Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
Moderator: anex
- mirzazmaj
#26 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
platis apartman u neumu jer je pravo povoljno a kupas se u kleku, lijepo i mirno, tri minute autom do kleka i rjesen problem
- alica.k
#27 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
ne znam, bila sam jednom s prijateljicama u neumu 5 dana, nisu nas ruzno ni pogledali a kamoli sta drugo...mada mi se ne svidja jer nema hlada na plazama i pola plaza je betonirano, bljaks.
- Ady88
#28 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
mirzazmaj wrote:platis apartman u neumu jer je pravo povoljno a kupas se u kleku, lijepo i mirno, tri minute autom do kleka i rjesen problem
idealno
- BarbaDue
#29 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
prvo nije hajka nego pokusaj docaravanja stvarne situacije...do koje su doveli bosanski hrvati u stocu,neumu itd....marty203 wrote:Kakva je ovo hajka oko Neuma...
jel vam to vokriA ne bih baš rekla da vam se ne sviđa jer samo vi bošnjaci i idete tamo...
to je valjda neum zasluzio zbog gostoprimstva...jer samo bosanac tacnije bošnjak moze da trpi da ga neko tolikoTamo ne idu ni hercegovci,ni hrvati,ni njemci nego samo vi...Niđe veze
pa sto se onda javljas na temuNajbliži mi je al ga zaobilazim.
sta ima profesoreI svima vama vrsnim geografičarima da kažem da je Neum BIH a ne Hrvatska.
Last edited by BarbaDue on 22/05/2009 00:07, edited 2 times in total.
-
hadzofield
#30 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
alica.k wrote:ne znam, bila sam jednom s prijateljicama u neumu 5 dana, nisu nas ruzno ni pogledali a kamoli sta drugo...mada mi se ne svidja jer nema hlada na plazama i pola plaza je betonirano, bljaks.
kad budes opet isla... zovi .. ja cu nositi suncobran za tobom:))))
- Maxwell2008
#31 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
Posto imate malu bebu ja predlazem Peljesac... recimo Orebic ili Perna ili sl. nije daleko od Neuma. A neko spomenu Klek isto fino mjestasce, a posebno mi je cool ona kombinacija Neum- Klek 
-
japanka
#32 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
a gdje je klek?jel to pripada hrvatskoj?
- Ady88
#33 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
japanka wrote:a gdje je klek?jel to pripada hrvatskoj?
evo sve ces naci ovdje,od slika plaza do cijena itd.
http://www.klek.info/hr/klek/
-
*mima*
#34 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
japanka wrote:a gdje je klek?jel to pripada hrvatskoj?
Haj nam priznaj odakle si.
-
japanka
#35 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
a ljudi bolan,pa iz sa sam,samo sto nisam ljetovala kod nas nikako od 1990.pa gdje bi se i sjetila,bila sam jako mala... 
-
japanka
#37 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
tebi mima ocigledno fali bontona
sta ja sad moram znati za svako selo na jadranu,ne pada mi na pamet.
kazem ti ljetovala sam po turskoj i egiptu uglavnom,ali nisam bila na hr.primorju od 1990.obisla sam c.goru uzduz i poprijeko ali mi nije bas nesto.
ocigledno da je tvoje obrazovanje na nivou 4 osnovne,kad ne znas ni kako se ponasati
al dobro ima nas svakakvih pa oprastam
svasta u bozjoj basti
kazem ti ljetovala sam po turskoj i egiptu uglavnom,ali nisam bila na hr.primorju od 1990.obisla sam c.goru uzduz i poprijeko ali mi nije bas nesto.
ocigledno da je tvoje obrazovanje na nivou 4 osnovne,kad ne znas ni kako se ponasati
al dobro ima nas svakakvih pa oprastam
- Ady88
#38 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
japanka koju god temu zapocne ona i mima je na kraju svadajuci zavrse
evo maloprije citam o onim frizerskim salonima i sisanjima od 3 do 7KM

-
*mima*
#39 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
japanka wrote:tebi mima ocigledno fali bontonasta ja sad moram znati za svako selo na jadranu,ne pada mi na pamet.
ocigledno da je tvoje obrazovanje na nivou 4 osnovne,kad ne znas ni kako se ponasati![]()
![]()
![]()
al dobro ima nas svakakvih pa oprastamsvasta u bozjoj basti
A sta ti da oprostis?
U skoli se svasta nauci.
-
zonbirile
#40 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
--------------------------------------------------------japanka wrote:tebi mima ocigledno fali bontonasta ja sad moram znati za svako selo na jadranu,ne pada mi na pamet.
ocigledno da je tvoje obrazovanje na nivou 4 osnovne,kad ne znas ni kako se ponasati![]()
![]()
![]()
de,de bez svađe dobro,Klek ti je u Hrvatskoj općina Metković,i imaš ona sranja od graničnog prelaza.Brate idi što sjevernije,lijepa je Promajna za djecu,Neum ni slučajno,bezveznijeg mjesta nema na cijeloj obali Jadrana.
- Doda37
#41 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
Ni pod raznozonbirile wrote:--------------------------------------------------------japanka wrote:tebi mima ocigledno fali bontonasta ja sad moram znati za svako selo na jadranu,ne pada mi na pamet.
![]()
![]()
de,de bez svađe dobro,Klek ti je u Hrvatskoj općina Metković,i imaš ona sranja od graničnog prelaza.Brate idi što sjevernije,lijepa je Promajna za djecu,Neum ni slučajno,bezveznijeg mjesta nema na cijeloj obali Jadrana.
- Maraschino
#42 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
Bio sam ja 1985 god. u Surdup 2 kod Save Cecura...
bilo je super svaki dan rostilj, a kako je danas, nemerem ti rec...
neke druge destinacije...
bilo je super svaki dan rostilj, a kako je danas, nemerem ti rec...
neke druge destinacije...
-
lolo_lolo
#43 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
beton plaza 
- MOSTARAC_
#44 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
šefica si majke mi!!!

-
zonbirile
#45 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
-----------------------------------MOSTARAC_ wrote:Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??šefica si majke mi!!!
![]()
![]()
malo je šefica,carica.Ja odakle ova tipka?Koji qurqc će joj more,čuj Neum,pa bolje joj je na Bentbašu,eno i poskoci su krenuli.
-
The 51st State
#46 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
ubjedljivo najiritantnije poruke.....mima wrote:Nisam cula.
-
*mima*
#47 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
The 51st State wrote:ubjedljivo najiritantnije poruke.....mima wrote:Nisam cula.
Znam.
- addem
#48 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
neum je beton.
- burek_in_space
#49 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
Zashto ne smijesh prodati?!marty203 wrote: .Sve ovdje pljujete po Neumu a svi idete tamo.Ja prodajem apartman u Neumu ima godina i po i samo se bošnjaci javljaju a istim ne smijem prodat jer su pokupovali pola grada i lokalnim političarima se to ne sviđa...E jbg
Ne pljujte kad očito volite...
- rumenige_brajtner
#50 Re: Neum ljetovanje,je li ko bio,cuo??
pa prodaj ga tim političarima, lolmarty203 wrote:Kao što sam rekla političarima se ne sviđa da bošnjaci pokupuju pola grada a s političarima moraš bit dobar...
Što se mene tiče ja bih,nemam ništa protiv bošnjaka niti ikoga.Dapače,imam jako dobrih prijatelja