Europska zena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vox-populi

#26 Re: Europska zena

Post by vox-populi »

DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
Mora da si u nekom pogresnom gradu. Ja se dok idem na posao i nazad toliko okrecem da me vrat hronicno boli vec mjesec dana.
zenicaone

#27 Re: Europska zena

Post by zenicaone »

ovaj izgleda na zenidbu - ko dje god on ode sve je to fino al bosanke nidje - ko da nikad cehinje il svabice il... nije po moru ganjo. ne ne sve za nasim leto - nema bosanke nadaleko. ih i mi muskarci kad se hocemo zenit znamo zapakovat a zenama puno ni netreba pa sve : ah jesmo ah hvala - i jedinu mahanu mu nasle sto ih Boze moj (jadnik nije dobro sve osmislio:)) odvaja od europljanki - pa i mi smo europljanke :D :D :D :D :D :D :D
pu ..bem ti europu :oops:
zelenashica

#28 Re: Europska zena

Post by zelenashica »

anais_nin wrote:
zelenashica wrote: hoče jašta 2 su dovoljna :lol: :lol: :lol: :lol: ionako kad se pročuje neće bit Pp-ova neg red pred kućom :lol: :lol: :lol: hoš mi doć pomoć :D
jasta nego hocu :oops: kakva bih inace bila drugarica :oops: :D pa na eci peci pec....a mozemo i po onoj starinskoj "jedan tebi, jedan meni" :lol: sjecam se ja da ne volis dijeliti...a ta ti je i na mjestu vala :D :kiss: kod kad vazda ima materijala...za bicevanje :skoljka: :run: :lol: :D
naravno da ne volim dijeliti :D što je moje moje je,što je tuđe i moje je :lol:
Njanjo

#29 Re: Europska zena

Post by Njanjo »

zelenashica wrote:
HAVANA wrote:Vidi torokuša :D
Čovjek ih nafali a one rondaju. :skoljka:
a ti ko da ne znaš da se nije rodio ko je ženi ugodio :lol:

.....evo brata!! :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#30 Re: Europska zena

Post by Truba »

DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
ne ulizuj se :zzzz: :mrgreen: :P
DZONPI

#31 Re: Europska zena

Post by DZONPI »

Jao jedva cekam dole da se nagledam ljepote nasih zena.Nemogu ove Europske debelguze vise da gledam.Pa jos lafo nabace tetovazu,da malo skrenu paznju.
DZONPI

#32 Re: Europska zena

Post by DZONPI »

Bio nagledo se ljepote mislim na nase Bosanke i evo me sad tu gdje sam ponovo sa debelguzama,tetoviranim,neukusno obucenim Europskim zenama.Svjesne vi niste kako drzite do sebe u poredjenju sa lafo ovim ovdje euvropljankama.
Bellica

#33 Re: Europska zena

Post by Bellica »

Hvala lijepo!Divno je ovo sto si napisao!Na tvom mjestu ovo bih napisala u temi "Najbolji uleti curama"!Ovo je originalno i jako lijepo,a i istinito,svaka ti cast!
Truba

#34 Re: Europska zena

Post by Truba »

ne da mi se čitat... jel ova poslovica odgovara ovoj temi

beri cvijeće iz svoje bašte :mrgreen:
anais_anais

#35 Re: Europska zena

Post by anais_anais »

Mislim da reci generalno da su sve evropljanke ruzne znaci ne biti realan. Ljepota je hvala bogu, subjektivna. Ima jako lijepi evropljanki, uz koje sigurno pripadaju i bosanke. Al jos nisam cula ni jednog muskarca da prica lose o zenama svoje nacije, jel niko ne priznaje da su majke/sestre/rodice/ ruzne, sto je sasvim normalno :-D . Statisticno gledano nema neki poznati glumica/topmodela/ s porijeklom iz balkana, no vjerovatno postoje strasno lijepe zene. Sto mene najcesce nervira kod nasi momaka je to sto rijetko kad znaju cjeniti prirodnu ljepotu. Ako se obuces sto uze i krace, nalijepis 100 kg sminke na sebe, nadjindas se sa jeftinim ogrlicama, ispadas najatraktivnija. Ovdje, u "evropi", ima dosta zena koje mogu da izadu na ulicu u obicnim jeans i bez sminke a da sacuvaju samopouzdanje.
Irm@

#36 Re: Europska zena

Post by Irm@ »

oko ovog "europska" bolje da ne komentiram (nedavno sam jednog spanca morila 3 sata jer je rekao kod nas u Europi :roll:)
a nedavno su mi neki prijatelji iz Hrvatske bili tu..obojica k'o slike lijepi..i nekako sam mislila hoce im biti harem ovdje.. kad ono njima se nijedna ne svidja..djevojke ih salijetale ali njima sarajke nisu lijepe :? doduse oni su s mora pa navikli na preplanule sisate gole djevojke od 1,80 :-D :D
prijateljica i ja smo neku noc konstatovale da je ovdje raj za muskarce "lijepe zene hodaju kroz grad"..ali zato zgodnog muskarca ni na vidiku (ali mene boli briga ja svog imam) :-D :D
Sunrise00

#37 Re: Europska zena

Post by Sunrise00 »

