molim vas pomozite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ajde_vise

#26 Re: molim vas pomozite

Post by ajde_vise »

dijete .. javi se..
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#27 Re: molim vas pomozite

Post by grunt »

evo napisacu ti ja,ali samo da znas da sam u srednjoj redovno fasovao keca iz pismene :D
homar

#28 Re: molim vas pomozite

Post by homar »

Chmoljo wrote:
pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je... :bih: :bih:
znaš šta ćeš?

lijep potraži teta mircerku. ona ti je jedna jako fina teta koja ima macu na avataru.

eh, kad nju nađeš ovako je pitaj, (ali TAČNO OVAKO, inače ti neće htjeti to odraditi)...

znači pitaš je: teta mirci, poslao me čika zgembo da mi pomognete napisati sastav na temu "život u BiH". reko je da vam je to samo pet minuta."

eto to uradi i sigurno će ti pomoći.
Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#29 Re: molim vas pomozite

Post by Chmoljo »

homar wrote: Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
:lol: :lol: :lol: :lol:

grow up. ;-)

osim toga, ima vas još licemjera i lažova... :D :D :D
Ajatolah_

#30 Re: molim vas pomozite

Post by Ajatolah_ »

U BiH imaš sve što ti treba - autobuske stanice, aerodromi, željezničke stanice i ambasade u kojima vadiš vize.
Amazonka27

#31 Re: molim vas pomozite

Post by Amazonka27 »

homar wrote:Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
hocu da mi vratite novac koji sam morala potrositi na alternativne prevoze svaki put kad kasnite, napravite udes, organizujete strajk, stedite na pojacanju autobuskog saobracaja kada vam tramvajski saobracaj zakoci....krelci....udarate po sitnoj buraniji...oni koji odlucuju o vasoj sudbini....sigurno se ne vozaju vasim jadnim autobusima...oni koji dobiju mjesecne karte od firme...prodaju ih onima koji nisu u stanju kupiti po punoj cijeni...svaki 50-ti tramvaj ste kupili...ostalo je donacija...pored karata, zaradjujete i na reklamama...i sta koji klinac hocete?
amortizer

#32 Re: molim vas pomozite

Post by amortizer »

pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je... :bih: :bih:
Ako budes samostalno pisa-la/o, a u stilu gornje recenice, bolje je da odustanes.
Ja cu ti pomoci samo mi reci na kojem jeziku zelis, kojem pismu, font i velicinu slova, broj stranica i sve sto ti treba. Od muzicke nema nista jer pjevam k'o RR (Rizo Ruza :-D )
Topla voda

#33 Re: molim vas pomozite

Post by Topla voda »

popovi,pa topovi,pa lopovi....sad smo u ovoj zadnjoj fazi
Bandierra Rossa

#34 Re: molim vas pomozite

Post by Bandierra Rossa »

Preporučujem da temu počneš slijedećom rečenicom:

Na daleko je poznata činjenica da onaj ko proživi život u BiH može da se nada džennetu jer je kroz džehennem već prošao...

Molim,nastavite...
fixer

#35 Re: molim vas pomozite

Post by fixer »

homar wrote: Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
s druge strane imas lika koji pise da se smijeni admin na jednom privatnom portalu :D , a nije nikad pokazao taj svoj moral i gradjansko dostojanstvo kad treba zatrazit ostavku nekog jaceg.
zivimo u zemlji gdje se ljudi ubjedjuju da su neke moralne vertikale, a svoj imidz grade na nama sitnima. :thumbup: :D
zijancer

#36 Re: molim vas pomozite

Post by zijancer »

je li to ono kada se neko usudi da vice samo na penzionere :P
ruzmarin

#37 Re: molim vas pomozite

Post by ruzmarin »

