ne znam kako da je nazovem... :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lesli Eldridž

#26 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Lesli Eldridž »

Neka i on kresne tvoju prijateljicu pred tobom i bićete kvit. :D
lolita_xx

#27 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by lolita_xx »

eurozero wrote:I zahvaljujem na toploj dobrodošlici na forum

@Pici i @lolita xx, uljepšaste mi ste mi dan :D
:D
zato i sluzimo :D
atko

#28 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by atko »

Lesli Eldridž wrote:Neka i on kresne tvoju prijateljicu pred tobom i bićete kvit. :D
Pa to i jest poenta negove "zelje" ... ona se kresne sa frajerom ... onda on kaze eto i ja bih pred tobom kresno jednu ... i onda... u stvari znas mi se krsemo od ranije samo nisam znao kako da ti to kazem ... ovaj ... a da li bi vas dvije da se kresemo skupa ... i onda se par puta kresnete skupa ...

... i onda on opet izrazi zelju da vidi vas dvije sa zenom ... i onda on kaze eto ja bih se kresno sa frajerom ... itd itd ...

:D :D :D

Ljubav i postovanje ne idu skupa u recenicu sa raznim kobinacijama kresanja ... :wink:
Lesli Eldridž

#29 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Lesli Eldridž »

atko wrote:
Lesli Eldridž wrote:Neka i on kresne tvoju prijateljicu pred tobom i bićete kvit. :D
Pa to i jest poenta negove "zelje" ... ona se kresne sa frajerom ... onda on kaze eto i ja bih pred tobom kresno jednu ... i onda... u stvari znas mi se krsemo od ranije samo nisam znao kako da ti to kazem ... ovaj ... a da li bi vas dvije da se kresemo skupa ... i onda se par puta kresnete skupa ...

... i onda on opet izrazi zelju da vidi vas dvije sa zenom ... i onda on kaze eto ja bih se kresno sa frajerom ... itd itd ...

:D :D :D

Ljubav i postovanje ne idu skupa u recenicu sa raznim kobinacijama kresanja ... :wink:
:lol:
*mima*

#30 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by *mima* »

eurozero wrote:
lola28 wrote:ev ovako curo draga on je bar dobar pa ti je rekao ja imam zelju vec godinama da vidim svoju kako se kara sa naj manje dvojicom ili vise al neznam kako da joj kazem ili da je pitam pa ako ti imas neki savijet za mene kako se to pita ja cu tebi za tebe dati da to uradis jer naj bolje ti je da sebi najdete neki par pa zajedno ispunite zelje et to ti je od mene 8-)

Hvala lijepa, lakse mi je kad te procitah....Je li ti mrsko da mi objasnis sta tacno te u tome pali??
Kako da je pitas...pa pazljivo u svakom slucaju, bez navaljivanja..ponudi se da i ti njenu neku fantaziju ispunis, pa ti ispricaj tu svoju.

:lol: Jel se to sama sa sobom dopisujes?
Rambo-Amadeus

#31 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Rambo-Amadeus »

The Silent Man wrote:
eurozero wrote:ali ja sam ozbiljno nasekirana.....dajte nek mi neko od muških kaže kako bi se osjećao da gleda kako neki njegov drug j+++ ženu koju on navodno voli
je li neko od forumaša nekad to poželio?
sad ozbiljno ovo ukazuje da taj lik uopste ne zna sta je ljubav i sta god da osjeca to sigurno nije to... ne znam da li je uopste sposoban da voli...
Da muskarac ima dvije zene odjednom je cisto ego tripovanje,a da neko drugi njegovu je vise neki mazohizam,sta li? kako god u pitanju je poremecen dozivljaj sebe i odnosa sa drugima...
Sada ne govorim uopste ni o posesivnosti,ni o zelji na prevarom / mogucnosti oprosta prevare isl.,radi se jednostavno o potpuno drugom filmu kada neko dozivljava seksualno uzbudjenje od te fantazije i toliko ga ista preokupira da zeli da je provede...to vec ukazuje na morbidnu licnost...

jes' ti ovo dao ozbiljan komentar ili se meni cini... :shock:
molim te reci da se salis :roll: :-)
eurozero

