Ja slobode i govana...Basta wrote:Pa ko bi normalan pomislio o zajednici sa din dusmanima. Sjetite se hiljada poginulih boraca za ovu danasnju slobodu pa onda pocnite pricu o novoj Yugi.
Zali boze svakog ko je poginuo ni za sta...
Ja slobode i govana...Basta wrote:Pa ko bi normalan pomislio o zajednici sa din dusmanima. Sjetite se hiljada poginulih boraca za ovu danasnju slobodu pa onda pocnite pricu o novoj Yugi.
Cuuu "2 miliona siptara"...daxt wrote:sta ce nam 2 miliona siptara?saibaba wrote:dao je i na kosovu pa ?daxt wrote:rusija ima svoje interese u bosni,putin je vec dao instrukcijebosna je drugo
tebi najvise odgovara da se pripojite turskoj?Bassinak wrote:Kakva Jugoslavija ?
jezik pregrizli dabogda...
Pa Bosnjaci nisu uopce Slaveni
da budu u kakvim Slavijama
jeste li vi normalni?
jednom bilo, nikada se ne ponovilo...
da budem jasan, EU je isto govno.
BiH u srpsko-hrvatiji mozete zaboraviti.Luke Perry wrote:Jugoslavija ce uskrsnuti naravno samo inicijativa ce doci od strane zapadnih republika. Smatram da je vazno prije nego sto BiH postane clan te zajednice da Srbija i Hrvatska provedu sami niz godina u toj zajednici.
cuo sam da hrvati oce da vas asimiliraju i nasele po zaledju jer imaju negativan natalitet,to se vec radibihpatriot wrote:BiH u srpsko-hrvatiji mozete zaboraviti.Luke Perry wrote:Jugoslavija ce uskrsnuti naravno samo inicijativa ce doci od strane zapadnih republika. Smatram da je vazno prije nego sto BiH postane clan te zajednice da Srbija i Hrvatska provedu sami niz godina u toj zajednici.![]()
Bolje Italija, Austrija, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Turska... nego srpsko-hrvatija...
Jedino mozda Bosno-Hrvatija, ali to je trenutno u fazi analize...
Ustvari, nama odgovara da Tursku pripojimo Bosni.daxt wrote:tebi najvise odgovara da se pripojite turskoj?Bassinak wrote:Kakva Jugoslavija ?
jeste li vi normalni?
Pa ustvari mi smo ti izvorni Hrvati tako da konstatacije o asimilaciji su malkice drugoJacije u stvarnosti...daxt wrote:cuo sam da hrvati oce da vas asimiliraju i nasele po zaledju jer imaju negativan natalitet,to se vec radibihpatriot wrote:BiH u srpsko-hrvatiji mozete zaboraviti.Luke Perry wrote:Jugoslavija ce uskrsnuti naravno samo inicijativa ce doci od strane zapadnih republika. Smatram da je vazno prije nego sto BiH postane clan te zajednice da Srbija i Hrvatska provedu sami niz godina u toj zajednici.![]()
Bolje Italija, Austrija, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Turska... nego srpsko-hrvatija...
Jedino mozda Bosno-Hrvatija, ali to je trenutno u fazi analize...
Posto Bosnjaci nisu Slaveni,ti ocito nisi taj Bosnjak,posto jezik kojim pises je skoro pa ruski,vjerovatno si Rus,da ne kazem Srbin.Bassinak wrote:Kakva Jugoslavija ?
jeste li vi normalni?
daxt wrote:Da li Srbija i Bosna treba da se integrisu u novu Jugu? Pre neki dan je izasa izvestaj cia,u kome se bosna i srbija nalaze u nekoj vrsti unije 2020,koja je pod uticajem Rusije,tj nije u EU. Sta mislite o tome?
Ja ne pišem jezikom nego pismom, latinicom...kijameta wrote:Posto Bosnjaci nisu Slaveni,ti ocito nisi taj Bosnjak,posto jezik kojim pises je skoro pa ruski,vjerovatno si Rus,da ne kazem Srbin.Bassinak wrote:Kakva Jugoslavija ?
jeste li vi normalni?
ne, zasto? ja sam Bosnjak/Bosnjanin/BOsanac.tebi najvise odgovara da se pripojite turskoj?
Bosnjaci nisu Slaveni samo zato sto pricaju slavenskim jezikom. Imas ti Slavena koji govore njemacki pa su opet Slaveni. Bosnjaci su porijeklom uglavnom Iliri.Posto Bosnjaci nisu Slaveni,ti ocito nisi taj Bosnjak,posto jezik kojim pises je skoro pa ruski,vjerovatno si Rus,da ne kazem Srbin.
tzv. Hrvate iz Bosne iseliti posto su izdajnici svog naroda i drzave. isto i sa tzv. Srbima.teritorij bih nastanjen hrvatima spojiti s hrvatskom a ostalo sa srbijom, i time bi velika većina hrvata , srba i bošnjaka živjela u jednoj državi, da dodam a to sam već i napisao više puta na forumu da su bošnjaci i srbi kulturološki sličniji nego su to srbi i hrvati ili bošnjaci i hrvati.iako budimo realni, bošnjaci , hrvati i srbi morat će živjeti zajedno u bih, ma šta to značilo.
daxt wrote:Da li Srbija i Bosna treba da se integrisu u novu Jugu? Pre neki dan je izasa izvestaj cia,u kome se bosna i srbija nalaze u nekoj vrsti unije 2020,koja je pod uticajem Rusije,tj nije u EU. Sta mislite o tome?