Napisi- Koji ba zivot ? Koja Bosna i Hercegovina ? :-) :run:
lolo_lolo

#38 Re: molim vas pomozite

Post by lolo_lolo »

samo napisi,Bosna nije kao sto je nekad bila. , i dobices 3,dosta za nekoga ko trazi preko foruma da mu se rad sastavlja
Vares City

#39 Re: molim vas pomozite

Post by Vares City »

Treba ti za skole ha,....
I da od nas prepisujes,..ne mere

Pa zar za takvu temu moras mozgati,.....razgledaj,pisi i dobijas 5+ :dance:
8. sekretar SKOJ-a

#40 Re: molim vas pomozite

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Sastav započni ovako, otprilike:
Moja domovina, Bosna i Hercegovina je kao djevojka iz bajke, lijepa je i SIROMAŠNA=KOKUZNA....
ZOBENI

#41 Re: molim vas pomozite

Post by ZOBENI »

hahahaha kakvih sve modela ima u ovoj drzavi Boze sacuvaj :-) :-) :-) :-)
Shoshana

#42 Re: molim vas pomozite

Post by Shoshana »

SaraLe wrote:
Samo napisi NEMA :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
pudzianowski

#43 Re: molim vas pomozite

Post by pudzianowski »

ma ja...kao i uvjek vama je do zajebancije....cast izuzetcima... :x :x :x
Compact

#44 Re: molim vas pomozite

Post by Compact »

Idu dva čovjeka ulicom, jednog zgazi auto, a drugi je radio u Energoinvestu! Imaš cigaru, oca't, ako nemaš ostavi mi da pušim! Haj zovi kafe i imaš li cenera! Jesi li možda gledao film "Kišni čovjek" i usput možeš li mi dati kutiju cigara do sutra? Jesi li vidio onoga, glava mu k'o početak čarape! Cvijeće cvjeta, rijeke teku, vjetar puše, ptice cvrkuću, a mali Ismet ide u školu! Vanja i Kleventino igraju žmire, a Slanio liže sladoled! Život u Bosni je lijep!

Ja mislim da je ovo dovoljno za prolaza! :D
pudzianowski

#45 Re: molim vas pomozite

Post by pudzianowski »

:? :? :? ja mislim da nisam otovrio temu za zajeanciju ili viceve :?: :?: :?: :?:
chuchumbamayumbe

#46 Re: molim vas pomozite

Post by chuchumbamayumbe »

vratija se šime
njonjica

#47 Re: molim vas pomozite

Post by njonjica »

pudzianowski wrote::? :? :? ja mislim da nisam otovrio temu za zajeanciju ili viceve :?: :?: :?: :?:
Sta's kad smo nepredvidljivi :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#48 Re: molim vas pomozite

Post by Chmoljo »

pudzianowski wrote:ma ja...kao i uvjek vama je do zajebancije....cast izuzetcima... :x :x :x
jok, tebi je do zajebancije ;-)

hebote, koja drskost :lol: :lol: :lol: ljut što mu ne pišemo sastav :lol: :lol: :lol:
Compact

#49 Re: molim vas pomozite

Post by Compact »

pudzianowski wrote::? :? :? ja mislim da nisam otovrio temu za zajeanciju ili viceve :?: :?: :?: :?:
Izgleda da nas baš nisi ozbiljno shvatio! Kada učiteljica ili nastavnica pročita onaj uradak, ima da odmah zovne roditelje na razgovor! :D
Chmoljo wrote:
pudzianowski wrote:ma ja...kao i uvjek vama je do zajebancije....cast izuzetcima... :x :x :x
jok, tebi je do zajebancije ;-)

hebote, koja drskost :lol: :lol: :lol: ljut što mu ne pišemo sastav :lol: :lol: :lol:
Ne samo to nego mu napišem, i ne kaže ni hvala!
lolo_lolo

#50 Re: molim vas pomozite

Post by lolo_lolo »

forumasi sa-x se samo zahebavaju,bolje ti pokusaj na nekom drugom forumu
Post Reply