JEl treba Behmena za ovo vjesat?
Ja sam u stanju
Ne, ja nisam kocijas. Ja cu biti musterija.micki125 wrote:evo jednog kočijaša koje se boji da mu ne propadne biznis.vratnik wrote:Mogao bi postavljac teme postaviti i anketu, pa da vidimo sta forumasi Sarajevo-x-a misle o istoj?
Istina, vec sam naslov je malo "obojen", ali je dobar sto su dovoljna samo dva odgovora, Da ili Ne.
(mislim, u cemu je problem, kad mogu psi u psecem i ljudskom obliku kakiti zasto ne i konji?). Ne znam koliko je konjski urin opasan po zivotinjski svijet u Miljackoj, ali ako nije, onda se vec radujem prvoj voznji! Konjski izmet je lakse cistiti od ljudskog, ili pseceg. Naravno kad postoji volja, ali ja sam nepopravljivi optimista..
Go kocija!!!
Ma vidim ja da se ti grohotom smijes, nego reci mi sta mislis ti o ovim kocijama? Imas li o njima neko misljenje, ili ces samo biti komican?micki125 wrote:evo se i ja grohotom smijemvratnik wrote:onda oprosti sto odmah nisam skontao:
hahahahaha
ha ja cuj.. kad moze bec mozemo i mimicki125 wrote:vilsonovo, ferhadija, titova.......................................konji su IN.drama wrote:je l' slijedeci korak vils?
miljacka+konjOVi- neprocjenjivo
hakazvaka wrote:ha ja cuj.. kad moze bec mozemo i mimicki125 wrote:vilsonovo, ferhadija, titova.......................................konji su IN.drama wrote:je l' slijedeci korak vils?
miljacka+konjOVi- neprocjenjivo
taman... onda bih mogla stalno da nosam svoj kaubojski sheshirmicki125 wrote:jes vala, a i mi bi mogli i na poso na konjima, svakako imamo sve odlike divljeg zapada, samo nam još konji fale.Dile wrote:sta fali... neka umjesto tramvaja voze
A ti, bezbeli, prdis Dioramicki125 wrote:ovdje pričamo o konjima, a ti bujrum pa otvori temu o ljudima koji idu autom u granap.Shoshana wrote:Ja nikada necu zaboraviti uzasni smrad izduvnih gasova jednog jedinog auta (koji me je bukvalno natjerao na povracanje).... nakon par dana provedenih na moru, u jednom zabitom seocetu koje je brojalo cijela 2 automobila....
Kad malo skontam sta disemo, ne samo smradove, nego i otrove, cestice raznoraznih elemenata koji se akumulisu u tijelu i polako nas truju.... meni smrad konjske balege vala ne bi ni smetao. Mnogo vise mi smetaju ljudi koji do granapa idu autom, ljudi kojima auto zvrji upaljen dok po deset minuta cavrljaju sa komsijom, ljudi koji zagadjuju kuglu zemaljsku od jutra do sutra.... ali im eto, izlazak u prirodu kvari konj....
a zaboravio si da konji ispuhuju metan koji također, kao i automobili, zagađuje planetu uništavajući ozonski omotač.
Evo, tebe cekam da me opomenesmicki125 wrote: opet ti skrećeš s teme, pa ako ti možeš prditi ko konj to ipak ne znači da smo svi ko ti.
Naravno da jesam.. Ti to nazalost ne kontas.. Ali nije problem, citav zivot sam okruzen takvim, pa sam navikao.. Mislim, haj budi dobar, pa necu reagovati na tvoje preplitke provokacije i pokusaje da budes smijesan. O temi, to si pokazao, nemas sta reci. Ima tema za zajebanciju, idi na bez cenzure i opleti.micki125 wrote:dobro sivratnik wrote:(Shoshana, nije ovaj vrijedan jednog tvog slova, pusti ga)

Zaista smatram da treba uvesti dozvolu za koristenje Interneta i kompjutera. Vidi se po ovim postovima da pristup forumu ne treba davati svakome. Dajte ljudi, napravite selekciju. Zvucim kao klasista, mozda i jesam to, ali ovi postovi su dno dna.micki125 wrote: haj ti šefe osedlaj svoje bijelo konjče i idi zavodi dame koje se još lože na bijele konje i prinčeve, samo što u tvom slučaju neće biti sigurna ko je princ a ko konj.