Ma kako da se skontam s nekim kome sam "uletila" u auto....bas bi bila romanticna prica za kasnije kako smo se upoznali...."Stojim ja tako na semaforu i uleti ona..." Jao blamaBosanac sa dna kace wrote:i sta bi skontal se sa frajerom?Dena wrote:Malo poduza prica, ali jednom dosla ja busom iz Zagreba, umorna ko pas i znajuci taxisticku elitu koja radi na onom standu predjem ulicu i zaustavim taxi....u medjuvremenu nazovem mamu da javim da sam stigla, okrenem se kazem covijeku adresu i nastavim pricati. Jos ja krenula da sjednem nazad kao inace, a on mi govori, ma hajde napred!
I tako ja zavrsila sa mamom, pocne on mene ispitivati ko sam, kako se zovem, koliko mi je godina....Ja kontam "ja drustvenog taxiste", ali prihvatim ja to se ko zezu i uzvrtim istom mjerom, fol kako se on zove, koliko je njemu godina...
Dosli pred kucu, ja izvadila novcanik gledam po autu trazim taximetar i nigdje ga. Opet skontam mozda je neki "divllji" sto vozi za 5KM....Pitam ga koliko sam duzna, frajer se okrene prema meni, kaze:
"Svega ti, licim li ti ja na taxistu"?
Pogledam ga, mlad momak....odjelo...
Kazem ja njemu:
"Pa zar nisi"?
Kaze on: "Pa nisam"
Ja se zijanila....
"Pa zasto si stao?!"
Kaze: "Pa ja stao na crveno i ti uletila"![]()
Oooooo kako me bilo sramota......moguce da sam ja od silog umora vidjela taxi ispred ili iza njega i samo usla u auto.....
Jos sam dobro i prosla![]()
![]()
najponižavajuće iskustvo
- Dori
-
mamica papucarka
meni fakat romanticnoDena wrote:Ma kako da se skontam s nekim kome sam "uletila" u auto....bas bi bila romanticna prica za kasnije kako smo se upoznali...."Stojim ja tako na semaforu i uleti ona..." Jao blamaBosanac sa dna kace wrote:i sta bi skontal se sa frajerom?Dena wrote:Malo poduza prica, ali jednom dosla ja busom iz Zagreba, umorna ko pas i znajuci taxisticku elitu koja radi na onom standu predjem ulicu i zaustavim taxi....u medjuvremenu nazovem mamu da javim da sam stigla, okrenem se kazem covijeku adresu i nastavim pricati. Jos ja krenula da sjednem nazad kao inace, a on mi govori, ma hajde napred!
I tako ja zavrsila sa mamom, pocne on mene ispitivati ko sam, kako se zovem, koliko mi je godina....Ja kontam "ja drustvenog taxiste", ali prihvatim ja to se ko zezu i uzvrtim istom mjerom, fol kako se on zove, koliko je njemu godina...
Dosli pred kucu, ja izvadila novcanik gledam po autu trazim taximetar i nigdje ga. Opet skontam mozda je neki "divllji" sto vozi za 5KM....Pitam ga koliko sam duzna, frajer se okrene prema meni, kaze:
Kazem ja njemu:
"Pa zar nisi"?
Ja se zijanila....
"Pa zasto si stao?!"
Oooooo kako me bilo sramota......moguce da sam ja od silog umora vidjela taxi ispred ili iza njega i samo usla u auto.....
Jos sam dobro i prosla![]()
![]()
-
pinkzelena
Ima i kod mene toga kilu
,al sjećam se jednom u osnovnoj..ljeto bilo,izašla s drugaricom da prošetam,puno raje kroz Čaršiju i u po frke me golub,ili neka druga ptica tako kvalitetno posra posred glave..na sami razdjeljak,a ja kosu tek oprala
..
I da bude sve gore..ono govno friško..cijedi se..drugarica se hvata za stomak od smijeha,ljudi svi koji su vidjeli također..ja pucam od muke..ono se cijedi niz kosu..i trči brzinski do česme na Begovoj džamiji da probam očistiti.Fazon je što sam posrane glave morala stići do česme,nema ko se nije okrenuo.Na kraju sam ipak morala kući,direkt kupatilo.

