Gestures, people! :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
maccarona

Post by maccarona »

sayo, nikad se ne zalazem tako puno :D:D pogotove ne na kratkim odmorima :oops: :D
ja sam jako egoisticna osoba :oops: :D

i ne citiraj puno :D:D vec napisi i ti jednu pricicu :D
npr. kako su te obradovali majster properom :D :D :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

maccarona wrote:ah riki srculence :D , zbog takvih sitnica, ne ispadam iz takta :D
frajer je bio i vise nego spretan, zabavaljo me cijelim putem (4 sata :D) 8-) :D

jedino smo imali problema na benziskoj, mislili su da sam kidnapovana :lol: :lol: :lol: :-)
a imala sam i jednog sto mi je pio kafu sa mamom mi, takodje tuznog glasa :D:D jos uvijek :D:D
nis posebno :D:D :P

:D :D :D
haj nek nisi ispala iz brzine :D :D
fino bogme...frajer te 4 sata zabavlj'o, onako svezanu (pojasom) i zavezanih ociju:D mazohisto... :D :D

sai, ne izvlaci mi rijeci iz koMteksta :D to je bio vazan detalj u prici :D za dogadjaje koji su uslijedili :D :D
aminchev2

#28 Re: Gestures, people! :)

Post by aminchev2 »

dawn_upon_dawn wrote:Idemo dalje u spasavanju podforuma, hvala mnogopostovanoj i dragoj forumasici lady midnight na inspiraciji i mastovitosti :D

zanima me koje su vas geste oborile s nogu, da cujem... :D ne moraju biti velike, ne moraju biti spektakularne, niste morali ostati sa tom osobom.

sta pamtite? :D je li bila duhovita, romanticna, dirljiva, blesava :D

bring it on :D

ja pamtim pricu
i kroz nju da li je romantican. sta voli. sta ne voli. osjecanje prema familiji.
to mi je naj vaznije
prica
:)
dacina_curica

Post by dacina_curica »

ode i ova tema helac :-) :-) :-) :-) :-)

dao mi je svoju omiljenu majicu (crvenu, odavno izlizanu, koju je imao na sebi kada smo se upoznali) :) .....to je bilo 2 godine nakon sto smo raskinuli (otisli na oprostajnu kaficu jer sam se ja selila).....imam je jos uvijek u kutiji u ormaru (daleko od coEkovih ociju :oops: :-) )
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... d06e0ed063

suplja i romantika tamo, nemojte zachatavati pliz :D
_ambassador

Post by _ambassador »

dacina_curica wrote:ode i ova tema helac :-) :-) :-) :-) :-)

dao mi je svoju omiljenu majicu (crvenu, odavno izlizanu, koju je imao na sebi kada smo se upoznali) :) .....to je bilo 2 godine nakon sto smo raskinuli (otisli na oprostajnu kaficu jer sam se ja selila).....imam je jos uvijek u kutiji u ormaru (daleko od coEkovih ociju :oops: :-) )
a coEk, vidim, i nije bas neki posjetitelj SAX-a :D:D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

izvinjavam se za nekulturno ulijetanje sa strane
danas

Post by danas »

ehhhh :D :D mene obradovo pazljivo srocenim sms-om za rodjendan :D jes' da je zaboravio vremensku razliku :D
i probudio me u 4 ujutro... :-)

it's the thought that counts :oops: :oops: :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

karabaja-x wrote:izvinjavam se za nekulturno ulijetanje sa strane
polako, i ta zaobilaznica se moze shvatiti kao gest skretanja paznje :D

Enjoy
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_ambassador wrote:
dacina_curica wrote:ode i ova tema helac :-) :-) :-) :-) :-)

a coEk, vidim, i nije bas neki posjetitelj SAX-a :D:D
coEk ne zna nas :D :D :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

mIRCerka wrote:
karabaja-x wrote:izvinjavam se za nekulturno ulijetanje sa strane
polako, i ta zaobilaznica se moze shvatiti kao gest skretanja paznje :D

Enjoy
chill out ba mircerka
maccarona

Post by maccarona »

rikardoreis wrote:
:D :D :D
haj nek nisi ispala iz brzine :D :D
fino bogme...frajer te 4 sata zabavlj'o, onako svezanu (pojasom) i zavezanih ociju:D mazohisto... :D :D
mah, sva sam izmislila :roll: :D sorry :D:D gledam puno TV :oops: :D
kome je poznata serija "the king of queens" :D vidio je slicnu scenu :lol: :-)

a sad bez zezzzze :D:D

sjecam se, bio je rat :oops: :roll: i moj tadasnji dragi :oops: mi donio cokoladu :shock: :shock: :shock: ja se obradovalaaaaaaaaaaa :D:D boaaaaaaa, cokolada :D taman mi hormoni tada pi*dili :-) kontam kako cu je smandzat :roll:
ali mi padne na pamet , da on ima malog bracu :D:D i pitam ga , da li ima za brata jednu ( ono jedno vrijeme nije bilo nicega, djeca lizala secer, ako su imala srece :sad: ) ...kaze nemam , samo jedna bila :-) donio tebi :) jaooooooo, e mene nesto obuzeeee :D bla, bla itd :D:D
naravno poslala sam je malom braci, a meni su ostala sjecanja :oops: :D
fuj, ne volim kad postanem sentimentalna :x :D

