koje žene su najljepše/najsexi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sodom

#26 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by sodom »

ma rokerke su najljepse i najpametnije posebno one preko 25g :):):)
naravno ne mislim na one furace.

a sto se tice zemalja nama je najbliza srbija i mislim da nije potrebno dalje od srbije ici mada je to fakat relativna stvar, ono ako imas srece i u planini ces naci neku nenadjeb... dobru ribu.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#27 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

rumenige_brajtner wrote:
Highlander_girl wrote:Ima tu razlicitih misljena i razlicitih kategorija...ali sto rece jedan moj profesor:"Ne postoji ruzna zena,postoje samo impotentni muskarci" I stvarno...na neki nacin to je tako...Zene u heroji...Zene su cudo...I svaka ima nesto,ono nesto posebno u sebi...Nije valjda da vas sve privlaci samo fizicki izgled?!?! Mislim na manekenski gradjenu,visoku zenu...Pa ne mogu da vjerujem...A zene koje imaju osmijeh koji obara,zene koje imaju neki neopisiv sarm,zene koje imaju dobru guzu...Niko nije savrsen...
mislis ono; "lijepa iznutra?" pa necu je naizvrat vodat
Jao uzas. Najgore je sto od 100 muskih primjeraka 99 misli ovako. Da se ne razumijemo pogresno, i vecini nas je fizicki izgled ( donekle ) bitan kod muskarca, ali kod vas je to otprilike ovako :

1) Fizicki izgled
.
.
.
.
.
.
.
.
10) Moral, obrazovanje, ponasanje, radinost, postenje, privrzenost porodici i sve ostalo.

Sto je najtuznije od svega, sve bi bilo ok kad bi vi u isto vrijeme imali sve osobine koje ocekujete da mi posjedujemo. Ali vi skoro nikada nemate sve te osobine u paketu. Da mi nismo tolerantne kao sto jesmo prema vama, lose biste se proveli. Ovo je naravno istina koju nijedan od vas nece priznati, ali je ipak istina.

pa-pa
Lawrence

#28 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Lawrence »

kenanz wrote:doduse kome se sta svidja vise....

mada za mene su najljepse one iz predjela male Azije...turkinje, sirijke, iranke, onako tamnopute, tamne crne kose...prodornih pogleda, opasne, a ipak nekako zavodljive...ima nesto nedokucivo u tim pogledima...a sa druge strane ipak zene koje znaju svoju ulogu i vaznost u porodici...
Potpisujem
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#29 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by corolla02 »

PREKRIVENE!
:D
bosn.om

#30 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by bosn.om »

Milano, Rim, Genova i vecina talijanskih obalnih gradova ljeti.
Buenos Aires
Sevilla
Prag
Amsterdam
Marseille - Nimes - Montpellier - Toulouse - Pariz
Budimpesta
Rio - Sao Paolo
Miami
Tahiti

Po mom ukusu, naravno, sljedeci neki nivo koncentracije ljepote. No, svugdje ima dragulja i to je ono najbitnije :-)
rumenige_brajtner

#31 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by rumenige_brajtner »

Latina wrote: Jao uzas. Najgore je sto od 100 muskih primjeraka 99 misli ovako. Da se ne razumijemo pogresno, i vecini nas je fizicki izgled ( donekle ) bitan kod muskarca, ali kod vas je to otprilike ovako :

1) Fizicki izgled
.
.
.
.
.
.
.
.
10) Moral, obrazovanje, ponasanje, radinost, postenje, privrzenost porodici i sve ostalo.

Sto je najtuznije od svega, sve bi bilo ok kad bi vi u isto vrijeme imali sve osobine koje ocekujete da mi posjedujemo. Ali vi skoro nikada nemate sve te osobine u paketu. Da mi nismo tolerantne kao sto jesmo prema vama, lose biste se proveli. Ovo je naravno istina koju nijedan od vas nece priznati, ali je ipak istina.

pa-pa
sve bi bilo u redu da nisi ovaj boldirani dio napisala. ovako je to samo jedan jako dvolican post. kako da dodjemo do morala i postenja, ponasanja, radinosti itd..(inace, sta je moral, sta je postenje i sta ti je to ostalo?) ako mi se cura ne svidja fizicki? necu se valjda upucavat curi koja to MOZDA ima, a ruzna ko karla del ponte? :D ako je fizicki izgled jedini plus, necemo daleko dobacit, idemo dalje. ne vidim nista vrijedno nekog iscudjavanja i laznog moralisanja.
pa-pa i tebi
Kafica

#32 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Kafica »

Bosanke :dance:

Ha JA! :bih:

:sax:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#33 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Admir_1984 »

