Mora da si u nekom pogresnom gradu. Ja se dok idem na posao i nazad toliko okrecem da me vrat hronicno boli vec mjesec dana.DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
Europska zena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- vox-populi
#26 Re: Europska zena
-
zenicaone
#27 Re: Europska zena
ovaj izgleda na zenidbu - ko dje god on ode sve je to fino al bosanke nidje - ko da nikad cehinje il svabice il... nije po moru ganjo. ne ne sve za nasim leto - nema bosanke nadaleko. ih i mi muskarci kad se hocemo zenit znamo zapakovat a zenama puno ni netreba pa sve : ah jesmo ah hvala - i jedinu mahanu mu nasle sto ih Boze moj (jadnik nije dobro sve osmislio:)) odvaja od europljanki - pa i mi smo europljanke
pu ..bem ti europu
pu ..bem ti europu
-
zelenashica
#28 Re: Europska zena
naravno da ne volim dijelitianais_nin wrote:jasta nego hocuzelenashica wrote: hoče jašta 2 su dovoljna![]()
![]()
![]()
ionako kad se pročuje neće bit Pp-ova neg red pred kućom
![]()
![]()
hoš mi doć pomoć
kakva bih inace bila drugarica
![]()
pa na eci peci pec....a mozemo i po onoj starinskoj "jedan tebi, jedan meni"
sjecam se ja da ne volis dijeliti...a ta ti je i na mjestu vala
![]()
kod kad vazda ima materijala...za bicevanje
![]()
![]()
![]()
-
Njanjo
#29 Re: Europska zena
zelenashica wrote:a ti ko da ne znaš da se nije rodio ko je ženi ugodioHAVANA wrote:Vidi torokuša![]()
Čovjek ih nafali a one rondaju.
.....evo brata!!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30 Re: Europska zena
ne ulizuj seDZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
-
DZONPI
#31 Re: Europska zena
Jao jedva cekam dole da se nagledam ljepote nasih zena.Nemogu ove Europske debelguze vise da gledam.Pa jos lafo nabace tetovazu,da malo skrenu paznju.
-
DZONPI
#32 Re: Europska zena
Bio nagledo se ljepote mislim na nase Bosanke i evo me sad tu gdje sam ponovo sa debelguzama,tetoviranim,neukusno obucenim Europskim zenama.Svjesne vi niste kako drzite do sebe u poredjenju sa lafo ovim ovdje euvropljankama.
-
Bellica
#33 Re: Europska zena
Hvala lijepo!Divno je ovo sto si napisao!Na tvom mjestu ovo bih napisala u temi "Najbolji uleti curama"!Ovo je originalno i jako lijepo,a i istinito,svaka ti cast!DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
- Truba
#34 Re: Europska zena
ne da mi se čitat... jel ova poslovica odgovara ovoj temi
beri cvijeće iz svoje bašte
beri cvijeće iz svoje bašte
-
anais_anais
#35 Re: Europska zena
Mislim da reci generalno da su sve evropljanke ruzne znaci ne biti realan. Ljepota je hvala bogu, subjektivna. Ima jako lijepi evropljanki, uz koje sigurno pripadaju i bosanke. Al jos nisam cula ni jednog muskarca da prica lose o zenama svoje nacije, jel niko ne priznaje da su majke/sestre/rodice/ ruzne, sto je sasvim normalno
. Statisticno gledano nema neki poznati glumica/topmodela/ s porijeklom iz balkana, no vjerovatno postoje strasno lijepe zene. Sto mene najcesce nervira kod nasi momaka je to sto rijetko kad znaju cjeniti prirodnu ljepotu. Ako se obuces sto uze i krace, nalijepis 100 kg sminke na sebe, nadjindas se sa jeftinim ogrlicama, ispadas najatraktivnija. Ovdje, u "evropi", ima dosta zena koje mogu da izadu na ulicu u obicnim jeans i bez sminke a da sacuvaju samopouzdanje.