I da bude sve gore..ono govno friško..cijedi se..drugarica se hvata za stomak od smijeha,ljudi svi koji su vidjeli također..ja pucam od muke..ono se cijedi niz kosu..i trči brzinski do česme na Begovoj džamiji da probam očistiti.Fazon je što sam posrane glave morala stići do česme,nema ko se nije okrenuo.Na kraju sam ipak morala kući,direkt kupatilo.
-
mostarac
ja sam mislio da se ovakve stvari samo choopki desavajuDena wrote:Malo poduza prica, ali jednom dosla ja busom iz Zagreba, umorna ko pas i znajuci taxisticku elitu koja radi na onom standu predjem ulicu i zaustavim taxi....u medjuvremenu nazovem mamu da javim da sam stigla, okrenem se kazem covijeku adresu i nastavim pricati. Jos ja krenula da sjednem nazad kao inace, a on mi govori, ma hajde napred!
Kazem ja njemu:
"Pa zar nisi"?
Ja se zijanila....
"Pa zasto si stao?!"
Jos sam dobro i prosla
Ovo tako na nju lici da nije normalno
- Bosanac sa dna kace
ja fakat imam toga jednu ogromnu listu.... 
- cHupjahalic@
nasla nesto od svojih gluposti zabiljezeno pa evo da kopiram pa procitajte
ja sam jednom tako otisla kod doktora
isla na neke kontrole, ne znam sta je bilo u pitanju ali uglavnom vadili mi krv i tako to.
i odem ja poslije kod svog doktora nakon svih tih kontrola i pita me da li sam ja licno dobila rezultate od te laboratorije.
kazem ja, onako sva vesela i sa osmjehom da jesam.
kaze meni doktorica: vidim po osmjehu da su rezultati negativni.
ja njoj; ma jok, nisu negativni, SVE pozitivno.
i zena se onako zagleda ozbiljno u mene, ne konta sto se smijem ako je sve pozivitno.
kaze ona: jel mislis pozitivno na normalan nacin a ne na "medicinski"?
i tek tada ja skonta sta sam joj rekla...

ja sam jednom tako otisla kod doktora
isla na neke kontrole, ne znam sta je bilo u pitanju ali uglavnom vadili mi krv i tako to.
i odem ja poslije kod svog doktora nakon svih tih kontrola i pita me da li sam ja licno dobila rezultate od te laboratorije.
kazem ja, onako sva vesela i sa osmjehom da jesam.
kaze meni doktorica: vidim po osmjehu da su rezultati negativni.
ja njoj; ma jok, nisu negativni, SVE pozitivno.
i zena se onako zagleda ozbiljno u mene, ne konta sto se smijem ako je sve pozivitno.
kaze ona: jel mislis pozitivno na normalan nacin a ne na "medicinski"?
i tek tada ja skonta sta sam joj rekla...
- cHupjahalic@
dio 2 da kopiram od svojih gluposti
prije par godina odem na odmor u Bosni i provedem dug period kod tetke.
U komsiluku se svi slagali fino, jedino je bila porodica u jednoj kuci sto nisu uopste bili zainteresovani da se druze, pozdravljaju i sa kim od komsija. Ako vide nekoga odmah trce u kucu
i sl.
Tako se ja zaputim do trgovine, prolazim pored kuce od te porodice, vani stoji covjek... Gleda u mene, smjeska se i kaze: oooooooooo kako si, ne vidjas se zadnjih dana?
A ja sva presretna
, u tom momentu odmah mi proslo kroz glavu kako cu se tetki pohvaliti da su se meni komsije javile
, odgovorim covjeku: Dobro sam, hvala na pitanju, kako ste vi?
U tom momentu cujem glas drugog covjeka iza mene, odgovara tom "komsiji": dobro sam, evo krenuo do tebe rodjak.
Molila sam da se zemlja otvori i da propa`nem.