Meni su najljepse zene u farmerkama, tenama i majici sa vrlo malo sminke na sebi
Latina

#34 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

rumenige_brajtner wrote:
sve bi bilo u redu da nisi ovaj boldirani dio napisala. ovako je to samo jedan jako dvolican post.
Post nije ni najmanje dvolican, jer ima x primjera da i ako on ne lici ni na sta, misli da moze vodati nekoga manekenskog izgleda. Ako ja ne govorim istinu, neka se jave druge forumasice da to potvrde. Ako zensko izgleda dobro - svaki ali SVAKI od vas misli da ima sanse ( valjda misle da ljepota spada u kontagiozna oboljenja ).
kako da dodjemo do morala i postenja, ponasanja, radinosti itd..(inace, sta je moral, sta je postenje i sta ti je to ostalo?) ako mi se cura ne svidja fizicki?
Mozda da pocnes razgovarati s razlicitim djevojkama, bez da se "upucavas". Vjerovatno bi prosirio vidike.
necu se valjda upucavat curi koja to MOZDA ima, a ruzna ko karla del ponte? :D
Ma, iz krajnosti u krajnost. Sta to ti nudis nekoj koja je zanosna ? Iz ovog sto si napisao, ne bih rekla da je mnogo.
ako je fizicki izgled jedini plus, necemo daleko dobacit, idemo dalje. ne vidim nista vrijedno nekog iscudjavanja i laznog moralisanja
Nije to nikakvo lazno moralisanje, a pogotovo nije upuceno "tebi" jer izuzev posta koji je bio oduran i na koji sam se osvrnula, nisam procitala nijedan tvoj post, tako da nemam pojma o ostatku tvojih razmisljanja. To je nesto sto sam primijetila i nema potrebe za teskim rijecima. Hvala unaprijed.
rumenige_brajtner

#35 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Latina wrote:
rumenige_brajtner wrote:
sve bi bilo u redu da nisi ovaj boldirani dio napisala. ovako je to samo jedan jako dvolican post.
Post nije ni najmanje dvolican, jer ima x primjera da i ako on ne lici ni na sta, misli da moze vodati nekoga manekenskog izgleda. Ako ja ne govorim istinu, neka se jave druge forumasice da to potvrde. Ako zensko izgleda dobro - svaki ali SVAKI od vas misli da ima sanse ( veljda misle da ljepota spada u kontagiozna oboljenja ).
kako da dodjemo do morala i postenja, ponasanja, radinosti itd..(inace, sta je moral, sta je postenje i sta ti je to ostalo?) ako mi se cura ne svidja fizicki?
Mozda da pocnes razgovarati s razlicitim djevojkama, bez da se "upucavas". Vjerovatno bi prosirio vidike.
necu se valjda upucavat curi koja to MOZDA ima, a ruzna ko karla del ponte? :D
Ma, iz krajnosti u krajnost. Sta to ti nudis nekoj koja je zanosna ? Iz ovog sto si napisao, ne bih rekla da je mnogo.
ako je fizicki izgled jedini plus, necemo daleko dobacit, idemo dalje. ne vidim nista vrijedno nekog iscudjavanja i laznog moralisanja
Nije to nikakvo lazno moralisanje, a pogotovo nije upuceno "tebi" jer izuzev posta koji je bio oduran i na koji sam se osvrnula, nisam procitala nijedan tvoj post, tako da nemam pojma o ostatku tvojih razmisljanja. To je nesto sto sam primijetila i nema potrebe za teskim rijecima. Hvala unaprijed.
evo sirim vidike, pricam s tobom, a ne upucavam ti se, lol
Latina

#36 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

rumenige_brajtner wrote: evo sirim vidike, pricam s tobom, a ne upucavam ti se, lol
Super. :thumbup: Nadam se da ces ubuduce imati barem zrno vise postovanja prema zenskom rodu.
rumenige_brajtner

#37 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Latina wrote:
rumenige_brajtner wrote: evo sirim vidike, pricam s tobom, a ne upucavam ti se, lol
Super. :thumbup: Nadam se da ces ubuduce imati barem zrno vise postovanja prema zenskom rodu.
al ne znaci da ti se ne mogu pocet upucavat u blizoj buducnosti :lol:
Latina

#38 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

rumenige_brajtner wrote: al ne znaci da ti se ne mogu pocet upucavat u blizoj buducnosti :lol:
Mozes pokusati, ali bih ti ipak prijateljski preporucila da ne pokusavas ( hahahehehihi ).
rumenige_brajtner

