Tek je ovo "biser". Trebali smo se svi prodati balkanskom koljacu, onda smo onako coporativno mogli graditi drvena sela do Tokija.PalaSa Marsa wrote:Koga, cega, sta, kuda, i sta ima?mofo33 wrote:prolupao ili ne
niko od ovdje prisutnih nije ni do koljena mu![]()
osim u pljuvanju...
Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#26 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
- Vitamin C
#27 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ma dajte, ljudi, nije on toliki četnik kolikim se čini. 
The fish knows everything.
The fish knows everything.
- Chisum
#28 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Pa zar opet tema o ovom zglavkaru? Nema potrebe, zaista.
- Latina
#29 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
A i dobro mu stoji ova gore seljak-uniforma, neko mu po meri skrojio ocigledno. Nekako mu lezi i uz izraz lica. Cista poezija u desetercu.Vitamin C wrote:Ma dajte, ljudi, nije on toliki četnik kolikim se čini.![]()
- tamara*
#30 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Kusta bolna tačka
Nađe se poneko i ko ga voli, evo samo jedan malecki dio ekipe
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 10&t=62616
Nađe se poneko i ko ga voli, evo samo jedan malecki dio ekipe
Last edited by tamara* on 30/05/2009 11:10, edited 1 time in total.
- Vitamin C
#31 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Slobodna je, otvorena i izražajna (ali pitanje je šta izražava). Svakako, ja sam otpisao ove što su nas otpisali, tako da više ne dumam o njima, bar ne sa te političkije strane. No, šta ćemo sa ovima što dolaze kod nas? Došao je taj famozni trideseti maj. Neke novosti?Latina wrote:A i dobro mu stoji ova gore seljak-uniforma, neko mu po meri skrojio ocigledno. Nekako mu lezi i uz izraz lica. Cista poezija u desetercu.
-
callmethebreeeze
#32 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
voljeli mi ili ne voljei kusturicu ovaj potez mu nije los...

- Latina
#33 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ni ja ne mogu spavati zbog njega, hem je "nadzemaljski" i "eterican", hem mi zao Johnny Depp-a sto ima tripove tipa Folie a Deux. Brinem se veoma. I zeljno ocekujem razvoj dogadjaja - showbusiness a la Balcanica ( tu ti je i odgovor na pitanje br 2 ).Vitamin C wrote: Slobodna je, otvorena i izražajna (ali pitanje je šta izražava). Svakako, ja sam otpisao ove što su nas otpisali, tako da više ne dumam o njima, bar ne sa te političkije strane. No, šta ćemo sa ovima što dolaze kod nas? Došao je taj famozni trideseti maj. Neke novosti?
- Chisum
#34 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Eto, uhvatite se za ruke, il' za sta vec, i volite ga do kraja svijeta... Samo sto dalje odavdje.tamara* wrote:Kusta bolna tačka![]()
Nađe se poneko i ko ga voli, evo samo jedan malecki dio ekipe![]()
- Latina
#35 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ima se, moRHe se.callmethebreeeze wrote:voljeli mi ili ne voljei kusturicu ovaj potez mu nije los...
![]()
Jesi li ispucao sve varijante troprstasa btw ? Mislim ako nisi, ova tema je zgodna za tu vrstu uradaka.
- dada-bis
#36 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
.....
Last edited by dada-bis on 27/09/2009 16:01, edited 1 time in total.
- madner
#37 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Nakon sto je 25 godina zivio od etno fola, perja i cigana odlucio je da ekspandira biznis sa filma na turizam. 
-
oldplague
#38 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ne kontaš ti ba, čovjek je antiglobalist.madner wrote:Nakon sto je 25 godina zivio od etno fola, perja i cigana odlucio je da ekspandira biznis sa filma na turizam.
- Latina
#39 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.madner wrote:Nakon sto je 25 godina zivio od etno fola, perja i cigana odlucio je da ekspandira biznis sa filma na turizam.
p.s. @calmthebreeze, preletila sam preko tvog posta, sorry. Troprtstase " all o'er the worl' " nam je prezentirao @chuchumbamayumbe. Ovde nas moze nastaviti odusevljavati, a mi cemo da padamo u trans.
Last edited by Latina on 30/05/2009 11:45, edited 1 time in total.
- madner
#40 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Jasta je, gdje su sada oni misevi sto su nas bombardovali losim filmovima, ciganima i perjem koje leti.oldplague wrote:Ne kontaš ti ba, čovjek je antiglobalist.madner wrote:Nakon sto je 25 godina zivio od etno fola, perja i cigana odlucio je da ekspandira biznis sa filma na turizam.![]()
- tamara*
#41 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ma kakav Kusta, kakav Dep, kakvi bakračiLatina wrote: Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.
