Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lucie wrote:
vec unapred znam da samnom neslozite ali sta cu evo moj nacin :
ako placam ja onda time jasno i glasno dajem do znanja : nemamo i necemo nikada imati nista zajednicko. isto tako nikada nedozvolim da mi na party ili u disco plati neki momak pice. takvi momci ocekivaju plate pice pa su neki hadzije i jedno jeftino pice da kupi moju paznju, kakvi grrr. Radim puno imam svoju lovu i neizlazim nikde da cekam da mi neko plati pice. ALI ako sam sa nekim u vezi onda ocekivam da plati on i uvjek on. Ako me zeli mora da si me moze priusititi. I to u svemu, mora da je musko:-) nije fer slazem se ali zivot nije sala
previse sam emancipirana u nekim stvarima ali na drugu stranu musko je musko, otvara vrata, oblaci me u kaput i placa racune
mozda sam out ali istina da vec mnoooogo godina nisam studentica
e ovo nikako ali nikako ne razumijem
STVARI se priuste a ne osobe...
Lucie wrote:
ako placam ja onda time jasno i glasno dajem do znanja : nemamo i necemo nikada imati nista zajednicko. isto tako nikada nedozvolim da mi na party ili u disco plati neki momak pice. takvi momci ocekivaju plate pice pa su neki hadzije i jedno jeftino pice da kupi moju paznju, kakvi grrr. Radim puno imam svoju lovu i neizlazim nikde da cekam da mi neko plati pice. ALI ako sam sa nekim u vezi onda ocekivam da plati on i uvjek on. Ako me zeli mora da si me moze priusititi. I to u svemu, mora da je musko:-) nije fer slazem se ali zivot nije sala
previse sam emancipirana u nekim stvarima ali na drugu stranu musko je musko, otvara vrata, oblaci me u kaput i placa racune
e ovo nikako ali nikako ne razumijem
STVARI se priuste a ne osobe...
za compos
sve materijalne stvari mogu sama sebi priustiti. od mog muskarca ocekujem vise. kao i on od mene
Naravno da je sramota. Nema opravdanja. Kada momak nema da plati, onda se i ne ide na piće. Još jedna bitna stvar, pravi gospodin će platiti vazda piće osobi ženskog spola, bez obzira da li su u vezi ili ne.
Mr.Lee wrote:Naravno da je sramota. Nema opravdanja. Kada momak nema da plati, onda se i ne ide na piće. Još jedna bitna stvar, pravi gospodin će platiti vazda piće osobi ženskog spola, bez obzira da li su u vezi ili ne.
Compos_Sui wrote:moram jos dodati da mi se gade male sponzoruse kojima musko uvijek mora placati sve...takve bi najradje natjerala da zarade svaku kafu i svaku markicu koja se potrosi na njih
ako placam ja onda time jasno i glasno dajem do znanja : nemamo i necemo nikada imati nista zajednicko. isto tako nikada nedozvolim da mi na party ili u disco plati neki momak pice. takvi momci ocekivaju plate pice pa su neki hadzije i jedno jeftino pice da kupi moju paznju, kakvi grrr. Radim puno imam svoju lovu i neizlazim nikde da cekam da mi neko plati pice. ALI ako sam sa nekim u vezi onda ocekivam da plati on i uvjek on. Ako me zeli mora da si me moze priusititi. I to u svemu, mora da je musko nije fer slazem se ali zivot nije sala
Compos_Sui wrote:moram jos dodati da mi se gade male sponzoruse kojima musko uvijek mora placati sve...takve bi najradje natjerala da zarade svaku kafu i svaku markicu koja se potrosi na njih
ako placam ja onda time jasno i glasno dajem do znanja : nemamo i necemo nikada imati nista zajednicko. isto tako nikada nedozvolim da mi na party ili u disco plati neki momak pice. takvi momci ocekivaju plate pice pa su neki hadzije i jedno jeftino pice da kupi moju paznju, kakvi grrr. Radim puno imam svoju lovu i neizlazim nikde da cekam da mi neko plati pice. ALI ako sam sa nekim u vezi onda ocekivam da plati on i uvjek on. Ako me zeli mora da si me moze priusititi. I to u svemu, mora da je musko nije fer slazem se ali zivot nije sala
Zvucis poput kakve provincijske kurvetine!
i to je moguce. ali uvjek volim nazivati stvari pravim imenima, ne njih pakovati u roze masnice i izmisljati sta i kako ce ko to prifatiti. Koliko vi to hteli ili odbijali uvjek je to o parama. ako momak nema love mora imati mastu i ideje kako napraviti nesto drugo nego otici na pice ili veceru i curu ostaviti da plati svoje ili jos gore da pod stolom uzima njezinu lovu i kao pravi muskarac je to on ko plati racune )) i to se desava
Ridjobrki wrote:Ja bih vazda platio ceh ali me boli ta neka neravnopravnost i nezahvalnost. Naprimjer, nakon seksa: nikad se ne sjete hvala da kažu, ma ni s glave...
Ridjobrki wrote:Ja bih vazda platio ceh ali me boli ta neka neravnopravnost i nezahvalnost. Naprimjer, nakon seksa: nikad se ne sjete hvala da kažu, ma ni s glave...
a si siguran da si zasluzio to hvala ???
i ti se zahvalivas za sex??? ili to bio sex da se oduzi ona vecera koja te kostala ???
i ti se zahvalivas za sex??? ili to bio sex da se oduzi ona vecera koja te kostala ???
Pa ima valjda neki red, taman da i nisam zaslužio...
Pa ima valjda neki red, taman da i nisam zaslužio...
@otherside:
Ja mislim da si ti u pravu. Konkurencija među ženama je danas nevjerovatno jaka tako da kada neka dobije od muškarca priliku za dobar sex treba da se i zahvali, jer za sex muškarac ima toliko veliki izbor žena da bi brate dragi bio red da se mnoge i zahvale za tu uslugu...
Heh, ovo isto ko definicija sponzoruse sa wikipedie
Lesli Eldridž wrote: ja mislim da si ti u pravu. Konkurencija među ženama je danas nevjerovatno jaka tako da kada neka dobije od muškarca priliku za dobar sex treba da se i zahvali, jer za sex muškarac ima toliko veliki izbor žena da bi brate dragi bio red da se mnoge i zahvale za tu uslugu...
poslije ninje zene mogu odmah u opatice. nema dalje
sponzorusa je nesposobna zena koja samo ceka da nju drugu sponzoriraju i placaju, to tesko moze biti moj slucaj. ali nema veze znala sam da se neslozite jer zena treba da je skromna, sjedi u cosku ako muskarac plati ona treba glasno HVALA ako se jadnici zadesi ima sexa opet glasno HVALA /i jako sex nista nevalja/ i ako momak kaze plati i za mene mora samo reci HVALA.
ako taku nadjete onda nju cuvajte kao kapi na dlanu i nepustajte. Jer se vam moze zadesiti neka ja, koja trazi mnogo,mnogo i mnogo vise od muskaraca jer je dovolno sposobna da sve sebi obezbedi sama
Lesli Eldridž wrote: ja mislim da si ti u pravu. Konkurencija među ženama je danas nevjerovatno jaka tako da kada neka dobije od muškarca priliku za dobar sex treba da se i zahvali, jer za sex muškarac ima toliko veliki izbor žena da bi brate dragi bio red da se mnoge i zahvale za tu uslugu...