"Bošnjački vojnici me nisu tukli u Srebrenici"
-
margareta
TVOJI su mi nudili da shutim. Nisam pristala ko' Mirnes Ajanovic.
Tebi trebaju tudje pare i prljave a meni NE.
PS. Kako je krenulo SDA ce se debelo izvaliti s' parama ili zbrisati tamo gdje pripadaju......jer ih ovdje ceka il'
NARODNI LINC il' TOTAL BANKROT
Tebi trebaju tudje pare i prljave a meni NE.
PS. Kako je krenulo SDA ce se debelo izvaliti s' parama ili zbrisati tamo gdje pripadaju......jer ih ovdje ceka il'
NARODNI LINC il' TOTAL BANKROT
-
BosnjakAga
Dobro ba smiri se dobi slom zivaca
Tito je ziv tito je ziv
Tito je ziv tito je ziv
-
Dugme
Mnogo ste naucili o desavanjima u Srebrenici citajuci cetnicke novine i gledajuci cetnicku televiziju. Po jebenoj Mileniji Sabahudin je bio civil, a vi palo na to...Halo DRUGOVI ( rat, okrezenje, glad, bijeda) ovo apsolutno nije za Vas. Dali ste mozda tokom ili poslije rata sreli nekoga ko poznaje Srebrenicu i stanje tamo? Niste Sigurno. Osuditi Nasera dozivotno da guzi keve svih onih koji kazu da je kriv, to je kazna.
A tebi usrani "Useine" naguzim kevu zbog zlocina koje su pocinile Naserove trupe u Srebrenici. Mozda si bio sa druge strane u uniformi SMB
pa pretrpio gubitke u trupama? Mozda si bio u Voljavici u jednom od nekoliko transportera, kako si prosao na Jezeru?
Za Grbavicu: Ona je bila na sitoj strani gdje i tvoja Vamilija. Po cinila je dovoljno za Naserovu Armiju.
A tebi usrani "Useine" naguzim kevu zbog zlocina koje su pocinile Naserove trupe u Srebrenici. Mozda si bio sa druge strane u uniformi SMB
pa pretrpio gubitke u trupama? Mozda si bio u Voljavici u jednom od nekoliko transportera, kako si prosao na Jezeru?
Za Grbavicu: Ona je bila na sitoj strani gdje i tvoja Vamilija. Po cinila je dovoljno za Naserovu Armiju.
-
margareta
Zato ZNA onaj TVOJ iz SDA kojemu je bolje u Srebrenici nego u Americi .Bio je gost na "60 minuta" i shokirala sam se kada sam cula gada kako laze i manipulise isto ko' ti sada srebrenickom tragedijom koja vam je sve ove godine bila ko' ratni trofej.Udruzili ste se sa srebrenickim srbima kako bi sto vishe ojadili srebrenicke "povratnike"
Ne spominji nama Srebrenicu NISMO mi sa srbima danas u koaliciji ni sa Draganom Bozanicem .Dushu ste djavolima prodali.
Ne spominji nama Srebrenicu NISMO mi sa srbima danas u koaliciji ni sa Draganom Bozanicem .Dushu ste djavolima prodali.
-
BosnjakAga
margareta
mi sa srbima danas u koaliciji
-----------------------------------------------------------------------------------------
ne ćudi me slobodno
mi sa srbima danas u koaliciji
-----------------------------------------------------------------------------------------
ne ćudi me slobodno
-
BosnjakAga
-
BosnjakAga
Margareta zar nije JNA stala na srpsku stranu u ratu u bosni?
-
Dugme
Kako si ti Margareta bezobrazna. Pokusavas nam ovdje servirati nekakav SAN ( da nije mozda onaj o velikoj sRBIJI?), a pojma nemas o cemu pricas. Hoces reci da poznajes situaciju u Srebrenici ( daleko si ti od istine)
a onaj MOJ iz SDA bi umjesto gostovanja u emisiji 60 minuta mogao gostovati u tvojoj radnoj sobi i poblize te upoznati o stanju u SDA i srebrenickim povratnicima. Zasigurno bi promijenila misljenje.
a onaj MOJ iz SDA bi umjesto gostovanja u emisiji 60 minuta mogao gostovati u tvojoj radnoj sobi i poblize te upoznati o stanju u SDA i srebrenickim povratnicima. Zasigurno bi promijenila misljenje.
-
margareta
Dugme wrote:Kako si ti Margareta bezobrazna. Pokusavas nam ovdje servirati nekakav SAN ( da nije mozda onaj o velikoj sRBIJI?), a pojma nemas o cemu pricas. Hoces reci da poznajes situaciju u Srebrenici ( daleko si ti od istine)
SERONJA ZNAM TI CIJELU POSTAVU POTONULOG BRODA "SDA"
-
Dugme
SERONJA ZNAM TI CIJELU POSTAVU POTONULOG BRODA "SDA"
Hvala na komplimentu "ugazena damo). A mozes li ispricati kakvi su bili,
koliko su ti tonuli i dali si zadovoljna? Ocigledno da nisi jer ovi iz danasnje koalicije ( op.a) se bas i ne trude. Jadna Margaretica...jer Bicakcic ne tuca.
