cune u po somuna, cevapi, kobasice, hrenovke, janjetina ispod saca, kokakola i na kraju zaspes sa pivarom
KAKO SE UDEBLJATI?????
Moderator: anex
- Cipelguz
#26 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Janjetina ispod saca, cevapi, govedje kobasice, cokolade, kokakola u velikim kolicinama,
cune u po somuna, cevapi, kobasice, hrenovke, janjetina ispod saca, kokakola i na kraju zaspes sa pivarom
- konrad
#27 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Samo aktivna fizicka aktivnost moze da ti pomogne, a godinama ce doci i kile, ne brini 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#28 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
redovni termini fudbala, cesto pjeske idem (ne koristim gradski prevoz), ne pusim, sto bi se reklo zdravo zivimkonrad wrote:Samo aktivna fizicka aktivnost moze da ti pomogne, a godinama ce doci i kile, ne brini
- GandalfSivi
#29 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
GandalfSivi wrote:kafana...
kratki edit: moze se isto koristiti i onaj preparat, koji otvara apetiti, onaj sto se stavlja u papir i pusi, kazu ljudi (nisam probao, normalno) da ih je to udebljalo vise nego ista drugo...
debljam se
-
pOZz
#30 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Jeben je problem onaj ko ga ima, isto kao i sa mršavljenjem. Podjednako zajebano, znam po sebi. Jedeš frižider(e) ali ništa... Meni nisu pomogle ni Pivare, Otrovi, Trovači, Melise, Pingvini.

