Volim te...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
*mima*

#26 Re: Volim te...

Post by *mima* »

Bureche.......ko te ruzi?
swirl

#27 Re: Volim te...

Post by swirl »

Rijeci su isprazne, bez djela. I zaista nemam obicaj bilo kome reci volim te, ali se trudim djelima, paznjom, prisustvom, i sl. pokazati da nekoga volim :-D Trenutak istine :lol:
burek_in_space

#28 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

mima wrote:Bureche.......ko te ruzi?
Vala niko mima.Znaju da ne smiju kada imam jaka ledja. :mrgreen:
*mima*

#29 Re: Volim te...

Post by *mima* »

burek_in_space wrote:

Ma ne smije tebe niko da sekira......ti samo pici po svom.
burek_in_space

#30 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

mima wrote: Ma ne smije tebe niko da sekira......ti samo pici po svom.
Drugachije ni ne znam. :mrgreen:
*mima*

#31 Re: Volim te...

Post by *mima* »

Seko..volim i ja tebe :-D
Dinostula

#32 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

mima wrote:
burek_in_space wrote:

Ma ne smije tebe niko da sekira......ti samo pici po svom.
Mima penji se na pendzer da malo asikujemo. :lol:
Jedino ako nisi kakav Mimo da fatam maglu :run: :lol:
burek_in_space

#33 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

seka wrote: ljepoto :oops: pazi da u vodu ne upadnes :D

@mima, volim te :oops: :D
Ne hodam blizu vode,a konzumiram samo pivu,tako da nema brige. :mrgreen:
*mima*

#34 Re: Volim te...

Post by *mima* »

:D Skontat ces vremenom jesam i zensko ili musko..... :lol:
Dinostula

#35 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

mima wrote::D Skontat ces vremenom jesam i zensko ili musko..... :lol:
Tipujem na zensko. :oops: ;-)
*mima*

#36 Re: Volim te...

Post by *mima* »

Dobro si tipovo :D
burek_in_space

#37 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

seka wrote:
burek_in_space wrote:Ne hodam blizu vode,a konzumiram samo pivu,tako da nema brige. :mrgreen:
bice da se kupas u moru/kadi punom/oj pive.

nesreco :oops: je li tebi iko rekao da te voli?
Svaki dan mi govore :mrgreen:
weed

#38 Re: Volim te...

Post by weed »

Moze li jedna tema na ovom forumu proci bez mime spamera... zar bas svaku temu, mima spamer, mora upropastiti svojim (...) komentarima... zar ti je tako dosadno u zivotu, pa samo visis po forumu i spamas sve sto stignes... kako ti se da, ziva bila/jadna ne bila... imas cca. cener milja poruka i 95% su spam... :roll:
*mima*

#39 Re: Volim te...

Post by *mima* »

weed wrote:Moze li jedna tema na ovom forumu proci bez mime spamera... zar bas svaku temu, mima spamer, mora upropastiti svojim (...) komentarima... zar ti je tako dosadno u zivotu, pa samo visis po forumu i spamas sve sto stignes... kako ti se da, ziva bila/jadna ne bila... imas cca. cener milja poruka i 95% su spam... :roll:

Ma ko je tebe ruzio?
Last edited by *mima* on 06/05/2009 14:02, edited 1 time in total.
sheilak

#40 Re: Volim te...

Post by sheilak »

medda wrote:Lijepa tema
A da li svojim clanovima porodice govorite da ih volite?
Mislim da filmovi daju pogresnu sliku porodicnih izlijeva ljubavi gdje na svakom koraku majka kcerci, sin ocu, brat sestri, nena unuku... govori aj lov ju :D
je li to nesto balkansko da se o tome ne prica? sta li? mislim da je ovo u vecini bos. porodica slucaj...jednostavno je pravo tesko reci te rijeci nekom svom najblizem...ne ubrajam partnere u ovo, kad se mazikaju, pazikaju, gugucu...vec bas rodbinu
moj otac npr ne bi izustio te rijeci a poginuo bi za nas... 8-)
a poznajem ljude koji su izgubili roditelja i onda im zao sto mu nikad nisu rekli da ga vole...to jednostavno nije bio obicaj... :(
Meni je vrlo dalek ovakav stav. Kod nas je normalno da jedni drugima pokazujemo ljubav, bilo u vidu zagrljaja, poljubaca, shala, zadirkivanja ili jednostavno reci nekom da ga puno volis. Kod nas je vrlo izrazena komunikacija i emocije ( cak i one lose ). Mozemo o svemu pricati, svaku emociju izraziti, svemu se (na)smijati. Mene su jos kao dijete uvijek podsticali da izrazim svoje osjecaje na nacin na koji to zelim . Mi smo, inace, takvi po prirodi :-D Ja, zaista, ne vidim razlog za skrivanje ili neizrazavanje osjecaja, barem sto se tice porodice. Meni je ona vrlo bitna, za sve njih osjecam neizmjernu ljubav i uvijek im je pokazujem, kao i oni meni.

