Cula sam da se na Prokoskom jezeru kampuje. Da li se taj kamp placa?
Prosle godine sam prolazila pored Buskog jezera, ali mi je neko nedavno rekao (sto nisam znala) da se ne može tu kupati jer je zabranjeno.(E sad zbog cega ne znam, moze biti vise razloga)
Za Modrac svi znate sigurna sam jer je toliko velik da se vidi i na karti, a i turizam je tamo dosta razvijen. Osim kampovanja imaju hoteli,moteli, hosteli i bungalovi…
Za dva jezera u Gradaccu možda i ne znate jer nisu ucrtana na karti (dobro sad sve zavisi od toga koliki je omjer na karti ali obicno nema), a tamo mozete kampirat, kupat se a bome i prenocit u sobi koja se iznajmljuje.
Zanima me gdje sve postoje jezera u BiH-a na kojima se može kupat ili kampirat? (Mislim i na jezera na planinama).
Mjesta za posjetiti u BiH?
Moderator: anex
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#27 Re: Mjesta za posjetiti u BiH?
1. Ne placa sekriticarka_nikova wrote:Cula sam da se na Prokoskom jezeru kampuje. Da li se taj kamp placa?
Prosle godine sam prolazila pored Buskog jezera, ali mi je neko nedavno rekao (sto nisam znala) da se ne može tu kupati jer je zabranjeno.(E sad zbog cega ne znam, moze biti vise razloga)
Za Modrac svi znate sigurna sam jer je toliko velik da se vidi i na karti, a i turizam je tamo dosta razvijen. Osim kampovanja imaju hoteli,moteli, hosteli i bungalovi…
Za dva jezera u Gradaccu možda i ne znate jer nisu ucrtana na karti (dobro sad sve zavisi od toga koliki je omjer na karti ali obicno nema), a tamo mozete kampirat, kupat se a bome i prenocit u sobi koja se iznajmljuje.
Zanima me gdje sve postoje jezera u BiH-a na kojima se može kupat ili kampirat? (Mislim i na jezera na planinama).
2. Moze se kupati, kakva crna zabrana. Jos su nedavno na Marinovcu napravili novu plazu (mozda koji kilometar prije Kamenskog kada ides iz pravca Duvna)
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#28 Re: Mjesta za posjetiti u BiH?
Boracko jezero u blizini Konjica..ima sve ove sadrzaje koje traziskriticarka_nikova wrote:Cula sam da se na Prokoskom jezeru kampuje. Da li se taj kamp placa?