Glas apsurdne neistine

Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

agent011 wrote:Razmišljnja pomenute gospođe Diane ne treba uzimati za ozbiljno iz prostog razloga što je ovo pisano sa prostorne distance od nekoliko hiljada kilometara tj gospođa nije bila neposredni svjedok svih tih dešavanja o ostatku ovdje pročitanog teksta ne bih želio komentarisati bojim se povratit ću i izgubiti post a ovakva osoba definitivno nije vrijedna toga gospođa pobija rezolucije vijeća sigurnostui ujedinjnenih naroda o agresiji na BiH pa ne može se montirati oko 1000 sada ukopanih srtebrreničana u memorijelnom centru Potočari ne računajući one koji još nisu ukopani ili oni koji još nisu ni pronađeni kad sve bude kompletirano biće oko 8500
bolje upućene ovakva stajališta gospođe Diane i njoj sličnih
ne trebaju da iznenade jer zna se da je u skandinaviji veoma jaka srbijanaska emigracija iz IIsvj rata i da je sve ovo u njihovoj režiji a rat propagandom može biti opasniji od rata vatrenim oružjima
Pa bas zato sto nije bila svjedok, nit je bila na tim krajevima tokom genocida nad Bosancima (citaj :arrow: svih vjera), ne bih ni trebala da pise to sto pise. Nije ni vazno dali je bila ili nije na tim prostorima, valjda je dovoljno da poprica sa zenom koja je izgubila familiju u ratu, sa invalidom bez ruke ili noge, sa djetetom ciji su roditelji poklani, sa ljudima koji zive po svijetu bas zbog etnickog ciscenja u njihovim gradovima (hmmm kao recimo BL :shock: ) pa da skonta da se to sve desilo i da smo manje vise svi vezani za ta desavanja.

Krajnje bolesno!
agent011

Post by agent011 »

Ma jasno je to meni i ja sam jedan od 1.5 miliona raseljenih ali nije to ne znanje to je idiotluk ona zna sve šta je se dešavalo znači zna kompletnu pravu sliku ali ona ne želi to da prihvati
Maverick_

Post by Maverick_ »

Prvo pozdrav Sisti :) . Citao sam i ja o ovom slucaju i katastrofa stvarno. Mada toga je uvjek bilo,uvjek se poneko nadje ko pokusava zataskati srpski zlocin. Mada cinjenice su ipak cinjenice i svijet dobro zna sta se desilo u Srebrenici,Keratermu,Omarskoj,Sarajevu......nisu ti ljudi samo tako isparili,a dokaz su masovne grobnice, sudjenja u Hagu i td. I naravno da se treba boriti protiv takvih stvari...zamislite da neko objavi knjigu da nije bilo Holokausta i da su sve to jevreji izmislili,da je Ausvic bio lazan. Pa pojeli bi ga zidovi,kako bi tek njihov lobi tu reagovao. Ok,ne mozemo mi uticati na nesto kao sto mogu jevreji,ali se mozemo boriti protiv ovakvih izdanja lazi.
A aketa(magnifica) da pitam samo,jel ti drago za jednu ovakvu knjigu matere ti? A garant jeste,isto kao i sto su ti drage sve masovne grobnice oko Srebrenice i logori tipa Keraterma,pa se smijes na sve ovo. :roll:
margareta

Post by margareta »

Koliko ima Margareeeeteeee ? Zvanicno popustam. Nemam zivaca sa vama praznu slamu mlatarati do besvijesti. :( :D
magnifico

Post by magnifico »

Maverick_ wrote:A aketa(magnifica) da pitam samo,jel ti drago za jednu ovakvu knjigu matere ti?
naravno da mi je drago, zato sam je i narucio, kad je procitam onda cu i da ti kazem sta tacno pise, bez nagadjanja 8)
Maverick_ wrote:A garant jeste,isto kao i sto su ti drage sve masovne grobnice oko Srebrenice i logori tipa Keraterma,pa se smijes na sve ovo. :roll:
tipicno nacionalisticko podmetanje, nije mi drago ni za jednu grobnicu, a kamoli masovnu,
jako nisko, maverick :oops:
margareta