- Irm@
#36 Re: Europska zena
oko ovog "europska" bolje da ne komentiram (nedavno sam jednog spanca morila 3 sata jer je rekao kod nas u Europi
)
a nedavno su mi neki prijatelji iz Hrvatske bili tu..obojica k'o slike lijepi..i nekako sam mislila hoce im biti harem ovdje.. kad ono njima se nijedna ne svidja..djevojke ih salijetale ali njima sarajke nisu lijepe
doduse oni su s mora pa navikli na preplanule sisate gole djevojke od 1,80
prijateljica i ja smo neku noc konstatovale da je ovdje raj za muskarce "lijepe zene hodaju kroz grad"..ali zato zgodnog muskarca ni na vidiku (ali mene boli briga ja svog imam)

a nedavno su mi neki prijatelji iz Hrvatske bili tu..obojica k'o slike lijepi..i nekako sam mislila hoce im biti harem ovdje.. kad ono njima se nijedna ne svidja..djevojke ih salijetale ali njima sarajke nisu lijepe
prijateljica i ja smo neku noc konstatovale da je ovdje raj za muskarce "lijepe zene hodaju kroz grad"..ali zato zgodnog muskarca ni na vidiku (ali mene boli briga ja svog imam)
- Sunrise00
#37 Re: Europska zena
Ma, moze se vidjet lijep.. al' valja ga ulovitIrm@ wrote:oko ovog "europska" bolje da ne komentiram (nedavno sam jednog spanca morila 3 sata jer je rekao kod nas u Europi)
a nedavno su mi neki prijatelji iz Hrvatske bili tu..obojica k'o slike lijepi..i nekako sam mislila hoce im biti harem ovdje.. kad ono njima se nijedna ne svidja..djevojke ih salijetale ali njima sarajke nisu lijepedoduse oni su s mora pa navikli na preplanule sisate gole djevojke od 1,80
![]()
![]()
prijateljica i ja smo neku noc konstatovale da je ovdje raj za muskarce "lijepe zene hodaju kroz grad"..ali zato zgodnog muskarca ni na vidiku (ali mene boli briga ja svog imam)![]()
posebno ako nisi prsata plavusa od 1,80 sa tonom sminke
Last edited by Sunrise00 on 31/08/2009 02:45, edited 1 time in total.
- Irm@
#38 Re: Europska zena
ma lahko je tebi omladinko..ja cu ih naci da tebi odgovaraju (po godinama) 10-tericu odmah
ima potencijala medju omladincima

- Sunrise00
#39 Re: Europska zena
Irm@ wrote:ma lahko je tebi omladinko..ja cu ih naci da tebi odgovaraju (po godinama) 10-tericu odmahima potencijala medju omladincima
![]()
- Irm@
#40 Re: Europska zena
- Sunrise00
#41 Re: Europska zena
Nisam ga ni dodala bonaIrm@ wrote:![]()
![]()
ocoravih bona ne bila citajuci..a zar te nije jos prihvatio ccc
- Irm@
#42 Re: Europska zena
e pa onda ti i dalje cekaj mozda ti se ukaze k'o Gospa
baj d vej hvala na komplimentu
laku noc
baj d vej hvala na komplimentu
laku noc
- Sunrise00
#43 Re: Europska zena
garantIrm@ wrote:e pa onda ti i dalje cekaj mozda ti se ukaze k'o Gospa![]()
![]()
![]()
baj d vej hvala na komplimentu![]()
![]()
laku noc
Laku noc
- kreco hakija
#44 Re: Europska zena
komi wrote:ne ulizuj seDZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.![]()
![]()
i jel fercera ovo ulizivanje da probam i ja
-
encian
#45 Re: Europska zena
meni su vala nase zene prave goropadnice
. sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#46 Re: Europska zena
Da si ovo izjavio za amerikanke moglo bi se rec da si rasni zenskolog. Strpati u jedan kos europske mediteranke i one sto ih okean oplakuje je ravnu hefticnom banu i dubinskom promisljanju.DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
- Irm@
#47 Re: Europska zena
Bogme si ti onda okruzen potpuno drugacijim zenama od onih koje ja vidjam po carsiji a i od onih s kojim pijem kahvu svaki danencian wrote:meni su vala nase zene prave goropadnice. sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni
- Truba
#48 Re: Europska zena
to je zato što muški nisu takviencian wrote:meni su vala nase zene prave goropadnice. sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni
-
encian
#49 Re: Europska zena
pa jesam, uglavnom japankamaIrm@ wrote:Bogme si ti onda okruzen potpuno drugacijim zenama od onih koje ja vidjam po carsiji a i od onih s kojim pijem kahvu svaki danencian wrote:meni su vala nase zene prave goropadnice. sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni
![]()
-
beautifullshinyb.
#50 Re: Europska zena
eh, da je bar tako...DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
vani je redoslijed vaznih stvari, drugaciji nego kod nas. nasim zenama je (vecini) i dalje glavni cilj u zivotu, udati se( i to sto bolje, naravno). tj sredjuj se svaki dan, nikad ne znas kad ce ti se potencijalni prikazati
vani je zenama udaja na sesnaestom mjestu.imaju ljudi milion drugih bitnih stvari kojima se bave. koje je prakticnije u farmerkama obavljati.
druga stvar, nase zene imaju vise vremena...tj te o kojim ti pricas su ili besposlene studentice, sto na racun roditelja zive ili rade, ali sa roditeljima zive...tj nema rintanja, crncenja i rada kao vani.dakle lickas se satima dnevno. vani te izbace iz kuce nakon 18, ako ne i ranije. pa crnci.
i trece, ovo silno sredjivanje je samo dokaz koliki smo kompleksasi, bitno je u cemu si bio, s kim si bio,bla,bla...hrpa besmislica