Mahala-x.com najbolje zna o umjetnosti
- Latina
#42 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Zamisli.tamara* wrote:Ma kakav Kusta, kakav Dep, kakvi bakračiLatina wrote: Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.![]()
Mahala-x.com najbolje zna o umjetnosti![]()
A i Oskar imamo. Sta se moze.
- tamara*
#43 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Pa gdje Danis ode 
-
frla
- Latina
#45 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Hvala ti sto me ni krivu ni duznu svrsta u mahalu, time si mi dosta rekla o sebi. Nego, je li ti smatras normalnim da odrastao covjek kaze da bi za ( bilo koga ) skocio s Ajfelovog Tornja ? Johny Depp je imao problema s mentalnim zdravljem to je opstepoznato, Nemanjino mentalno zdravlje je takodje upitno. Niko za to nije kriv, ponajmanje oni sami. Mi ti takodje nismo krivi ako to ne vidis, covjek ne zivi u realnom svijetu, to je valjda ocigledno. Vrijedjanje je pocelo od @mofo33 da te podsjetim, a evo i ti si se pridruzila. Super.tamara* wrote:Ma kakav Kusta, kakav Dep, kakvi bakračiLatina wrote: Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.![]()
- Latina
- Chisum
#47 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Da je tri puta Dep i nazad, ne moze ga znati ko mi...tamara* wrote:Ma kakav Kusta, kakav Dep, kakvi bakračiLatina wrote: Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.![]()
Mahala-x.com najbolje zna o umjetnosti![]()
A ti uzivaj, rekoh ti. Tu gdje si.
Nego, kad vec pomenu Depa... Kako ono rece Kusta u direktnom javljanju iz Pariza, koje smo svi imali priliku cuti, onih prvih dana rata kada je Sarajevo gorilo... Da parafraziram:
"... Ja sam u diektnom kontaktu sa Tom Kruzom, Depardjeom, DZONI DEPOM, sa Fej Danavej i jos tri svjetska oskarovca... i oni ce se ovih dana obratiti Sarajlijama i reci im kako dijele sa njima njihovu bol i da su s njima, jer i oni znaju da granate padaju na Sarajevo i cak i oni znaju da SU TO POTEZI OCAJNIKA, DIVLJASTVA I BIJEDNIKA... i rekao sam im da onaj KOJI RUSI SARAJEVO JE ONAJ KOJI U NJEMU VISE NE ZELI DA ZIVI...."
Nekada to... danas divljastvu,ocaju i bijednicima sklada i stihove.
Dakle... uzivaj u ovoj slini, znam i zasto uzivas... samo sto dalje od nas, majke ti.
Zar je potrebno jos bilo sta reci kada se pomene ovo veliko NISTA od covjeka?!:)
-
frla
#48 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Vidi ovo:Latina wrote:Sve u jednom covjeku.![]()
( ne tebi @frla)
ciao

Na šta čovjek može spasti ... jadan on sad mora biti veci srbin od srbina a to je težak posao ... nikad ga srbi nece voliti niti prihvatiti kao svoga ... uvjek ce biti za njih balija ... ma koliko god da se jadnik trudio da se dokaze ... uzaludano mu je ... da dragi Bog sacuva i sakloni ...
-
callmethebreeeze
#49 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
a ti se bas onako fino i parlamentarno ponasas... uvazavas tudje misljenje i ne lijepis etikete bez osnova.Latina wrote:Hvala ti sto me ni krivu ni duznu svrsta u mahalu, time si mi dosta rekla o sebi. Nego, je li ti smatras normalnim da odrastao covjek kaze da bi za ( bilo koga ) skocio s Ajfelovog Tornja ? Johny Depp je imao problema s mentalnim zdravljem to je opstepoznato, Nemanjino mentalno zdravlje je takodje upitno. Niko za to nije kriv, ponajmanje oni sami. Mi ti takodje nismo krivi ako to ne vidis, covjek ne zivi u realnom svijetu, to je valjda ocigledno. Vrijedjanje je pocelo od @mofo33 da te podsjetim, a evo i ti si se pridruzila. Super.tamara* wrote:Ma kakav Kusta, kakav Dep, kakvi bakračiLatina wrote: Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.![]()
ponovicu. potez mu je dobar jer radi nesto konkretno na ocuvanju prirode i unapredjuje ekoloski turizam. eh, sad, sto nas malo svrbi, bez da zelimo priznati, sto kusta ovo ne radi na bjelasnici, to je drugi par opanaka.
- Chisum
#50 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Niti je 1000 projekata ekoloskog turizma dovoljno da mu sapere govna s lica, a bogami ni da mu pomogne da dostigne Danisa - covjeka.