Intelektualac sta misliš o varijanti da recimo Dalmaciju i Dalmatince, koji su po mentalitetu načinu života i geografski puno Bliže BiH i Sarajevu nego zagorcima i slavoncima, pripojimo Bosni zajedno sa dijelom srbije u kojem žive Bošnjaci..osa wrote:teritorij bih nastanjen hrvatima spojiti s hrvatskom a ostalo sa srbijom, i time bi velika većina hrvata , srba i bošnjaka živjela u jednoj državi, da dodam a to sam već i napisao više puta na forumu da su bošnjaci i srbi kulturološki sličniji nego su to srbi i hrvati ili bošnjaci i hrvati.iako budimo realni, bošnjaci , hrvati i srbi morat će živjeti zajedno u bih, ma šta to značilo.
siptari su srpske svetinjedaxt wrote:sta ce nam 2 miliona siptara?saibaba wrote:dao je i na kosovu pa ?daxt wrote:rusija ima svoje interese u bosni,putin je vec dao instrukcijebosna je drugo
Evo jos jednog Rusa.saibaba wrote:Ja ne pišem jezikom nego pismom, latinicom...kijameta wrote:Posto Bosnjaci nisu Slaveni,ti ocito nisi taj Bosnjak,posto jezik kojim pises je skoro pa ruski,vjerovatno si Rus,da ne kazem Srbin.Bassinak wrote:Kakva Jugoslavija ?
jeste li vi normalni?
Da sam juce umro ovo ne bi znao hahahahaBassinak wrote:idemo redom...ne, zasto? ja sam Bosnjak/Bosnjanin/BOsanac.tebi najvise odgovara da se pripojite turskoj?
necu nikome da se pripajami odgovara mi samo Bosna.
Bosnjaci nisu Slaveni samo zato sto pricaju slavenskim jezikom. Imas ti Slavena koji govore njemacki pa su opet Slaveni. Bosnjaci su porijeklom uglavnom Iliri. Rus nisam, Bosnjak sam a Srbin ne mogu biti. ako treba objasnit cu.Posto Bosnjaci nisu Slaveni,ti ocito nisi taj Bosnjak,posto jezik kojim pises je skoro pa ruski,vjerovatno si Rus,da ne kazem Srbin.
tzv. Hrvate iz Bosne iseliti posto su izdajnici svog naroda i drzave. isto i sa tzv. Srbima.teritorij bih nastanjen hrvatima spojiti s hrvatskom a ostalo sa srbijom, i time bi velika većina hrvata , srba i bošnjaka živjela u jednoj državi, da dodam a to sam već i napisao više puta na forumu da su bošnjaci i srbi kulturološki sličniji nego su to srbi i hrvati ili bošnjaci i hrvati.iako budimo realni, bošnjaci , hrvati i srbi morat će živjeti zajedno u bih, ma šta to značilo.
onda osloboditi Bosnjacke zemlje koje su pod okupacijom Hrvatske i SRbije. Bosna i hercegovina ne postoji, postoji samo Bosna. Hercegovina je sastavni dio Bosne kao i Usora, Podrinje itd.
Ako budemo realni,Hrvati nece uskoro 'morati' zivjeti u BiH. Idu lagano iz BiH tvojim stopama i uskoro ce svi Hrvati zivjeti u jednoj drzavi.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,00000000000000000000000000000osa wrote:teritorij bih nastanjen hrvatima spojiti s hrvatskom a ostalo sa srbijom, i time bi velika većina hrvata , srba i bošnjaka živjela u jednoj državi, da dodam a to sam već i napisao više puta na forumu da su bošnjaci i srbi kulturološki sličniji nego su to srbi i hrvati ili bošnjaci i hrvati.iako budimo realni, bošnjaci , hrvati i srbi morat će živjeti zajedno u bih, ma šta to značilo.
osa wrote:teritorij bih nastanjen hrvatima spojiti s hrvatskom a ostalo sa srbijom, i time bi velika većina hrvata , srba i bošnjaka živjela u jednoj državi, da dodam a to sam već i napisao više puta na forumu da su bošnjaci i srbi kulturološki sličniji nego su to srbi i hrvati ili bošnjaci i hrvati.iako budimo realni, bošnjaci , hrvati i srbi morat će živjeti zajedno u bih, ma šta to značilo.
Treba, Seric vec priprema serijat u Ustavu.............."da su Srebrenicani imali SERIJAT ne bi bili poklani"........daxt wrote:Da li Srbija i Bosna treba da se integrisu u novu Jugu? Pre neki dan je izasa izvestaj cia,u kome se bosna i srbija nalaze u nekoj vrsti unije 2020,koja je pod uticajem Rusije,tj nije u EU. Sta mislite o tome?