Post by margareta »

agent011 wrote:Ma jasno je to meni i ja sam jedan od 1.5 miliona raseljenih ali nije to ne znanje to je idiotluk ona zna sve šta je se dešavalo znači zna kompletnu pravu sliku ali ona ne želi to da prihvati
Izvini na indiskreciji ALI te MOLIM da mi odgovoris AKO si RASELJEN odakle mircas ? Jesi li to naucio pod shatorom ?
no sikiriki

Post by no sikiriki »

definitivno nije vrijedna toga gospođa pobija rezolucije vijeća sigurnostui ujedinjnenih naroda o agresiji na BiH pa ne može se montirati oko 1000 sada ukopanih srtebrreničana u memorijelnom centru Potočari ne računajući one koji još nisu ukopani ili oni koji još nisu ni pronađeni kad sve bude kompletirano biće oko 8500
bolje upućene ovakva stajališta gospođe Diane i njoj sličnih
ne trebaju da iznenade jer zna se da je u skandinaviji veoma jaka srbijanaska emigracija iz IIsvj rata i da je sve ovo u njihovoj režiji a rat propagandom može biti opasniji od rata vatrenim oružjima[/quote]

U pravu si, ali se pitam sta rade nasi predstavnici u ambasadama da takve stvari demantuju.
margareta

Post by margareta »

Ma jasno je to meni i ja sam jedan od 1.5 miliona raseljenih ali nije to ne znanje to je idiotluk ona zna sve šta je se dešavalo znači zna kompletnu pravu sliku ali ona ne želi to da prihvati
Koliko njih je NEZBRINUTIH takvih KAO ti koji surfas po izbjeglickom logoru ?
ODAKLE TEBI kao jednom RASELJENIKU mogucnost internet konekcije i mircanja ? Odakle crpis SVE te energije ? Koja ti je logi baza ?
OTKACI VISE SA SVOJOM SHUPLJOM O RASELJENICIMA KOJIMA MANIPULIRAS I ... SHUTI
Jesil se to za sisariku konektirao ?

BJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!
agent011

Post by agent011 »

poštovana margareta odakle meni sve ovo ti si zadnja osoba kojoj treba da se pravdam ako sam dobro shvatio da bi bio izbjegliuca ili ti raseljeno lice moraš živjeti u šatoru...znači nisam nezbrinut a dolazim iz Banja Luke ako je to opravdanje...pokušao sam dea ti skrenem pažnju da nisam baš adekvatna osoba za lična prepucavanja...a što se tiče šišarke i pored najbolja volje da zaboraviš postojbinu ona ne zaboravlja tebe...i samo još jedno ...kultura i kućni odgoj su stvari koje se ponesu iz doma ...neki ponesu samo ljepotu
Pozdrav!!!
margareta

Post by margareta »

agent011 wrote:poštovana margareta odakle meni sve ovo ti si zadnja osoba kojoj treba da se pravdam ako sam dobro shvatio da bi bio izbjegliuca ili ti raseljeno lice moraš živjeti u šatoru...znači nisam nezbrinut a dolazim iz Banja Luke ako je to opravdanje...pokušao sam dea ti skrenem pažnju da nisam baš adekvatna osoba za lična prepucavanja...a što se tiče šišarke i pored najbolja volje da zaboraviš postojbinu ona ne zaboravlja tebe...i samo još jedno ...kultura i kućni odgoj su stvari koje se ponesu iz doma ...neki ponesu samo ljepotu
Pozdrav!!!
Bez ironije oprosti molim te jer si u pravu u ovome lijepome i postenom izrazu i kulturnoj opomeni. Iskreno mi je zao i primi moje duboko izvinjenje.
Nije bitno odakle je neko nego kakav je. Kucni odgoj je onih 90% sto osoba nosi sa sobom kroz cio zivot. Izvinjavam se iskreno svim raseljenim i dr. tragedijama povrijedjenim osobama.

