Ko je gazda u vasoj vezi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zelenashica

#26 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by zelenashica »

u mojim vezama uvijek muško gazda :sad: ja njima vazda padam na koljena vikajući:haj izađi ispod kreveta,...et neću ti ništa :evil:..al džaba vazda njihova zadnja:ne smijem draga :sad:
zemo_online

#27 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by zemo_online »

zelenashica wrote:u mojim vezama uvijek muško gazda :sad: ja njima vazda padam na koljena vikajući:haj izađi ispod kreveta,...et neću ti ništa :evil:..al džaba vazda njihova zadnja:ne smijem draga :sad:

u sta si se ti pretvorila?????????????
Magarece_godine

#28 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by Magarece_godine »

Ona je istaknuti gazda, a ja gazda iz backgrounda :D :D :D
zelenashica

#29 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by zelenashica »

test01 wrote:
zelenashica wrote:u mojim vezama uvijek muško gazda :sad: ja njima vazda padam na koljena vikajući:haj izađi ispod kreveta,...et neću ti ništa :evil:..al džaba vazda njihova zadnja:ne smijem draga :sad:

u sta si se ti pretvorila?????????????
u muško :evil:
lolita_xx

#30 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by lolita_xx »

escobar_ wrote:
lolita_xx wrote:na pocetku pustim njega, kasnije ja preuzimam stvari u svoje ruke :P :D
jel' to ono malo bacanje prašine u oči? :mrgreen:
aha :D zenska posla :D
Ridjobrki

#31 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by Ridjobrki »

Ma ja kako god se organizujem uvijek na kraju nekako ispadne po njenom a da sam ja to upravo tako želio... :roll:
MoHiKaNaC

#32 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by MoHiKaNaC »

suspect_zero wrote:Njegova mama :mrgreen: :x :x :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ipak je iskustvo na njenoj strani :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#33 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by ladyblue18 »

mima wrote:Sve mi se cidi da test hoce da promijeni spol pa ispituje teren.
:mrgreen:
x0z0y0

#34 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by x0z0y0 »

ako je to istina bas ce biti cestito zensko :D

ima da kuha, pere, radja djecu i redovno se posvecuje muzu :D
ladyblue18

#35 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by ladyblue18 »

Compos_Sui wrote:
ako je to istina bas ce biti cestito zensko :D

ima da kuha, pere, radja djecu i redovno se posvecuje muzu :D
:lol: :lol:
jos samo da mu (joj) nadjemo valjanog muza :oops: :mrgreen: koji ce biti gazda u svemu, od finansija do kreveta :mrgreen:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#36 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by anjusha »

Ja sam sretna u vezi. Je li se to pika?
sinus

#37 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by sinus »

anais_nin wrote:
ljubav_aha wrote: eh,sto se tice bankovnog racuna,dobro je imati jedan za koji niko ne zna,jer se nikad ne zna sto se moze desiti u zivotu :!:
shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebe :) meni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest :) za mene je brak puno vise od toga...jedina, ali jedina situacija u kojoj bih pribjegla takvom "nepovjerenjem potaknutom ponasanju" je ukoliko bi mi se desilo kojim zivotnim zlom da me muz pocne zlostavljati (ne daj Boze) pa da nemam druge opcije nego da tako bjezim...inace zaista ne vidim smisla u tome...
nemoguce je podjeliti svaki djelic sebe sa drugom osobom, ne imati po neku tajnu, tako je i bolje i zdravije za vezu, ali po meni su finansije izuzetno bitan dio zajednickog (bracnog) zivota i za mene bi to bio vid prevare...

nikad se ne zna sta zivot nosi...i da, naravno da mi se moze desiti da me bracni drug jednog dana prestane voliti, ili ja njega...ali ako i kada se to desi onda cu se nositi s tim...mozda sam naivna, ali iz moje perspektive nema nikakve poente da se uopste udajem za nekog kome nisam u stanju da se predam u potpunosti, sa totalnim povjerenjem...ako mogu dijeliti s njim svoju dusu, svoje tijelo, svoj um, ne vidim zasto ne bih dijelila i finansije :)
to je samo moj stav naravno... :)
Bravo, odlično napisano :thumbup:
zemo_online

#38 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by zemo_online »

ladyblue18 wrote:
:mrgreen:

pa da me j.... ? sta ti je ba?
Highlander_girl

#39 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by Highlander_girl »

BarbaDue wrote:moja je uvjek zadnja..."da draga"... :-D
Da,da da...to je ono sto sam i ja mislila napisati...Hahahahah.... Toooo!!! :)))))
ljubav_aha

#40 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by ljubav_aha »

anais_nin wrote:
ljubav_aha wrote: eh,sto se tice bankovnog racuna,dobro je imati jedan za koji niko ne zna,jer se nikad ne zna sto se moze desiti u zivotu :!:
shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebe :) meni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest :) za mene je brak puno vise od toga...jedina, ali jedina situacija u kojoj bih pribjegla takvom "nepovjerenjem potaknutom ponasanju" je ukoliko bi mi se desilo kojim zivotnim zlom da me muz pocne zlostavljati (ne daj Boze) pa da nemam druge opcije nego da tako bjezim...inace zaista ne vidim smisla u tome...
nemoguce je podjeliti svaki djelic sebe sa drugom osobom, ne imati po neku tajnu, tako je i bolje i zdravije za vezu, ali po meni su finansije izuzetno bitan dio zajednickog (bracnog) zivota i za mene bi to bio vid prevare...