#39 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Latina wrote:
rumenige_brajtner wrote: al ne znaci da ti se ne mogu pocet upucavat u blizoj buducnosti :lol:
Mozes pokusati, ali bih ti ipak prijateljski preporucila da ne pokusavas ( hahahehehihi ).
pa kako cu kad ne znam jel mi se svidjas fizicki, hahahahehehihi. uostalom, sve i da ti se svidim, ti bi tvrdoglavo odbijala to da priznas. kao i svaka postena sarajka :P
Latina

#40 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

Dosta je bilo. Da ne kvarimo vise ostalima temu.

pozdrav
rumenige_brajtner

#41 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Latina wrote:Dosta je bilo. Da ne kvarimo vise ostalima temu.

pozdrav
to sefice, obozavam djevojke sa stavom! no means no, lol
a i tema je ludilo inace.
Vitamin C

#42 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Vitamin C »

Latina wrote:Dosta je bilo. Da ne kvarimo vise ostalima temu.

pozdrav
Što ga laca, oca mi mog. :D
Latina

#43 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

Blablabla... :zzzz:

Evo zenskog stava o drugim zenama : Nase cure su zgodne i sarmantne, mislim da Bosanke i Hercegovke, Srpkinje i Hrvatice imaju znacajnu prednost nad Makedonkama, Crnogorkama i Slovenkama. Naravno da uvijek ima izuzetaka, to je samo moje misljenje. :)

Vidjela sam bukvalno prelijepe Iranke uzivo i ono sto one imaju je kombinacija ljepote i stida zbog tradicionalnog odgoja, a to je nazalost nesto sto se medju nasim djevojkama srece sve rijedje ( zbog pritiska medija i stvaranja lazne slike o "savremenim" zenama ).

Amerikanke me nisu impresionirale, sve koje su lijepe, lijepe su na isti ( plastican ) nacin.

Medju Sjevernim zvijezdama ( Svedska, Danska, Norveska, Finska ) ima prelijepih zena, narocito zbog toga sto je fitness ukorijenjen u kulturu zivota u smislu voznje biciklom sto je masovni sport, i njeznog izgleda prirodnih plavusa.

Juznoamerikanke su rasne ljepotice kad su lijepe, ali to ipak nije vecina.

Turkinje u velikom broju slucajeva nemaju dovoljnu visinu, iako i medju njima ima sve vise visokih i proporcionalno gradjenih cura.

Toliko od mene na ovoj temi.
Highlander_girl

#44 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Highlander_girl »

Latina wrote:
rumenige_brajtner wrote:
Highlander_girl wrote:Ima tu razlicitih misljena i razlicitih kategorija...ali sto rece jedan moj profesor:"Ne postoji ruzna zena,postoje samo impotentni muskarci" I stvarno...na neki nacin to je tako...Zene u heroji...Zene su cudo...I svaka ima nesto,ono nesto posebno u sebi...Nije valjda da vas sve privlaci samo fizicki izgled?!?! Mislim na manekenski gradjenu,visoku zenu...Pa ne mogu da vjerujem...A zene koje imaju osmijeh koji obara,zene koje imaju neki neopisiv sarm,zene koje imaju dobru guzu...Niko nije savrsen...
mislis ono; "lijepa iznutra?" pa necu je naizvrat vodat
Jao uzas. Najgore je sto od 100 muskih primjeraka 99 misli ovako. Da se ne razumijemo pogresno, i vecini nas je fizicki izgled ( donekle ) bitan kod muskarca, ali kod vas je to otprilike ovako :

1) Fizicki izgled
.
.
.
.
.
.
.
.

pa-pa
Bravo,bravo!!!!!! Toooooo!!! Upravo to sam mislila.... Svaka cast!
burek_in_space

#45 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by burek_in_space »

Inache,zhene ne pridaju znachaj fizichkom izgledu. :roll: :zzzz:
andrija2007

#46 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by andrija2007 »

Dobro vece Latina. Radoznao sam da li si kupila tintu? :)
Latina

#47 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

Mozda i kupim tintu jer volim arhaicne stvari. Hvala na podsjecanju. :)
Last edited by Latina on 22/05/2009 07:50, edited 1 time in total.
Latina

#48 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Latina »

Highlander_girl wrote:
Bravo,bravo!!!!!! Toooooo!!! Upravo to sam mislila.... Svaka cast!
I ti si meni bila inspiracija. :)
andrija2007

#49 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by andrija2007 »

Ok, u svakom slucaju, ako i kupis tintu, nije iskljuceno,. da i neko drugi moze pokucati na tvoja vrata. :)
Celtic_Green

#50 Re: koje žene su najljepše/najsexi

Post by Celtic_Green »

Ruskinje. :thumbup:

End of story.
Post Reply