FERHADIJA, 17 GODIAN POSLJE

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

HAVANA

#26 Re: FERHADIJA, 17 GODIAN POSLJE

Post by HAVANA »

patrius wrote:Cisto sumnjam da zene i muskarci(skupno)pricaju o sex-u,pa makar se radilo i o "najrazuzdanijem" derneku.Eventualno poneka b(r)ezobrazna upadica,doskocica itd.Ali da sjede zamisljeni i zabrinuti :( ( :D ),i da elaboriraju problem,ne bih rekao.Bar ja za to ne znam :-)A "njih dvoje" face to face,bogme,to bi prije moglo bit obrnuto :D "Muzjaci" tu ne vole mnogo palamudjenja,to je jedna od rijetkih,ako ne i jedina stvar,u kojoj djelaju bez pogovora :-D Niti ih zanima "prolog niti epilog".Bave se samo "cistom radnjom" :lol:
Kao sto smo vec onomad ustanovili.Svi muskarci od zene zele isto.Zena od svakog muskarca ocekuje nesto posebno.Tu je zajeb :skoljka:

:shock: Il si prolupo il si fulio temu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#27 Re: FERHADIJA, 17 GODIAN POSLJE

Post by KatarinaKosaca »

Neki sam dan čitala neko "svjedočenje" (ne mogu se tačno sjetiti gdje na internetu), neke kao sarajke koja je gledala sa prozora kako su navodno neki specijalci zatvarali ulicu i nisu dali prići iz "muslimanskih djelova grada" tom mjestu, nego samo iz "srpskih dijelova grada" :shock: :?
Onda su se oni kao postrojili na ekonomskom fakultetu i izbacili granatu kad se tu okupio dovoljan broj Srba. Iako smo navikli na gebelsovsku propagansu i svašta smo čuli i čitali, nešto morbidnije i gore nikad nisam.
Ja sam to jutro na pijaci kupila (više i ne znam za koje papire) neki špinat mami. Vraćala sam se kući kroz Ferhadiju pored tržnice, (možda sat prije masakra). Sudbina je htjela da se vratim kući.
Post Reply