Kada je veza u pitanju, tu sam opreznija - Nikada ne govorim " volim te " ako ta zaista ne mislim. Problem je sto se moji osjecaji vrlo cesto mijenjaju - danas sam luda za nekim, sutra zelim biti daleko od njega :-D , te stoga ne mogu to ni reci , a da budem potpuno iskrena. Nekada mozda ne zelim ni preplasiti osobu bujicom mojih osjecaja ili razbiti ljepotu trenutka jer kada se rijeci izgovore, sve postaje nekako svakodnevno, obicno, previse realno . A ja ljubav jako idealiziram, za mene ona kao da nije s ovoga svijeta.
:)
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#41 Re: Volim te...

Post by davorf »

sheilak wrote:
Mislim da filmovi daju pogresnu sliku porodicnih izlijeva ljubavi gdje na svakom koraku majka kcerci, sin ocu, brat sestri, nena unuku... govori aj lov ju :D
je li to nesto balkansko da se o tome ne prica? sta li? mislim da je ovo u vecini bos. porodica slucaj...jednostavno je pravo tesko reci te rijeci nekom svom najblizem...ne ubrajam partnere u ovo, kad se mazikaju, pazikaju, gugucu...vec bas rodbinu
a poznajem ljude koji su izgubili roditelja i onda im zao sto mu nikad nisu rekli da ga vole...to jednostavno nije bio obicaj... :(
Meni je vrlo dalek ovakav stav. Kod nas je normalno da jedni drugima pokazujemo ljubav, bilo u vidu zagrljaja, poljubaca, shala, zadirkivanja ili jednostavno reci nekom da ga puno volis. Kod nas je vrlo izrazena komunikacija i emocije ( cak i one lose ). Mozemo o svemu pricati, svaku emociju izraziti, svemu se (na)smijati. Mene su jos kao dijete uvijek podsticali da izrazim svoje osjecaje na nacin na koji to zelim . Mi smo, inace, takvi po prirodi :-D Ja, zaista, ne vidim razlog za skrivanje ili neizrazavanje osjecaja, barem sto se tice porodice. Meni je ona vrlo bitna, za sve njih osjecam neizmjernu ljubav i uvijek im je pokazujem, kao i oni meni.

Kada je veza u pitanju, tu sam opreznija - Nikada ne govorim " volim te " ako ta zaista ne mislim. Problem je sto se moji osjecaji vrlo cesto mijenjaju - danas sam luda za nekim, sutra zelim biti daleko od njega :-D , te stoga ne mogu to ni reci , a da budem potpuno iskrena. Nekada mozda ne zelim ni preplasiti osobu bujicom mojih osjecaja ili razbiti ljepotu trenutka jer kada se rijeci izgovore, sve postaje nekako svakodnevno, obicno, previse realno . A ja ljubav jako idealiziram, za mene ona kao da nije s ovoga svijeta.
Bez uvrede...ali, nemoj se (previše) razočarati kada se raziđe taj oblačak na kojem stojiš - mislim na ljubav u vezi, ne na porodicu :D
sheilak

#42 Re: Volim te...

Post by sheilak »

Ma, necu se uvrijediti - :)

cim oblacic nestane - nestanem i ja :-D .
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#43 Re: Volim te...

