#49 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
aaahahahaha postenoToffee karamela wrote:Ja najviše mrzim dugu predigru. Neki su valjda čuli da žene ginu za tim pa nikad završit.
-
xXxgtnxXx
#50 Re: Što žene ne vole za vrijeme seksa?
Ako vi za vrijeme sexa razmisljate o carapama... stvarno...