ma razumijem ja tebe ali takvih ko ti nema bas puno u bih a ove firme ipak moraju zaradivati na masovnijoj prodaji..Alfons Kauders wrote:jebiga stari... meni je hljeb laptop... tj nema hljeba bez motike... iliti laptopa...starii wrote:na stranu sto su imali visoke cijene i bili nekvalitetni ali IT je samo jedna u nizu koja ce staviti kljuc u bravu..i drugim firmama je pala drasticno prodaja..ipak je svijetu sada preci hljeb neko laptop...a i ono sto se proda nije dovoljno da podmiri osnovne troskove firme a kamoli da plate...
zao mi je samo radnika koji su ostali bez posla..
propasce jos slicnih firmi... ne samo informaticara, oni ce se cak i provuci... ali u zadnjih 3-4-5 godina otvoren je pun kurac trgovina bijelom i potrosackom tehnikom i slicnim pizdarijama... koje su upravo kao it gurale prodaju kreditiranjem... sto sad ide u kurac...
tako da ce vjerovatno biti dosta rasprodaja 32" televizora i ves masina... ne zurite...
neki dan gledam u avazu ponude novih auta..nikad jefitnija nisu bila al nema ko da ih kupi..sad kad se pocnu zatvarati auto kuce..