#32 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by eurozero »

mima wrote:
eurozero wrote:
lola28 wrote:ev ovako curo draga on je bar dobar pa ti je rekao ja imam zelju vec godinama da vidim svoju kako se kara sa naj manje dvojicom ili vise al neznam kako da joj kazem ili da je pitam pa ako ti imas neki savijet za mene kako se to pita ja cu tebi za tebe dati da to uradis jer naj bolje ti je da sebi najdete neki par pa zajedno ispunite zelje et to ti je od mene 8-)

Hvala lijepa, lakse mi je kad te procitah....Je li ti mrsko da mi objasnis sta tacno te u tome pali??
Kako da je pitas...pa pazljivo u svakom slucaju, bez navaljivanja..ponudi se da i ti njenu neku fantaziju ispunis, pa ti ispricaj tu svoju.

:lol: Jel se to sama sa sobom dopisujes?

jeste, da.
Lesli Eldridž

#33 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Lesli Eldridž »

Pa dobro hoćeš li mu ispuniti želju? Ja mislim da bi ti bilo sevap. :D
eurozero

#34 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by eurozero »

Znači ljudi koji se vole ne ulaze u grupnjake?
Lesli Eldridž

#35 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Lesli Eldridž »

eurozero wrote:Znači ljudi koji se vole ne ulaze u grupnjake?
Ja ne tvrdim da je tako. Zavisi od sklonosti. :D Ja bih mog'o sebe vidjet u krevetu sa dvije trebe, ali da moju žensku neko taba preda mnom... Bilo bi kung fu poteza... Ili možda i ne bi, ko zna... :D
spektakularno

#36 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by spektakularno »

eurozero wrote:Dakle....Nekih pola godine sam u vezi koja odlično funkcioniše i obećava i osjećam, i imam svaki razlog da vjerujem da mu se zaista sviđam, da me shvata ozbiljno i cijeni...Čak u nekim momentima slabosti padaju planovi i želje za zajedničku budućnost....i sve to je veoma obostrano. Tih nekoliko mjeseci je relativno kratko vrijeme, ali od prvog momenta se dešava ta neka čarolija, jako brzo smo se razumjeli, a naročito je intenzivan, vruć i raznovrstan seksualni dio veze koji čini da se osjećam ugodno i slobodno u svom tijelu kao nikad ranije.
...Nedavno mi je povjerio (i usrdno me zamolio i nastavlja da moli da ispunim tu fantaziju) da želi da gleda kako se seksam s drugim muškarcem. Ovo ne problematiziram iz nekih svojih inhibicija, predrasuda ili bilo čega sličnog...nego pokušavam razumjeti prirodu takve fantazije. Meni bi lično bio najbolniji prizor na svijetu da njega vidim s drugom ženom. Daleko od toga da on time implicira neku otvorenu vezu, čak pokazuje onu zdravu dozu posesivnosti kad je u pitanju vrijeme koje ne provodimo zajedno...Ovdje se koliko sam ga shvatila radi o nekom voajerizmu....Zaista sam otvorena prema raznim obostrano dobrovoljnim oblicima seksualnosti i konvencionalan partner bi mi bio dosadan..Jednostavno mislim da je za to prerano i brine me njegova potreba za takvim nečim na, gotovo početku veze
..Puno nade polažem u ovu vezu i želim se da ga shvatim prije nego što nas ovaj nesporazum udalji. Molim za vaše shvatanje ove fantazije i ovakvih želja u ranoj fazi veze, naročito od muškog dijela forumaša. Hvala unaprijed.
Eurozero:

Kada neko nekog voli, neprirodno je da tu ljubav dijeli sa trecom osobom, a POGOTOVO NE NA TAKAV NACIN.
Sama si sebi dala odgovor kada si rekla da bi tebi bio najbolniji prizor na svijetu da njega vidis sa drugom zenom. Imas dvije opcije. Mozes mu ispuniti zelju, nakon cega najvjerovatnije vise i necete biti u vezi ili ne pristati na to i pokazati mu kolika je tvoja vrijednost. Ostali zajedno ili ne.
tek_stigo

