Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Dijasporac
#26 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Chinese_water:
zato sto je drolja, i plus vazda bi se bojo da mi ne radja invalide jer je svak zivi i mrtav dero ko budalu, bog zna sta joj je poremeceno, dodatno starka je i ima veliki rizik da mi rodi down syndrome djecu...
zato sto je drolja, i plus vazda bi se bojo da mi ne radja invalide jer je svak zivi i mrtav dero ko budalu, bog zna sta joj je poremeceno, dodatno starka je i ima veliki rizik da mi rodi down syndrome djecu...
- chinese_water
#27 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
a koliko godina imas?swirl wrote:Prije ili kasnije pitate za godine, pa bolje PRIJE nego kasnije.chinese_water wrote:pa bi li on bio pristojan i odgojen da je postavio godine kao kriterij?swirl wrote:Ok, a koliko ta famozna zena treba imati godina, da vidim mogu li se prijaviti na konkurs![]()
![]()
nista,swirl,nista ...
ja pomislio da si pristojna i odgojena...
-
vratnik
#28 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Nevjerovatno koliko mrznje, predrasuda, mahaluka, idiotluka, gluposti, zavisti i cega sve ne moze stati u jednu recenicu.Dijasporac wrote:Chinese_water:
- chinese_water
#29 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
cuj da ne radja invalide jer je svak ziv i MRTAV dero KO BUDALU ...Dijasporac wrote:Chinese_water:
ne znam sta je njoj poremeceno, al' ti hitno idi psihijatru... i budi siguran da ces zavrsiti na dugotrajnoj terapiji
a kad smo vec kod toga, sta ti recimo, znas, ko je sve "dero" tvoju mamu ? koliko su duboko zalazio u njenu privatnost? i tako to?
je li te to ikad interesovalo?
- Karabaja
#30 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
.. i nevinu naravno 
-
*mima*
#31 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Dijasporac wrote:Chinese_water:
- burek_in_space
#32 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Ko da gledam,zapashce ga neka koja se derala sa vishe njih,ali avaj...puknuce za njom ko tromblon.

- HAVANA
#33 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Dijasporac wrote:Chinese_water:
No sikiriki,ne možeš ti to jebat i da hočeš.
- chinese_water
#34 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
koga ce zapast? ovog dijasporca? pa ni moja nepokretna nana ga ne bi ovakvog ... da se ne izrazavam kakvog ...burek_in_space wrote:Ko da gledam,zapashce ga neka koja se derala sa vishe njih,ali avaj...puknuce za njom ko tromblon.![]()
![]()
- HAVANA
#35 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Nekako s proljeća wrote:![]()
U Sarajevu za ženama i tramvajem ne treba trčati.Ali gdje se u njemu može upoznati žena , opisana kao pristojna, slobodna i lijepo odgojena?
Na horskoj sekciji.
-
Dijasporac
#36 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
- chinese_water
#37 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
HAVANA wrote:Dijasporac wrote:Chinese_water:
No sikiriki,ne možeš ti to jebat i da hočeš.
-
vratnik
#38 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Hvala ti sto nam ovo napisa: a kao odgovor onima koji se stalni pitaju zasto sarajke (npr.) tesko daju..Dijasporac wrote:Chinese_water:
-
*mima*
#39 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Dijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
Guzis li sta ili samo bacas drkicu na Sevku?
- burek_in_space
#40 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Ma jedna je pricha na forumu,a druga u real lifeu kada se zateleba.chinese_water wrote:koga ce zapast? ovog dijasporca? pa ni moja nepokretna nana ga ne bi ovakvog ... da se ne izrazavam kakvog ...burek_in_space wrote:Ko da gledam,zapashce ga neka koja se derala sa vishe njih,ali avaj...puknuce za njom ko tromblon.![]()
![]()
- chinese_water
#41 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
ma haj lako je balkanu na kraj izaci sa severininom kokicom ... al' kako je tebi s tvojim umom?Dijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
- chinese_water
#42 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
ko tesko daje?vratnik wrote:Hvala ti sto nam ovo napisa: a kao odgovor onima koji se stalni pitaju zasto sarajke (npr.) tesko daju..Dijasporac wrote:Chinese_water:
-
Dijasporac
#43 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
zar se svi ne bune da lako davaju razbojnicima i mafijasima?? ja sam mislio da je to problem, jer nema sanse da mogu reci da tesko davajuvratnik wrote:Hvala ti sto nam ovo napisa: a kao odgovor onima koji se stalni pitaju zasto sarajke (npr.) tesko daju..Dijasporac wrote:Chinese_water:
-
vratnik
#44 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
opet moram replicirati (dok te ne banuju): ja mislim da nije bitan broj partnera, vec da li je partner bolestan, ili nije. (ovo je jednostavno, zar ne?)Dijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
Sad ce malo komplikovanije da bude: druga izjava je definitivno laz, posto sam i ja sa balkana, a stvarno nisam (na moju zalost) imao ista sa doticnom.
PS: nigdje nisam vidio vise retardirane djece nego u turaka u njemackoj, sve mlade mama, ali djeca cudna.. Mozda je razlog krv?
-
vratnik
#45 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Aaah, davaju, pa sad je meni sve jasno. Oprosti, ja sam sa druge baustele.Dijasporac wrote:zar se svi ne bune da lako davaju razbojnicima i mafijasima?? ja sam mislio da je to problem, jer nema sanse da mogu reci da tesko davajuvratnik wrote:Hvala ti sto nam ovo napisa: a kao odgovor onima koji se stalni pitaju zasto sarajke (npr.) tesko daju..Dijasporac wrote:Chinese_water:
zato sto je drolja, i plus vazda bi se bojo da mi ne radja invalide jer je svak zivi i mrtav dero ko budalu, bog zna sta joj je poremeceno, dodatno starka je i ima veliki rizik da mi rodi down syndrome djecu...) haha
-
hocunecu
#46 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
tebi niko nebi trebao radjat djecuDijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
mogli bi povuc tvoje gene
evo za sta treba zakon,a ne o zabrani pusenja
-
Dijasporac
#47 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
vratnik wrote:opet moram replicirati (dok te ne banuju): ja mislim da nije bitan broj partnera, vec da li je partner bolestan, ili nije. (ovo je jednostavno, zar ne?)Dijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
Sad ce malo komplikovanije da bude: druga izjava je definitivno laz, posto sam i ja sa balkana, a stvarno nisam (na moju zalost) imao ista sa doticnom.
PS: nigdje nisam vidio vise retardirane djece nego u turaka u njemackoj, sve mlade mama, ali djeca cudna.. Mozda je razlog krv?
ja ok sad te razumijem, znaci sto vise partnera imas i sto si starija manje su ti sanse da imas bolescinu ili poremecaj? uredu eto nije mi problem popustiti tome, samo misli tako i uzivaj u bajkama
- chinese_water
#48 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
vala bas, ja pusenje ni jednoj ne bih zabraniohocunecu wrote:tebi niko nebi trebao radjat djecuDijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
mogli bi povuc tvoje gene![]()
evo za sta treba zakon,a ne o zabrani pusenja
-
*mima*
#49 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Ja nikad nisam bila bolesna.
-
Klodovik
#50 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Na Mejtašu i Grbavici. Kakvo pitanje takav i odgovor.