ja sam jako egoisticna osoba
i ne citiraj puno
npr. kako su te obradovali majster properom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
maccarona wrote:ah riki srculence, zbog takvih sitnica, ne ispadam iz takta
![]()
frajer je bio i vise nego spretan, zabavaljo me cijelim putem (4 sata)
![]()
![]()
jedino smo imali problema na benziskoj, mislili su da sam kidnapovana![]()
![]()
![]()
![]()
a imala sam i jednog sto mi je pio kafu sa mamom mi, takodje tuznog glasa:D jos uvijek
:D
nis posebno:D
dawn_upon_dawn wrote:Idemo dalje u spasavanju podforuma, hvala mnogopostovanoj i dragoj forumasici lady midnight na inspiraciji i mastovitosti
zanima me koje su vas geste oborile s nogu, da cujem...ne moraju biti velike, ne moraju biti spektakularne, niste morali ostati sa tom osobom.
sta pamtite?je li bila duhovita, romanticna, dirljiva, blesava
bring it on
a coEk, vidim, i nije bas neki posjetitelj SAX-adacina_curica wrote:ode i ova tema helac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dao mi je svoju omiljenu majicu (crvenu, odavno izlizanu, koju je imao na sebi kada smo se upoznali).....to je bilo 2 godine nakon sto smo raskinuli (otisli na oprostajnu kaficu jer sam se ja selila).....imam je jos uvijek u kutiji u ormaru (daleko od coEkovih ociju
![]()
)
coEk ne zna nas_ambassador wrote:a coEk, vidim, i nije bas neki posjetitelj SAX-adacina_curica wrote:ode i ova tema helac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dao mi je svoju omiljenu majicu (crvenu, odavno izlizanu, koju je imao na sebi kada smo se upoznali).....to je bilo 2 godine nakon sto smo raskinuli (otisli na oprostajnu kaficu jer sam se ja selila).....imam je jos uvijek u kutiji u ormaru (daleko od coEkovih ociju
![]()
)
:D
chill out ba mircerkamIRCerka wrote:polako, i ta zaobilaznica se moze shvatiti kao gest skretanja paznjekarabaja-x wrote:izvinjavam se za nekulturno ulijetanje sa strane
Enjoy
mah, sva sam izmislilarikardoreis wrote:
![]()
![]()
![]()
haj nek nisi ispala iz brzine![]()
![]()
fino bogme...frajer te 4 sata zabavlj'o, onako svezanu (pojasom) i zavezanih ociju:D mazohisto...![]()
![]()
macco vjerujem ti sve osim ovogamaccarona wrote:
naravno poslala sam je malom braci, a meni su ostala sjecanja
oridzinalnodanas wrote:svaki put kad pokaze da nije kukavica...
ne znam vala da bih i ja u 6 ustala hahaZhaba wrote:prva prica nista posebno to je stvar koju ocekujem ali zato druga prica bas slatka ipak valja ustati u 6