naravno ne mislim na one furace.
a sto se tice zemalja nama je najbliza srbija i mislim da nije potrebno dalje od srbije ici mada je to fakat relativna stvar, ono ako imas srece i u planini ces naci neku nenadjeb... dobru ribu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jao uzas. Najgore je sto od 100 muskih primjeraka 99 misli ovako. Da se ne razumijemo pogresno, i vecini nas je fizicki izgled ( donekle ) bitan kod muskarca, ali kod vas je to otprilike ovako :rumenige_brajtner wrote:mislis ono; "lijepa iznutra?" pa necu je naizvrat vodatHighlander_girl wrote:Ima tu razlicitih misljena i razlicitih kategorija...ali sto rece jedan moj profesor:"Ne postoji ruzna zena,postoje samo impotentni muskarci" I stvarno...na neki nacin to je tako...Zene u heroji...Zene su cudo...I svaka ima nesto,ono nesto posebno u sebi...Nije valjda da vas sve privlaci samo fizicki izgled?!?! Mislim na manekenski gradjenu,visoku zenu...Pa ne mogu da vjerujem...A zene koje imaju osmijeh koji obara,zene koje imaju neki neopisiv sarm,zene koje imaju dobru guzu...Niko nije savrsen...
Potpisujemkenanz wrote:doduse kome se sta svidja vise....
mada za mene su najljepse one iz predjela male Azije...turkinje, sirijke, iranke, onako tamnopute, tamne crne kose...prodornih pogleda, opasne, a ipak nekako zavodljive...ima nesto nedokucivo u tim pogledima...a sa druge strane ipak zene koje znaju svoju ulogu i vaznost u porodici...
sve bi bilo u redu da nisi ovaj boldirani dio napisala. ovako je to samo jedan jako dvolican post. kako da dodjemo do morala i postenja, ponasanja, radinosti itd..(inace, sta je moral, sta je postenje i sta ti je to ostalo?) ako mi se cura ne svidja fizicki? necu se valjda upucavat curi koja to MOZDA ima, a ruzna ko karla del ponte?Latina wrote: Jao uzas. Najgore je sto od 100 muskih primjeraka 99 misli ovako. Da se ne razumijemo pogresno, i vecini nas je fizicki izgled ( donekle ) bitan kod muskarca, ali kod vas je to otprilike ovako :
1) Fizicki izgled
.
.
.
.
.
.
.
.
10) Moral, obrazovanje, ponasanje, radinost, postenje, privrzenost porodici i sve ostalo.
Sto je najtuznije od svega, sve bi bilo ok kad bi vi u isto vrijeme imali sve osobine koje ocekujete da mi posjedujemo. Ali vi skoro nikada nemate sve te osobine u paketu. Da mi nismo tolerantne kao sto jesmo prema vama, lose biste se proveli. Ovo je naravno istina koju nijedan od vas nece priznati, ali je ipak istina.
pa-pa
Post nije ni najmanje dvolican, jer ima x primjera da i ako on ne lici ni na sta, misli da moze vodati nekoga manekenskog izgleda. Ako ja ne govorim istinu, neka se jave druge forumasice da to potvrde. Ako zensko izgleda dobro - svaki ali SVAKI od vas misli da ima sanse ( valjda misle da ljepota spada u kontagiozna oboljenja ).rumenige_brajtner wrote:
sve bi bilo u redu da nisi ovaj boldirani dio napisala. ovako je to samo jedan jako dvolican post.
Mozda da pocnes razgovarati s razlicitim djevojkama, bez da se "upucavas". Vjerovatno bi prosirio vidike.kako da dodjemo do morala i postenja, ponasanja, radinosti itd..(inace, sta je moral, sta je postenje i sta ti je to ostalo?) ako mi se cura ne svidja fizicki?
Ma, iz krajnosti u krajnost. Sta to ti nudis nekoj koja je zanosna ? Iz ovog sto si napisao, ne bih rekla da je mnogo.necu se valjda upucavat curi koja to MOZDA ima, a ruzna ko karla del ponte?![]()
Nije to nikakvo lazno moralisanje, a pogotovo nije upuceno "tebi" jer izuzev posta koji je bio oduran i na koji sam se osvrnula, nisam procitala nijedan tvoj post, tako da nemam pojma o ostatku tvojih razmisljanja. To je nesto sto sam primijetila i nema potrebe za teskim rijecima. Hvala unaprijed.ako je fizicki izgled jedini plus, necemo daleko dobacit, idemo dalje. ne vidim nista vrijedno nekog iscudjavanja i laznog moralisanja
evo sirim vidike, pricam s tobom, a ne upucavam ti se, lolLatina wrote:Post nije ni najmanje dvolican, jer ima x primjera da i ako on ne lici ni na sta, misli da moze vodati nekoga manekenskog izgleda. Ako ja ne govorim istinu, neka se jave druge forumasice da to potvrde. Ako zensko izgleda dobro - svaki ali SVAKI od vas misli da ima sanse ( veljda misle da ljepota spada u kontagiozna oboljenja ).rumenige_brajtner wrote:
sve bi bilo u redu da nisi ovaj boldirani dio napisala. ovako je to samo jedan jako dvolican post.