Irm@ wrote:oko ovog "europska" bolje da ne komentiram (nedavno sam jednog spanca morila 3 sata jer je rekao kod nas u Europi :roll:)
a nedavno su mi neki prijatelji iz Hrvatske bili tu..obojica k'o slike lijepi..i nekako sam mislila hoce im biti harem ovdje.. kad ono njima se nijedna ne svidja..djevojke ih salijetale ali njima sarajke nisu lijepe :? doduse oni su s mora pa navikli na preplanule sisate gole djevojke od 1,80 :-D :D
prijateljica i ja smo neku noc konstatovale da je ovdje raj za muskarce "lijepe zene hodaju kroz grad"..ali zato zgodnog muskarca ni na vidiku (ali mene boli briga ja svog imam) :-D :D
Ma, moze se vidjet lijep.. al' valja ga ulovit :oops: :D :D
posebno ako nisi prsata plavusa od 1,80 sa tonom sminke :oops: :D :D
Last edited by Sunrise00 on 31/08/2009 02:45, edited 1 time in total.
Irm@

#38 Re: Europska zena

Post by Irm@ »

ma lahko je tebi omladinko..ja cu ih naci da tebi odgovaraju (po godinama) 10-tericu odmah :D ima potencijala medju omladincima :lol: :-D
Sunrise00

#39 Re: Europska zena

Post by Sunrise00 »

Irm@ wrote:ma lahko je tebi omladinko..ja cu ih naci da tebi odgovaraju (po godinama) 10-tericu odmah :D ima potencijala medju omladincima :lol: :-D
:lol: :lol: :lol: cekam da vidim brata :oops: ako je imalo na tebe, k'o bombona je :P :D :D
Irm@

#40 Re: Europska zena

Post by Irm@ »

:lol: :lol: :lol: ocoravih bona ne bila citajuci..a zar te nije jos prihvatio ccc :D
Sunrise00

#41 Re: Europska zena

Post by Sunrise00 »

Irm@ wrote::lol: :lol: :lol: ocoravih bona ne bila citajuci..a zar te nije jos prihvatio ccc :D
Nisam ga ni dodala bona :oops: :D :D
Irm@

#42 Re: Europska zena

Post by Irm@ »

e pa onda ti i dalje cekaj mozda ti se ukaze k'o Gospa :lol: :lol: :D
baj d vej hvala na komplimentu :oops: :)
laku noc ;-)
Sunrise00

#43 Re: Europska zena

Post by Sunrise00 »

Irm@ wrote:e pa onda ti i dalje cekaj mozda ti se ukaze k'o Gospa :lol: :lol: :D
baj d vej hvala na komplimentu :oops: :)
laku noc ;-)
garant :oops: :D :D :lol:

Laku noc :kiss: :D
kreco hakija

#44 Re: Europska zena

Post by kreco hakija »

komi wrote:
ne ulizuj se :zzzz: :mrgreen: :P

i jel fercera ovo ulizivanje da probam i ja :lol: :lol: ...
encian

#45 Re: Europska zena

Post by encian »

meni su vala nase zene prave goropadnice :D . sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni :sad:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#46 Re: Europska zena

Post by Toto »

Da si ovo izjavio za amerikanke moglo bi se rec da si rasni zenskolog. Strpati u jedan kos europske mediteranke i one sto ih okean oplakuje je ravnu hefticnom banu i dubinskom promisljanju.
Irm@

#47 Re: Europska zena

Post by Irm@ »

encian wrote:meni su vala nase zene prave goropadnice :D . sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni :sad:
Bogme si ti onda okruzen potpuno drugacijim zenama od onih koje ja vidjam po carsiji a i od onih s kojim pijem kahvu svaki dan :-D :D
Truba

#48 Re: Europska zena

Post by Truba »

encian wrote:meni su vala nase zene prave goropadnice :D . sve neke nezenstvene "trebe", "jake" zene, "zene sa stavom". zenstvenost nije u modi vec dugo u bosni :sad:
to je zato što muški nisu takvi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
encian

#49 Re: Europska zena

Post by encian »

Irm@ wrote:
Bogme si ti onda okruzen potpuno drugacijim zenama od onih koje ja vidjam po carsiji a i od onih s kojim pijem kahvu svaki dan :-D :D
pa jesam, uglavnom japankama :D . i kao zensko mogu vidjeti razliku - ove nase su prave rauberke. opet kazem, nije u modi biti zenstvena.
beautifullshinyb.

#50 Re: Europska zena

Post by beautifullshinyb. »

eh, da je bar tako...
vani je redoslijed vaznih stvari, drugaciji nego kod nas. nasim zenama je (vecini) i dalje glavni cilj u zivotu, udati se( i to sto bolje, naravno). tj sredjuj se svaki dan, nikad ne znas kad ce ti se potencijalni prikazati :D
vani je zenama udaja na sesnaestom mjestu.imaju ljudi milion drugih bitnih stvari kojima se bave. koje je prakticnije u farmerkama obavljati.

druga stvar, nase zene imaju vise vremena...tj te o kojim ti pricas su ili besposlene studentice, sto na racun roditelja zive ili rade, ali sa roditeljima zive...tj nema rintanja, crncenja i rada kao vani.dakle lickas se satima dnevno. vani te izbace iz kuce nakon 18, ako ne i ranije. pa crnci.
i trece, ovo silno sredjivanje je samo dokaz koliki smo kompleksasi, bitno je u cemu si bio, s kim si bio,bla,bla...hrpa besmislica
:run:
Post Reply