Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:....ali gledano iskljucivo sa anatomske strane ....(ako je moguce to izdvojiti , od "ostatka" licnosti )
tj. probajte iskljuciti stvari kao sarm, nacin oblacenja, bogatstvo, obrazovanje, komunikativnost itd i tome slichno
znachi, zanima me ono sta vam je privlachno na nepoznatim zenama koje vidite na tv ili u prolazu ili u casopisima itd.....
Da li su to oci, ruke, ramena, dupe , noge, visina, misicavost, kosa, mrsavost, pivski stomak (zene nemaju pivski stomak ), ali zato imaju grudi (i to kakve ) , "ljepota" lica, zubi, brada, brkovi (zene nemaju brkove) .... itd .....
primjecujem ono sto je najbolje na curi moze to biti guza,grudi,fini ravni stomacic,lijepe noge ili prelijepo lice ili osmjeh
mada totalno otkidam na uski struk i seksi ravni preplanuli stomacic jos ako je iza dobra guza ostalo nije bitno
Eh eh eh ... ja cu sad reci pa nek sve ide u vrazju majku....ja prvo sto primjetim i sto me eventualno moze na licu mjesta zapaliti je....koza i miris koze. Kad osjetim taj miris....misli mi ...(bez obzira na situaciju i zensku osobu o kojoj se govori)....neizostavno krenu u pravcu ...zamisljanja te koze u nekim drugim kontextima i sitovacijama.... da .... zamisljanje ...jer u ovim godinama jedino to preostaje.
Stari wrote:Eh eh eh ... ja cu sad reci pa nek sve ide u vrazju majku....ja prvo sto primjetim i sto me eventualno moze na licu mjesta zapaliti je....koza i miris koze. Kad osjetim taj miris....misli mi ...(bez obzira na situaciju i zensku osobu o kojoj se govori)....neizostavno krenu u pravcu ...zamisljanja te koze u nekim drugim kontextima i sitovacijama.... da .... zamisljanje ...jer u ovim godinama jedino to preostaje.
ko o cemu, stari se opet zali....
malo subtilnije, ali se opet zali...
vidis, ja sam isto osjetljiva na mirise, ali... na muskarcima...