( al sve mu nesto ne vjerujem , kontam on je smandzo usput :lol: , joj jes bio ljut kad sam mu to reeeeeeeeeeekla :lol: )

sad mi na ovom forumu niko nista vise ne vjeruje :roll: :D :D :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

de ba macco, pricaj o tom tipu tuznog glasa, sto je sa tvojom mamom pio kafu :oops:
maccarona

Post by maccarona »

pa to je bio taj :D
Zhaba

Post by Zhaba »

hmm Mr. X mi je napravio "spontano" cvijet od cigare nekako mi je to bilo milion puta draze nego da mi je kupio buket ruza...

Mr. Y je presao 1000 km samo da me vidi na tren...

Mr. Z je samo 120 km presao ali zato me je oborio s nona kad mi je lice u ruke uzeo, duboko u oci pogledao i njezno mi nosic poljubio (a covjeku preko 2 m i 100 kg) ...uhhh jos uvijek se topim kad pomislim na to
maccarona

Post by maccarona »

aman, koji su ti misteri :roll: ja imala samo jednog, sa cokojadom :roll:

:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

cek, cek i moj je tadasnji momak, danasnji muz, znao sjest u avion i doc :D
Samo, moj ponekad navrati na sa-x, pa ne bih detalje :D
danas

Post by danas »

maccarona wrote: sad mi na ovom forumu niko nista vise ne vjeruje :roll: :D :D :D :D
unisti si reputaciju :D :D jednom cokoladom :lol: :lol: :P
maccarona

Post by maccarona »

jedna od ove dvije price je istina :D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

maccarona wrote:aman, koji su ti misteri :roll: ja imala samo jednog, sa cokojadom :roll:

:D
pa ovo su samo Mr. koji su mi posebni bili ili koji su mi jos uvijek posebni ono drugo neam razlog spominjati :wink:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

maccarona wrote:
naravno poslala sam je malom braci, a meni su ostala sjecanja
macco vjerujem ti sve osim ovoga :P :D :kiss:
maccarona

Post by maccarona »

zaista :D:D tebe niko ne moze nasamariti :D:D :P
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:svaki put kad pokaze da nije kukavica...
oridzinalno :D i istinito :D

uh ja imam ovih prica i pricica....ili sam nailazila na extra fine tipove, ili sam ja pravo "laka" :lol: :D

prije par godina, neka drama bitna utakmica finale ovog ili onog prvenstva...naravno fudbal u pitanju, a njemu fudbal ko kisik bitan.....on se dogovorio s ekipom da gledaju utakmicu....ja se razbolila ko chuko, zavatrila (temperatura preko 39), svaki misic boli, ne mogu se s kreveta pomaknuti, ali mu poruke saljem kao da je sve ok (koliko sam mogla tipke nabosti)....da bi on neposredno prije utakmice nazvao, cuo mi glas i momentalno sjeo u auto i pojavio mi se na vratima sa pola apoteke....onda je uslijedilo pravljenje cajeva, tetosenje, a meni vise njega zao bilo nego mene :roll: jedva sam ga ubjedila da upali TV i kod mene utakmicu gleda....poslije kad god bi me naljutio fokusirala sam se na geste te vrste i puno brze bih se odljutila :D

nedavno na kubi u prici s tipom kojeg sam tek upoznala onako spomenem da nisam nikad mlijeko mladog kokosa probala, da bi on iduce jutro u 6 ustao da uhvati bastovana i da mu lovu da mi donese svjez kokos za dorucak :D mene takve stvari impresioniraju :D
Zhaba

Post by Zhaba »

prva prica nista posebno to je stvar koju ocekujem ali zato druga prica bas slatka ipak valja ustati u 6 :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zhaba wrote:prva prica nista posebno to je stvar koju ocekujem ali zato druga prica bas slatka ipak valja ustati u 6 :D
ne znam vala da bih i ja u 6 ustala haha :D a ovaj prvi, nije me nista brze ozdravio time sto nije utakmicu gledao s jaranima, ja kad sam bolesna ionako uglavnom sve prespavam, samo eto sto mi je bilo ugodnije kad me neko pazi :D u mojim ocima je to bila velika gesta zato sto znam njega i znam sta njemu fudbal znaci, a u tom momentu nismo nesto dugo bili zajedno :D za mene je to romantika i to su mi velike geste, kad znas da je ta druga osoba spremna odreci se i jako bitnih stvari zbog tebe....a u drugom slucaju kao sto vec par forumasica pomenu, kad pokaze da slusa sta pricam :lol: :lol: :lol: :D
Post Reply