Hvala na komplimentu "ugazena damo). A mozes li ispricati kakvi su bili,
koliko su ti tonuli i dali si zadovoljna? Ocigledno da nisi jer ovi iz danasnje koalicije ( op.a) se bas i ne trude. Jadna Margaretica...jer Bicakcic ne tuca.
-
margareta
Kako volem Kusturicu i kako volem Dugme malo ....jadan ti je tvoj vitalni organ za praznjenje pameti.......a i ja sa tom sortom jos MALO
PA NESTALO !!!!!
Ha..jesil procitao ispovijest Bicakcica kako ZBORI da je LOVA isla samo DEDI u padje !?
PA NESTALO !!!!!
Ha..jesil procitao ispovijest Bicakcica kako ZBORI da je LOVA isla samo DEDI u padje !?
-
Dugme
Citao sam nesto o Bicakcicevom ljubavnom zivotu i razocarao se u tvoje sexualne kvalitete. Nakon sto te cijela SDA klapa nabila na tupe olovke ti trazis jos. MOj vitalni organ za praznjenje pameti je MOJ i s' njim sam vrlo zadovoljan. Mogu sebi priustiti ugodan zivot i privuci paznju "ugazene"
dame po imenu Margareta. A sada preispitaj malo svoj "vitalni organ".
Dali se i gospodin Oric nalazi na tvom spisku potonulih?
Lijeci se i prestani sanjati jer snovi su vam propali.
dame po imenu Margareta. A sada preispitaj malo svoj "vitalni organ".
Dali se i gospodin Oric nalazi na tvom spisku potonulih?
Lijeci se i prestani sanjati jer snovi su vam propali.
-
Husein Rovcanin
Mnogo si bezobrazan sinko i to bez razloga. Ako si ti slijep da ne vidis da je Naser zlocinac i da se zbog toga nalazi u Hagu, onda je to tvoj problem a ne moj. U miru je covjeka pregazio autom u Tuzli, pa opet nikom nista. Ako ni zbog cega drugog, zbog tog covjeka sto ga je zgazio treba da lezi a baska sto je pobio nevinog naroda. On i njegove trupe.Dugme wrote: A tebi usrani "Useine" naguzim kevu zbog zlocina koje su pocinile Naserove trupe u Srebrenici. Mozda si bio sa druge strane u uniformi SMB
I nemoj sinko da me prozivas bez veze, tamo gdje sam ja bio ti mozes samo da sanjas...a sigurno nisam bio u SMB uniformi u tim nekim "Voljavicima" i "Jezeru"...Bolje bi ti bilo da se zapitas zasto je Naser izasao iz Srebrenice uoci masakra i kako je uspio da prebaci nekoliko hiljada boraca...Ko mu je javio da treba da se "ispari" ? Po izvjestajima ABiH, u Srebrenici je navodno bilo 12000 vojnika a na dan napada VRS, samo 6000. Ako je to istina, gdje su otisli tih 6000 ? U Tuzlu ? I zasto ?
-
Dugme
Mnogo si bezobrazan sinko i to bez razloga. Ako si ti slijep da ne vidis da je Naser zlocinac i da se zbog toga nalazi u Hagu, onda je to tvoj problem a ne moj. U miru je covjeka pregazio autom u Tuzli, pa opet nikom nista. Ako ni zbog cega drugog, zbog tog covjeka sto ga je zgazio treba da lezi a baska sto je pobio nevinog naroda. On i njegove trupe.
I nemoj sinko da me prozivas bez veze, tamo gdje sam ja bio ti mozes samo da sanjas...a sigurno nisam bio u SMB uniformi u tim nekim "Voljavicima" i "Jezeru"...Bolje bi ti bilo da se zapitas zasto je Naser izasao iz Srebrenice uoci masakra i kako je uspio da prebaci nekoliko hiljada boraca...Ko mu je javio da treba da se "ispari" ? Po izvjestajima ABiH, u Srebrenici je navodno bilo 12000 vojnika a na dannapada VRS, samo 6000. Ako je to istina, gdje su otisli tih 6000 ? U Tuzlu ? I zasto ?
Za polovinu prvog dijela recenice: Hvala na komplimentu. Za drugu polovinu itekako imam razloga.
Nasera Orica nazivas zlocincem, a o njemu nemas pojma. Tacno da je pregazio, ali porodica pristala na kompenzaciju i slucaj zatvoren. Ni prvi ni posljadnji. A ko je to po tebi nevin narod? Dali je to onaj narod ciji su predstavnici za vrijeme titove vladavine (citaj anarhije) sjedili u komunistickim foteljama, da bi 1991 ponovno obukli odijela koja su njihovi preci poskidali nakon zavrsetka drugog svjetskog rata?
Tamo gdje si ti bio je prilozeno iz tvoh teksta, a tamo gdje sam ja bio ti mozes samo da nagadjas.
