Slažem se , nije bilo u redu onako osuti po čovjeku koji nije prisutan, bez obzira što mislim sve što je rekao, nije profesionalno. Još je i kolege dotakao, valjda asocirajući na Dušku, što je baš ružno.cyprus wrote:Ako je Duška u četvrtak pala na ispitu profesionalizma, Senad Hadžifejzović je večeras izvršio harakiri na istom ispitu![]()
Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#27 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Duška-loša kopija Olje Bećković (forumaši iz Srbije dobro znaju o kome se radi...i koliko je "omiljena").
- Compact
#28 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Sjećaš li se one partizanke iz SDP-a što je bila čini mi se ministrica za boračka pitanja? Suada Hadžović!!! Sve je to dio istog miljea, Gillette blue3!HAVANA wrote:Moš mislit šta je onda kod recimo Suade PalavrićCompact wrote:Navodno Duška Jurišić nosi šiške ispod miške, kao Vildana Selimbegović! Kada se obrije ispod pazuha može nešto pričati, ovako - notings!![]()
![]()
- Compact
#29 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Ti baš navalio na Red carpet! Fakat čovjek ne zna ništa napisati osim "islamofobija"!kakavdanakneiskustvu wrote:au,au,najebao si,najebao si,ne bi ti bio u kožiHAVANA wrote:Moš mislit šta je onda kod recimo Suade PalavrićCompact wrote:Navodno Duška Jurišić nosi šiške ispod miške, kao Vildana Selimbegović! Kada se obrije ispod pazuha može nešto pričati, ovako - notings!![]()
![]()
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#30 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Baby Blue,
Duška mene nervira svojim nadmenim stavom prema SVIM gostima u SVAKOJ emisiji. Napadački nastup, presijecanje ljudi u pola rečenice, glumljenje da se ona u SVE razumije...Takva je ne samo prema političarima već i prema intelektualcima, profesorima, akademicima, umjetnicima, doktorima...dakle ljudima kojima, objektivno, svojim intelektom ne može parirati.
Jedino ništa nije mogla u emisiji u kojoj su joj gosti bili Rambo Amadeus i Marko Brecelj. Dvije ponajveće i najduhovitije legende Yu-rocka nisu joj davali pardona, a vrhunac je bio kad je Brecelj izvadio flašu nekakve vinčine (vjerovatno njegove proizvodnje) i židnuo je preko stola prema Rambu, a ovaj je najnormalnije otvorio i nasuo sebi u čašu u kojoj bude ona ustajala voda
. Mislim da bi ih tada izbacila obojicu da je mogla. Duškica je bila popizdila 
Duška mene nervira svojim nadmenim stavom prema SVIM gostima u SVAKOJ emisiji. Napadački nastup, presijecanje ljudi u pola rečenice, glumljenje da se ona u SVE razumije...Takva je ne samo prema političarima već i prema intelektualcima, profesorima, akademicima, umjetnicima, doktorima...dakle ljudima kojima, objektivno, svojim intelektom ne može parirati.
Jedino ništa nije mogla u emisiji u kojoj su joj gosti bili Rambo Amadeus i Marko Brecelj. Dvije ponajveće i najduhovitije legende Yu-rocka nisu joj davali pardona, a vrhunac je bio kad je Brecelj izvadio flašu nekakve vinčine (vjerovatno njegove proizvodnje) i židnuo je preko stola prema Rambu, a ovaj je najnormalnije otvorio i nasuo sebi u čašu u kojoj bude ona ustajala voda
- Toffee karamela
#31 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Općeprimijećeno kod nje, mislim da je zaista nepotrebno nadmena, pa B.Hadžiomerović za kojega se zna da loše misli o polovini svojih sagovornika i koga optužuju za neprofesionalizam je mila majka spram nje. Tek sam primijetila neki dan (u aferi oko Kučevića) da se zaista iznervirao i sasuo uvrede na onog zapovjednika stražara u Sudu kako-mu-bješe-ime.Pera Trta wrote:Baby Blue,
Duška mene nervira svojim nadmenim stavom prema SVIM gostima u SVAKOJ emisiji. Napadački nastup, presijecanje ljudi u pola rečenice, glumljenje da se ona u SVE razumije...Takva je ne samo prema političarima već i prema intelektualcima, profesorima, akademicima, umjetnicima, doktorima...dakle ljudima kojima, objektivno, svojim intelektom ne može parirati.Jedino ništa nije mogla u emisiji u kojoj su joj gosti bili Rambo Amadeus i Marko Brecelj. Dvije ponajveće i najduhovitije legende Yu-rocka nisu joj davali pardona, a vrhunac je bio kad je Brecelj izvadio flašu nekakve vinčine (vjerovatno njegove proizvodnje) i židnuo je preko stola prema Rambu, a ovaj je najnormalnije otvorio i nasuo sebi u čašu u kojoj bude ona ustajala voda. Mislim da bi ih tada izbacila obojicu da je mogla. Duškica je bila popizdila
Duška takve atake i pljuske redovno podijeli u svakoj emisiji, bez neke selekcije, a nekada i nepotrebno.