POZDRAV
Skljoco

#36 Re: Glas apsurdne neistine

Post by Skljoco »

Engram::X wrote:Gospodin Fatmir Alispahic se svojim ukupnim radom pokazao kao izvrstan borac za ocuvanje bitnosti i bitisanosti bosnjackog bica te egzistencije jedinstvene, demokratske i prosperitetne Bosne i Hercegovine. Svojim tekstovima Fatmir je na sebi svojstven nacin probudio bosnjacku i bosanskohercegovacku dijasporu, sto ce imati nesagledivo korisne posljedice za Bosnjake i Bosnu i Hercegovinu. Ovaj prijedlog je zelja vecine od ukupno 350.000 Bosnjaka Sjeverne Amerike.

Istina
-----------------------------------------
350.000 ?????????????????????????
Pa cjeli Sandzak ili su tu i Bosnjaci iz maticne drzave Turske a sa bh pasosem ?
magnifico

Post by magnifico »

knjiga je stigla juce, stvarno je taj amazon expeditivan 8)

poceo sam citati, do sada sve sama istina, sto bi rekli u sridu 8) :(

nije jos spomenuta BiH
agent011

Post by agent011 »

margareta wrote:
agent011 wrote:poštovana margareta odakle meni sve ovo ti si zadnja osoba kojoj treba da se pravdam ako sam dobro shvatio da bi bio izbjegliuca ili ti raseljeno lice moraš živjeti u šatoru...znači nisam nezbrinut a dolazim iz Banja Luke ako je to opravdanje...pokušao sam dea ti skrenem pažnju da nisam baš adekvatna osoba za lična prepucavanja...a što se tiče šišarke i pored najbolja volje da zaboraviš postojbinu ona ne zaboravlja tebe...i samo još jedno ...kultura i kućni odgoj su stvari koje se ponesu iz doma ...neki ponesu samo ljepotu
Pozdrav!!!
Bez ironije oprosti molim te jer si u pravu u ovome lijepome i postenom izrazu i kulturnoj opomeni. Iskreno mi je zao i primi moje duboko izvinjenje.
Nije bitno odakle je neko nego kakav je. Kucni odgoj je onih 90% sto osoba nosi sa sobom kroz cio zivot. Izvinjavam se iskreno svim raseljenim i dr. tragedijama povrijedjenim osobama.

POZDRAV
ma nema potrebe margareta da se izvinjavaš samo ja nisam navikao da se svađam sa bilo kim pa mi je čudno da me neko napada ja mislim bez razloga ..nadamse da smo sada zakopali ratne sjekire ako ih je bilo .
Pozdrav
margareta

Post by margareta »

Nikoga ne zelim povrijediti.Ipak nisam ostala u ovoj zemlji sa suprugom borcem i malom djecicom za ovo troglavo cudoviste. Uzas. Poslije patnji i stradanja ponovno se bori za sta ? Ne mislim materijalno nego gdje nam je zemlja ? Kako mogu voljeti zemlju sa Draganom Bozanicem predstavnikom moje zemlje u svijetu ?

ZDRAVO
agent011

Post by agent011 »

Ma u pravu si za to čudovište... suludo je da nas u EU predstavlja karadžićev novinar ali šta ćemo sada samo me čudi sada ovaj naš klempavi stvor (tihić op.a.) kako ne potegne to famozno pitanje"vitalnog nacionalnog interesa"...dok ne budemo imali jednog predsjednika kojeg će birati svi građani u BiH bit će nam ovako kako nam je sada
magnifico

Post by magnifico »

knjiga mi se sve vise dopada, sve suva istina 8)
margareta

Post by margareta »

magnifico wrote:knjiga mi se sve vise dopada, sve suva istina 8)

:x Z*N*A*M* :x
Post Reply