Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Neelix
#26 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
- burek_in_space
#27 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Ko josh pije sok danas?!lolo_lolo wrote:a gusti sokburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
-
The Silent Man
#28 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
eh ovo je poseban fenomen...burek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
dobro sad i ne trazim kafe jer sam u long happy relationshipu , ali prije mi je to strasno islo na zivce a ja sam opet imao pravilo... jedan poziv na kafu i cao... cisto radi moje mentalne higijene da ne oblijecem i ne "zapinjem" na nekoj djevoci...
Sad ozbiljno statisticki nisam mogao biti odvratan bas svima koje "nisu mogle" - shvatam da vecina njih nije zeljelo kafu sa mnom
- burek_in_space
#29 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Upravo tako i treba shvatiti odbijanje,kao njeno propushtanje dobre prilike i nishta vishe.The Silent Man wrote:eh ovo je poseban fenomen...burek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
dobro sad i ne trazim kafe jer sam u long happy relationshipu , ali prije mi je to strasno islo na zivce a ja sam opet imao pravilo... jedan poziv na kafu i cao... cisto radi moje mentalne higijene da ne oblijecem i ne "zapinjem" na nekoj djevoci...
Sad ozbiljno statisticki nisam mogao biti odvratan bas svima koje "nisu mogle" - shvatam da vecina njih nije zeljelo kafu sa mnomali dobar dio njih je et "onako" odbijalo ... Kamara propustenih prilika,onak za provod bar ... al et...
- x0z0y0
#30 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
zipa se samo da ona nekoga drugog ne gleda a ne tebe 
uvijek se sjetim one epizode S&C kad se tako Miranda gleeediii sa komsijom preko puta...a ispostavi se da se on opet gleeedi
sa frajerom iznad nje

uvijek se sjetim one epizode S&C kad se tako Miranda gleeediii sa komsijom preko puta...a ispostavi se da se on opet gleeedi
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#31 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Ha se ona pojavi ti spustis zaluzine
ako ona tebe ne nadje za koji dan
nisi ni imao sanse
-ovo je ako djelujes na daljinski
ako imas bubrege za blizinsko djelovanje:
spusti zaluzine cijeli dan i sutra izjutra porani pred njena vrata;
cim se pojavi ti joj pridji i reci joj da su ti se pokvarile zaluzine i da ti treba svjetlosti u zivotu i neko s kim bi ih popravljo, jer si -inace - smotan.....
zene su -po defaultu- velike majstoruse i padaju na sve sanse oko popravke muske sorte
ako ona tebe ne nadje za koji dan
nisi ni imao sanse
-ovo je ako djelujes na daljinski
ako imas bubrege za blizinsko djelovanje:
spusti zaluzine cijeli dan i sutra izjutra porani pred njena vrata;
cim se pojavi ti joj pridji i reci joj da su ti se pokvarile zaluzine i da ti treba svjetlosti u zivotu i neko s kim bi ih popravljo, jer si -inace - smotan.....
zene su -po defaultu- velike majstoruse i padaju na sve sanse oko popravke muske sorte
-
damirm
-
lolo_lolo
#33 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
recimo ja,ali reci mi sta da se radi umjesto poziva na kafu?burek_in_space wrote:Ko josh pije sok danas?!lolo_lolo wrote:a gusti sokburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
-
andrija2007
#34 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Latina,znam da ne stanujes preko pute moje zgrade, ali da nemas slucajno tinte za nalivpero? 
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#35 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
andrija2007 wrote:Latina,znam da ne stanujes preko pute moje zgrade, ali da nemas slucajno tinte za nalivpero?
Nemam, ali kupicu da imam ako nekad budes u mom komsiluku. Sto pises naliv-perom ?
- burek_in_space
#36 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Shetnja,trchanje,vozhnja bicikla,odlazak na bazen,izlazak naveche,vechera kod tebe,doruchak kod njelolo_lolo wrote: recimo ja,ali reci mi sta da se radi umjesto poziva na kafu?
Na kakvim sam ja sve mjestima upoznavao djevojke,a ni slutio nisam da mi se mozhe desiti...
Naravno,sve je dosta lakshe ako imash parkiranog Cayena,ali poshto mene taj tip cura ne interesuje...
-
The Silent Man
#37 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
ma da ali opet glupo je to ...burek_in_space wrote:Upravo tako i treba shvatiti odbijanje,kao njeno propushtanje dobre prilike i nishta vishe.The Silent Man wrote:eh ovo je poseban fenomen...burek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
Sad ozbiljno statisticki nisam mogao biti odvratan bas svima koje "nisu mogle" - shvatam da vecina njih nije zeljelo kafu sa mnomali dobar dio njih je et "onako" odbijalo ... Kamara propustenih prilika,onak za provod bar ... al et...
Zato zenski rode ... nemojte odbijati "onako" ... ako ste "neodlucne ili igrate ili whatewer" odgodite za dan dva koliko vam treba... dobar dio muskaraca ne shvati kao - ne
-
andrija2007
#38 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Ma ne pisem, to je fora iz jednog prastarog vica. 
- Sunrise00
#39 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
izvedi joj striptiz na prozoru

