kako se suzdržati ..fakat..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Kupalo

#26 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Kupalo »

pa privatni objekat...može zahtjevati šta god hoće...druga je stvar da li će to potencijalni kupci prihvatiti.

Moj je moto da ne sjedim nigdje gdje se nema pive popiti, svaka čast svakome al ne dam im banke :x
bez_ideje

#27 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by bez_ideje »

Joooooj i nas su jednom vako u pasazu......al smo skontali osvetu,trazili racun :lol: :lol: :lol: braco mila te muke dok je kasu upalio i pokrenuo i sta vec ,strpljivo smo stajali jedno 20 min dok nije otkucan racun,a gazda vreba iz coska ....i platili i preko vrata...i nikad vise otisli :mrgreen: :mrgreen:
( a nismo nista specijalno pravili ,valjda se neke frustrirane gospodje u blizini zalile :roll: )
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#28 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by ladyblue18 »

Jos samo da nam zabrane dihat vala. :roll:
Ovo nema ni u Arabiji. :mrgreen:
JThomas

#29 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by JThomas »

a sutra će se žaliti kako bijela kuga ubija naciju :D

pa slastičarne su vazda bile za parove...kolači, slatkiši, ovo-ono :D
Kupalo

#30 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Kupalo »

Sve dok se sakrivaš možeš bit prverzan do jaja. ;-)
Zoya

#31 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Zoya »

I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
Podrzavam u potpunosti da se trebaju takvi parovi izbaciti!
ladyblue18

#32 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by ladyblue18 »

Doduse ja ne hodam po slasticarnama... :roll: znaci nema potrebe da se brinem :oops: :mrgreen:
Kupalo

#33 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Kupalo »

Zoya wrote:I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
Obrazloži? To ti sexsualnost nije normalna? Kako ono djeca nastaju , donese ih roda?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#34 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Admir_1984 »

Zoya wrote:I sta sad, trebaju se svi 'vatati u slasticarni u po bijela dana gdje bude sigurno dosta djece i to je kao normalno. Halo?
Slazem se apsolutno ;-) Valjda postoje neka romanticnija mjesta za to, poput nekih mirnijih kafica i slicno....
Kupalo

#35 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Kupalo »

Zamislite da ženama zabrane da nose minjake, na šta bi nam grad ličio? Ovo je sljedeći korak.
sultanijaodbruneja

#36 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by sultanijaodbruneja »

Imam srece pa nisam primorana da se "vatam" po kaficima, inace se nikad ne bi "navatala"
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#37 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Admir_1984 »

Kupalo wrote:Zamislite da ženama zabrane da nose minjake, na šta bi nam grad ličio? Ovo je sljedeći korak.
Necemo sad ici u krajnost, al fakat je bezveze "zvaljitI" se, fatati i maziti po slasticarnama :-) :-)
ladyblue18

#38 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by ladyblue18 »

Sad ozbiljno.
Za sve postoji mjesto i vrijeme. I u svemu treba imati granicu neku. Jedno je ljubiti se, a drugo je zaskociti jedno drugo usred kafica, slasticarne ili necega drugog.
Neukusno mi je to, a i ne moras narodu izlagati svoju intimu.
Za takvo nesto postoje ipak intimnija mjesta, gdje ce ti svakako biti ljepse i ugodnije.

Ali hormoni su cudo nekada... :mrgreen:

Btw ovo se ne treba posmatrati iskljucivo samo kao slasticarna, vec opcenito kafici...
callmethebreeeze

#39 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by callmethebreeeze »

smiju li se oni vjencani i mi u stabilnim vezama fatati?
istiarsin

#40 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by istiarsin »

Daj mi recept kako da ne budem vjencan, a da udjem u stabilnu vezu. Davno sam bratu govorio da je statistika razvedenih brakova pokazala da je sedma godina braka najkriticnija.Kaze on meni- "ma zahebi statistiku, svaki dan je krizni, vidjeces kad se ozenis". Nakon svih ovih godina, izmedju statistike i brata,uvazavam samo bratovo misljenje. Inace, sto se topica tice, ja sam na strani kratkih hlacica i kozje brade.
Zoya

#41 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Zoya »