U komsiluku se svi slagali fino, jedino je bila porodica u jednoj kuci sto nisu uopste bili zainteresovani da se druze, pozdravljaju i sa kim od komsija. Ako vide nekoga odmah trce u kucu
Tako se ja zaputim do trgovine, prolazim pored kuce od te porodice, vani stoji covjek... Gleda u mene, smjeska se i kaze: oooooooooo kako si, ne vidjas se zadnjih dana?
A ja sva presretna
U tom momentu cujem glas drugog covjeka iza mene, odgovara tom "komsiji": dobro sam, evo krenuo do tebe rodjak.
Molila sam da se zemlja otvori i da propa`nem.
- cHupjahalic@
evo treca glupost da je kopiram (sve kopiram, sacuvano
):
stanovala ja u gradicu udaljen od glavnog grada oko 20-ak km i vecinom dolazila u Oslo vozom.
citav dan setkala se gradom, dodje vrijeme da idem kuci, zaputim se prema zeljeznickoj. Na ulazu prema peronu stajao je kondukter/ kontrolor, izvadim ja pare da kupim kartu i kazem mu gdje cu.
Kaze kondukter: to kosta 34 krone.
Ja njemu: Zar je to od jutros poskupilo?
Kaze on: Nije, cijena je tolika.
Ja njemu: Pa, ja jutros platila 6 krona manje
Kaze kondukter: Onda ti je pogresno naplatio.
Ja njemu
: Pa, nije samo jutros, nego evo preko godinu dana mi svi toliko naplacuju.
Kaze on: Onda su ti svi pogresno naplacivali.
Sta cu, vidim da je tvrdoglav, hoce 34 krone i tacka.
Platim, uputim se prema vozu i sjednem.
Tek tada skontala da sam ja njemu rekla da idem bas do te stanice za koju je cijena 34 krone, nisam mu rekla tacno ime stanice.

stanovala ja u gradicu udaljen od glavnog grada oko 20-ak km i vecinom dolazila u Oslo vozom.
citav dan setkala se gradom, dodje vrijeme da idem kuci, zaputim se prema zeljeznickoj. Na ulazu prema peronu stajao je kondukter/ kontrolor, izvadim ja pare da kupim kartu i kazem mu gdje cu.
Kaze kondukter: to kosta 34 krone.
Ja njemu: Zar je to od jutros poskupilo?
Kaze on: Nije, cijena je tolika.
Ja njemu: Pa, ja jutros platila 6 krona manje
Kaze kondukter: Onda ti je pogresno naplatio.
Ja njemu
Kaze on: Onda su ti svi pogresno naplacivali.
Sta cu, vidim da je tvrdoglav, hoce 34 krone i tacka.
Platim, uputim se prema vozu i sjednem.
Tek tada skontala da sam ja njemu rekla da idem bas do te stanice za koju je cijena 34 krone, nisam mu rekla tacno ime stanice.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ja sam jednom kad sam bio mali glavom spuco u banderu, toliko je odjeknulo da su se ljudi s druge strane ceste okretali
- tech10
Ja sam se jednom, u skolskom dvoristu, zaletio da nogom spucam u drvo i stresem sa lisca kapljice kise koja je tek prestala da pada na grupu koka koje su stajale ispod i nesto diskutovale, okliznuo se na list, promasio drvo i sa obje noge opkoracio deblo, punom snagom odvalio sa "privatnim dijelovima" da sam otkrio novu galaksiju, a one blijedo gledaju i cude se sta je ovoj budali. 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
tech10 wrote:Ja sam se jednom, u skolskom dvoristu, zaletio da nogom spucam u drvo i stresem sa lisca kapljice kise koja je tek prestala da pada na grupu koka koje su stajale ispod i nesto diskutovale, okliznuo se na list, promasio drvo i sa obje noge opkoracio deblo, punom snagom odvalio sa "privatnim dijelovima" da sam otkrio novu galaksiju, a one blijedo gledaju i cude se sta je ovoj budali.