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#40 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
ovo mi je dobroBolonjac wrote: 3. Na komad papira napishi "jesi li za kafu ?"
ovo je strasnofrla wrote:Umjesto vesa na terasi kaci da vise novcanice od po 100 KM ...
khmmburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
ja ako mi se lik svidja, a on me zove na kafu nisam nikada odbila, jer ako hocu da vidim jel postoji sta, moram odnekle krenuti
nisu sve cure iste, daj ba ljudi
- burek_in_space
#41 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Prati malo smajlija koji se nalazi na kraju citirane poruke.ladyblue18 wrote:khmmburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.molim, bez generalizovanja
![]()
ja ako mi se lik svidja, a on me zove na kafu nisam nikada odbila, jer ako hocu da vidim jel postoji sta, moram odnekle krenutiE sada to sto neke ocekuju da ih zovne odmah na veceru i gluposti...blah
![]()
nisu sve cure iste, daj ba ljudi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#42 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
oh daburek_in_space wrote: Prati malo smajlija koji se nalazi na kraju citirane poruke.
- Layne
#43 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Da je rekbu na tvom mjestu
samo bi bacio
pogled na svoj torzo

- burek_in_space
#44 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Imam bolji prijedlog,od sada cu tebe bacati kroz prozor Layne,shta mislish?!
- Layne
#45 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Mislim....dakle postojim

- anais_nin
#46 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
mozda ne vole kafuburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.
(ja ne odbijam kafu...samo kiselu)
- Layne
#47 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Ho'š na pivo?anais_nin wrote:mozda ne vole kafu![]()
- anais_nin
#48 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Latina wrote:Iz moje perspektive : Na pitanje "Mogu li te pozvati na pice, kafu" po defaultu odgovaram : "Ne mozes, Necu". To mi je 0 poena.
ja sam u glavi vec vidjela nastavak tj. razvoj desavanja....ona njemu napise odgovor JESAM ili HOCU, a on njoj na to PA PRISTAVI JE, DOLAZIM
ja sam se tako prije sto godina u davnim tinejdzerskim danima u jednoj drugoj drzavi dugo dugo mikila s jednim komsijom
- burek_in_space
#49 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Jel sad i tebi moram objasniti da sam ja ustvari na strani cura koje NE odbijaju kafu?!anais_nin wrote:mozda ne vole kafuburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.![]()
Divi mangupa,shto se opustio.Layne wrote: Ho'š na pivo?
Last edited by burek_in_space on 19/05/2009 00:40, edited 1 time in total.
- ja.neron
#50 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
karanana wrote:jeli spusti roletne kad se presvlaci?
ovo mi je vazno da znam kako bih ti mogao dati upute za daljnji proces upada.