- Cipelguz
#31 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Ti ko reciklazna masina ocam'pOZz wrote:Jeben je problem onaj ko ga ima, isto kao i sa mršavljenjem. Podjednako zajebano, znam po sebi. Jedeš frižider(e) ali ništa... Meni nisu pomogle ni Pivare, Otrovi, Trovači, Melise, Pingvini.![]()
-
suspect_zero
#32 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Trening u teretani, nabijanje mišićne mase..........a prehrana prebogata proteinima, bjelančevinama, ugljikohidratima..........u biti ti jedi sve ono što je ostalim 90% stanovništva strogo zabranjeno i to u duplim dozama
(šalim se, vodi računa o kardiovaskularnom sistemu)
- clav
#33 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
To ti je super kilaza na tu visinu, al zavisi sve sta hoces da furas. Ako hoces da se malo nabijes, kreni u teretanu, jedi dva mesna obroka dnevno od po 200g mesa, a ostatak ce uciniti hormoni.Admir_1984 wrote:Ja isto nikako ne mogu da se udebljam. Jedem puno al djaba. Visok sam oko 188/189, a vec godinama ne mogu da se pomaknem sa 80-81 kile![]()
![]()
Dok jedna moj drug cim pocne jesti dva puta na dan, za 10 dana dobije 4-5 kila ko iz shale
-
zimomor
#34 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Moras stalno da jedes i nikad ne smijes biti gladna. Najmanje 4 obroka dnevno. Dorucak oko 8, rucak oko 12, rucak br. 2 ili vecera oko 6, vecera br. 2 oko 10-11. Kad jedes moraju biti velike porcije, i jedes dok ti ne bude muka da povratis, onda napravis kracu pauzu od 5-10 minuta i nastavis opet dok ne pojedes. 
Ja umjesto tanjira jedem iz zdjele za voce.
To mi je mjera.
Udebljo se 15-ak kila (bio akrep pravi). Slatko ne volim tako da mi to nije bilo ukljuceno u "dijetu".
Sretno, uz slogan "bolje da ljulja, nego da zulja".
Ja umjesto tanjira jedem iz zdjele za voce.
Sretno, uz slogan "bolje da ljulja, nego da zulja".
-
pOZz
#36 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Al' baš.Cipelguz wrote:Ti ko reciklazna masina ocam'pOZz wrote:Jeben je problem onaj ko ga ima, isto kao i sa mršavljenjem. Podjednako zajebano, znam po sebi. Jedeš frižider(e) ali ništa... Meni nisu pomogle ni Pivare, Otrovi, Trovači, Melise, Pingvini.![]()
Spremite se, polijećemo.ProS wrote:teretana i mega hapica![]()
-
zimomor
#37 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Mozda, ali sam cuo da kad prestanes ici u teretanu sve ispuse.ProS wrote:teretana i mega hapica![]()
I cini mi se da ovdje ima previse hemije.
- burek_in_space
#38 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Samo da napomenem da postoji i mega mass 4000 a chuo sam,ali ne i lichno vidio i 5000.zimomor wrote:Mozda, ali sam cuo da kad prestanes ici u teretanu sve ispuse.ProS wrote:teretana i mega hapica![]()
I cini mi se da ovdje ima previse hemije.
Ne radi se o hemiji na koju narod odmah pomisli kada se spomene teretana i "pumpanje" mishica,nego o chistom izdvojenom proteinu koji ne bi uspjeli unijeti kroz hranu i redovne obroke u toku jednog dana.Ono shto dovodi do ispuhivanja/ispuhavanja (danas mi chudno zvuche ove rijechi
- clav
#39 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Ma postoji svasta nesto ali ti je sve to reklama, ko pasta za zube sa ovim, pasta za zube s onim. Ni jedan od tih profesionalnih bildera se ne oslanja na ovakve dodatke prehrani. Glavna im je hrana(perverzne kolicine kvalitetne hrane) i ako mu genetika nije jaca strana anabolicki steroidi. Od te kante od 5 kila ne vjerujem da postoji teoretska sansa da se 5% od toga pretvori u misic ili salo, a za tih stotinjak maraka se moze uzeti poprilicna kolicina finog mesa.burek_in_space wrote:Samo da napomenem da postoji i mega mass 4000 a chuo sam,ali ne i lichno vidio i 5000.zimomor wrote:Mozda, ali sam cuo da kad prestanes ici u teretanu sve ispuse.ProS wrote:teretana i mega hapica![]()
I cini mi se da ovdje ima previse hemije.![]()
Ne radi se o hemiji na koju narod odmah pomisli kada se spomene teretana i "pumpanje" mishica,nego o chistom izdvojenom proteinu koji ne bi uspjeli unijeti kroz hranu i redovne obroke u toku jednog dana.Ono shto dovodi do ispuhivanja/ispuhavanja (danas mi chudno zvuche ove rijechi) su kreatin,anabolici,steroidi ali to je vec za drugu temu.
- burek_in_space
#40 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Igrom sluchaja,znam chime se hrani nekoliko njih koji su u tim vodama puno ozbiljnije nego ja-ogromne kolichine pilecih prsa kuhanih na vodi bez ikakvog zachina.O preparatima poput ovog,prichaju samo kao o medjuobrokuclav wrote: Ma postoji svasta nesto ali ti je sve to reklama, ko pasta za zube sa ovim, pasta za zube s onim. Ni jedan od tih profesionalnih bildera se ne oslanja na ovakve dodatke prehrani. Glavna im je hrana(perverzne kolicine kvalitetne hrane) i ako mu genetika nije jaca strana anabolicki steroidi. Od te kante od 5 kila ne vjerujem da postoji teoretska sansa da se 5% od toga pretvori u misic ili salo, a za tih stotinjak maraka se moze uzeti poprilicna kolicina finog mesa.
-
missko
#41 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Provjereno na vlastitoj kozi-.
3-4 pive poslije posla imaju visestruki utjecaj,prvo opustis se a drugo otvore apetit a trece hranjive ko hljeb. Poslije jedes samo tako, apetit ko u lava, i bacis onda kasnije laganu sovu jedno 2 sata.
Dodatak: Gledaj sve tekme na tv koje stignes al samo uz pivu i cips ili kokice. Ma ugojices isto kao tovljenjem.
3-4 pive poslije posla imaju visestruki utjecaj,prvo opustis se a drugo otvore apetit a trece hranjive ko hljeb. Poslije jedes samo tako, apetit ko u lava, i bacis onda kasnije laganu sovu jedno 2 sata.
Dodatak: Gledaj sve tekme na tv koje stignes al samo uz pivu i cips ili kokice. Ma ugojices isto kao tovljenjem.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#42 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
ne prelazi na drugu stranu, samo ti to mogu reciSajja wrote:Eh ja bih voljela cuti vase savjete o tome kako se udebljati sto brze, ali bez onog tipa samo jedi. Jedem ja poprilicno dobro ali znate li neke tablete, preparate za debljanje...HELP![]()
![]()
- ProS
#43 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
da znas kako su bilderi em dobre kuharice (koriste ovo takodjer,kao i mnostvo bezopasnih suplemenata),em dobri nutricionisticlav wrote: Ma postoji svasta nesto ali ti je sve to reklama, ko pasta za zube sa ovim, pasta za zube s onim. Ni jedan od tih profesionalnih bildera se ne oslanja na ovakve dodatke prehrani. Glavna im je hrana(perverzne kolicine kvalitetne hrane) i ako mu genetika nije jaca strana anabolicki steroidi. Od te kante od 5 kila ne vjerujem da postoji teoretska sansa da se 5% od toga pretvori u misic ili salo, a za tih stotinjak maraka se moze uzeti poprilicna kolicina finog mesa.
-
alijadzigibau
#44 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
slobodno pocni pusit trave....bices smirena bice ti sega a jesces nonStop 
-
Shoshana
#45 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
TacnomIRCerka wrote:B-kompleks tablete, em ti povecava apetit em ti pomaze da sve sto pojedes primis na se
-
zijancer
#46 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
dorucak
paLLacinke sa cokoladom, posute kokosovim brasnom
rucaKK: palacinkeeeeeeee
sa marmeladom, posute mljevenim bademima
vecera: palaciNNNNnnke sa medom & orasima
uFFF

rucaKK: palacinkeeeeeeee
vecera: palaciNNNNnnke sa medom & orasima
uFFF
-
Risto Kuglarić
#47 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
e jebem ga ja kume, pa šta se onda čudiš? gorepreporučena ishrana + eliminiši kretanje, il ga svedi na najmanju moguću mjeruAdmir_1984 wrote:redovni termini fudbala, cesto pjeske idem (ne koristim gradski prevoz), ne pusim, sto bi se reklo zdravo zivimkonrad wrote:Samo aktivna fizicka aktivnost moze da ti pomogne, a godinama ce doci i kile, ne brini![]()
-
Risto Kuglarić
#48 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
...dok jednom ne skontaš da ti je u biti mrsko ustat do frižideraalijadzigibau wrote:slobodno pocni pusit trave....bices smirena bice ti sega a jesces nonStop
-
F.G.R.
#49 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Sta ce ovi koji ne piju pivo..ili alkohol...
moze li pomoci bezalkoholna piva?

moze li pomoci bezalkoholna piva?
- burek_in_space
#50 Re: KAKO SE UDEBLJATI?????
Samo redovna fizichka aktivnost koja ce vam otvoriti apetit,a josh ce i doprinijeti da se masne naslage ne gomilaju po stomaku i strazhnjici nego da se fino rasporede po chitavom tijelu.F.G.R. wrote:Sta ce ovi koji ne piju pivo..ili alkohol...
moze li pomoci bezalkoholna piva?![]()