patrius wrote:Cisto sumnjam da zene i muskarci(skupno)pricaju o sex-u,pa makar se radilo i o "najrazuzdanijem" derneku.Eventualno poneka b(r)ezobrazna upadica,doskocica itd.Ali da sjede zamisljeni i zabrinuti(
),i da elaboriraju problem,ne bih rekao.Bar ja za to ne znam :-)A "njih dvoje" face to face,bogme,to bi prije moglo bit obrnuto
"Muzjaci" tu ne vole mnogo palamudjenja,to je jedna od rijetkih,ako ne i jedina stvar,u kojoj djelaju bez pogovora
Niti ih zanima "prolog niti epilog".Bave se samo "cistom radnjom"
![]()
Kao sto smo vec onomad ustanovili.Svi muskarci od zene zele isto.Zena od svakog muskarca ocekuje nesto posebno.Tu je zajeb
FERHADIJA, 17 GODIAN POSLJE
- HAVANA
#26 Re: FERHADIJA, 17 GODIAN POSLJE
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#27 Re: FERHADIJA, 17 GODIAN POSLJE
Neki sam dan čitala neko "svjedočenje" (ne mogu se tačno sjetiti gdje na internetu), neke kao sarajke koja je gledala sa prozora kako su navodno neki specijalci zatvarali ulicu i nisu dali prići iz "muslimanskih djelova grada" tom mjestu, nego samo iz "srpskih dijelova grada"
Onda su se oni kao postrojili na ekonomskom fakultetu i izbacili granatu kad se tu okupio dovoljan broj Srba. Iako smo navikli na gebelsovsku propagansu i svašta smo čuli i čitali, nešto morbidnije i gore nikad nisam.
Ja sam to jutro na pijaci kupila (više i ne znam za koje papire) neki špinat mami. Vraćala sam se kući kroz Ferhadiju pored tržnice, (možda sat prije masakra). Sudbina je htjela da se vratim kući.
Onda su se oni kao postrojili na ekonomskom fakultetu i izbacili granatu kad se tu okupio dovoljan broj Srba. Iako smo navikli na gebelsovsku propagansu i svašta smo čuli i čitali, nešto morbidnije i gore nikad nisam.
Ja sam to jutro na pijaci kupila (više i ne znam za koje papire) neki špinat mami. Vraćala sam se kući kroz Ferhadiju pored tržnice, (možda sat prije masakra). Sudbina je htjela da se vratim kući.