Mozda da pocnes razgovarati s razlicitim djevojkama, bez da se "upucavas". Vjerovatno bi prosirio vidike.kako da dodjemo do morala i postenja, ponasanja, radinosti itd..(inace, sta je moral, sta je postenje i sta ti je to ostalo?) ako mi se cura ne svidja fizicki?
Ma, iz krajnosti u krajnost. Sta to ti nudis nekoj koja je zanosna ? Iz ovog sto si napisao, ne bih rekla da je mnogo.necu se valjda upucavat curi koja to MOZDA ima, a ruzna ko karla del ponte?![]()
Nije to nikakvo lazno moralisanje, a pogotovo nije upuceno "tebi" jer izuzev posta koji je bio oduran i na koji sam se osvrnula, nisam procitala nijedan tvoj post, tako da nemam pojma o ostatku tvojih razmisljanja. To je nesto sto sam primijetila i nema potrebe za teskim rijecima. Hvala unaprijed.ako je fizicki izgled jedini plus, necemo daleko dobacit, idemo dalje. ne vidim nista vrijedno nekog iscudjavanja i laznog moralisanja
Super.rumenige_brajtner wrote: evo sirim vidike, pricam s tobom, a ne upucavam ti se, lol
al ne znaci da ti se ne mogu pocet upucavat u blizoj buducnostiLatina wrote:Super.rumenige_brajtner wrote: evo sirim vidike, pricam s tobom, a ne upucavam ti se, lolNadam se da ces ubuduce imati barem zrno vise postovanja prema zenskom rodu.
Mozes pokusati, ali bih ti ipak prijateljski preporucila da ne pokusavas ( hahahehehihi ).rumenige_brajtner wrote: al ne znaci da ti se ne mogu pocet upucavat u blizoj buducnosti
pa kako cu kad ne znam jel mi se svidjas fizicki, hahahahehehihi. uostalom, sve i da ti se svidim, ti bi tvrdoglavo odbijala to da priznas. kao i svaka postena sarajkaLatina wrote:Mozes pokusati, ali bih ti ipak prijateljski preporucila da ne pokusavas ( hahahehehihi ).rumenige_brajtner wrote: al ne znaci da ti se ne mogu pocet upucavat u blizoj buducnosti
to sefice, obozavam djevojke sa stavom! no means no, lolLatina wrote:Dosta je bilo. Da ne kvarimo vise ostalima temu.
pozdrav
Što ga laca, oca mi mog.Latina wrote:Dosta je bilo. Da ne kvarimo vise ostalima temu.
pozdrav
Bravo,bravo!!!!!! Toooooo!!! Upravo to sam mislila.... Svaka cast!Latina wrote:Jao uzas. Najgore je sto od 100 muskih primjeraka 99 misli ovako. Da se ne razumijemo pogresno, i vecini nas je fizicki izgled ( donekle ) bitan kod muskarca, ali kod vas je to otprilike ovako :rumenige_brajtner wrote:mislis ono; "lijepa iznutra?" pa necu je naizvrat vodatHighlander_girl wrote:Ima tu razlicitih misljena i razlicitih kategorija...ali sto rece jedan moj profesor:"Ne postoji ruzna zena,postoje samo impotentni muskarci" I stvarno...na neki nacin to je tako...Zene u heroji...Zene su cudo...I svaka ima nesto,ono nesto posebno u sebi...Nije valjda da vas sve privlaci samo fizicki izgled?!?! Mislim na manekenski gradjenu,visoku zenu...Pa ne mogu da vjerujem...A zene koje imaju osmijeh koji obara,zene koje imaju neki neopisiv sarm,zene koje imaju dobru guzu...Niko nije savrsen...
1) Fizicki izgled
.
.
.
.
.
.
.
.
10) Moral, obrazovanje, ponasanje, radinost, postenje, privrzenost porodici i sve ostalo.
Sto je najtuznije od svega, sve bi bilo ok kad bi vi u isto vrijeme imali sve osobine koje ocekujete da mi posjedujemo. Ali vi skoro nikada nemate sve te osobine u paketu. Da mi nismo tolerantne kao sto jesmo prema vama, lose biste se proveli. Ovo je naravno istina koju nijedan od vas nece priznati, ali je ipak istina.
pa-pa
I ti si meni bila inspiracija.Highlander_girl wrote:
Bravo,bravo!!!!!! Toooooo!!! Upravo to sam mislila.... Svaka cast!