#37 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by tek_stigo »

eurozero wrote:Znači ljudi koji se vole ne ulaze u grupnjake?
:)..ljudi pored vas u grupnjaku nebi trebali biti ni poznanici niti prijatelji..jednostavno potpuni stranci.
Mozda tvoj momak zaista ne zna voljeti ali to sto zeli takve fantazije. ne mora da znaci da te ne voli. Svi imamo neke fantazije. Moja je da se sexam s crnkinjom..:)..ja i djevojka smo malo poceli pricati za sex u troje. Ja gledam na to kao "proslava i povecanje nase sexualnosti i uzitka" a nikako kao da je to nest bolesno..Ona bi htjela sa mnom i jos jednim muskarcem a ja sa njom i sa jednom djevokom..uglavnom, geting ready za oba scenarija:)..etc etc

Vjerovatno i ti imas svojih fantazija koje se mogu ispuniti. Predlozi mu. Iznenadi ga. Ispunite fantazije jedno drugom. Bilo ili ne bilo ista od veze nakon toga, nebitno, bar ste isporobali ono sto ste mastali.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#38 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by anjusha »

slusaj Chmoljo, ako se pojavis na ovoj temi, pa ti svasta nesto padne na pamet- bolje da te nema! ni na temi ni u zivotu! eto, da ne bude nesporazuma! tamo da ti ja igram tango sa nekakvim... ili da tebe gledam kako se valjas s nekakvom... :evil: :evil:
ama nisam ti ja moderna ni malo i sta me briga za ove nove "igre" i gluposti! :skoljka:

PS: :kiss: :D
*mima*

#39 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by *mima* »

Zar ti sumnjas u Chmolju?
anjusha

#40 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by anjusha »

Ne sumnjam Mima, ali bolje sprijeciti nego lijeciti. :)
Za svaki slucaj :D Sta cu kad sam po prirodi previse oprezna :D
:kiss:
*mima*

#41 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by *mima* »

Ja mislim da ne treba da brines za slatkog djecaka..... :-D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#42 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Latina »

pici wrote:

draga moja @eurozero....ja te upotpunosti shvatam i mogu da ti pomognem....imas moj PP i mozeš da me kontaktiras kao i da pokusamo da ga ubijedimo da tvoja veza treba da bude na prvom mjestu.Ako se i dalje bude oglusavao o tvoje vapaje za cistom i jakom vezom onda ti predstoji da mu udovoljiš i ispuniš želju.Siguran sam da bi to bilo nesvakidasnje iskustvo i za tebe.

Uz dubok naklon i štovanje

Dr pici
:lol: :lol: :lol:
Loulou

#43 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Loulou »

anjusha wrote:slusaj Chmoljo, ako se pojavis na ovoj temi, pa ti svasta nesto padne na pamet- bolje da te nema! ni na temi ni u zivotu! eto, da ne bude nesporazuma! tamo da ti ja igram tango sa nekakvim... ili da tebe gledam kako se valjas s nekakvom... :evil: :evil:
:lol:
anjusha

#44 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by anjusha »

mima wrote:Ja mislim da ne treba da brines za slatkog djecaka..... :-D
Mima ga brani kao da mu je advokat, mama ili u najmanju ruku sestra. Ne brini Mima, nisam bas ni ja tako strasna, samo se malo pretvaram opasna :D

Image
burek_in_space

#45 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by burek_in_space »

A koga ona nikako da nazove?! :?
*mima*

#46 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by *mima* »

anjusha wrote:
mima wrote:Ja mislim da ne treba da brines za slatkog djecaka..... :-D
Mima ga brani kao da mu je advokat, mama ili u najmanju ruku sestra. Ne brini Mima, nisam bas ni ja tako strasna, samo se malo pretvaram opasna :D

Image

Sorry.....necu vise.
anjusha

#47 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by anjusha »

Mima..... :kiss:
:D Ne zamjerim ja. Slatko to zapravo :D Neka ima i on nekog da ga brani. Bebač jedan :D
*mima*

#48 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by *mima* »

Obzirom da sam ga upoznala....on je meni jako simpa i sladak decko.
Leonid Breznjev

#49 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by Leonid Breznjev »

e nesrece, kako zacataste ovu nadasve ozbiljnu i vaznu temu.. :D

djes ba mima? :D
*mima*

#50 Re: ne znam kako da je nazovem... :D

Post by *mima* »

Oh.......nemerem bilivit.....smajlikojipadaunesvijest
Post Reply