Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KPNCTNJAH
- -danTe-
- Cyrax
#28 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
I sto je osvojio skoro sve sto jedan igrac moze osvojitikakavdanakneiskustvu wrote:hidrant wrote:Del Piero nije nikad bio autoritet nit ima neke vrhunske fudbalske sposobnosti.Ne zelim da me pogresno razumijete.Nije on los igrac, ali nije na nivou Adamsa,Keana,Gerrarda,Gary Nevilla,Vieire,
itd.
slažem se,jebo činjenicu da je dva puta bio najbolji strijelac lige prvaka,to je nebitno,je li tako,cikrant/hidcanga
- mrtva kokoš
#29 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
sta vi znate, hidrant ovdje jedini nesto zna o fudbalu.on kaze da nema vrhunskih fudbalskih sposobnosti i ja mu vjerujemCyrax wrote:I sto je osvojio skoro sve sto jedan igrac moze osvojitikakavdanakneiskustvu wrote:hidrant wrote:Del Piero nije nikad bio autoritet nit ima neke vrhunske fudbalske sposobnosti.Ne zelim da me pogresno razumijete.Nije on los igrac, ali nije na nivou Adamsa,Keana,Gerrarda,Gary Nevilla,Vieire,
itd.
slažem se,jebo činjenicu da je dva puta bio najbolji strijelac lige prvaka,to je nebitno,je li tako,cikrant/hidcanga
- nellington
#30 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Šero kaže da je na PESu Del Piero očajan...

- JThomas
#31 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
ma pričajte vi šta hoćete, da nema ovog cikcange trebalo bi ga izmisliti
ne znam za vas, meni je urnebesan 
- JThomas
#32 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
pa i to je dio ugođaja, to dolazi u standardnom paketu opreme 
- mrtva kokoš
#33 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Nisam nesto upratio a je li hidrant ili cikcanga jedan te isti lik...znam da su na jednoj temi sa njim sprdnju napravili ja umiro od smijeha citajuci...predlazem da se otvori tema o njemu,kad ima rizo ruza moze imati i on a bas je lik,ima materijala za njagaJThomas wrote:ma pričajte vi šta hoćete, da nema ovog cikcange trebalo bi ga izmislitine znam za vas, meni je urnebesan
- JThomas
#34 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
on poriče, ali naravno da jeste isti lik...
- Eweleen
#35 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Raul Gonzales Blanco!
Sad može lock teme jer se nema o čemu raspravljati ...
Sad može lock teme jer se nema o čemu raspravljati ...
- belafonte
-
dr. sci
#37 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
hierro, del piero, raul, kahn, giggs itd...
- ja.neron
#38 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
a 1997. godine taj isti igrač (Alf-Inge Håland) u dresu Leeds United-a njemu pokidao ligamente sličnim startomJohnnyS wrote:Del Piero, Raul, Baressi, Maldini... Keana ne bih uvrstio ni pod razno nakon što je objavio da je namjerno ozlijedio onog jadnog momka koji je morao zbog toga prekinut karijeru. Nadam se da će neko njegovom djetetu napravit nešto slično
Last edited by ja.neron on 14/06/2009 21:40, edited 1 time in total.
- ja.neron
#39 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....

kapiten koji je igrao 19 godina za klub bez ikakve mrlje u karijeri
- hidrant
#40 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Je li to onaj Real sto prima cvrke protiv Looserpoola i sestice protiv Barce?Bušman wrote:Vidjelo se koliko Del Piero "ne valja" protiv Reala ove godine.![]()
Del Piero je solidan igrac, ali navijaci Juventusa su od njeg napravili neki bauk.
Covjek je parazit i mnogi treneri mu ne bi dali da igra jer premalo radi za tim.
-
Art-Vandaley
#41 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Tony Adams, Patrick Vieira!