-
mamica papucarka
a jel se pika upadanje u saht

-
FFK as Lucy01
Meni bi trebala baska tema samo za mene
Osim onog telefonskog poziva...khm, khm...
kad se izblamira pred rodjenim ocem, jednom sa bila u kupovini sa muzem na mall-u i naletim na rasprodaju u nekoj prodavnici intimnog rublja. Posto je bilo "buy one, get one fre" a ovi u US znaju o cemu pricam
, razletim se ja po prodavnici i muzu naravno dosadilo da ceka. Kaze on, odoh ja napolje u auto, a ti dodji kad zavrsis....reko dobro.
I kupim ti ja punu kesu gaca i grudnjaka, ma sve prva liga...a platim samo za pola, sto je jos bolje i krenem na parking. Znajuci gdje smo parkirali (a parking je ogroman, vjerovatno moze stati 500-800 auta), ja pravo u auto, otvorim vrata i pocnem vaditi stvari iz kese i pokazivati muzu. Kazem ja njemu "sta si se usutario, jel' ti se svidja" kad cojk rece "svidja mi se" ja skontam da nije mog cojka glas
...ja usla u tudje auto, s tudjim cojkom i jos mu pokazala gace i grudnjake...
Izlazim ja iz auta, izvinjavam se, mijenjam boja, a onaj moj doleti s autom pred mene. Kaze, djes' ti bona, ja te gledam kako prodje i sjede u tudje auto
....frajer pomjerio auto blize vratima, da mu hanuma ne hoda puno
a ja naravno zapucala ne gledajuci od uzbudjenja,s novim gacama 
Desavanje II
Izasla ja na pauzu vani dok sam pusila, kad napolju samo ja i jedan menadzer...stariji cojk (jedno 55-60)...i sjedimo mi tako, ja na jednom kraju, on na drugom....kad cojk prde ko konj
....a meni neprijatno k'o da sam ja
Desavanje III
Otisla ja u WC i kad sam zakljucavala vrata vidim ja da ono hebe za zakljucavanje nesto nije u redu. Haj' reko nije big deal. Kad sam posla da izadjem, ne moze
....ne mozes otkljucati da si pita bozija. Ja na kraju pocnem da dozivam HELP
. Joj jest me bilo stid kad su doveli security da me izvade iz hale

I kupim ti ja punu kesu gaca i grudnjaka, ma sve prva liga...a platim samo za pola, sto je jos bolje i krenem na parking. Znajuci gdje smo parkirali (a parking je ogroman, vjerovatno moze stati 500-800 auta), ja pravo u auto, otvorim vrata i pocnem vaditi stvari iz kese i pokazivati muzu. Kazem ja njemu "sta si se usutario, jel' ti se svidja" kad cojk rece "svidja mi se" ja skontam da nije mog cojka glas
Izlazim ja iz auta, izvinjavam se, mijenjam boja, a onaj moj doleti s autom pred mene. Kaze, djes' ti bona, ja te gledam kako prodje i sjede u tudje auto
Desavanje II
Izasla ja na pauzu vani dok sam pusila, kad napolju samo ja i jedan menadzer...stariji cojk (jedno 55-60)...i sjedimo mi tako, ja na jednom kraju, on na drugom....kad cojk prde ko konj
Desavanje III
Otisla ja u WC i kad sam zakljucavala vrata vidim ja da ono hebe za zakljucavanje nesto nije u redu. Haj' reko nije big deal. Kad sam posla da izadjem, ne moze
-
mamica papucarka
[quote="Lucy01"]Meni bi trebala baska tema samo za mene
kad se izblamira pred rodjenim ocem, jednom sa bila u kupovini sa muzem na mall-u i naletim na rasprodaju u nekoj prodavnici intimnog rublja. Posto je bilo "buy one, get one fre" a ovi u US znaju o cemu pricam
, razletim se ja po prodavnici i muzu naravno dosadilo da ceka. Kaze on, odoh ja napolje u auto, a ti dodji kad zavrsis....reko dobro.
