Moj je moto da ne sjedim nigdje gdje se nema pive popiti, svaka čast svakome al ne dam im banke
kako se suzdržati ..fakat..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kupalo
#26 Re: kako se suzdržati ..fakat..
pa privatni objekat...može zahtjevati šta god hoće...druga je stvar da li će to potencijalni kupci prihvatiti.
Moj je moto da ne sjedim nigdje gdje se nema pive popiti, svaka čast svakome al ne dam im banke
- bez_ideje
#27 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Joooooj i nas su jednom vako u pasazu......al smo skontali osvetu,trazili racun
braco mila te muke dok je kasu upalio i pokrenuo i sta vec ,strpljivo smo stajali jedno 20 min dok nije otkucan racun,a gazda vreba iz coska ....i platili i preko vrata...i nikad vise otisli
( a nismo nista specijalno pravili ,valjda se neke frustrirane gospodje u blizini zalile
)
( a nismo nista specijalno pravili ,valjda se neke frustrirane gospodje u blizini zalile
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#28 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Jos samo da nam zabrane dihat vala.
Ovo nema ni u Arabiji.
Ovo nema ni u Arabiji.
- JThomas
#29 Re: kako se suzdržati ..fakat..
a sutra će se žaliti kako bijela kuga ubija naciju
pa slastičarne su vazda bile za parove...kolači, slatkiši, ovo-ono
pa slastičarne su vazda bile za parove...kolači, slatkiši, ovo-ono
- Kupalo
#30 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Sve dok se sakrivaš možeš bit prverzan do jaja. 
-
Zoya
#31 Re: kako se suzdržati ..fakat..
I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
Podrzavam u potpunosti da se trebaju takvi parovi izbaciti!
- ladyblue18
#32 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Doduse ja ne hodam po slasticarnama...
znaci nema potrebe da se brinem

- Kupalo
#33 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Obrazloži? To ti sexsualnost nije normalna? Kako ono djeca nastaju , donese ih roda?Zoya wrote:I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#34 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Slazem se apsolutnoZoya wrote:I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
- Kupalo
#35 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Zamislite da ženama zabrane da nose minjake, na šta bi nam grad ličio? Ovo je sljedeći korak.
- sultanijaodbruneja
#36 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Imam srece pa nisam primorana da se "vatam" po kaficima, inace se nikad ne bi "navatala"
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#37 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Necemo sad ici u krajnost, al fakat je bezveze "zvaljitI" se, fatati i maziti po slasticarnamaKupalo wrote:Zamislite da ženama zabrane da nose minjake, na šta bi nam grad ličio? Ovo je sljedeći korak.
- ladyblue18
#38 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Sad ozbiljno.
Za sve postoji mjesto i vrijeme. I u svemu treba imati granicu neku. Jedno je ljubiti se, a drugo je zaskociti jedno drugo usred kafica, slasticarne ili necega drugog.
Neukusno mi je to, a i ne moras narodu izlagati svoju intimu.
Za takvo nesto postoje ipak intimnija mjesta, gdje ce ti svakako biti ljepse i ugodnije.
Ali hormoni su cudo nekada...
Btw ovo se ne treba posmatrati iskljucivo samo kao slasticarna, vec opcenito kafici...
Za sve postoji mjesto i vrijeme. I u svemu treba imati granicu neku. Jedno je ljubiti se, a drugo je zaskociti jedno drugo usred kafica, slasticarne ili necega drugog.
Neukusno mi je to, a i ne moras narodu izlagati svoju intimu.
Za takvo nesto postoje ipak intimnija mjesta, gdje ce ti svakako biti ljepse i ugodnije.
Ali hormoni su cudo nekada...
Btw ovo se ne treba posmatrati iskljucivo samo kao slasticarna, vec opcenito kafici...
-
callmethebreeeze
#39 Re: kako se suzdržati ..fakat..
smiju li se oni vjencani i mi u stabilnim vezama fatati?
- istiarsin
#40 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Daj mi recept kako da ne budem vjencan, a da udjem u stabilnu vezu. Davno sam bratu govorio da je statistika razvedenih brakova pokazala da je sedma godina braka najkriticnija.Kaze on meni- "ma zahebi statistiku, svaki dan je krizni, vidjeces kad se ozenis". Nakon svih ovih godina, izmedju statistike i brata,uvazavam samo bratovo misljenje. Inace, sto se topica tice, ja sam na strani kratkih hlacica i kozje brade.
-
Zoya
#41 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Koji dio ti nije jasan? To se ljudi trebaju jebavati u slasticarni i praviti djecu?Kupalo wrote:Obrazloži? To ti sexsualnost nije normalna? Kako ono djeca nastaju , donese ih roda?Zoya wrote:I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
Seksualnost mi je normalna stvar al mislim ipak da slasticarna nije mjesto gdje cu se zvaliti, gdje ce me momak hvatati za guzu, dirati za grudi dok jedem sladoled ili pijem limunadu. Postoje za to neka druga mjesta, separei, hoteli, stanovi, auta i jos mnogo njih gdje cu svoju privatost da sacuvam i gdje cu moci "uzivati".