- hidrant
#42 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Samo da izrazim svoju ljutnju zato sto se igra ovaj kvazikup.
Jos stavio Fabregasa da igra.
Nek se covjek ide odmarati.Engleska liga je duga i iscrpi covjeka.Nije to spanska liga da nema nekih
znacajnih fizickih napora.Nek igraju Cazorle i ostali kvaziigraci, a Fabregas nek se odmara.
Jos stavio Fabregasa da igra.
Nek se covjek ide odmarati.Engleska liga je duga i iscrpi covjeka.Nije to spanska liga da nema nekih
znacajnih fizickih napora.Nek igraju Cazorle i ostali kvaziigraci, a Fabregas nek se odmara.
- Murat Sabanovic
- mp3sa
#44 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
kapiten koji je igrao 25 godina SAMO za SVOJ klub bez ikakve mrlje u karijeri, uz to da ne bude da je samo odan svom klubu, on je i najbolji lijevi bek svih vremena, po autoritetu mu niko nije ravan, po postovanju prema njemu takodje, po trofejima ga se ne moze stic ni na play stationu... Jedan i jedini :

-
vjecnobordo
#45 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Jest, samo je njega ovaj momak nenamjerno pokupio tj nije imao namjeru pokidati mu ligamente, a Roy je išao da ga što više slomi.ja.neron wrote:a 1997. godine taj isti igrač (Alf-Inge Håland) u dresu Leeds United-a njemu pokidao ligamente sličnim startomJohnnyS wrote:Del Piero, Raul, Baressi, Maldini... Keana ne bih uvrstio ni pod razno nakon što je objavio da je namjerno ozlijedio onog jadnog momka koji je morao zbog toga prekinut karijeru. Nadam se da će neko njegovom djetetu napravit nešto slično
KURAC OD IGRAČA.
Što se Alexandra tiče, prosječan igrač, koji u prosječnoj ligi može razvaljivati ako je straiji od Jerusalema. Pa u toj ligi je Milan, s prosjekom godina malo boljim od godina moje nane, u samom vrhu tabele
- Sezam
-
donBeton
#48 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
I mislim da kriterij za najboljeg KAPITENA nisu prvenstveno njegove igračke kvalitete, nego koliko je i kakav vođa i timski igrač.
U posljednjoj sezoni Serie A mogli smo se uvjeriti da je Del Piero imao mnogo veći autoritet od samog trenera - i kod igrača i kod navijača.
U posljednjoj sezoni Serie A mogli smo se uvjeriti da je Del Piero imao mnogo veći autoritet od samog trenera - i kod igrača i kod navijača.
-
Sargan
#49 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
Nisam bas siguran da se navijaci Milana koji Milan gledaju sa tribina a ne ispred TV-a slazu za ovim podebljanim. Maldini je godinama bio u sukobu sa velikom grupom Milanovih navijaca.mp3sa wrote:kapiten koji je igrao 25 godina SAMO za SVOJ klub bez ikakve mrlje u karijeri, uz to da ne bude da je samo odan svom klubu, on je i najbolji lijevi bek svih vremena, po autoritetu mu niko nije ravan, po postovanju prema njemu takodje, po trofejima ga se ne moze stic ni na play stationu... Jedan i jedini :
- JohnnyS
#50 Re: Najbolji kapiteni svih vremena po vama....
ja.neron wrote:a 1997. godine taj isti igrač (Alf-Inge Håland) u dresu Leeds United-a njemu pokidao ligamente sličnim startomJohnnyS wrote:Del Piero, Raul, Baressi, Maldini... Keana ne bih uvrstio ni pod razno nakon što je objavio da je namjerno ozlijedio onog jadnog momka koji je morao zbog toga prekinut karijeru. Nadam se da će neko njegovom djetetu napravit nešto slično
Ne daj da ti klubaštvo poremeti moć rasuđivanja. Šta bi onda Da Silva trebao Tayloru napravit? Otpilat mu nogu?! Sve i da razumijem što je ta stoka od "velikog kapetana napravila" ne znam okle mu obraz da javno prizna...