Naveo sam dva mjesta u okolini Srebrenice samo iz razloga da se ti provalis. iz prilozenog se vidi koliko si informisan.
Kako si naletio na poznatu narodnu rekla-kazala. O kojim ti hiljadama i helikopterima? informisi se malo.
Koji izvjestaji ARBiH.
P.S. Bolest je tvoja jaka strana. Maragareta lijeci se.
I nemoj sinko da me prozivas bez veze, tamo gdje sam ja bio ti mozes samo da sanjas...a sigurno nisam bio u SMB uniformi u tim nekim "Voljavicima" i "Jezeru"...Bolje bi ti bilo da se zapitas zasto je Naser izasao iz Srebrenice uoci masakra i kako je uspio da prebaci nekoliko hiljada boraca...Ko mu je javio da treba da se "ispari" ? Po izvjestajima ABiH, u Srebrenici je navodno bilo 12000 vojnika a na dannapada VRS, samo 6000. Ako je to istina, gdje su otisli tih 6000 ? U Tuzlu ? I zasto ?
Za polovinu prvog dijela recenice: Hvala na komplimentu. Za drugu polovinu itekako imam razloga.
Nasera Orica nazivas zlocincem, a o njemu nemas pojma. Tacno da je pregazio, ali porodica pristala na kompenzaciju i slucaj zatvoren. Ni prvi ni posljadnji. A ko je to po tebi nevin narod? Dali je to onaj narod ciji su predstavnici za vrijeme titove vladavine (citaj anarhije) sjedili u komunistickim foteljama, da bi 1991 ponovno obukli odijela koja su njihovi preci poskidali nakon zavrsetka drugog svjetskog rata?
Tamo gdje si ti bio je prilozeno iz tvoh teksta, a tamo gdje sam ja bio ti mozes samo da nagadjas.
Naveo sam dva mjesta u okolini Srebrenice samo iz razloga da se ti provalis. iz prilozenog se vidi koliko si informisan.
Kako si naletio na poznatu narodnu rekla-kazala. O kojim ti hiljadama i helikopterima? informisi se malo.
Koji izvjestaji ARBiH.
P.S. Bolest je tvoja jaka strana. Maragareta lijeci se.
-
Engram::X
tzv. Husein Rovacanin
O Srebrenici i insinuacijama o broju vojnika, "prodaji" i slicnim glupostima istinu ce kazati borci Srebrenicani, oni koji su se po dva mjeseca znali probijati ka slobodnoj terotiriji i oni koji su se opet vratili u Srebrenicu..Otidite u Srebrenicu, prespavajte u povratnickoj kuci, pricajte sa narodom, pa ce istina biti sasvim drugacija od pukih insinuacija srpske kuhinje i domacih komunjara...
O Srebrenici i insinuacijama o broju vojnika, "prodaji" i slicnim glupostima istinu ce kazati borci Srebrenicani, oni koji su se po dva mjeseca znali probijati ka slobodnoj terotiriji i oni koji su se opet vratili u Srebrenicu..Otidite u Srebrenicu, prespavajte u povratnickoj kuci, pricajte sa narodom, pa ce istina biti sasvim drugacija od pukih insinuacija srpske kuhinje i domacih komunjara...
-
Husein Rovcanin
Dugme.
Izvinjavam se sto ne poznajem sve autobuske stanice, izvore i stajalista oko velegrada i metropole zvana Srebrenica.
Bas me sramota nesto...
Izvinjavam se sto ne poznajem sve autobuske stanice, izvore i stajalista oko velegrada i metropole zvana Srebrenica.
Bas me sramota nesto...
- Edin H.
Postavlja se pitanje odakle mu novac za kompenzaciju (kako je kompenzacija moguca ako nekoga ubijes???), vozila, tigra i tako dalje. Ustedio od plate Milosevicevog tjelohranitelja. Dokle cemo mi praviti heroje od ljudi koji su profitirali od onoga uzasa pored mnogobrojnih casnih i hrabrih boraca!
A sto se tice odgovornosti u ratu nezavistan sud je tu da odluci da li je kriv ili nije za ono sto mu se tereti.
A sto se tice odgovornosti u ratu nezavistan sud je tu da odluci da li je kriv ili nije za ono sto mu se tereti.
-
Dugme
Za neupucene u diskusiju:Izvinjenje prihvacenoHusein Rovcanin wrote:Dugme.
Bas me sramota nesto...
Uostalom i Srebrenica je necija metropola, stoga ne vrijedjaj.
Last edited by Dugme on 23/10/2004 03:13, edited 1 time in total.
-
Dugme
Steta Edine sto umjesto Nasera nisi bio ti. Vjerovatno bi se Srebrenica desila vec '92.Edin H. wrote:Postavlja se pitanje odakle mu novac za kompenzaciju (kako je kompenzacija moguca ako nekoga ubijes???), vozila, tigra i tako dalje. Ustedio od plate Milosevicevog tjelohranitelja. Dokle cemo mi praviti heroje od ljudi koji su profitirali od onoga uzasa pored mnogobrojnih casnih i hrabrih boraca!
-
Engram::X