Kupalo wrote:
Obrazloži? To ti sexsualnost nije normalna? Kako ono djeca nastaju , donese ih roda?
Koji dio ti nije jasan? To se ljudi trebaju jebavati u slasticarni i praviti djecu?
Seksualnost mi je normalna stvar al mislim ipak da slasticarna nije mjesto gdje cu se zvaliti, gdje ce me momak hvatati za guzu, dirati za grudi dok jedem sladoled ili pijem limunadu. Postoje za to neka druga mjesta, separei, hoteli, stanovi, auta i jos mnogo njih gdje cu svoju privatost da sacuvam i gdje cu moci "uzivati".
black

#42 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by black »

Zoya wrote:
Koji dio ti nije jasan? To se ljudi trebaju jebavati u slasticarni i praviti djecu?
Seksualnost mi je normalna stvar al mislim ipak da slasticarna nije mjesto gdje cu se zvaliti, gdje ce me momak hvatati za guzu, dirati za grudi dok jedem sladoled ili pijem limunadu. Postoje za to neka druga mjesta, separei, hoteli, stanovi, auta i jos mnogo njih gdje cu svoju privatost da sacuvam i gdje cu moci "uzivati".
:thumbup: sve recheno..
sultanijaodbruneja

#43 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Zoya wrote:
Slazem se s tobom, medzutim ima objekata gdje stvarno gazde pretjeruju... nedaju ti da se poljubis (nemislim na balenje jednog po drugom), to su za mene mjesta koja nisu rezervisana za parove, i gdje se ide s prijateljima.
Zoya

#44 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Zoya »

sultanijaodbruneja wrote:
Zoya wrote:
Slazem se s tobom, medzutim ima objekata gdje stvarno gazde pretjeruju... nedaju ti da se poljubis (nemislim na balenje jednog po drugom), to su za mene mjesta koja nisu rezervisana za parove, i gdje se ide s prijateljima.
Eto bas te neki gazda izbacio ako si se poljubila jednom sa momkom. Ma daj! Kako ne razmisljate na djecu koja vas posmatraju? Stid je izgleda postala strana rijec za mnoge. Eto vala pravo ste se okrenuli zapadu, a nema ni na zapadu ono sto se kod nas desava. Sramota!
*mima*

#45 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by *mima* »

A dje pise sta su radili? Medenjaci se cokili......sta je tu lose? Jel joj zavukao ruku pod suknju?
sultanijaodbruneja

#46 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Zoya wrote:
sultanijaodbruneja wrote:
Zoya wrote:
Eto bas te neki gazda izbacio ako si se poljubila jednom sa momkom. Ma daj! Kako ne razmisljate na djecu koja vas posmatraju? Stid je izgleda postala strana rijec za mnoge. Eto vala pravo ste se okrenuli zapadu, a nema ni na zapadu ono sto se kod nas desava. Sramota!
U jednom od prethodnih postova rekla sam da su nas u Vatri upozorili.
Izbacili nas nisu ali to mi je dovoljno da takvo mjesto izbjegavam.
Kupalo

#47 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Kupalo »

Poljubac-sramota
držanje za ruku -sramota
Uskoro će i trudnica bit sramota jer svi znaju šta je radila.
Zoya

#48 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by Zoya »

Kupalo wrote:Poljubac-sramota
držanje za ruku -sramota
Uskoro će i trudnica bit sramota jer svi znaju šta je radila.
Ti fakat iz krajnosti u krajnost ides. Poljubac nije sramota, ali balenje u slasticarni jeste.Drzanje za ruke nije sramota, ali hvatanje za grudi, za guzu u po slasticarne jeste. Ovo za trudnicu zaista nemam sta da dodam.
HAVANA

#49 Re: kako se suzdržati ..fakat..

Post by HAVANA »

Niko nije ni rekao da se treba u slastičarni žvaljiti i fatati... niti će iko normalan to raditi ,ali stavljati onakve natpise i nekome nametati obrasce ponašanja a od strane jednog običnog krmka od gazde koji ne izdaje ni račune...
Nek mu mater njegova jede šampite ja neću ,kao što neću ni u BBI.
Ćeif mi da pijem pivu,nikad je nisam popio ni u jednom tržnom centru al kad mi je zabrane popio bi gajbu na zor i usput spuco po kile mortadele.
Mrzim kad mi neko nešto nameće i zabranjuje.Ufffff :evil:
sultanijaodbruneja

#50 Re: kako se suzdržati ..fakat..

slasticarna... havana... jedu mi se kolaci :D uz adekvatno tjelesno dodirivanje :skoljka:
Last edited by sultanijaodbruneja on 10/06/2009 22:15, edited 1 time in total.
Post Reply