-
Pera Trta
#32 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Naravno, Bakir zaista ima prema svima profesionalan odnos. Kad intervjuiše gosta, nikad se ne nervira, ne beči oči, ne povisuje glas, ne uzbuđuje se. A u emisiji gdje se oborio na šefa sudske policije (Bevanda, bješe?) bio je samo gost, to treba imati u vidu.
- Compact
#33 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Pera Trta wrote:Naravno, Bakir zaista ima prema svima profesionalan odnos. Kad intervjuiše gosta, nikad se ne nervira, ne beči oči, ne povisuje glas, ne uzbuđuje se. A u emisiji gdje se oborio na šefa sudske policije (Bevanda, bješe?) bio je samo gost, to treba imati u vidu.
- kiky
#34 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
neznam zašto napadati dušku tako oštro ...
prije svega to je taj tip emisije ...
to je taj tip angažovanog novinarstva ...
duška vrlo dobro zna ko su joj gosti i kako može i treba s njima ...
a te večeri su bili ljudi koje i te kako treba propustit kroz sito javnog mnijenja što opet mogu samo novinari tipa duške ...
ni ja tako nebi mogao i vjerovatno večina ovdje prisutnih kolega al duškin je posao da bude kritički postavljena prema svakom u emisiji ...
ne da im podilazi ...
duška je to odradila kako treba ...
i tačno se moglo vidjet ... zahvaljujuči duški ...
ko je mahalaš ...
ko je ljigavac ...
ko je malo preambiciozan al zna kako se radi u ovakvoj državi ...
prije svega to je taj tip emisije ...
to je taj tip angažovanog novinarstva ...
duška vrlo dobro zna ko su joj gosti i kako može i treba s njima ...
a te večeri su bili ljudi koje i te kako treba propustit kroz sito javnog mnijenja što opet mogu samo novinari tipa duške ...
ni ja tako nebi mogao i vjerovatno večina ovdje prisutnih kolega al duškin je posao da bude kritički postavljena prema svakom u emisiji ...
ne da im podilazi ...
duška je to odradila kako treba ...
i tačno se moglo vidjet ... zahvaljujuči duški ...
ko je mahalaš ...
ko je ljigavac ...
ko je malo preambiciozan al zna kako se radi u ovakvoj državi ...
- trijezan
#35 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
kada cemo shvatiti da novinarima nije bitno opce dobro vec senzacija koja ce im priustiti licno dobro. naravno ne materijalno, imaju dovoljno. oni zele biti slavni hrabri novinari kojima ljudi vise vjeruju nego bogu i bratu. dobra je duska kakav je avdo avdic
- kiky
#36 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
ko je avdo avdić ...
- trijezan
#37 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
ekspert za provociranje
- illuminated
#38 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
jesi to ti Sado Bahticu ?trijezan wrote:ekspert za provociranje
Avdo Avdic je ljudina...
Last edited by illuminated on 23/05/2009 23:52, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Najbolji su mi ovi "spavaci",koji se aktiviraju samo u iznimnim slucajevima kada treba odbraniti "nacionalne"
,i stranacke interese
(zeleni smajliji nisu slucajno bas te boje)
A mozda bi vi,draga gospodo,dirigovana pitanja koja ce se prije emisije odobriti,aaaaa?