nikad se ne zna sta zivot nosi...i da, naravno da mi se moze desiti da me bracni drug jednog dana prestane voliti, ili ja njega...ali ako i kada se to desi onda cu se nositi s tim...mozda sam naivna, ali iz moje perspektive nema nikakve poente da se uopste udajem za nekog kome nisam u stanju da se predam u potpunosti, sa totalnim povjerenjem...ako mogu dijeliti s njim svoju dusu, svoje tijelo, svoj um, ne vidim zasto ne bih dijelila i finansije :)

anais_nin,pa to bi bila i jedina tajna,bankovni racun ;-) ipak , treba rezervisati jedan dio sebe samo za sebe,ali tvoj stav takodjer razumijem :)
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#41 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by corolla02 »

ljubav_aha wrote:
anais_nin wrote:

anais_nin,pa to bi bila i jedina tajna,bankovni racun ;-) ipak , treba rezervisati jedan dio sebe samo za sebe,ali tvoj stav takodjer razumijem :)
Americki nema sta!
:D
suncokretna

#42 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by suncokretna »

Ridjobrki wrote:Ma ja kako god se organizujem uvijek na kraju nekako ispadne po njenom a da sam ja to upravo tako želio... :roll:
:D :D slično reče i moj dragi pa potegnu dvije kante jupola uzbrdo :lol:
Kafica

#43 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by Kafica »

Ma ko koga sta pita?

HA JA!
Kafica

#44 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by Kafica »

:oops:

:)

:run:
PalaSa Marsa

#45 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: Teme, zanimljivo je samo to, kakve test01 ima dileme, seme il' sta li. :D :-)
Sljedeca tema ce mu garant' bit', mislitel' da trebamo uvest' kaznu za vasu ljepsu polovinu i koju vrstu kazne. :D
ladyblue18

#46 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by ladyblue18 »

PalaSa Marsa wrote::lol: :lol: Teme, zanimljivo je samo to, kakve test01 ima dileme, seme il' sta li. :D :-)
Sljedeca tema ce mu garant' bit', mislitel' da trebamo uvest' kaznu za vasu ljepsu polovinu i koju vrstu kazne. :D
Da otvorimo neku kladionicu o potencijalnoj buducoj temi? :mrgreen:
PalaSa Marsa

#47 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by PalaSa Marsa »

Hajd' :D :lol: ako nije protiv pravila Foruma :-) :lol: :D
maybelline

#48 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by maybelline »

test01 wrote:Nemoj te se pretvarati i govoriti o kompromisu i dogovoru nego priznajte ko u vezi vodi, pa makar i za nijasu, glavnu riječ.Naravno i da li vam smeta..
Znas, dok citam sve ove tvoje teme koje nicu kao gljive poslije kise, naumpadne mi jedan stari, muslimanski bracni par koji su jednom bili na nekoj emisiji na tv-u, povodom teme slicne ovim tvojima, ono, ko je glava kuce, zena mora biti pokorna i blablabla.... I tako prica taj djedica, onako vrlo mirno i odlucno, dok mu supruga, koja je zavijena, mirno i tiho sjedi do njega, kako je u njihovoj kuci, zaboga, naravno on glava kuce! On je glavni, on sve odredjuje, zeni se zna gdje joj je mjesto. Bogami, k`o da tebe slusam kako pricas. Zavrsi on pricu, a onda njegova supruga dodade, jednako mirno i stalozeno kao on: "Da, u nasoj kuci muz je glava porodice. Ali je zena vrat koji tu glavu okrece tamo kako ona hoce i gdje ona hoce." I djedica ostao bez rijeci na sve to :D :D :D
sinus

#49 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by sinus »

Zašto je pojedinima ovo pitanje hajde da kažem toliko zaprepaščujuće?...Pitanje je sasvim na mjestu.

Znam dosta žena ili djevojaka koje nemaju nikoga i same su iz razloga što ne žele da im neko bude gazda u vezi. Odnosno, one i same u stvari žele da budu gazda i kada se sukobe sa muškom stranom koja isto želi da bude gazda...pošto nisu spremne na kompromis onda ta veza puca jer kako kažu sastala se vatra i vatra...a potpuno paradoksalno svemu ovome je ta njihova priča u kojoj su za kompromis, dogovor, žele svoja prava isl., a suština svega je sasvim suprotna od njihove priče odnosno tu je želja za komandovanjem i šefovanjem samo što to ne žele direktno da priznaju (naravno pojedinci/pojedine)...

Mislim da ne treba da bude tog komandovanja u vezi, ali uvijek se neko pita za nešto i to je činjenica...tako da bi trebale biti neke stvari za koje se pita žena, a neke za koje se pita muškarac, odnosno kompromis...
ljubav_aha

#50 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?

Post by ljubav_aha »

corolla02 wrote:
ljubav_aha wrote:
anais_nin wrote: shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebe :) meni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest :) za mene je brak puno vise od toga...jedina, ali jedina situacija u kojoj bih pribjegla takvom "nepovjerenjem potaknutom ponasanju" je ukoliko bi mi se desilo kojim zivotnim zlom da me muz pocne zlostavljati (ne daj Boze) pa da nemam druge opcije nego da tako bjezim...inace zaista ne vidim smisla u tome...

Americki nema sta!
:D
corolla02,to je moj stav,i nije rodjen dolaskom u SAD,vec je zivotario prije dolaska u SAD,znaci,nastao je nacinom kako meni odgovara :)
Post Reply