....frajer pomjerio auto blize vratima, da mu hanuma ne hoda puno
meni se slicno desilo, s tim da sam ja stala pred auto u pravila sklekove u snijegu:lol:
Kako je napadalo nisam skontala da nije muz, nego nekakav Svabo
meni se slicno desilo, s tim da sam ja stala pred auto u pravila sklekove u snijegu:lol:
Kako je napadalo nisam skontala da nije muz, nego nekakav Svabo
-
Vozdra_123
ne znam da je mene bilo sram koliko je bilo tu drugu osobu
ja i cura u nekom finom malom restoranu, samo 2 wc-a, znaci i muski i zenski koriste iste
ja u wc, za steku, otvorim vrata , kad zenska sa gacama dole dize se sa wc solje, ona vrisnu, ja i'm sorry i brze bolje zatvorim vrata i u bijeg
glupaca nije zakljucala vrata
ja i cura u nekom finom malom restoranu, samo 2 wc-a, znaci i muski i zenski koriste iste
ja u wc, za steku, otvorim vrata , kad zenska sa gacama dole dize se sa wc solje, ona vrisnu, ja i'm sorry i brze bolje zatvorim vrata i u bijeg
glupaca nije zakljucala vrata
- Bosanac sa dna kace
ih sta se puta to desilo, jos kad su izisli mobiteli, pa slusalice na mobitelimacHupjahalic@ wrote:dio 2 da kopiram od svojih gluposti![]()
![]()
U komsiluku se svi slagali fino, jedino je bila porodica u jednoj kuci sto nisu uopste bili zainteresovani da se druze, pozdravljaju i sa kim od komsija. Ako vide nekoga odmah trce u kucui sl.
A ja sva presretna, u tom momentu odmah mi proslo kroz glavu kako cu se tetki pohvaliti da su se meni komsije javile
![]()
![]()
, odgovorim covjeku: Dobro sam, hvala na pitanju, kako ste vi?
U tom momentu cujem glas drugog covjeka iza mene, odgovara tom "komsiji": dobro sam, evo krenuo do tebe rodjak.![]()
![]()
Molila sam da se zemlja otvori i da propa`nem.![]()
![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
KLucy01 wrote:Meni bi trebala baska tema samo za mene![]()
Osim onog telefonskog poziva...khm, khm...kad se izblamira pred rodjenim ocem, jednom sa bila u kupovini sa muzem na mall-u i naletim na rasprodaju u nekoj prodavnici intimnog rublja. Posto je bilo "buy one, get one fre" a ovi u US znaju o cemu pricam
I kupim ti ja punu kesu gaca i grudnjaka, ma sve prva liga...a platim samo za pola, sto je jos bolje i krenem na parking. Znajuci gdje smo parkirali (a parking je ogroman, vjerovatno moze stati 500-800 auta), ja pravo u auto, otvorim vrata i pocnem vaditi stvari iz kese i pokazivati muzu. Kazem ja njemu "sta si se usutario, jel' ti se svidja" kad cojk rece "svidja mi se" ja skontam da nije mog cojka glas![]()
![]()
![]()
![]()
Izlazim ja iz auta, izvinjavam se, mijenjam boja, a onaj moj doleti s autom pred mene. Kaze, djes' ti bona, ja te gledam kako prodje i sjede u tudje auto....frajer pomjerio auto blize vratima, da mu hanuma ne hoda puno
Desavanje II![]()
Izasla ja na pauzu vani dok sam pusila, kad napolju samo ja i jedan menadzer...stariji cojk (jedno 55-60)...i sjedimo mi tako, ja na jednom kraju, on na drugom....kad cojk prde ko konj....a meni neprijatno k'o da sam ja
![]()
![]()
Desavanje III
Otisla ja u WC i kad sam zakljucavala vrata vidim ja da ono hebe za zakljucavanje nesto nije u redu. Haj' reko nije big deal. Kad sam posla da izadjem, ne moze....ne mozes otkljucati da si pita bozija. Ja na kraju pocnem da dozivam HELP
. Joj jest me bilo stid kad su doveli security da me izvade iz hale
![]()
kraljice sto ne zapocnes kakav show dje, zaradila bi love, sapni seb dje na rame il u kosu kakvu kameru
P.S. nisam znao da si udata