Gdje ce ona,i pritom jos Duska,juniora nam najdrazeg nesto provokativno pitati...hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj BA
A mozda bi vi,draga gospodo,dirigovana pitanja koja ce se prije emisije odobriti,aaaaa?
Gdje ce ona,i pritom jos Duska,juniora nam najdrazeg nesto provokativno pitati...hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj BA
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#40 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Bože sačuvaj gdje nju iskopaPera Trta wrote:Duška-loša kopija Olje Bećković (forumaši iz Srbije dobro znaju o kome se radi...i koliko je "omiljena").
- jeza u ledja
#41 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Stao sam citati dalje nakon ove dvije recenice.yxcvbn wrote:i vjerovatno ne rado prihvaćen od strane Sulejmana Tihića, ali ipak prihvaćen.
Također, velika je šteta što istu stvar nije uradila Socijaldemokratska partija BiH (SDP)
Politicki pamflet. Povrac.
- trijezan
#42 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
- BHCluster
#43 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Sta vam je ljui o jenom novinari nevaljaju a ovi politicari sto nas pokraose su super. Jest al malo sutra. Duška i Sena i ostali novinari koji mrve ove politicare trebaju a nastave a to rae a ova rulja sto pametuje puno treba a postane malo vise aktivna i da se konacno krene boriti za svoja prava a ne cekati da to neko uradi za njih pa onda te iste kritikovati.
P.S.
Duška Jurišić je bomba!
P.S.
Duška Jurišić je bomba!
-
Pera Trta
#44 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Jel' se to popilo malo?BHCluster wrote:Sta vam je ljui o jenom novinari nevaljaju a ovi politicari sto nas pokraose su super. Jest al malo sutra. Duška i Sena i ostali novinari koji mrve ove politicare trebaju a nastave a to rae a ova rulja sto pametuje puno treba a postane malo vise aktivna i da se konacno krene boriti za svoja prava a ne cekati da to neko uradi za njih pa onda te iste kritikovati.
P.S.
Duška Jurišić je bomba!
Ako, subota je!
-
Pera Trta
#45 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Ma nekako mi na nju liči sa svojim napadačkim i "ko-je-ko-ja" stavom. A i fizički su mi nekako slične.dr.gog wrote:Bože sačuvaj gdje nju iskopaPera Trta wrote:Duška-loša kopija Olje Bećković (forumaši iz Srbije dobro znaju o kome se radi...i koliko je "omiljena").![]()
- BHCluster
#46 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Ma jaštaPera Trta wrote:Jel' se to popilo malo?BHCluster wrote:Sta vam je ljui o jenom novinari nevaljaju a ovi politicari sto nas pokraose su super. Jest al malo sutra. Duška i Sena i ostali novinari koji mrve ove politicare trebaju a nastave a to rae a ova rulja sto pametuje puno treba a postane malo vise aktivna i da se konacno krene boriti za svoja prava a ne cekati da to neko uradi za njih pa onda te iste kritikovati.
P.S.
Duška Jurišić je bomba!![]()
Ako, subota je!

Ali ona je mina!
Last edited by BHCluster on 24/05/2009 01:06, edited 1 time in total.
-
Pera Trta
#47 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Ma vidim ja ubadaš svako drugo slovo.
Isti sam ti takav, samo se još sa slovima nekako borim.
A ne daj bože na posao noćas da me zovnu (imam pripravnost)...ne bi valjalo 
-
Pera Trta
#48 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
A i Duška ti bomba (Amerikanci to zovu "beer goggles") 
- BHCluster
#49 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Moj je mobitel u frizideru, neka zovu koga hoce mene nece dobiti!Pera Trta wrote:Ma vidim ja ubadaš svako drugo slovo.Isti sam ti takav, samo se još sa slovima nekako borim.
A ne daj bože na posao noćas da me zovnu (imam pripravnost)...ne bi valjalo
- BHCluster
#50 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Jerane kada usporediš Bakira Izetbegovića i Dušku Jurišić, Duška Jurišić kod mene uvjek pobjedi u svakom pogledu.Pera Trta wrote:A i Duška ti bomba (Amerikanci to zovu "beer goggles")

Gleda a ...