- black
#42 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Zoya wrote:
Koji dio ti nije jasan? To se ljudi trebaju jebavati u slasticarni i praviti djecu?
Seksualnost mi je normalna stvar al mislim ipak da slasticarna nije mjesto gdje cu se zvaliti, gdje ce me momak hvatati za guzu, dirati za grudi dok jedem sladoled ili pijem limunadu. Postoje za to neka druga mjesta, separei, hoteli, stanovi, auta i jos mnogo njih gdje cu svoju privatost da sacuvam i gdje cu moci "uzivati".
- sultanijaodbruneja
#43 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Slazem se s tobom, medzutim ima objekata gdje stvarno gazde pretjeruju... nedaju ti da se poljubis (nemislim na balenje jednog po drugom), to su za mene mjesta koja nisu rezervisana za parove, i gdje se ide s prijateljima.Zoya wrote:
Koji dio ti nije jasan? To se ljudi trebaju jebavati u slasticarni i praviti djecu?
-
Zoya
#44 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Eto bas te neki gazda izbacio ako si se poljubila jednom sa momkom. Ma daj! Kako ne razmisljate na djecu koja vas posmatraju? Stid je izgleda postala strana rijec za mnoge. Eto vala pravo ste se okrenuli zapadu, a nema ni na zapadu ono sto se kod nas desava. Sramota!sultanijaodbruneja wrote:Slazem se s tobom, medzutim ima objekata gdje stvarno gazde pretjeruju... nedaju ti da se poljubis (nemislim na balenje jednog po drugom), to su za mene mjesta koja nisu rezervisana za parove, i gdje se ide s prijateljima.Zoya wrote:
-
*mima*
#45 Re: kako se suzdržati ..fakat..
A dje pise sta su radili? Medenjaci se cokili......sta je tu lose? Jel joj zavukao ruku pod suknju?
- sultanijaodbruneja
#46 Re: kako se suzdržati ..fakat..
U jednom od prethodnih postova rekla sam da su nas u Vatri upozorili.Zoya wrote:Eto bas te neki gazda izbacio ako si se poljubila jednom sa momkom. Ma daj! Kako ne razmisljate na djecu koja vas posmatraju? Stid je izgleda postala strana rijec za mnoge. Eto vala pravo ste se okrenuli zapadu, a nema ni na zapadu ono sto se kod nas desava. Sramota!sultanijaodbruneja wrote:Slazem se s tobom, medzutim ima objekata gdje stvarno gazde pretjeruju... nedaju ti da se poljubis (nemislim na balenje jednog po drugom), to su za mene mjesta koja nisu rezervisana za parove, i gdje se ide s prijateljima.Zoya wrote:
Izbacili nas nisu ali to mi je dovoljno da takvo mjesto izbjegavam.
- Kupalo
#47 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Poljubac-sramota
držanje za ruku -sramota
Uskoro će i trudnica bit sramota jer svi znaju šta je radila.
držanje za ruku -sramota
-
Zoya
#48 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ti fakat iz krajnosti u krajnost ides. Poljubac nije sramota, ali balenje u slasticarni jeste.Drzanje za ruke nije sramota, ali hvatanje za grudi, za guzu u po slasticarne jeste. Ovo za trudnicu zaista nemam sta da dodam.Kupalo wrote:Poljubac-sramota
držanje za ruku -sramota
- HAVANA
#49 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Niko nije ni rekao da se treba u slastičarni žvaljiti i fatati... niti će iko normalan to raditi ,ali stavljati onakve natpise i nekome nametati obrasce ponašanja a od strane jednog običnog krmka od gazde koji ne izdaje ni račune...
Nek mu mater njegova jede šampite ja neću ,kao što neću ni u BBI.
Ćeif mi da pijem pivu,nikad je nisam popio ni u jednom tržnom centru al kad mi je zabrane popio bi gajbu na zor i usput spuco po kile mortadele.
Mrzim kad mi neko nešto nameće i zabranjuje.Ufffff
Nek mu mater njegova jede šampite ja neću ,kao što neću ni u BBI.
Ćeif mi da pijem pivu,nikad je nisam popio ni u jednom tržnom centru al kad mi je zabrane popio bi gajbu na zor i usput spuco po kile mortadele.
Mrzim kad mi neko nešto nameće i zabranjuje.Ufffff
- sultanijaodbruneja
#50 Re: kako se suzdržati ..fakat..
slasticarna... havana... jedu mi se kolaci
uz adekvatno tjelesno dodirivanje 
Last edited by sultanijaodbruneja on 10/06/2009 22:15, edited 1 time in total.