hadzinica wrote:Admir_1984 wrote: Muke to, mozes preko foruma sad pa sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eno hoce globus da se zeni
Ako i bude forumas necu ja svakoga.
Moderator: anex
hadzinica wrote:Admir_1984 wrote: Muke to, mozes preko foruma sad pa sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eno hoce globus da se zeni

DaKaren wrote:ovaj gornji dio je lijep

Joj, pa ja tražila obične momke, prave mladoženje...ladyblue18 wrote:
zbog njega gledam sapunicu, nakon sto sam iste izbjegavala 5,6 godina.
Mah hajde reko da malo mastam.Daphna wrote:
Joj, pa ja tražila obične momke, prave mladoženje...A ovaj
hm... Sorry na izrazu ali prepederske usne za mene
![]()
Ja zbog njega izbjegavam tu sapunicu![]()
a cura sa slike je fenomenalno nosi, baš sam sad skontala da nije svaka haljina za svakoga. mislim da ću sebi ovu prilagoditiDaphna wrote:
@ Karen, fina ona druga... Boja meni po mjeri![]()

Kakve to veze ima? Mlađa sam još od tebe...surajaa wrote:iako ne planiram udaju tako skoro, tek mi je 25
ova mi se jako sviđa
ladyblue18 wrote:Uh znaci nisam jedina.Daphna wrote:Jok, nema bježanja... I ja gledala torbice, ali kontam da ne bude previše za večeras![]()
Jos samo da nadjem nekog djuvegiju koji ce da me zeni.![]()
![]()
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:yIi ... -index.jpgsuspect_zero wrote:@Daphna i @Karen ima li neka u zelenoj boji.............samo da nije šljaštećaono klasika
![]()
Unaprijed zahvalna

Hahahah ma problem je sto se meni ne zuri nigdje i sto se necu jos zadugo vjerovatno udavati.milijarder wrote:
mogu li ja da udjem u neki izborja bi se isto zenio, ako ne zenio, barem bi te zarucio i to je nesto
![]()

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuusurajaa wrote:![]()

ladyblue18 wrote:Hahahah ma problem je sto se meni ne zuri nigdje i sto se necu jos zadugo vjerovatno udavati.milijarder wrote:
mogu li ja da udjem u neki izborja bi se isto zenio, ako ne zenio, barem bi te zarucio i to je nesto
![]()
![]()
I de da ne kvarimo temu.![]()
Nego, i meni se svidja kako je Tanja bila obucena na vjencanju, bas jednostavno.![]()
A godine nemaju nikakve veze sa mastanjem.Ja sam jos najmladja ovdje vjerovatno, ali sta fali.
pa nisam ti ja svako jebem te ja xDladyblue18 wrote:hadzinica wrote:Admir_1984 wrote: Muke to, mozes preko foruma sad pa sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eno hoce globus da se zeni![]()
![]()
e hbg sad.
![]()
Ako i bude forumas necu ja svakoga.![]()
![]()
![]()