Post by grunt »

burek_in_space wrote:
i mamu i tatu i seku)ne ovu forumsku,ona mi je samo draga :D ,i komshinicu sa broja 8 kad joj muzh nije kod kuce... :oops:
Sta to ti imas sa mojom zenom :evil: Image :D
Totalna je glupost govoriti "volim te" i slicne besmislice,to se valjda podrazumijeva kod nas balkanaca kada smo sa nekim u vezi,braku itd. i takvo iznosenje emocija je samo odlika slabica :D
burek_in_space

#44 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

sheilak wrote:Ma, necu se uvrijediti - :)

cim oblacic nestane - nestanem i ja
:-D .
I chitav zivot tako?!
sheilak

#45 Re: Volim te...

Post by sheilak »

@ burek

Do sada je tako bilo - sada mi to pocinje biti nekako nevazno , ti mali oblacici ( kada nadjes pravu osobu koja te razumije ) :) Ali da se razumijemo, samo pocinje biti - jos imam namjeru da nekad negdje pobjegnem :-D
Last edited by sheilak on 07/05/2009 15:01, edited 2 times in total.
burek_in_space

#46 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

grunt wrote:
burek_in_space wrote:
i mamu i tatu i seku)ne ovu forumsku,ona mi je samo draga :D ,i komshinicu sa broja 8 kad joj muzh nije kod kuce... :oops:
Sta to ti imas sa mojom zenom :evil: Image :D
Totalna je glupost govoriti "volim te" i slicne besmislice,to se valjda podrazumijeva kod nas balkanaca kada smo sa nekim u vezi,braku itd. i takvo iznosenje emocija je samo odlika slabica :D
Znao sam da ce mi dug jezik dohakati kad-tad. :skoljka: :mrgreen:
burek_in_space

#47 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

sheilak wrote:@ burek

Do sada je tako bilo - sada mi to pocinje biti nevazno ( kada nadjes pravu odobu koja te razumije ) :)
Nisam te bash najbolje razumio oko ovoga da pochinje biti nevazhno,pa ako mozhesh pojasni mi,molim te?!
arzuhal

#48 Re: Volim te...

Post by arzuhal »

VOLIM TE BOSNOOOOO Image
sheilak

#49 Re: Volim te...

Post by sheilak »

burek_in_space wrote:
sheilak wrote:@ burek

Do sada je tako bilo - sada mi to pocinje biti nevazno ( kada nadjes pravu odobu koja te razumije ) :)
Nisam te bash najbolje razumio oko ovoga da pochinje biti nevazhno,pa ako mozhesh pojasni mi,molim te?!

Vise mi veza nije odbojna ili restriktivna kada prodje onu prvu, prelijepu, romantičnu, lepršavu :-D fazu. Kada bi veza počinjala biti ozbiljna ( u smislu ) zajedničke budućnosti, donošenja " odraslih " odluka, zajedničkog života, ja bih nastojala izaći iz nje. Jer bi me pocinjala gušiti sa svim svojim obavezama ( prema toj odredjenoj osobi , recimo ), sa svakodnevnošću, rutinom, običnošću, itd. Kada, medjutim, upoznaš nekoga ko te očarava uvijek iznova, ko razumije tvoju prirodu, pa ti ostavlja dovoljno prostora i slobode (da pobjegneš i da se vratiš ), ko te zna smiriti i učiniti sretnom, onda ti više ne smeta ako veza postaje ozbiljna, već ti se ta posvećenost drugom, svakodnevnost, relanost čak i dopada - jer je sa pravom osobom.
medda

#50 Re: Volim te...

Post by medda »

davorf wrote:
sheilak wrote:

Bez uvrede...ali, nemoj se (previše) razočarati kada se raziđe taj oblačak na kojem stojiš - mislim na ljubav u vezi, ne na porodicu :D

ja sam se malo zamislila jer mi je prijateljica plakala za majkom i rekla da joj je sada zao sto joj nikad nije ozbiljno i gledajuci u oci rekla da je voli, iskreno
a druga prijateljica koja je izgubila oca se pitala da li je on znao da ona njega voli
ostale su nedorecene i sada im je zao :(
a znam da su obe imale divne roditelje i relaciju punu ljubavi samo sto se nije eto tako davalo do znanja da se vole jer valjda su smatrali da se to podrazumijeva
ni ja do skoro nisam razmisljala o ovome jer sam smatrala da se to podrazumijeva polazeci upravo od ovih porodicnih sastajanja, smijeha, zagrljaja, poljubaca, rasprava, obilnih zajednickih obroka, usluga, savjeta itd........
Post Reply